- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
válasz
#16820480 #1268 üzenetére
Szia!
Tehat akkor ez az ekiga egy hasonlo tudasu program mint a fring?
Mivel a fring nekem nem mukodik rendesen igy hogy tobbszor is probaltam,kozel teljes halozati lefedettseg mellett olyan szinten szaggat a hang,hogy hasznalhatatlan.
Telepites utan teszteltem egy 10 perces hivassal,setalas kozben az utcan,egy magyarorszagi vonalas telefonra es hibatlanul lehetettt hallani.
Erre mikor masnap probalom ugyanolyan jo lefedettseggel,mar hasznalhatatlan volt es ezutan tobbszori probalkozasnal is.En pedig minden esetben mobilnettel csatlakoztam,HSDPA,majdnem teljes jelerosseg,a vodanal van elofizetesem es ott 3,6mbit/s es atlagsebesseget igernek,ami nalam eddig 2 nek bizonyult de elegnek kene lennie.
Holnap azert meg tesztelem wifin keresztul is,bar itt nincs annyi public wifi,ha meg mar itthon vagyok nyilvan skypolok a PC-mrol..sbazsi:
Lehet nem mondtam ujat,de ezt a mobilnet kilovese kerdest en ugy oldom meg hogy kikapcs gomb hosszan lenyom,majd alul lesz egy olyan menupont hogy mobilnetwork es ott ki/be tudod kapcsolni a 2g/3g-t.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Ingatlanos topic!
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest