Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
atillaahun
Az igaz, hogy mindig kapok választ, de attól még kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt olvasom valahol, hogy "nőnek jó lesz az". Ilyenkor általában valami nagyon egyszerű, vacak készülékről van szó. Meg ilyenek is vannak, hogy "Nőnek? Androidot? Minek?" Ezeket elég rosszul tűröm, és több olyan fórum is van, ahol egészen egyszerűen nem is veszik észre, hogy válaszoltam valamire vagy kérdeztem valamit.
Pl. most az előbb Te sem reagáltál nekem, csak egy fiúkollégának, de Rólad tudom, hogy biztosan benézted a dolgot.

PBA
Neked a neved miatt simán megoldható a "nőiesítés", cseréld le a képet egy női fejre, és kész. Én inkább fiúsítanám magam, de ezzel a nickkel kicsit hülyén nézne ki.
Nem izgulok, már megszoktam. 
Van egy pár ember, akinek nem vagyok hajlandó válaszolni, mert még régebben minősíthetetlenül viselkedtek - nem sok ilyen fórumtárs van, nekik majd válaszolnak mások.
petipetya
De jó Neked, hogy elég a 8 GB-os kártya! Én már nagyon várom, hogy kijöjjön a 64-es, mert van még egy csomó film, amit szívesen magammal hurcolnék, és most nem fér el.
Az a vicc, hogy 20 percnél többet összesen nem néztem filmet telefonon, de azért fontos, hogy minden kedvenc folyamatosan nálam legyen. Ez valami érdekes fejlövés lehet, de hát ez van. 
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem izgulok, már megszoktam. 
Az a vicc, hogy 20 percnél többet összesen nem néztem filmet telefonon, de azért fontos, hogy minden kedvenc folyamatosan nálam legyen. Ez valami érdekes fejlövés lehet, de hát ez van.