- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
Aktív témák
-
addikt
válasz Tesztelo.hu #47646 üzenetére
Balra dőlő ékezettel írd, a nemzetközi betűkészletben megtalálható!
Az Ő és a Ű-nek nincs ilyen lehetőség, itt marad a rövid ékezet.
Ez egy nemzetközi SMS karakter szabvány, így csak egy betűnek fog számlálódni, a hosszú magyar ékezetekkel sajnos több karakternek számolja.
Lásd a képet!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
petipetya
nagyúr
Ha már sms. Régebben gondot okozott az, hogy a bekapcsolt t9 mellett hogyan írhatnék ékezet nélkül? Aztán véletlenül rájöttem a nyitjára...
Be akarom írni azt a szót, hogy tökfőzelék. Lenyomom a t-betűt, melyre a t9 ki is adja a találatot, melyek közül a legelső egy pucér t-betű - erre rábökök. Ezután már írhatom a szó többi részét, mivel nem lesz benne ékezet és még csak fel sem veszi a szót a szótárba. Ennél gyorsabb megoldást nem ismerek.
A t9-et pedig nem kapcsolom ki, mivel mindenhol máshol szükség van rá - szintén a gyorsaság miatt.
"nincs rá lezsóidő"
-
fdisk
őstag
A volume+ helyett van másik hasonló funkciójú app?Mert ics óta mintha nem csinálna semmit.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
callvote
senior tag
van megoldás erre
a droidwall nevű app
tüzfal,amiben meg tudod adni hogy melyik alkalmazás melyik porton mehet a net felé vagy nem mehet és azt is meg tudod adni hogy 3g-n nem mehet,wifin viszont igen.amikor feltelepited a programot,élböl látni fogja az összes alkalmazásod és kiirja melyik portot használja,neked csak annyi a dolgot hogy kipipálgatod a 3g-t vagy wifit hogy melyiken mi mehet.
UI: most látom nincs root jogod,pedig ehhez is kéne...
(#47633) szige
azt nézd meg hogy egyátalán ez az opcio be van-e kapcsolva jelenleg neked a szolgáltatónál..igy müködnie kéne.
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
Atla
senior tag
Flipboard helyett, tudtok valami progit amibe be lehet állítani hogy magyar hireket mutasson?
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Üdv! Elég extra kívánságom van, hátha tud valaki segiteni olyan időjárásos widget kéne, ami csak az időjárást irja ki, de kerületre gps pózíció szerint. Időkép nem jó, mert kiírja a dátumot órát és az nem kell
We live in a simulated world...
-
batai15
félisten
sziasztok, nekem egy movie maker szerű app kellene, vagyis képet+ zenét ilyen kis zenés fotós szösszenetté össze gyúrni.Anno az lg gt540 volt nekem ilyen, de azóta sehol sem találok se playen, se feketén.Tud valaki ilyet? köszi
-
H_András
tag
Egy nagyobb tudású wifi-manager programot keresnék. Értem ezalatt a bővebb beállítási lehetőségeket adott hálózathoz való kapcsolódáskor, nagyvállalati hálózatunkhoz egyszerűen androidos tabletemmel és telefonommal lehetetlenség kapcsolódni a részletesebb beállítások hiánya miatt (bezzeg a windowsban minden szirszart állítani lehet, ott nincs is gondom).
Fizetős megoldás is érdekel, vagy bármi, ahol elég részletesek a protokoll stb beállítási lehetőségek...Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
kenny123
addikt
Létezik olyan program, (akár rootos is lehet) amivel be lehet állítani, hogy melyik alkalmazások forgathatják el a képernyőt?
Fontos lenne, köszi.
yo
-
xSide
őstag
válasz Cartman023 #47617 üzenetére
Szerintem használsz valamilyen cache cleaner-t, ami hatással van a térkép sd-n tárolt adataira is...
-
SG3rg0
őstag
Ilyet érdemes használni? Android Defrag PRO [link]
-
szilchi
őstag
Üdv.Valaki használja az Autocad WS-t?Nekem utolsó frissítés óta nem megy,folyton leáll ha betöltök egy rajzot.Valaki ismer esetleg valami megoldást?Újratelepítés megvolt,de maradt ugyan az.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Mi a véleményetek az android avast programról ? Érdemes használni ? Van vírus androidon ? Köszi !
kengyel
-
-
kengyel
nagyúr
válasz elfelejtette #47673 üzenetére
Köszi a visszajelzést Akkor még gondolkozok rajta És helyette valami más ha érdemes rátenni ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
randras
veterán
válasz elfelejtette #47673 üzenetére
Ha úgy nézzük, az is.
-
szilchi
őstag
válasz zho-lee #47676 üzenetére
Ilyent sajnos nem látok..vagy rossz helyen keresem .Nekem olyan van (ICS-en),hogy Beállítások/Alkalmazások/Autocad WS.És itt Kényszerített leállás/Eltávolítás/Adatok törlése/Áthelyezés táblagépre.De frissítések törlését nem találtam.A gyorsítótár törlése inaktív.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
zho-lee
addikt
válasz szilchi #47677 üzenetére
Akkor azt csak óvatosan írom, illetve kérdezem a tőlem okosabbaktól, hogy az adatok törlése vezethet-e eredményhez ebben az esetben?
Várd meg a választ a biztonság kedvéért.(nálam sincs, cm9 alatt.. )
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
nagyúr
válasz tvamos #47672 üzenetére
Felesleges. PC-nél se defragolom a külső adathordozót mert azon csak egyszerű adatok vannak, gyorsabb nem lesz helyette viszont melegebb ha a defrag progi elkezdi ide-oda pakolgatni a biteket és a plusz hő hatására hamarabb tönkremehet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bubi92
őstag
olyan fotóalkalmazást keresek amiben rábökve a képre én tudom megmondani, hogy hova mérjen fényt
-
andrasm
csendes tag
nekem most ez az autós játék a favorit, képes vagyok annyira belemerülni, hogy múltkor rossz helyen szálltam le a metróról szóval tényleg leköt, csekkoljátok le ti is: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature
-
-
myke01
senior tag
Dolphin Browser Mini (Dolphin Mini)-vel próbáltam a könyvjelzőket szinkronizálni egy google account-tal , de mindig "Login failed" üzenetet kapok válaszként a csatlakozás gombra klikkelés után .
Próbáltam Dolphin Browser HD-vel is ugyanazzal az account-tal , ott minden problémamentes . Csatlakozik ,szinkronizál ,stb.(tehát az account műxik ) .
A böngésző hibája lehet (Dolphin Mini-é) , vagy a telefoné (Samsung Galaxy GIO ) ?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz myke01 #47686 üzenetére
Próbálj meg alkalmazásfüggő jelszóval bejelentkezni: https://accounts.google.com -> Biztonság -> Alkalmazások és webhelyek engedélyezése -> Szerkesztés -> Jelszavad -> 2/1. lépés: új, alkalmazásfüggő jelszó létrehozása -> Dolphin Mini -> Jelszó létrehozása. Szóközök nélkül ezt a jelszót írd be a Mini-be.
-
senior tag
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani,hogy ha hívnak ne kelljen elhúzni hogy felvegye ?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz Black Phone #47688 üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de sgsen be lehet állítani, hogy home gombra vegye fel.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
senior tag
válasz CHIPman #47690 üzenetére
galaxy ace be nem találtam olyant sajna
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
blackgabi
csendes tag
válasz Black Phone #47691 üzenetére
-
dokee78
félisten
Tudtok valami jó nyagyarul is tudó applock progit?
-
senior tag
válasz blackgabi #47696 üzenetére
na az a gondom vele,hogy amikor képernyő zárva van akkor nem reagál rá előbb fel kel oldanom,de utána meg vissza tér a régihez :-(
-
ncc1701
veterán
Szükségem lenne a telómról cisco-s, illetve windowsos vpn kliensre. Jó lenne ezeket a szervereket távoli asztallal elérni. Milyen progit javasoltok? Van olyan, ami mindkettőt tudja egyszerre kezelni?
-
Tyer
őstag
Az lehet, hogy ez a meleg ráment a telomra?
Melegszik, és ilyenkor elkezdi a kijelzö közepét "nyomkodni"Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Aktív témák
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest