Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
-
toth_janika
őstag
válasz klayton#1 #48270 üzenetére
Hello!
Én a Nike+ programot használom.
Ez tuti, hogy működik edzőteremben is, meg szabadban is. Bár edzőteremben csak 1x használtam még.
Valamint nem tudom, hogy a Nike+ szenzor kötelező-e hozzá. Nekem van, csak nem tudom, hogy nélküle működik-e. Eddig még nem próbáltam...Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
klayton#1
tag
válasz toth_janika #48357 üzenetére
Köszi a tanácsot, a probléma csak az, hogy htc one x jelly bean kombóra nem engedi (még?) feltenni.
-
benfolds
őstag
sziasztok! a gmail alkalmazás nem akar menni mobilneten. max-on van a 3g térerő, 4 másodperc alatt betöltődik az m.index, youtube videót tudok nézni stb., de a gmail úgy csinál, mintha neki ez is kevés lenne ahhoz, hogy letöltsön vagy elküldjön egy pár kB-os levelet. mivel wifi-n simán megy, megpróbáltam, hogy előtte letöltök mindent, hogy csak szinkronizálnia kelljen, semmi megerőltető letöltögetés, de szinkronizál, szinkronizál, végül kiírja, hogy nincs kapcsolat. átnéztem már minden beállítást, hátha véletlenül átállítottam, hogy csak wifin töltsön, vagy nemtom, de nincs is ilyen opció, csak a mellékletek automatikus letöltésére. eltávolítottam a frissítéseket, töröltem az adatokat, de a régebbi verzióval sem működik mobilneten, csak wifin. van ötlete valakinek? (xperia ray, ics 4.0.4.)
-
csongi
veterán
Olyan telefonkönyvet keresek, ami tudja kezelni a két szimkártyás hívást. Vagyis egy számhoz hozzá tudnám rendelni melyik kártya legyen az alapértelmezett amelyikről a hívást kezdeményezze.
-
darvinya
titán
válasz benfolds #48363 üzenetére
Ezek vannak beállítva?
Beállítások-Továbbiak-hálózati pontokMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Deck
titán
Na srácok legjobb HDR fényképező program?
PS5
-
Csedit
aktív tag
Táblagépre keresek olyan alkalmazást ami nem engedi a 3g netet lekapcsolni, ha a kijelző elsötétül.
Beállításokban semmi ilyesmit nem lehet állítani.
Android 4.0
Köszönöm. -
klambi
addikt
szevasztok, olyan gondom lenne hogy desire-re felraktam a cyanogenmod-ot [link] asszem az 5. van fent, elötte oxygen volt, telefonálás után nem hozza vissza a képernyőt hanem sötét marad és mintha nem is akarna reagálni abban 2-3 mp a gombokra, ez mod gond vagy valamivel orvosolható?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
bepken
veterán
válasz Csedit #48370 üzenetére
lehet nem nagy segítség...saját tapasztalatból indulok ki...nálam a defy+ gyári romban volt egy "battery management" rész, ahol az egyes profilok többek közt úgy gazdálkodtak az energiával, hogy 15 perc inaktivitás után lekapcsolták a mobilnetet. nincs esetleg Nálad is valami ilyesmi beállítva?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
bepken
veterán
válasz Csedit #48375 üzenetére
na akkor nem ismeretlen számodra ez a funkció (mely mellesleg a gyári rom leghasználhatóbb/hasznosabb része )
milyen táblád van egyébként?[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
davidsone
addikt
komoly alkalmazás
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
-
klambi
addikt
válasz istnag #48374 üzenetére
csak olyan van hogy sensor be ki de most hívtak és nem változott, hívás után kép sötét marad és semmi, rezeg mikor vonal szakadás van ugye mert az beállítottam hogy azért mégis csak tudjam, de oxygen-nel az volt hogy mikor elvettem e fülemtől akkor aktív volt a képernyő itt meg nem.... már nagyon idegesít, jó a rom de ezt ha nem toom orvosolni akkor valami más romot kell keresnem...!!!!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Augusztus 15-től vége az Androidos Flash-nek.
Töltsétek és archiváljátok, amíg lehet...
:-) -
bepken
veterán
válasz Csedit #48378 üzenetére
hát bocsi, de így sajnos nem tudok mit mondani...nincs tapasztalatom, hogy hogyan kezeli az android a külső modemeket...amikor csatlakoztatva van, nincs esetleg valami további beállítási lehetőség? mint a wifi-nél a sleep policy beállítása.
most nézem, hogy még aztán egész baráti az ára, és igazán rosszat se írnak róla bár ha jól látom, 1 magos...ekkora tepsinek nem kevés az?╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Csedit
aktív tag
válasz bepken #48386 üzenetére
A másik fórumban azt írja valaki, hogy a GTA 3 már egy kicsit sok neki
De nem tartom valószínűnek, hogy a 22 éves lányom, aki használja ilyesmivel próbálkozna....
Yutube video, zene, facebook pedig akadásmentesen fut rajta.
Azért köszönöm, még keresgélek, faggatom a guglit,, hátha másnak is volt már hasonló gondja. -
bepken
veterán
válasz Csedit #48387 üzenetére
bőven van más, amire lehet használni GTA3-on kívül...
más: most megvettem én is play-ről az Asphalt 7-et. kiírta, hogy hamarosan küldik a fájlt, rányomtam az ok gombra. erre jött még egy sms, újra levonták az összeget. majd jött 2 db email...az egyikben köszönik a vásárlást, a másikban meg azt írják, hogy a megrendelést törölték és visszatérítést kapok...most mi van? ha most a telepítésre kattintok (tehát már nem vásárlás van kiírva) akkor meg ilyen "hoppá" üzenetet kapok
-
bepken
veterán
valaki kérdezte egyébként, hogy lehet e kérni a google-t hogy egyik account-ról a másikra pakolják a megvásárolt app-ot!
úgy látom, (talán) engedékenyebbek lettek, a support-nál eddig nem volt ilyen menüpont: "Transferring paid apps to a new email "╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
fatal`
titán
válasz bepken #48390 üzenetére
Aztán nyisd le:
"At this time, it's not possible to transfer apps from one account to another.
Some developers are willing to issue refunds for purchases on old accounts if you repurchase the app(s) using a new account. You can always reach out to the developer of an app, and you can find their contact information by following these steps:"
Másrészt, ha lesz is ilyen, akkor az összeset lehet majd egyszerre, tehát TRob1, amit írsz az nem fog működni
-
-
bepken
veterán
válasz fatal` #48392 üzenetére
áhhááá! most akkor korán örültem, ezek szerint...(szokásom) egyébként nyilván olyasmi formában lesz majd elérhető, ahogy Te írtad...csak ők erre még lehet nem gondoltak
egyébként kb. 2 perc alatt kaptam választ a support-tól (ezek szerint mindenkire legalább 1,5 ügyintéző jut google-éknál )
na de a lényeg, hogy válaszként megnyugtattak, vissza fogom kapni a pénzem, mivel maga a tranzakció nem történt meg! a bank nem vett le pénzt, hiába jött ki az sms, csupán egy tranzakciós megbízás történt, melyet töröltek (fogalmam sincs miért )
azt mondjuk nem tudom biztosan, hogy mind a két levétel után változatlan maradt e az egyenlegem. ahogy azt sem értem, miért vették le kétszer az összeget, ha egyszer törölve lett a tranzakció
a minap "kinevetett" kollégától (aki ugyanígy járt) elnézést kérek, és egyet értünk...én is örülök, hogy mindezt egy 225 forintos app-al tapasztaltam meg...ha mondjuk valamelyik fizetős navi-val jártam volna így, már biztos földhöz is vágtam volna a telefon!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
sonaj0203
aktív tag
válasz Oldman2 #48383 üzenetére
Hali!
Nem tudom nekem eddig se akart települni a flash android 2.2-re, azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel LG p350, pedig szeretnék videókat nézni a mobilomon is. Most a skyfire-t használom az abba épített videólejátszó egész jól működik. Igaz nagy kutatások árán sikerült olyan flash playert is szereznem, talán 10-es szériából amit sikerült végül telepítenem, de olyan mintha fent sem lenne. A legtöbb videónál még mindíg kis kék kérdőjeles dobozkával jelzi, hogy nincs megfelelő plugin a lejátszáshoz.
Van esetleg valami más megoldás is skyfire-en kívül?
Én csesztem, lámáskodtam el valamit?Köszi
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
sonaj0203
aktív tag
Én meg valahol azt olvastam, hogy az android 2.2-től alapból támogatva van a flash.
Meg is találtam: [link] itt írja, hogy integrálva van a 10.1-es flash
De én már először sem tudtam a gyári böngészővel sem lejátszani a flash videókat.
[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest