Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
zool1
őstag
Üdv!
Olyan lockscreen programot keresnék, amely hívás után automatán visszazárja a képernyőt, és a telefon lezárt állapotában nem aktív a keresés és a homegomb. Magyarul arra nem old fel a képernyő, csak ha én akarom a képernyőn feloldani. A marketről már vagy 12 db letöltöttem, de egyiksem az igazi. Most jelenleg lockbot pro használok, amivel meg is vagyok elégedve kivéve hogy bejövő hívás után nem zárja le a képernyőt. Illetve van olyan funkciója ami lezárja, de közvetlen hívásfogadása után már zárja is le. Még beszélek de már a képernyő lockolva van. Valakinek valami ötlet?! A gyárit nem szeretném használni.
Thx

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- 8GB DDR4 PC RAM Dimm 2666V Samsung
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest