- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
Jared #134108 üzenetére
Én is rengeteget szívtam a témában, és arra jutottam, hogy az Android SMB implementálása körül lehet a gond. Teszteltem több eszközzel, routerrel, NAS-sal, és mindig lassú volt, de ha SMB helyett FTP-t vagy http-s letöltést használtam, akkor rögtön gyorsabb lett egy nagyságrenddel.
-
crok
Topikgazda
válasz
Jared #134099 üzenetére
A hálózatodon belüli dologra: a Speedtest meg a saját szervered közti kapcsolat az nagyon durván nem ugyanaz a dolog. Az, hogy milyen TCP stack beállításokkal tudsz kapcsolódni a NAS-odra meg a Speedtest szerveréhez az csak kb. min. 10 helyen lehet teljesen eltérő (NAS portja 10/10/1000-re állt-e be, jó-e a kábel, TCP receive window nagysága, TX és RX buffer nagysága, van-e csomagvesztés, hogy tolerálja a TCP stack a csomagvesztést, van-e selective ACK, van-e TCP chimney/offload meg egyáltalán a NIC-je a NAS-nak támogatja-e vagy pont amiatt lassú mert hibás az implementáció.. etc.. etc.. tudnék mesélni órákig, sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest