- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
sziasztok!
Pár napja meccs közben rákerestem google-n a meccsre, és bekapcsoltam egy ilyen lebegő eredményjelzőt. A probléma, hogy nem tudom kikapcsolni. Rányomok hosszan, ilyenkor át tudom húzni máshova, alul megjelenik egy X is, de arra nem engedi ráhúzni. Az egyetlen megoldás ami működik, ha újraindítom.
Tudja valaki hogy lehet ezt normálisan kezelni?
Xiaomi Mi 8, Android 10 QKQ1.190828.002, MIUI Global 12.0.3.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A messenger alkalmazásban be van állítva, hogy mentse le a telefonra a képeket. Ez rendben is van, de nekem mindig össze-vissza tölti le őket, van hogy egy 3 hónapja kapott képet tölt le, és miután kitörlöm, újra letölti. Lehet ezen valahogy változtatni?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a FB automatikusan szinkronizálja a telefonról a képeimet? Rákerestem, elvileg az alkalmazásbeállításoknál kellene lennie egy olyan opciónak, hogy Sny Photos, de nálam ez nem jelenik meg, csak annyit lehet állítani, hogy HD fényképek feltöltése, de hiába kapcsolom be, nem tölti fel a képeket (wifiről sem).
-
petyus_
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, sikerült letiltani is.
Amikor leírtam a 25GB-ot, egy pillanatra én is megálltam, de a tárolónál 25,8GBot ír összes helyre.
Meg ezenkívül van egy 2GBos rész, amire az alkalmazások települnek (ezen volt kevés a hely). Viszont most utánaolvastam, és nem SD-kártya van benne, hanem (mobilarenás cikk szerint) 32GB belső memória (gondolom ilyen nem cserélhető kártya képében), akkor viszont nem értem hova tűnik 6-7GB-nyi hely (nem mintha kihasználnám
)
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy Sony Xperia S-em van, és 1-2 napja kiírta, hogy kevés a szabad terület. Van benne egy 24GB-os SD kártya, a belső memóriája viszont csak 2GB, ebből 400MB szabad. Alapból nem értem, hogy a 20% szabad terület miért számít kevésnek. De emiatt átnéztem a különböző appokat, mennyi helyet foglalnak, és a Google+, amit egyáltalán nem használok 510MB. Ha jól tudom, azalkalmazást nem lehet törölni a telóról, viszont ennek nagtyrészét az "Adatok az eszközön" foglalja le (440MB), ezt pedig lehet törölni.
Csak pontosan nem tudok, hogy ezek milyen adatok. Ha rámegyek a törlésre, kiírja, hogy az alk. összes adata (fájl, beállítás, fotók...) törlődik. Ezek ugye nem lehetnek az én fotóim, amiket a telóval csináltam? Örülnék, ha tudnátok segíteni, mert kicsit el vagyok most tévedve ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged