- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Aktív témák
-
RaTaTa
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, ha rossz topicba írom a kérdésemet, ez esetben légyszi irányítsatok át a megfelelő helyreEgy kedves ismerősöm meglepte magát egy borzalommal:
[link]
Tudom, tudom, soha többetA lényeg, hogy sose-sohase-ezidáig még nem láttam Androidot (1.5.1 van rajta, startnál kiírja és jó lenne némi támpont, hogy mit lehet vele csinálni. Lehet-e frissíteni, lehet-e msn-t tenni rá, lehet-e java alapú webet böngészni (pl. chat.hu), mennek-e a youtube videok? Láttam olyat, hogy ebuddy, de azt hogy kell telepíteni? Van olyan, hogy ebuddy.apk? Töltsem le egy SD kártyára és csak rá kell kattintani?
Ezen a keleti csodán még egy gyártói matrica vagy sorozatszám sincs, a Manager menüpontban felvisz a www.android123.com címre (full kínai )
Legalább wifit sikerült belőnöm hozzá, de nem tudom hogyan továbbNetán jobban járnék egy Windows CE-vel?
Várom a javaslataitok, köszönöm!
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest