Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #42504 üzenetére
Hát nem tudom kérdezd meg tőlük.
Szerintem nem fogják megmondani, mint ahogy a telefonodnak sem küldik el a pontos adatokat.
De ha sikerül 100 méternél pontosabban meghatározni a pozíciódat cellainformációk alapján, majd küldj róla egy screenshot-ot.(#42510) Edi77
Javasolni egyet sem tudok. De szerintem 4 db létezik, IM+, IMO, Beejive, Trilian.
Egy idő után mindet töröltem, most épp nincs fent semmi.(#42520) darvinya
Hogy kell az Opera könyvjelzőket a Google-val szinkronizálni?(#42594) jer1cho
+1(#42560) (jan)
Megoldható igen, hogy mennyit tudsz így spórolni azt nem tudom, épp a korábban említett ébresztgetés miatt.
Nekem ma egész nap (kb. 12 órát) 2G-n volt a teló, jött pár levél, írtam néhányat, csináltam pár jegyzetet, volt egy reboot, és merültem 10%-ot. Szerintem nem a mobilnet fogyasztásával van a baj, hanem a programjaiddal, amik azt használják. Bár valóban nem egyszerű a végére járni mi rendetlenkedik.
Aktív témák
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest