Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz elfelejtette #48722 üzenetére
Hát mivel nem tudom hogy mi változik pontosan, ezért nem mondok semmit.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
Van-e itt olyan, aki használja a Spirit FM Radio alkalmazást és van olyan szerencsés, hogy az számára használható is?
Olyan adókat, amik a normál SGS2 Samsung rádióban simán bejönnek, itt még direkt beállítással sem szólalnak meg.
[ Szerkesztve ]
-
caleb
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudjátok hogy a Gentle Alarmnál hogy lehet beállítani hogy egyszerre zenéljen+rezegjen?
Üdv! Z
Az élet jó a világ nem!!!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valami video, zene lejátszóra lenne szükségem ami az asztali PC-n megosztott mappából játszana le zenéket, filmeket. Létezik ilyen alkalmazás?
-
Deck
titán
Volt itt az oldalon egy topic, ahova mindenki tölt fel képeket amit a telefonjával csinált. Betudnátok linkelni? Egyszerűen nem találom
PS5
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Ha valaki használja a 3G watchdog-ot tudna segíteni abban, hogy miért tér el a mobilnet mért adatmennyisége a napi fülön és az alkalmazásonkénti lebontás alatt?
Illusztrációnak 2 kép:
Napi mért mennyiség: 673,4 KBMobilnet használat alkalmazásokra lebontva: összes adat mennyiség: 3,8MB
Egyébként ez utóbbi lehet az igaz, mert a Mobile Counter is ezt mutatja.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb profile scheduler alkalmazás?
Én most az Antutu féle Smart Profiles-t használom, de időzített profil váltáskor mindig aktivizálódik a program ablakja, ami kicsit zavaró. Melyik az a progi, ami nem tesz így?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
soultrapp
senior tag
valaki nem tud valami jó játékot?hasonlót a towers'ntrolls-hoz?
-
DS39
nagyúr
szerintem volt már a topicban erről szó, kerestem is, de nem találtam, szóval:
hogy lehet így bedönteni a térképet, hogy a 3d-s épületek így oldalról látszódjanak?
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot,nem tudtok-e amivel ki tudnám lőni a képernyőzár 10 perces maximális idelyét?
Webkamera programot használok,és annyi a bajom vele,hogy ha kikapcsol a képernyő a kamera is kikapcsol, ezt kellene valahogy megoldanom.Az is jó lenne ha 30 perces képernyőzárat tudnék beállitani.Galaxy S3 a telefon,a program pedig Smartcam. -
tybsen
addikt
válasz Oldman2 #48767 üzenetére
Milyen az akkufogyasztás? Nekem még nem volt idom nagyon foglalkozni vele, tasker-t es llama-t nezegettem illetve letoltottem/kicsit tesztelgettem, de hosszabb tavon nem tudom, mennyire ertelmes es mennyire fogyaszt.
Viszont tasker meg is szivatott: beallitottam, hogy 23:00-kor valtson repulo uzemmodra minden nap, egeszen reggel 5-ig. A hetvegerol teljesen megfeledkeztem,de nalam amugy is teljesen valtozo, meg a hetkoznap is. Na a lenyeg az, hogy nyilvan nem voltam elerheto, mivel lefutott a parancs - pedig szukseg lett volna ra, hogy elerheto legyek.
A lenyeg, hogy ez elegge elgondolkoztatott ezeknek az automatizmusoknak a letjogosultsagan. Mivel az en eletritmusom nagyon valtozo, rajottem, hogy jobb, ha en szabalyozom inkabb a beallitasokat, programok helyett - igy legalabb mindent kezben tartok es nem kell ellenorizni, hogy nem fut-e valami task a hatterben (ez sokkal melosabb dolog, marmint emlekezni ra, hogy mik futnak, ahogy az en tapasztalatom mutatja, mint beallitani az adott pillanatban fontos dolgot).
Ugyhogy egyelore megvagyok a programok nelkul, de figyelem a szokasaimat, hogy hol tudnanak ezek segiteni a mindennapokban.
-
dokee78
félisten
Valaki használja a Tapatalk appot az XDA fórumon?
Jobb,mint böngészőben? -
finecsa
tag
Sziasztok!
Statusbar-ról a gyári battery ikont el lehet tüntetni valahogyan?
-
mttssz
senior tag
Udv!
Tudnatok olyan alkalmazast ajanlani ami a mobilinternet adatforgalmat meri egy honapos lebontasban, vagy altalam megadott idokozben?
Elore is koszonom. -
finecsa
tag
válasz gipsztigris #48791 üzenetére
Nincs, de nem olyan nagy dolog csinálni. Csak elsőre tűnik bonyolultnak.
-
válasz tybsen #48777 üzenetére
tybsen
Mivel a GPS használatát mellőzöm, semmi különleges.Egyébként a Llama-tól függetlenül kriminális.
:-(Most feltettem a SenstaioN 3.5-öst, hátha az alatt tényleg jobb lesz.
scapegt
Ez így normális, viszont amikor már Repülős üzemmódban vagy, a WiFi simán visszakapcsolható.
Ilyen állapotban olyan lesz a Telkó, mint egy WiFi-s PDA.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ - WanamLite V12.3 speedmod #k3-31[ Szerkesztve ]
-
-
Teasüti
nagyúr
Call Meter 3G-ben hogy tudok SD-re exportálni?
Azt írja, h kapcsoljam ki a levelező programot előtte, de nem tudom ez mit jelent. TB-vel jegeltem a Gmail-t, de nem változott a helyzet, ki van szürkülve még mindig az opció.
Hogyan kellene ennek működnie?
Köszi! -
tomy86
addikt
válasz gipsztigris #48791 üzenetére
Pl.az okostarifa 360-at tudod importálni, mert elérhető a progi oldalán. Abból meg nem nagy ügy megcsinálni az okostarifa 90-et.
(#48795) Teasüti: nem kell kikapcsolni semmit. Amikor exportálod az adott beállítást és utána feldobja, hogy bluetoothon vagy gmail akarod-e elküldeni egyszerűen nyomj egy vissza gombot. Ott lesz az exportált fájl az sd-n a de.ub0r.android.callmeter mappában.
-
scapegt
őstag
válasz Oldman2 #48793 üzenetére
Hehe, ennyire azért nem vagyok lüke Tudom, hogy repcsi módban is van wi-fi csak idegesít, hogy épp netezek, erre eljön a 23h, kikapcsol a wi-fi, én meg pont rányomok valami linkre és nem hozza be...egyszerűen nem tudom beállítani, hogy ha már amúgy is be van kapcsolva a wi-fi, ne kapcsolja ki. Szerintem ez nem nagy elvárás...lehet írok a fejlesztőnek, hogy oldja meg, mert szerintem ezzel sokan vagyunk még így.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Android felhasználók OFF topikja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Dacia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest