- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- iPhone topik
- OnePlus One - Kína már itt One
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
-
törölt tag
Max 3 -nál kezd javulni a Gcam minőség. Night mód is szépen alakul. Nem mondom, hogy tökéletes, kicsit be is mozogtam, de a fényekhez képest ebből a "lencseképből"...:
....EZT képes látni. A szomszéd abroncsai. Full resolution -ban nem rossz eredmény.
-
ghiottone
nagyúr
Moto Z2 Force - a legjobban a korábbi 5-ös verzióból portolt scrubber Gcam vált be. Mivel még nincs Pie így a 6.x.x verziók nem az igaziak:
-
törölt tag
Hoztam egy Gcam -mal ritkábban használt márkával is képet. Ahol szintén vitatható a minőség. Samsung A7 (2018).
Összességében nézve nekem a Gcam képek jobban tetszenek, mint a gyári alkalmazással lőtt verziók. Belenagyítva szerintem már nem ennyire egyértelmű. Van ahol direkt jót tesz a simítás a részletben.
Egyébként félig meddig megy rajta az app, HDR és raw például felejtős. Nem működik.
Nincs művészi értéke a képeknek, csak kattintgatás.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Elvileg van Pocokra egy Gcam XCAMBase 6.1.021, ami egész jó. Én Max 3 -ra tettem fel. Van benne ISO és fókusz távolság csúszka.
Előlapi kamera persze csak Nexus 6P -re állítva ment nálam. Nem tudom Pockos embereknél hogy megy, de gondoltam szólok.
-
törölt tag
-
cal84
tag
ló lájt nájt szájgt Poco F1
-
cal84
tag
Csak úgy minőségtesznek. Pocophone F1 MGC_6.1.021_F1_V1.7
-
Bagoly01
senior tag
Téma nélküli. Csak egy újabb teszt G-cam F1_V1.7.
Xlib V2
[link] -
natë
nagyúr
Oneplus 6T Night Sight-ot valaki dobhatna ide (szigorúan nappalit).
-
Bagoly01
senior tag
V1.6 G-cam teszt Nightsight
[link]
Poco F1 -
HUTCHDB
nagyúr
Köszi, mindkettőtöknek!
-
HUTCHDB
nagyúr
Saturaciot ki, mennyire allitja?
Nekem picit szintelennek tunnek a kepek.
Elkezdtem most piszkalni, de szerintem mar tullottem a celon...mennyi is az alapbeallitas? -
törölt tag
Igen, bár ahogy elnézem nem szimplán a minőség javításában van különbség. Eleve a gyári app sokszor tragikus. AI felismerése meg oké, de a beállítása nem az igazi. Meg persze AI -től függetlenül is értem.
Azért kíváncsi leszek hány global ROM -os Pitébe kerül majd bele az api2. Mint Redmi Note 7 -nél is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Max3 normális port 5.3.015 van.
Sajnos 6.1+ egyelőre egy került fel a napokban, de nem teljesen illeszkedik. Némelyik funkció után szétesik az app. Javított HDR egy idő után, éjjeli mód viszont élből kuka. Illetve zajosabbak a sötétebb részeken. Nappali módnál használható, esti fényekhez nem ajánlom.
-
HUTCHDB
nagyúr
A mi8 v2e probalta mar valaki?
-
Aryon87
félisten
Ezt en is bekovetem
-
akooos
veterán
Visszatalálós hsz.
-
natë
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Indítottam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest