- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
Sokan a Google Play-en található képekből ítélik meg, hogy egy program tetszetős-e vagy sem, én magam is innen indulok de ez sokszor megtévesztő lehet.
A számomra legjobb és a leginkább testreszabható tárcsázó/kontaktkezelő program a DW Contacts and Dialer. is gagyi képekkel mutatkozik be, talán a fejlesztője ízlésvilágát tükrözi vissza (honkongi ha jól tudom), jóllehet teljesen ízléses megjelenésre lehet szabni.
Ha elmerülünk a beállításaiban akkor láthatjuk, hogy gyakorlatilag mindent, a panelek/modulok méretét, rácsszerkezetét, színét is úgy állítjuk be ahogy akarjuk. LINK
Vannak egyébként beépített témái is, de érdemes rászánni pár percet.Pl. ICS-jellegű, modern tárcsázó: LINK
Névjegyzék: LINK
Előzmények: [LINK]
Eszköztár: LINK
Én egyébként ezt a témát, beállítást használom, alul mindig piros az aktív panel, így jobban tudom követni, hogy mit is keresek. LINKDe egyébként annyi finomság, extra van benne, hogy ez után minden más tárcsázó egyszerűnek tűnik mellette.
-
G@ben
addikt
Köszi, ki fogom ezeket próbálni!
DS39: neked is köszi!
darvinya: nem a káoszt szeretem, csak még válogatom a zenéim a káoszból és ez elég hosszú idő. Amíg meg a zenék között káosz van, addig nem hinném, hogy lenne értelme az ID3 tagek között rendet rakni. Majd idővel megcsinálom.
-
punky10
addikt
-
darvinya
titán
-
Polllen
félisten
Valószínűleg a beágyazott kód segitsegevel azonosítja YT az eszkozod&ahhoz választ html5-t vagy flash-t. (vagy a böngésző küldi a megfelelő request-t)
Ezért lehet operában fekete kocka flash player nélkül, gyári böngésző meg simán megjeleníti, miközben deka flashplayer nincs a note-mon.
(és ezért tudok minden videót megnézni ipadről is)Amúgy remélem hamar javítják ezt operában.
-
darvinya
titán
Aha…Csak, hogy én nem a flash-ről beszéltem, hanem a beágyazott Youtube video(k)ról amik itt a aréna resztekben is van.
Ott van egy nagy fekete kocka.
És az a bosszantó ez a beviteli villódzás ami rettentően idegesítő.
A kurzor villogása nem jól jelenítődik meg.
pl: hol az előző betű leütésig eltünik a szóból, hol az egész szó villódzik, hol a meglévő szöveg javításakor az egész fel-le ugrálÉs erre írtam, hogy az optimalizálás nem minden esetben jelet csökkenést, itt azért nem egy teloról beszélünk.
Az, hogy kihagyok belöle dolgokat az még nem optimalizálás. -
tomy86
addikt
Bocs, de akkor nem egyre gondoltunk. Nálam a lockscreenen való számléptetést az jelenti, hogy anélkül tudok léptetni számot, mappát zenelejátszás közben, hogy feloldanám a lockscreent és ennyi. Azt meg sehol sem állítottam, hogy a Mort játszik FLAC-et. Én a te hozzászólásod általam idézett részére reagáltam csak. De lehet, hogy rosszul értelmeztem.
-
-
zho-lee
addikt
Régebben én csináltam olyat, hogy TB-vel átkonvertáltam felhasználói alkalmazásnak a gyári fájl kezelőt.
Aztán huss az sd-re..
Csak próba volt, de egy-két appal el lehet játszani még.. ha kell a hely.A korábbiakban fm rádióval kapcsolatban kérdeztek, és szintén egy gondolat:
Nekem a Defymen a cm10-ben nagyon szép/jó rádió van.
De most miui rom van, és nem tetszik. Szerintem kilopom a cm 10 rádió appját és telepítem..
Esetleg ez másnak is lehet jó ötlet. (bocs, ha volt már, 100%-ig nem olvastam vissza..) -
Jazz
veterán
EX...ejj. EZ-t akartam írni.
Erről mi a véleményetek? EZ Launcher
Nagyon szép, gyors, mappákat is lehet kreálni appdraw-ban (alapértelmezetten rendezi is őket), és bármelyik widgetet előlehet hozni gyorsan, ésszerűbben mint a gyári launcherrel. (sőt még a gyári, fekete, öt soros kapcsolós widgetet is) -
-
zho-lee
addikt
Ez is igaz, mondjuk.
Bár van olyan appom, pl a quickpic, amit majd egy éve mentettem el, és romcserénél visszadobom, egyből jön a frissítés rá
Van, hogy nem frissítem, és elvagyok vele úgy is.Az apex most nagyon jó, és ha egy év múlva visszateszem a most elmentettet, akkor úgy is jó lesz,mert erre emlékszem (?) majd.
Csak ha frissítem, lehet nagyokat pislogok majd.
Legalább is most ezt mondom.
Addig meg lehet kétszer is megveszem, mert épp úgy gondolom majd -
-
deminos
aktív tag
-
-
törölt tag
a just readerről beszélek.
(#1685) DemonDani:
google reader, bár az nem tudom, hogy a hivatalos alkalmazás tud-e offline módot. de a just reader (ami egy nem hivatalos, bár a legjobb google reader kliens) biztosan tud.lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően, de én a just readert ajánlottam
-
törölt tag
már hogy ne jelenítené meg a teljes cikket? van readability, instapaper, google mobilizer benne, vagy akár az eredeti oldalt is menti. van választék bőven. ezen kívül opcionálisan leszinkronizál képet, hangot, videót. és ami a legszebb az egészben, hogy mindez akár feedenként is állítható. ezen kívül opcionálisan sd kártyára cacheel. nem mellesleg holo stílusú. egyértelműen ez a bestest.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
Jelenleg tesztelem, de poweramp nagyon kacifántos nekem.
Most itt mindent a hangminőség dönt el, márpedig eddig nem nagyon érzékelek különbséget.
(xears TD II fülessel). Egyedül az eq-n múlik hogy melyik szól jobban.Teszem hozzá, hogy pc-n WMP-t használok szóval nekem annyira megfelelne a winamp is pc-re, de fölöslegesnek tartom, mert kb hébe-hóba elindítok egy számot és megy
-
Jazz
veterán
Nekem angol van. A default beállítás mindkét alkalamzásnál inaktív, még sem dobja fel. :S
Magyar T9 szótárat honna lehet leszedni az exDialer-hez pl.?
Az exDialer-hez hasonló sms és naptár programot keresek. (sajnos nincs exMassage meg exCalendar)
- Elérhető legyen a magyar nyelv
- A hófehér, szem-kiégető háttér helyett mind a naptár, mind az sms hasonló fekete stílusú legyen mint az exDialer. (igazából a gyári is megtenné, ha lehetne állítani a hátteren) -
scapegt
őstag
Nem az a gond, egyszerűen nem engedi valamiért a rendszer. Nekem 1280x800 felbontású kijelzőm van, hiába töltöttem rá nagyobb felbontású képet, nem jó, sehogy sem. Olvastam a témában is, nem tudja senki miért van ez. Programmal orvosolható csak, aminek most nem tudom a nevét, de gondolom valami wallpaper a neve.
-
atillaahun
veterán
Eddig egész korrekt tagnak tűntél a hozzászólásaidat olvasva.
Most mire lett hirtelen ilyen nagy az arcod, hogy írtál egy labdapattogtatás játékot?Talán olvastál már róla, hogy az alkalmazásoknak többféle állapota lehet, függően attól, hogy előtérben vannak, háttérben, forgalmaznak-e éppen adatot, meghívnak-e más folyamatokat a háttérben, stb...
A GMaps önmagában nem service/szolgáltatás csak egy folyamat, viszont a Wireless Location bekapcsolásával meghívja maga mellé a Google Location Service-t, ami már egy szolgáltatás (NetworkLocation.apk néven található a rendszerprogramok között, ugyanakkor nem a rendszer szerves része, mint tudjuk a Google programjai nélkül is hibátlanul működik az Android). Mivel ez utóbbi alkalmazás nem képes önmagában futni, ezért a GMaps-re is szüksége van, tehát míg be van kapcsolva, a Maps-et sem lehet leállítani/kidobni a memóriából.Pl. attól mert a GPS be van kapcsolva még nem lesz a GMaps-ből szolgáltatás, és nem ragad a háttérbe, hogy folyton lekérje a pozíciódat. Így alapból a WiFi alapú helymeghatározásnál sem lenne ez indokolt, de mint tudjuk a Google fix időközönként "névtelen" helyadatokat gyűjt (akár a mobilnetünk terhére) akkor is, ha éppen nem használjuk a térképet.
Számomra az volt az újdonság, hogy emiatt nem lehet a GMaps-et leállítani. Ha te ezt eddig is tudtad (bár kétlem), akkor elismerésem. Én viszont azt feltételeztem, hogy nem mindenki előtt ismert a dolog, így talán segíthetek kicsit javítani a rendszer memóriakezelésén. -
Necc
addikt
A gyari rom (vagy ritka esetben custom rom) ettol fuggetlenul tartalmazhat olyan megoldast ami screenshotot lo, ez egy csomag formajaban megtalalhato a telefonon, hasznalataval kapcsolatban pedig a telefon topicjaban kell erdeklodni.
Nagyurkent igazan odaterelhetted volna szegeny juzert -
Inarus
addikt
vagy a kettőt egy programban letudva SMS Backup +
-
noorbertt
őstag
Nekem nem lesz se jobb ,se rosszabb az életem ha itt kiállok magamért vagy kötözködöm, így
...
Mert ha a off zavarna vagy a számodra felfoghatatlan hülyeségem, akkor elintéznéd privátban és én töröltetném egy moderátorral, mint ahogy azt 1 valaki megtette. De itt csupán a kötekedés van, ami talán szebbé teszi a napot?
-
Vasinger!
nagyúr
Most nem azon van a lényeg, hogy tud e angolul vagy sem,ha akarom akkor tud héberül is, csak az idegesít, hogy így is úgy is kijavít mindent, ha akarom, ha nem.
Bone123:
Véleményem szerint Neked nincs humorérzéked.
A Swype nálam ott kiütött a biztosítékot, hogy a letöltése maga egy szenvedés volt annó, le is töröltem mert nem tetszett...
Esetleg tudtok jobb billentyűzetet androidra? Ami pontos és jól testre szabható?
Necc:
Erre van oldalt a kedvencek sáv...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest