Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Van olyan app, ami valós használati időt mér? Tehát ha pl 1 órát szól a zene úgy, hogy nem megy a képernyő, azt 1 órának méri? Ha igen, mi a neve?
Dive ever, work never.
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a választ!!
RootRulez: neked meg a fordítást, remek munka!
abban még tudtok segíteni, hogy mit állítsak be a hálózatoknál a mobilnethez?
Adatok engedélyezése
adatbarangolás
csak 2G hálózat engedélyezéseAurea mediocritas
-
RootRulez
félisten
válasz AXisBOLD #23004 üzenetére
Ha közel laksz valamelyik államhatárhoz (és át-át szokott ugrálni a szomszéd hálózatára) akkor a adatroamingot (adatbarangolás) kapcsold ki
2G/3G, te döntöd el, elég gyorsan behozza-e az oldalakat a böngésződ. Bár ha olyan helyen laksz, ahol gyér a 3G, jobban járhatsz , ha only 2G-re állítod, és nem meríti az aksit a teló, a folytonos 3G utáni kajtatással...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Jarod1
veterán
Hali nem tudjátok a Se neo V lesz a Vodafone nál?
-
-
Dyrtyho
őstag
Mozi rajongóknak kötelező app
Mozi24best regards, egy fórumozó blogger
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz AXisBOLD #23006 üzenetére
3G-t használva mindenképpen jobban merül a telefon - még akkor is, ha full lefedett területen vagy!
2G-t használva majdnem kétszer akkora a készenléti idő, mint 3G-vel.
Ha nem lógsz egyfolytában a mobilneten, akkor érdemesebb csak a 2G-t (GPRS) használni.
E-mail, időjárás-widgetek, stb. használatakor észre sem veszed a sebesség-különbséget, és ha csak alkalomszerűen, rövid időre nézel meg egy-egy oldalt, akkor sem érdemes 3G-re kapcsolni.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Nordik
őstag
Melyik az a program ami kiírja widgetbe a töltöttségi szintet, memóriát, hőmérsékletet stb. Olyan kellene ami jól néz ki. Valamilyen képernyőképen láttam már, ilyen szélesebb volt átlátszó alappal.
-
Söri
tag
válasz Speeedfire #22962 üzenetére
quickoffice pro ma ingyenes az amazonon. Amúgy 3-4 ezer között van az ára.
-
-B-
senior tag
Másnál is szarakodik a Facebook for android, vagy csak nálam?
Állandóan jelszót kér, hiába vagyok bejelentkezve. -
brp88k
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan app-ot ami jelez, hogy ha egy bizonyos e-mail címről érkezik e-mail?
köszi!
Ui: Továbbá keresek megbízható programot amivel lehet számítógépen begépelni az sms-t és elküldeni (valójában a telefonról megy el az sms). A MightyText jó lenne, de valamiért hol elküldi ténylegesen az sms-t, hol nem. Ha tudtok erre megoldást, az is jó lenne.
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
Twicehun
csendes tag
Hali!
Tudom, hogy nem ide tartozik de ez a legközelebbi topic ami a kérdésemhez kapcsolódik. Valakinek van valamilyen összehasonlítási alapja az android market és apple store között? Én az appstoret ismerem és androidra szeretnék váltani. A kérdésem az lene , hogy sok különbség van a két store között? Tudom hogy androidra bármi felmehet , applere meg válogatott. A kérdésem hogy a minőség között van különbség( jó minőségű android appok)? Milyen hamar adják ki az appokat androidra( előbb , ugyanakkor, később)? Az appleben az tetszett hogy majdnem minden nap volt 1-2 fizetős app ami ingyenes lett pár napra,hétre.Az androidnál is van ilyen?
Köszönöm a válaszokat! -
retroid
senior tag
Most komoly hogy csak akkor tudok letölteni az Amazon app bol programból pl a mai FREE appot ha megadom a bankkártya adataimat?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
dokee78
félisten
Olyan 2g-3g kapcsolót keresek amelyik nem a beállításokba dob hanem valóban kapcsolgat.
-
volvoguy
addikt
üdv! A market-en vannak iránytűk, vannak köztük pontatlanok, de speciel az én készülékemnek - Nexus S - a beápített irányzója elég gyér....
Ha olyan Compass appot használok, ami használja a GPS-t akkor pontosabb irányzékot mutat?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
petipetya
nagyúr
válasz brp88k #23028 üzenetére
Nálam a Remote Desktop remekül bevált arre a célra.
"nincs rá lezsóidő"
-
lanagi
csendes tag
Sziasztok! Olyan zenelejátszót keresnék, ami jól néz ki, könnyen kezelhető, lockscreenen megjelenik és ha kihúzom a fülest elhallgat. Ja és nem fontos az eq, van külön. Nem poweramp, winamp félékre gondoltam, hanem valami egyébre.. Előre is köszönöm
-
retroid
senior tag
válasz Psychonaut #23031 üzenetére
Ebbe a generálásba kérhetnék segitséget mert órákat nm igazan szarakodnék most de ez amazon apptore kene nekem
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
petiwr
senior tag
Van valami olyan program amivel a Plant vs zombie játékot le tudom menteni hogy hol jártam?
-
pajnacsosz
csendes tag
udv!
uj androidos telefon tulajdonos vagyok. volna egy problemam, meghozza az, hogy nem tudom hasznalni a gmail-t. a problema az, hogy a mar meglevo gmail-es e-mail cimemet nem fogadja el, es meg krealni sem tudok ujat. miert? mintha nem kommunikalna a szerverrel, pedig wifi be van love. (mondjuk azt meg kell jegyeznem, hogy a jel elegge gyenge, szoval elofordulhat, hogy az jatszik kozre). nekem nincs otthon wifim, csak probalgattam egy cimboramnal es biza nem jartam sikerrel. a valaszt elore is koszonom!
-
róland
veterán
válasz pajnacsosz #23045 üzenetére
Első indításnál mobilnet kell neki. Ha az alap gmail fiókot beállította onnantól viszont elég a wifi.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
morbi04
csendes tag
Valaki tudja mi lehet ennek az élőháttérnek a neve: ?
-
csaabz
őstag
Tud valaki olyan ingyenes videó lejátszó programot androidra, ami kezeli a feliratot is??
Van aki az MX video player-re esküszik, de az nem ingyenes...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest