Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz sonaj0203 #48551 üzenetére
Te most pdf-et szeretnél olvasni vagy e-bookokat? Mert a pdf nem annyira e-book formátum, még ha vannak is benne könyvek. (Amúgy PC-re Calibre és konvertálsz )
szerk: Illetve az utolsó 4!!!! hsz-ed mehetett volna egybe is! (Szerkesztés gomb!!!)
szerk2: Utolsó 5!!!!!
szerk3: Vagy 6?!?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sonaj0203
aktív tag
-
sonaj0203
aktív tag
válasz Probert75 #48557 üzenetére
Természetesen ismerem, de gyorsan válaszolgattam egymás után, és különben is kell a sok hozzászólás hogy végre őstag legyek, mert megérdemlem.
Nem kell rögtön le ugatni!!!
Köszi akkor adobe az androidra is!
Kutya fej látod milyen ügyes vagyok!
Trob1
Köszi most megnyugtattál! Ja és tényleg megyek pihenni, elég volt mára!
[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
bepken
veterán
válasz sonaj0203 #48558 üzenetére
most mert Neked egy nagyszemű vihogó troll (??) az avatarod, nem feltétlenül vihogsz, mint a hülyegyerek....nem igaz?
akkor nem értem, Probert75 felé milyen alapon szólsz ilyen hangnemben...a rang ilyen téren mellékes, az intelligencia már kevésbé az...
és persze ahhoz is kell egy kicsi, hogy egy dorgálást normális ember módjára felfogj és úgy is tudj rá reagálni...[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Probert75
addikt
válasz bepken #48560 üzenetére
Köszönöm hogy mellém áltatok! Igaz nincs szükségem védelemre. Pláne nem az ilyen kis mitugrászok ellen. Én csak azért tettem szóvá, mert így is sok a hozzászólás. Nem kell még feleslegesen szaporítani is. Egyre nehezebb keresni a hozzászólások között, ha éppen szükség van infóra. Így sokszor már tényleg egyszerűbb kérdezni. De azért ne 5-6 hozzászólásban tegyük ezt, ami beleférne egybe is. Ha részletes leírás kell, akkor kérje azt privátba például.Téma részemről lezárva. Ha neki ez tetszik és lekezelően teszi, legfeljebb egy idő után nem kap majd választ.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
randras
veterán
Láttátok az új mobilos Google kezdőlapot? Már kézírással is lehet keresni, viszont nekem késéssel húzza be a meghúzott vonalaimat, nektek hogy működik?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Csak kapkodom a fejemet jobbra-balra... Nálam is megjelent a magyar nyelv a billentyűzetnél a mikrofon alatt, illetve a Google keresőben is - mindezt 2.3 / gyári rom alatt.
A kézírásos Google keresést is kipróbáltam egy ICS tabon, de nálam is eléggé szaggatott és késik a vonalak beírása.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
TRob1
veterán
válasz randras #48570 üzenetére
Jah, az igaz.
Amúgy nem hiszem hogy vkinek jobb rajzolgatni a betűket mint begépelni, vagy mondani (jut eszembe, én kimaradtam ebből a swype vagy swift? beta őrületből, de a kedvencem - a Go - az rohadt jól ért sokmindent () amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig. )
szerk: Mégsem. Néha belezavarodik.
(#48567) llll:
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
S e t h
nagyúr
válasz gatto_ #48530 üzenetére
Elvileg orvosolták a htc problémát, csak az update időpontja nincs még meg, augusztus vége, vagy szeptember eleje, én nap mint nap lesem.
Ráfűzve a swype témára, én sok bill, programot kipróbáltam, akciósan is vásárolgattam őket, de a swype-on tudok a leggyorsabban írni és a prediktív előrejelzése is mocskos jó, eddig azt hittem ,hogy abban a swiftkey a legjobb.
Egy havernak volt eddig jó kifogása a swype ellen, kocsiban, vezetés közben egy kézzel nehéz használni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Vikt0r
aktív tag
üdv
Google now-ot lehet valahogy telepíteni ICS-re?
-
petipetya
nagyúr
válasz S e t h #48572 üzenetére
Reggel frissült a Maps/Google+, nem tudom hogy ezekben/mellett csempészték-e be a telefonba.
Ezeket kellett beállítani:
- voice search / language / hungary
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / nemzetközi bill. / magyar
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / kétnyelvű predektív szövegb. / magyar[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
S e t h
nagyúr
válasz petipetya #48576 üzenetére
Köszi, azóta sikerült, sajnos csak a gyári bill.-el megy, mással nem, hiába van benne akár hangalapú felhasználási mód is, lásd swiftkey.
Egyébként meglehetősen gyenge, mármint a swype-hoz képest, kereséshez jó lehet, de már sms írásnál is max. poén kategóriájú alkalmazásokhoz tudom csak hasonlítani, nagyon nagy a hiba %.Sms írásnál a "Szeretlek te ribanc" artikulált beszédre csak annyit jelenített meg, hogy szeretlek terry black, szóval még csiszolásra szorul.
Egyébként elég sokszor jeleníti meg a facebook és youtube találatokat, az utóbbit még a köcsög szóra is találatként jelezte.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
petipetya
nagyúr
válasz S e t h #48577 üzenetére
A billentyűzetnél nálam is elég pontatlan, viszont a Google keresőben nagyon precíz.
Elég érdekes, hogy míg a keresőben ki lehet kapcsolni a cenzúrát, addig a billentyűzetnél nem - azt hittem, hogy ez az oka, de nem, mert a ronda szavakat a gugliban és sms írásakor is beteszi.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
Keresek olyan játékokat amit, ha rákötöm a telot HDMI-n a tv-re, a cec(anymet+) jóvoltából vezérelni tudom.
A gyári felület megy.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Lehet hülye kérdés, de van olyan app, ha csörög a telóm és ha megfordítom a telót képernyővel lefelé, akkor lenémítja magát?
-
GrooveHero
addikt
vki tud segíteni Galaxy S SVOX-ban? Mert nem látom a motoroknál
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tvamos
nagyúr
Hat jo sz@r lett az uj maps.
Nem hagy belenagyitani a terkepbe rendesen. Alig latok valamit.
Vagy en vagyok a h...lye...
Lecci segitsetek! Most nem tudok navigalni vele...
En voltam a hulye!
Vagy csak turelmetlen...
:S[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Csucsu88
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy normálisan működő MSN programot androidra? Jelenleg ezt használom, de ha egy ideig nem kommunikálok msn-n senkivel, akkor magától kijelentkezik és be sem lehet állítani, hogy ne jelentkezzen ki.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Talkback és van benne egy olyan menüpint, hogy hívóazonosító kimondása.
Bejelöltem, de nem mondja ki a hívó fél nevét. Miként lehetne beszédre bírni?
"nincs rá lezsóidő"
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de a problémám a következő.
Van egy viszonylag új Samsnug Galaxy Mini 2-öm. Sajnos már elég frissen kezdő okostelefon tulajként kirootoltam ezen leírás alapján. Van rajta tehát egy 5.0.2.8 -as CWM.
Ma reggel jelezte a telefon, hogy van új frissítés. Rámentem, hogy telepítse, a telefon kiírta, hogy újra fog indulni, OK, majd behozta a CWM recovey-t. Itt kiválasztottam, hogy apply update sdcard de azt írta nem tudja mountolni. Rebootoltam a systemet de sajnos folyamatosan a CWM-et hozza fel és a telefon nem hajlandó elindulni. Csináltam egy factory resetet de ez sem segített.
Egy ideje már túrom az itthoni és külföldi fúrumokat de nem találtam semmit. Ha valakinek van bármilyen ötlete azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
TRob1
veterán
válasz CsiguszMaxim #48591 üzenetére
Akartam mondani hogy a telefonod topikjában valószínűleg több sikerrel jársz, de láttam hogy ott is írtad már.
¤ R'n'R ¤
-
darvinya
titán
válasz CsiguszMaxim #48591 üzenetére
„ Ma reggel jelezte a telefon, hogy van új frissítés.”
CWM-re vagy a telo fw-re?
CWM-nél előkészítés után frissítés.
Telo fw pedig gyalulás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hajjaj. Lassítsunk kicsit Előre bocsátom nagyon amatőr vagyok és tudom minek foglalkozom ilyesmivel, ha nem értek hozzá de sajnos bele estem abba a hibába, hogy hajtott a kíváncsiság
A kérdésed még megértettem, hogy a telefon jelezte a frissítést magához a készülékhez, nem pedig a cwm-hez. A hsz-d többi részét sajnos nem értem.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
darvinya
titán
válasz CsiguszMaxim #48594 üzenetére
Na itt a probléma.
1. Ha van CWM a telon nem frissítünk OTA telo fw-t, mivel a CWM pont azt használja és amikor frissítene a telo ez kapcsolódik be, s nem a telo upgrade -e.
Sajna CWM törlése nem egy biztos megoldás.
Fw újrarakása talál segít.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz CsiguszMaxim #48597 üzenetére
Nincs otthoni upgrade progija a Samu-nak?
XDA-n sincs külön progi?
Google-ban rákeresve Galaxy mini 2 ROM?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Necc
addikt
válasz CsiguszMaxim #48597 üzenetére
ODIN progival tudod felülírni a FW-t.
Részletekkel az után tudok szolgálni amikor már megjött külföldröl a samsung telóm.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
petipetya
nagyúr
válasz gatto_ #48595 üzenetére
Nálam valahogy feltelepült hozzá (reggel volt, nem tudom miket nyomkodtam a vécén) az Accessibility Preferences nevű kiegészítő - ebben lehet plusz dolgokat beállítani.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- World of Warships
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest