- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138667 üzenetére
Mert annyira szarul vannak megvalósítva
-
atike
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138654 üzenetére
...megbízhatóbb? Az miben nyilvánul meg?
-
lumpy92
aktív tag
válasz
WhiteWalker #138651 üzenetére
Tuti. Neten meg is találtam, h gmail app van rajta csak, abban ajánlják, h állítsd be az email fiokod szolgaltatotol függetlenül. Azt meg nem szeretném. Amit ajánlottál kipróbálom. Köszi!
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #138647 üzenetére
Pie alatt nálam is működött (igaz, hogy a tokenes baromságaik miatt nehézkesen) de a tízes alatt lett törpicsek. (Kuka).
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #138524 üzenetére
A Google gyári egyszerű időjárás és dátum widgetjét. Fordítás szerint csak "ránézel" és látod. At a glance = ránézésre.
-
válasz
WhiteWalker #138524 üzenetére
Nem tudom, de ezt keresi a kérdező.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #138495 üzenetére
Nálam magától sosem frissült. A Playen manuálisan frissítek.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #138495 üzenetére
Igen, Szabi__memo rosszul fogalmazott, mert a user természetesen frissíthet (még) külső forrásból.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138492 üzenetére
Ott te frissíted. Az app nem frissíthet máshonnan.
Somatom: persze hogy volt ilyen kikötés. Mindig is. Csak bele kéne gondolni. Logika.A Google kétszínű viselkedésének ékes példák ez. Nem is olyan ritka sajnos
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #138492 üzenetére
Az a Te döntésed, nem az app frissíti magát. Éppen az a probléma, hogy ha nem csak a Play -ről frissít, akkor megkerülheti a döntésedet. Én is úgy emlékszem, hogy van olyan megkötés, hogy egy Play alkalmazás csak a Playen keresztül frissíthet.
-
Aurig@
őstag
válasz
WhiteWalker #138263 üzenetére
+1, Ennyi!
-
kidnou
őstag
válasz
WhiteWalker #138212 üzenetére
Nem tudom nálad miért csinálja, nekem telepitéskor kérte csak, azóta egyszer se kérte a bejelentkezést
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138209 üzenetére
Vanceden belül fiókváltás - fiókok kezelése/kijelentkezés?
-
válasz
WhiteWalker #138203 üzenetére
Öhm, szerintem a sima Google fiókból sem lehet kijelentkezni a fiók törlése nélkül, szóval szerintem ez nem bug, hanem feature.
Nálam appként van feltelepítve a Vanced és a MicroG is, és két Google ikonos van a fiókok részen. Az egyik "régi" Google logós. Gondolom, az a MicroG.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138201 üzenetére
Alkalmazást írt!
A fiókok között google fiók az is, csak más az ikonja. -
válasz
WhiteWalker #138190 üzenetére
Jobb felső sarokban saját fiók ikon, majd a lenyíló ablakban fiókváltás!
-
D1L1ZS
őstag
válasz
WhiteWalker #138190 üzenetére
MicroG app adatait töröld!
-
válasz
WhiteWalker #138149 üzenetére
Automatikusan tud, Dropbox, Google drive, onedrive, stb szinkronizálni. Nekem Onedrive van beállítva.
-
fjudors
aktív tag
válasz
WhiteWalker #138149 üzenetére
ha nincs backup, értelemszerűen nem tudod helyre állítani..
itt tárolja, amit beállítasz neki.felhő, tetszőleges szerveren, vagy helyben.
ha ennyire paranoiás vagy, akkor ne használj ilyen programot. ezek feltörésére, adatszivárgásra mindig van esély.
vagy, kódolva tárold benne a jelszavakat. pl, ne a valós jelszót írd bele, hanem a szomszédos karaktereket.
vagy, egyedi kódtábla alapján, cseréld ki a karaktereket, és az írd be. -
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138146 üzenetére
azt nem írják, de az app adatai között biztos, mert a szinkronizálás nem kötelező.
-
Sungoo
addikt
válasz
WhiteWalker #138144 üzenetére
"Adatait szinkronizálhatja egy másik telefonnal, táblagéppel, Mac-kel vagy PC-vel, illetve saját felhőtárhelyeinek valamelyikével."
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #138092 üzenetére
Amikor a manuális szinkronizáció megy, elvileg a Sync Status oldalon meg tudod nézni, épp mit csinál.
-
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker #138080 üzenetére
Én már le is töröltem, semmi különös nincs benne számomra, amit ne tudna az opera és nincs szinkronizálás...
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #138070 üzenetére
Kiwi, ami egy feljavított Chrome. Van benne gyors elérés, amit lehet manuálisan szerkeszteni és sötét mód (nem csak egy skin, a honlapot is sötétíti) desktop Chrome kiegészítők támogatása és gyakori frissítések. A szövegtördelést is tudja. Nem is tudom itt miért nem használja senki.
darvinya: VPN nem nagy szám, mivel van sok ezer külön VPN alkalmazás, ami mindenhol működik.
-
junior11
veterán
válasz
WhiteWalker #138070 üzenetére
Szerintem nem volt arról szó, hogy nem biztonságos (bár a Google biztonságos böngészés funkciója nincs benne, ahogy az Edge és a Brave sem használja), ha neked bejön és elégedett vagy vele, nincs értelme váltani.
-
junior11
veterán
válasz
WhiteWalker #138053 üzenetére
Nem lehet tudtommal.
-
kugli
aktív tag
válasz
WhiteWalker #137986 üzenetére
Nem beszél hülyeséget! Csak nincs más alternatíva. Vagy használja a google termékét,vagy él nélküle 3210-es telefonnal. Ezt nagyon kihasználják,és nem mindenkinek tetszik.
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #137951 üzenetére
Ez teljesen így van. Részben az AI-t is azért fejlesztik, hogy a "big datá"-ból minél hatékonyabban létre tudják hozni a vásárlói profilt, amit aztán akár befolyásolni is tudnak... A jobbik eset, ha csak tömegméretekben, de sajnos mivel személyhez köthető egy-egy készülék (és az azon lévő accok), ezért azok összekapcsolásával elég komolyan bele tudnak látni az ember életébe.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #137951 üzenetére
"gyíkemberes Google chemtrail"
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #137838 üzenetére
Igen, nálam is ez a hiba. Samsung S7 Oreo-on működött, S10e-n Pie alatt nem.Szerk.: Lehet, hogy megvan a hiba, megadtam neki a location jogot, ujraindítottam a telót, és most megy.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker #137743 üzenetére
Igaz, igaz..
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker #137740 üzenetére
és (#137741) sopruk de ez mire jó a Sygicnek??
Azonkívül, hogy ezen appon keresztül is pénzt tud beszedni.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
WhiteWalker #137664 üzenetére
"nem használsz gugli appokat , a kereső óriás nem tud rólad semmit?"
Van egy GDPR nevű dolog, biztos hallottál róla, jelenleg 7 országban zajlik emiatt a google és az androidos gpsz ellen per, szóval hát remélem hamarosan le lesz szoktatva arról ez és mindegyik multi cég, hogy azt gondolja még akkor is gyüjthet rólam adatokat, ha nem használom a szolgáltatásaikat.
Miért lenne már értelmetlen amit csinálok? Gondolkozzál már ember, ez olyan mintha azt mondanád valakinek, hogy értelmetlen a discovery chanel műsorát néznie hiszen mint ő te is nézhetnéd helyette a paprika tv-n a brazil szappanoperákat is!?
WTF, miért lenne értelmetlen google play helyett más internetes áruházat használni, mert te azt használod?!
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
WhiteWalker #137627 üzenetére
"Azért az megvan nem , hogy az Android= Google"
És az megvan hogy közel 5 milliárd dolláros büntetést is kapott már a google mindazon tevékenység miatt amit felsoroltam?
https://bitport.hu/4-3-milliard-euros-buntetes-a-google-nek.html
Nyugi, ez még csak a kezdet... Versenyjogi értelemben amit csinál az törvénytelen, nem véletlen kapott ekkora büntetést, és elő fogják őket még venni...
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
WhiteWalker #137621 üzenetére
Van értelme, egyrészt kevés dolog van amit ne lehetne kiváltani, másrészt pedig ugye nem sok dolog van amivel igazolható lenne az, miért is kéne elfogadni egy totális monopóliumra törekvő cég "politikáját".
Kb olyan ez mintha mondjuk csak aliexpress vagy csak amazon működhetne a világban, vagy csak egy spar-ba mehetnél vásárolni és nem lennének konkurenciák. Én a szabad piac híve vagyok, a google viszont nem, ő egy totalitárius rendszerben gondolkodik amelyben a nagy cég erőfőlényét kihasználva tisztességtelen eszközökkel rád kényszerít és nem pedig ajánl neked egy "üzletet"...
Persze ahogy látjuk a szabadságnak ára van...
-
válasz
WhiteWalker #137621 üzenetére
Nincs.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #137073 üzenetére
Szerintem jobb helyen lenne ez az Android szakmaiban, mégjobb helyen lenne a telefon saját topikjában (ha tudnánk milyen telefon..) de Google varázsló amúgy csak .*GApps mellett van így szerintem még csak nem is biztos, hogy ROM probléma ez.. és remélhetőleg clean ROM & .*GApps install volt.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #136795 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Az erszényesünk ma nagyon elnéző.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #136717 üzenetére
Számodra igen, de az alap kérdés más készülékről volt szó, nem csak csodás Samu.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #136701 üzenetére
Egyértelműen írtam, hogy Samu telefon rendszerről beszélek.
Igen, ez csak Samu-n működik, emiatt nem univerzális.
Pl: nálam mindegy milyen telo, akarom mondani bármilyen informatikai eszközről(PC, stb.) elérem adatokat, váltottarhatok rajta, stb. -
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #136631 üzenetére
Ez tulajdonképpen az akku használati menü a beállítások alatt. A használat alapján kalkulált rendelkezésre állási időt ez számítja ki. [forrás]
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #136631 üzenetére
Egyfajta energia takarékossági Google app.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #136624 üzenetére
Korábban ajánlották páran. Én is néztem, de ha jól emlékszem, akkor nálam két dolgon hasalt el. Fixen regelni kell a rendszámot. Érthető bizonyos helyek miatt, de ez nekem nem jó és nincs is szükségem azokra a helyekre. A másik, hogy telefonszámot kért a regnél. Ezt nem értettem és szükségtelennek tartom. Maradtam a Simple -nél.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #136579 üzenetére
Ez sem teljesen igaz, mert a fejlesztő külön kérelmére, egyedi elbírálás alapján, a Google adhat mentességet a korlátozás alól. Jó, mi? Pl. a Tasker megkapta. Nem hiszem, hogy a Raiffeisen név kevésbé lenne a Google számára bizalomgerjesztő, mint a Joao Dias.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #136579 üzenetére
Nekem az beválik, hogy lehúzom az értesítést - még eddig mindig látszot és át tudtam könnyen írni..
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #136569 üzenetére
Parallel Space? Elég stabil, elég régóta.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #136506 üzenetére
Ezt olvastad mar? Milyen ROM? Magisk vagy SuperSU?
Ja, en is Raiffeisen-es vagyok, custom AOSP, Magisk: semmi gondja nincs. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #136506 üzenetére
Custom ROM könnyen detektálható, szóval félő...
-
tybsen
addikt
válasz
WhiteWalker #136488 üzenetére
Én ezért használom a threema-t, nagyon jó, hogy nem kell hozzá telefonszám és csak az ér el rajta, akinek megadom a kódomat, ráadásul nem látszik az online státusz sem - így offolhatom magam például minden WhatsApp meg fb, Viber Kontakt számára és csak a legfontosabb chat megy threema-n. Igaz, hogy fizetős de bőven megéri a nyugalmat.
-
junior11
veterán
válasz
WhiteWalker #135629 üzenetére
Már nem alpha verzióként érhető el, hanem nemrég megjelent az első stabil kiadása [link]
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #135378 üzenetére
Sony Ericsson Xperia Arc S-emen még rendes mini HDMI volt.. az volt ám a jó világ..
-
válasz
WhiteWalker #135374 üzenetére
Ilyesmi kábel:
Amúgy nem tudom miért ezt vette, én már csak a kész tényeket kaptam és hogy nem tudja kilőni a képet.
-
válasz
WhiteWalker #135366 üzenetére
Csak maga a kábele van, egyik vége olyan mint a telefontöltőé, másik vége hdmi, harmadik usb. De nem tudom miért ilyet vett, lehet csak azt gondolta azzal majd össze tudja kötni.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #135197 üzenetére
Így van. A legtöbb FB wrapper kevesebbet tud, mint a gyári változat. Ezenkívül egyik sem tudja a Marketplace-t. Gondolom exkluzív az API, így más alkalmazás nem férhet hozzá. Sajnos a gyári meg bugos. Újabban lassan tölt be és sokszor azt írja, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van.
Sosem értettem, hogy egy ekkora tőkeerős cég miért nem tud egy normális alkalmazást írni?
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #135336 üzenetére
Upsz, ezt benéztem, bocsi a fals infóért. Mindig tanul az ember...
-
válasz
WhiteWalker #135327 üzenetére
De azt tudnod kell, hogy ha kilépsz a google fiókból, egy google app sem fog működni, valamint minden app, amit a google play store-ból töltöttél le, automatikusan letörlődik.
-
darvinya
titán
válasz
Mint írtam.
Beállítások-Személyes tartalom és itt kell mindent kikapcsolni, hogy ne látszódj a térképen. -
Somatom
veterán
válasz
Nálam Térkép -> három vonal -> beállítások -> legalul: Kilépés a Google Térképből. Sztem rossz a Magyar fordítás, mert nálam ez a fiókból léptet ki.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #135322 üzenetére
Szerintem nem lehet.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #135322 üzenetére
Helymeogsztást kapcsold ki beállításában, és akkor nem fog téged mutatni a térképen.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #135320 üzenetére
Visszagombbal, Kezdőképernyő gombbal.
-
dbius
veterán
válasz
WhiteWalker #135305 üzenetére
Ezeket próbáltátok, akiknél nem megy a microg? [link]
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #135195 üzenetére
Nem tudom, mert szerintem meg !("Az alternatívák egytől egyig sz@rok"), valamint igen, az ő kezében van a döntés, de ha nem is tudott róla hogy van alternatíva..? És ha számára is feature lesz ami neked bug? Mindegy.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #135193 üzenetére
"Sokkal jobban szelektálják a hírfolyamot mint a gyári FB app."
Akkor ami neked bug az nekem feature : D Nekem jó lesz így : D -
laleeee
őstag
válasz
WhiteWalker #135173 üzenetére
Régi fb appról volt szó,olvass vissza
De azért köszi az igyekezetet.
-
laleeee
őstag
válasz
WhiteWalker #135166 üzenetére
Látom,érted miről van szó
-
laleeee
őstag
válasz
WhiteWalker #135164 üzenetére
Melyik verziót használod ?
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #134801 üzenetére
Persze, hogy be tudsz lépni, mivel a böngészőn keresztül nem tudná amúgy sem lekérni a telefon adatait, így azt sem hogy van-e root.
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #134738 üzenetére
Lehet hogy a Redmi Note 2 + MIUIHU együtt volt sok neki, nem tudom. Ez a magyarított verzió amúgy is okozott már gondokat.
Érdekes, amikor lecseréltem CyanogenMod-ra, akkor a root is simán jól működött, meg a problémák (pl. kamera) is megszűntek. Plusz gyorsabb is lett, meg kb. 30 %-kal kevesebbet is fogyasztott. -
zolikaDB
veterán
válasz
WhiteWalker #134682 üzenetére
Decemberi verzioval jo. Bar az elavult. Besz@ras.
Par eve majd egy evet is "birt" a Messenger app... -
st6969
őstag
válasz
WhiteWalker #134595 üzenetére
Ezt hogy érted? A MIUI optimalizáció kikapcsolása a fejlesztői menüben csak a hangerő gombokra van hatással? Nem veszi külön a csengőhang és az értesítés hangerejét?
-
st6969
őstag
válasz
WhiteWalker #134578 üzenetére
Na, mondom, majd egy 3rd party appal jól átverem, ahol külön van szedve a notification slider...
Nem lehet külön szabályozni, együtt mozog a ring csúszkával
Erről ennyit. -
zhorvath
aktív tag
válasz
Ha rákattintasz alul a némítás alatti 3 pontra, akkor kibontja a csúszkált.
-
nyisziati
veterán
válasz
Na igen, ez az egy nem tetszett a MIUI-ban.
A samuban külön van. -
ratobi
senior tag
válasz
De szerintem egy ideje már a sima androidon is így van...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #134416 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
Jared
aktív tag
válasz
WhiteWalker #134101 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ!
Rosszul fogalmaztam, ez egy sima otthoni hálózaton lévő pc, amiben van egy 4 tb-os winyó.
Ez van összekötve (cat5e lan kábel) egy tplink ac1200 routerrel, a router pedig az internet modemmel (ami egyben router is.) Elnézést, nem kicsit nagyon laikus vagyok a témában.
Az otthoni pc-t szerettem volna használni "médiaszerverként". A FE File Explorer Pro-val már érdekes módon elértem az 6-7 mb/sec-os sebességet, de ott meg nincsenek video thumbnailek.Crok: Köszönöm! Kár, hogy nincs valami összefoglaló erről.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #133837 üzenetére
Sztem ebből a szempontból lényegtelen az én felhasználási módom. Ha egy app a hivatalosan bejelentett mobil kamerákra is figyelmeztet, az minden felhasználási módban hatékonyabb, mint ha csak a felhasználói bejelentésekre támaszkodik. Ráadásul a két app nem zárja ki egymást, mivel a CamSam a Waze -zel, vagy a Térképpel is futhat párhuzamosan.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #133833 üzenetére
Nem tudom, nem használok Waze -t. A CamSam Plus -t futtatom widget módban, a zenelejátszó fölött. Azért nem a Térkép fölött, mert a navi nálam külön célhardveren fut. A németeknél van követési távolság mérés is, ami nem villan és az érzékelőit elég nehéz kiszúrni. Szvsz. az a figyelmeztetés csak user bejelentésre alapozva nem lenne hatékony. A CamSam viszont elég jó hatékonysággal jelzi azt is. Van benne jelentési és megerősítési lehetőség is.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #133826 üzenetére
Sztem nem sokat ér, ha csak a felhasználók bejelentéseire alapoz. Kellenének a rendőrség által bejelentett helyszínek is. Azzal a CamSam nagyon hatékony németben.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #133444 üzenetére
Próbálom, de nem akar működni. A Peel MI Remote telepítése után nem jelent meg semmi új app. Gondolom, ez a gyári távirányító alkalmazás. De, set top box menüpontom sem lett.
Közben előtúrtam a box kezelési útmutatóját. Azt írja, hogy ez egy Cisco ISB2000. A Peel Smart Remote -ban be tudtam tallózni a Cisco -t, de nem akar összebarátkozni vele. 12 gombig próbáltam, de egyikre sem váltott csatornát.Darvinya:
Elengedem a témát. -
Elemental
addikt
válasz
WhiteWalker #133016 üzenetére
Irtóra.
Nekem a brave böngésző vált be. Pc-n is lecseréltem rá a firefoxot. -
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker #132883 üzenetére
Nekem eddig tökéletes volt, funkcionálisan és designban is.
Most az Outlook appba beraktam a két Gmail fiókomat, így elsőre megfelelő helyettes lesz.
-
válasz
WhiteWalker #132828 üzenetére
Ha ez esetleg rám irányult akkor visszutasítom, így fejből:
Windows XP
Abby Fine Reader
Office valamelyik
4k videodownloader (ezért többen hülyének néztek de régóta naponta használom, nekem tetszik és szerintem 4500 forintot megérdemelt a fejlesztő)
Windows10 Professional
kedvenc free zenelejátszóm fejlesztőjének múlt évbe adomány átutalással
egy szkenner segédprogram, anno eszméletlen jó volt, megkönnyítette a munkát, a nevét már nem tudom
és még voltak de nem jut már eszembe.Ha félreértettelek elnézést.
-
rgeorge
addikt
válasz
WhiteWalker #132677 üzenetére
A fiókonkénti értesítést rendszerszinten oldja meg az AquaMail, legalábbis Pie-n. Ott már lehet alkalmazáson belül értesítés-kategóriákat defiiniálni, és ezekhez egyedi értesítésbeállításokat megadni.
-
rgeorge
addikt
válasz
WhiteWalker #132674 üzenetére
Ez minek a beállítása? AquaMail-en belül a fiókot hosszan megérintve a menüben Speciális beállítások, itt pedig az Üzenet értesítések. Fent a Speciális beállítások legyen bekapcsolva, majd Értesítések kezelése menüben lehet mindent beállítani a fiókhoz. Oreo-n és Pie-n biztos ment így, de szerintem már Nougat-on is.
-
rgeorge
addikt
válasz
WhiteWalker #132671 üzenetére
Igen, a teljes verzióban. A fiókok speciális beállításaiban tetszőleges értesítési beállítások megadhatók.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #132671 üzenetére
Az alkalmazásban nem. Trükkel megoldható, például a LightFlow-hoz hozzá tudod adni többször is, és ott beállítható, hogy ha az értesítés tartalmazza a megfelelő e-mail címet, akkor milyen hang szólaljon meg.
-
punky10
addikt
válasz
WhiteWalker #132640 üzenetére
Bezzeg az amcsik..A becsületesség bajnokai...
Őket tuti nem érdekli semmi a magán és üzleti szférádból... -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #132638 üzenetére
Ne viccelj! Alap dolog, hogy az állományok a kliensen titkosítódnak és úgy kerülnek felhőbe.
-
Elemental
addikt
válasz
WhiteWalker #132635 üzenetére
Nekem is voltak/vannak aggályaim. De úgy gondolom, ha lennének vele gondok, már tudnánk róla. Meg elvileg nem tárol adatokat máshol, csak a kliens és ahová szinkronizál, ami nálam a saját szerverem.
Mondjuk én a pénzügyi accountokat és a google accountokat nem bízom rá, azoknál megmaradt a papír alapú mentés -
Figur10
tag
válasz
WhiteWalker #132289 üzenetére
Szia
Nekem ez az app vált belink -
csipuka
senior tag
válasz
WhiteWalker #132289 üzenetére
Akkor kapcsol le, ha mirror-ozast csinalsz cast helyett. Pl ha youtube videot jatszol le, akkor azt a cast soran atadod a chromecast-nak, mig ha mirrorozol akkor a tovabbra is a telo jatsza le, de a kepe megjelenik a tv-n.
-
snooze
veterán
válasz
WhiteWalker #132278 üzenetére
Igen,a telefonon kapcsold le a wifit,kilépsz a ytbol,majd vissza a wifit.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #132206 üzenetére
Azt, amire te is gondolsz. Attól, hogy nem aktív a kijelző, az alkalmazás még lehet fókuszban így nézőkép is lehet (csak te nem látod). Pl. a dashcam alkalmazások is így rögzítenek háttérben.
Elims:
Floating widget -nek hívják. Az állapotot tudja mutatni, de arra nem emlékszem, hogy mostanság lehet-e wifit kapcsolni root nélkül. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #132191 üzenetére
Úgy, hogy az alkalmazások úgy trükköznek a háttérben rögzítésnél, hogy nem a kameraképet rögzítik, hanem a nézőképet (akkor is, ha te épp nem azt látod). A nézőkép viszont nem lehet nagyobb, mint a kijelző felbontása. Ezért kérdeztem.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131904 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek!
Próbálkozok.
Egyébként a Nine akkor egyszeri díjas, ugye? Mert akkor max azt kipróbálom, ha semmiképp nem megy.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #131898 üzenetére
Nekem alapból aktív volt mindig, minden fióknál a push. Jelenleg is mentésből visszaállítva megy 2 GMail és két MS fiók (egy Outlook és egy Hotmail cím).
Viszont privátban beszéltünk és Mate 20 telefon van a kollégának, amin az EMUI bekavarhat. Ha valakinek van EMUI 9-es rendszere az megírhatná hány helyen kell kivétel közé tenni, hogy fusson a Push service.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131898 üzenetére
Értem, köszönöm és az ütemezett szink. is és az összes szink. funkció is legyen bepipálva? Vagy csak az push email?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest