Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula
addikt
válasz

Max1mus

üzenetére
						Szabadna megkérdeznem azt, hogy ezeket az utasításokat milyen betöltött pozícióból adod? Te vagy a szólásszabadság és a szabad vélemény cenzúrája bizottság elnöke netán? Vagy csak önkéntes cenzúrázó?
De ha már itt tartunk mesél el, hogy hol olvastad azt "hogy én ajánlok bármit"? Értelmezd már még egyszer legyél szíves! Ott van zárójelbe "(nálam)" Senkinek semmit nem ajánlottam! Az ha belinkelem amit használok értelem szerűen nem azt jelenti, hogy ajánlom! Azt írtam le tényként én mit használok! - 

svgyula
addikt
válasz

Max1mus

üzenetére
						Na álljunk meg! A kugli nem azonos az androiddal! Ha ezt nem tudod akkor gond van! Az, hogy a kugli folyamatosan beleerőszakolja a saját alkalmazásait a rendszerbe és kevés gyártó tesz kivételet és használja a sajátját mert a "kicsit sz@sz de ezeknek jó lesz" elven kalapálja össze a rendszerét. Amit ajánlottam érdekes módon semmilyen hálózati(internet) hozzáférést nem kért. A többi amit próbáltam azonnal ment volna fel a hálózatra. De ugye ez is a "kugli" áruházban hozzáférhető nem? Vagyis ha nem hazudik a play(miért tenné
 ) akkor ez is átesett mindenféle ellenőrzésen. Nem torrent oldalról letölthető alkalmazást linkeltem. A "reklám" pedig ennyi: 
  - 

svgyula
addikt
válasz

Max1mus

üzenetére
						Szia! Én konkrétan onnantól töröltem ezt a kugli sz@rt, mióta összekapcsolták a "csevegés"
 funkcióval ami ugye azt is jelenti, hogy minden sms megy fel valamelyik szerverre. Ha kikapcsolod a csevegést, letiltod neki az összes netes hozzáférést akkor pedig folyamatosan jelez, hogy nincs internet kapcsolat! Helyette inkább egy másikat használok.Kevés reklámmal szebb felülettel(nekem!) ment fel ez 
A telepítés után mindent tiltottam csak az sms-hez van hozzáférése. Ja nem kért amúgy semmilyen netes hozzáférést...... - 

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
 - BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
 - Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

) akkor ez is átesett mindenféle ellenőrzésen. Nem torrent oldalról letölthető alkalmazást linkeltem. A "reklám" pedig ennyi: 

funkcióval ami ugye azt is jelenti, hogy minden sms megy fel valamelyik szerverre. Ha kikapcsolod a csevegést, letiltod neki az összes netes hozzáférést akkor pedig folyamatosan jelez, hogy nincs internet kapcsolat! Helyette inkább egy másikat használok.Kevés reklámmal szebb felülettel(nekem!) 

crok
 mobilizmo