- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
xSide
őstag
Ma frissítettem a QuickPic "képnézegető" alkalmazást, a go launcher és launcher pro-ban eddig ehhez volt társítva az ikoncsere lehetőségem, most viszont folyamatosan hibaüzenetet küld töltsem le a marketről...
Megtettem, úgyis hogy töröltem előtte az alkalmazást és igy is hibás!
Az alkalmazás ikonjával megnyitva szintén hibaüzenet fogad, volt mentésem az előző verzióról azt visszaállítva működik minden, mint eddig...Gondoltam megosztom veletek
Találtam egy betűméret állító alkalmazást, mellyel 85-130%ig változtatható a betű méret mindenhol az androidban
Végre, ezzel már használhatom a nagyobb méretű, extrémebb kinézetet adó fontokat is gond nélkül, amiket a FontChanger-el!Maffia: én meg vagyok flash nélkül, de fenn van
Az online tv és megavideo-s film nézéshez használom néha (atv, 1music), a youtube meg kiválóan megy a sajátt appal, ehhez nem kell...
Böngésző OperaMini és OperaMobil az adat takarékosság miatt..
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest