- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Pár Xeont is jó lett volna, azok voltak amik új életet leheltek a halódó 775-ös plaltformba
(legsikeresebb cikkem volt a 771/775 mod) -
Alusky
senior tag
Szerettem ezt a korszakot, kár, hogy ma már használhatatlanok. Q9650 vagy PhenomII X4, X6, ha szénné is van tépve már megellik ha megnyitsz egyszerre három YT videót vagy beakadnak néha-néha főleg az egy órás videók és csak áll a kép 10 másodpercig a hang meg megy. És ezt is már Linux alatt, Windows alatt még halottabbak lehetnek.
Facebookot meg se említem, az középerőműveken is akad, de ezeken végképp. És akkor még melegítik is a sarkot, mert nem egy kis fogyasztású procik. Cserébe lehet másnap reggel el se indul a millió éves alaplap miatt.
Szép idők a HD6970-nel meg a Bluestorm 2 táppal és a Shrek színű Swif 2 (?) ventikkel, Ninja 2 hűtő... Amikor még volt valami varázsa az egésznek, nem úgy mint ma belehánysz valamit a házba és minden csilliárd FPS-sel megy lelketlenül, már egy i5 procinak is 800 magja van. -
Köszi, príma teszt ! Így látom hogy ezek a szintű gépek mennyit teljesítenek erősebb tesztek alatt.
A P5Q tényleg jó lap, bírja az FSBt rendesen.Én a retróbb tesztekre mentem rá, szívesen használom a kétmagosokat régi cuccokra. Blogot nem írtam még, de táblázat már van. Valamint meghajtottam a CPUkat, amennyit csak bírtak stabilan.
Az AMD maradt házban, összpontszámban nyert. -
KROK640
nagyúr
Köszi a tesztet, érdekes
-
zoo8800
veterán
Köszi.
Emlékszem, mekkora ugrás volt, amikor D820-ról váltottam E5200-ra -
Köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged