- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148335 üzenetére
Erre valakinek ötlete?
Ez lenne az elképzelés:
"Pl: ha a másik helységben van a készülék , és én notebook előtt dolgozom , akkor ne kelljen átmenni érte , hanem lássam a felületét , az értesítéseket , rajta levő képeket , stb... Kvázi mintha a kezembe lenne.
( Windows 10-nek van valami hasonló felülete , connect app a neve , csak valamiért nem látszódnak ezek a dolgok , hiába jelzi , hogy össze van kapcsolva a notebook és a telefon , pedig elvileg hívást is lehet kezdeményezni)"
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148335 üzenetére
Mire gondolsz az alatt, hogy elérhető?
Irányítani ott az AnyDesk.
-
Luissimo
veterán
válasz
WhiteWalker #148323 üzenetére
Nemazér mer nemfussa rá😃
Deazért miért kell erőltetni,
Nekem kocsiba kell, hosszú utak esetén,
Letehető háttérbe, de a sime tyub az őrjitő a reklámaival, a spotify szintén.Mostanában találtem a Hu Radio appot, abban van néhány jó, nem mindenhol hallható zenét adó stream, a Civilradio, a Tilos radio is netre került, a Spirit fm, a Sztráda rádio , a Táska Rádio, a Rokker rádio,pedig egészen egyedi zenei kinálattal bir.
Hol hallani manapság Üllői Úti Fuck-ot, Szántó Faszit,Alvin és a mókusokat?
A Daily Tunes pedig többszázcsatornát ad a világból országonként leválogatva, minden hangulatra van megfelelő.
A vanced is jovolt, mentek a saját válogatásaim.
Hát, kezdek leszokni róla
Ha nagyon stresszes a forgalom, van a Hu Rádion pl. 3 kabaré és standup streamer, kicsit lazitani.
Rajta van a nemrég kitúrt Rock Fm helyett a BDPST Rock, pl.A sztráda FM mostanában egész nap Kispált,Kiscsillagot, 30Y-t ad, teljesen hallgatható.
Ezvan.
Mivelhogy országos viszonylatban csak egyetlen nyomorult adó van ami fogható, ugyanazzal a náhány tucatos kollekcioval, igy nekem felejtős.
A retro rádion tudnának más zenék is menni, csak másképpen kéne válogatni.
Elöször csak zavart, de mostmár idegesit és kiütésem van tőle.
Nemkérem.
Sajnos a Jazzy sem fogható mindenhol, szerencsére neten igen.Hát középröviden ennyi.
-
Luissimo
veterán
válasz
WhiteWalker #148314 üzenetére
Köszi,
Én minden prémiumnak örülök amit nekem adnak😃
De mèrt fizetnék én a prémiumért?
Az antagonisztikus a prémium -mint ösztönző- feltételeivel.😃 -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #148280 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148260 üzenetére
Erre valaki? ( EMUI 10. rendszer)
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #148260 üzenetére
Milyen készülék / ROM? Pl. Xiaomi-n MIUI-n meg egyes AOSP ROM-okban van un. Gaming mode (MIUI-n Game Turbo), mikor az értesítések megjelenítését le lehet tiltani, DND-be teszi a készüléket ha játszol.. ilyesmi.
-
libus
őstag
válasz
WhiteWalker #148123 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #148020 üzenetére
Inkabb oszd meg a modjat...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148019 üzenetére
Tárgytalan, megtaláltam. Törölhető is akár.
-
cidalain
veterán
válasz
WhiteWalker #147901 üzenetére
Addig örülj amíg nem Nándimese, vagy Kerekmese van
Akkor én legszívesebben kiugranék az ablakon, miután apró darabokra törtem a tévét. -
cidalain
veterán
válasz
WhiteWalker #147895 üzenetére
pedig nagy királyság a Mása és a medve oroszul, a gyereknek nagyon bejön, főleg, mert sokkal több rész elérhető úgy. Kisvakondból is sokkal több találat van Krtek-ként cseh feltöltésből, ott meg ráadásul szövegelés sincs, tehát jó az. Meg ha kifejezetten angol dalokat akar hallgatni, akkor is problémás lenne a régiószűrés.
De persze gyereke válogatja, az enyémet nem zavarja, ha nem magyar a mese.
Ok, mondjuk nálunk TV-n megy a nézés, oda meg nem tudom a YT Kidset feltenni, illetve felnőtt indítja a mesét, nincs kolbászolás összevissza. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #147894 üzenetére
Közben a YouTube Kids appban megtaláltam
- "jól" el volt dugva
Viszont a kérdésem az lenne , hogy lehet korlátozni , hogy csak régió szerint jelenítse meg a videókat? Gondolok itt arra , hogy csak a magyarországi videókat mutassa.
Hiába van fent a YouTube Kids , pár kattintás után már külföldi videok is bejönnek
.
-
hushshs
csendes tag
válasz
WhiteWalker #147586 üzenetére
Köszi a tippet. Ha nem lehet LastPasst életre kelteni elgondolkodom a váltáson. Fura pedig az egyik top brand ebben a jelszó bizniszben.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
WhiteWalker #147454 üzenetére
Nem közvetlenül az értesítést lövi ki, hanem az azt küldő alkalmazást. Ekkor pedig eltűnik az abból származó értesítés is. Ez eddig csak tipp volt, de most kipróbáltam, és valóban így történik. Ezért szeretném a Google Messages appot kivenni az akkumulátort kímélő rendszer hatásköréből.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #147150 üzenetére
Mondtam a futár srácnak. Ő is megnézte szifonon. Ott sem találta.
-
Foose
addikt
válasz
WhiteWalker #146753 üzenetére
Hát nem tudom. Most egyenlőre talán jó. Talán...
Fall-N igen, jó ideje várjuk már, de sehol semmi. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #146267 üzenetére
Azért kellett a link, hogy biztos ugyanazzal próbálkozzunk. A felbontásválasztóban válts 640x360 -ra! Nálam úgy dobja a VLC -t.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #146262 üzenetére
Vazze! A YT videóról dobj linket, ne a TubeMate -ről!
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #146258 üzenetére
Ha dobnál hozzá egy linket, akkor ki tudnám próbálni.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #146246 üzenetére
Ha ITT a sárga lejátszás piktogramra bökök, akkor dobja az alkalmazásválasztót (mivel nincs megadva alapértelmezett lejátszó).
Nem minden formátumot/felbontást tud átadni, van, amit csak belsővel tud lejátszani. De, amit a NewPipe átad, azt a TubeMate is át kéne adja. Ha csak a piros letöltés gomb jelenik meg, akkor bökj arra! Utána még jön a felbontásválasztó, aminél lehet sárga, lejátszás gomb. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #146242 üzenetére
Nem tudom. A TubeMate -ben volt vmi error, akkor használtam. De, a TubeMate -et is folyamatosan frissítik, úgyhogy a hiba elhárultával visszatértem rá. Nekem jobban fekszik.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #146237 üzenetére
Egyik sem. A TubeMate adja át (Beállítások -> Felhasználói felület -> Belső lejátszó kikapcs).
Rövid ideig használtam NewPipe -ot. Abban is volt ilyen lehetőség. -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #146106 üzenetére
Okok, akkor kipróbálom, mert így most nagyon használhatatlan.
Bozek - nem is hallottam erről, de kiváncsivá tettél
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #146096 üzenetére
Ez a fizetős verzióban van? De akkor hogy lesznek ott a belépések? Bekapcsoltad a szinkronizálás felhőbe opciót, utána beléptél egy két oldalra és köv. alkalommal már ő töltötte ki a mezőket? Alkalmazással is működik?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #146094 üzenetére
Igen, én is azt láttam azért gondoltam hogy nem kompatibilis. De mondom, nekem még chrome-mal sem megy. Felhő ikonom van, tehát akkor először a programba kell létrehozni egy bejelentkezest? Nem a bejelentkezes után kérdi meg hogy mentse - e? Esetleg le tudod írni a menetét pl hogy ide hogy jelentkezek be? Mármint az appom belül.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #146090 üzenetére
Értem, akkor nem tudom miért nem tudom működésre bírni... Akárhova jelentkezek be nem ugrik föl hogy mentse vagy valami... Pedig szimpatikusnak program, szeretném ha működne, de nem megy... Esetleg le tudod írni hogy használod vele?
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #146029 üzenetére
És ez sem jó: KreszTeszt?
-
consono
nagyúr
válasz
WhiteWalker #146027 üzenetére
Hát, próbálkozni lehet
Van Wine for Android: [link] meg DosBox is, ha régi az exe... Mit akarnál futtatni?
-
zhorvath
aktív tag
válasz
WhiteWalker #145529 üzenetére
Én kipróbáltam a Sygic-t. Azt vettem észre, hogy a sebességhatárokat nem pontosan mutatja.
Én lakó- és pihenő övezetben lakom, ahol ugye 20 km/h a megengedett legnagyobb sebesség. A Sygic szerint 50. Volt 60-as tábla, ahol 90-et jelzett. Tetszett benne a sávok mutatása kép a képben. Egyelőre nem győzött meg, hogy áttérjek rá. -
Bozek
nagyúr
válasz
Anno leggyorsabb módban autós navi is el akart vinni minket Zalaegerszegről Paksra a 8-ason Veszprém felé... Meccs után visszafelé már nem néztük, hogy mire van állítva, így sikerült kerülnünk arrafelé...
-
consono
nagyúr
válasz
Így van, lassan minden jó dolog átkerül a Waze-ből a GMaps-be
-
crok
Topikgazda
válasz
Próbáld ki a másik két opciót is imho.
-
válasz
WhiteWalker #145518 üzenetére
Az M0-s nem autópálya, hanem autóút.
Köszönöm, hogy elmondhattam.
Egy Waze használó. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #145518 üzenetére
Az egyik offline, a másik online - az szerintem amúgy értelmetlen összehasonlítani - de a Sygic-ben mire volt állítva a tervezés mikéntje egyébként? Fastest/shortest/economic? Én economic-ra szoktam állítani, nálam pl. hasonlókat nem csinál, igaz nem budapesti vagyok.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #145442 üzenetére
Tudom
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker #145442 üzenetére
Ez az app begyűjti a Facebook belépési adatokat?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #145439 üzenetére
Ez nem az. Nem ugyanaz a package
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #145411 üzenetére
Bármi lehet. Nálam egyszer egy app logja telítette meg a tárhelyet. Egyszer meg a Gdrive app volt a bűnös. Eltávolítottam és virtuális sóval beszórtam a memóriahelyeit.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #144995 üzenetére
Küldtem privátot.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #144898 üzenetére
QP 7.9
De, ezeket a tárolókat már a Csita előtti utolsó is tudta. -
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #144880 üzenetére
Nem vagy valami bőbeszédű
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker #144755 üzenetére
Valóban!
Kipróbálom a smart swichet is, hátha valamelyik jó lesz.
thx -
consono
nagyúr
válasz
WhiteWalker #144755 üzenetére
Samsungnál pedig a Smart Switch. Ez megy nem Samsung telefonnal is, legalább is forrásnak biztosan tudja használni. Az alkalmazás adatokat viszont ez sem viszi át, vagy legalább is nem mindet...
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #144517 üzenetére
Megnéztem, Cronjob van benne. Kicsit "kockás", de van hozzá help. Elég világosnak tűnik. De, mivel Tasker beépülő, ezért az automatizálóban definiált feltételek teljesülése esetén az automatizáló is el tudja indítani a kívánt szinkron profilt. Pl. ha az otthoni wifin lógsz, éjfél elmúlt, a teló töltőn és a kijelző legalább egy órája nem volt aktív.
-
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #144321 üzenetére
Tudsz olvasni?
Az írtam, "az egyiken BETA"-van, mégsem tudja a funkciót. -
crok
Topikgazda
válasz
Erre gondolsz - GBoard beta programme jelentkezés?
Van hogy nem fogadnak jelentkezést mert "betelt". -
törölt tag
válasz
Vagy a play áruházban a gboard-nál jelentkezni béta tesztelőnek. Ha hülyeséget mondtam bocsi.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #144224 üzenetére
Közbe varázsütésre helyre állt. (Az összes eszközön.)
Fura... -
válasz
WhiteWalker #144212 üzenetére
Samsung Galaxy S8, Android 9, OK.
-
Indiant
addikt
válasz
WhiteWalker #144032 üzenetére
Köszönöm, ezt az útvonalat melyik programban kellene megtalálnom?
PC-FB, Messenger (android) és FB app (android) én nem találok ilyet. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #144041 üzenetére
Nem szűnt meg de az AOSP forrás szerint már nem lehet külön kapcsolni (asszem' Pixel-ekben pl vagy csak on vagy csak off helyzetmeghatározás van; nekem AICP ROM-on meg LOS ROM-okban is benne van hagyva a kapcsoló, MIUI-ban is benne van a kapcsoló.. változó), mi a Life360-at is akkukímélő (cella + wifi & bluetooth scan-el ha az utóbbi kettőt bekapcsolod mellé) helyzetmeghatározással használjuk, pár perc alatt házszámra látszik hol vagyunk
Szerintem erre a célra ez is elég lenne, neked is, nem igazán értem miért kér az az app fine location permission-t mikor a coarse is (szerintem) elég kellene legyen..
-
válasz
WhiteWalker #144038 üzenetére
Igen, van, helyes a kijelentő mondat.
RUTIN -
Petrónius
aktív tag
válasz
WhiteWalker #143926 üzenetére
Bocsánat.
Rosszul fogalmaztam. Nekem olyan app kell ami a felvételen is kiírja a dátumot, időt.
-
válasz
WhiteWalker #143738 üzenetére
igaz
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #143735 üzenetére
Jah, néztem én is, de pont a Samu böngésző nincs benne...
-
válasz
WhiteWalker #143735 üzenetére
Edge-ben hol állítom be?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #143725 üzenetére
Köszönöm, és van olyan ami az?
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143683 üzenetére
Nalunk pl. most jott a frissites, egy nappal kesobb FYI.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143674 üzenetére
Nem, bocs de ez még így se jött át, hiába forgatod a szemed. El lett tolva egy funkció..? El.. Ki lesz javítva..? Ki.. Van rá esetleg SLA amit a fejlesztőknek vagy a cégnek be kellene tartani hogy hogy és mikorra kell megoldania? Nem tudok róla. Akkor mi ez az egész jajszegényR1usernemkapazonnalfrissitest dolog pontosan? Nem, költői kérdés volt, nem kell válaszolni. Megint leírom: elcseszték, javítják, meg lesz oldva. Ha valakinek a hivatalos útnál hamarabb kell.. hát járjon utána. Nem ért hozzá? Így járt, kérdezzen körbe, ne éljen szatyorban ha ennyire haklis, más appokban is vannak bugok, más fejlesztők is pontosan ugyanígy járnak el. Engedjük el ezt így szépen.
-
re-d-evil
tag
válasz
WhiteWalker #143674 üzenetére
Nem is értem miért kell ezt ennyire megvariálni? El kell távolítani az alkalmazást, majd újra feltenni Play-ről. És már müködik is. Persze én előtte törölném a cash-t és az alkalmazás adatokat. Legalább az app mérete is visszaáll egy kicsit.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143658 üzenetére
Latom a halozatokhoz, szerverekhez nincs sok kozod, nem a letoltes lassabb hanem nem tudsz kapcsolodni se. Ezt igy csinaljak 10 eve (+ a milliard otthon ulni kenyszerulo felhasznalo hirtelen, a semmibol megnovekedett igenyet SE szamolod bele, sosem latott kiugras van a vilag osszes IX-eben!), te meg most kezdesz forrongani hogy meg nem kaptad meg, de ha forrongas helyett siman kivarod mig kitoljak a keszulekedre is akkor megsporolsz magadnak egy csomo felesleges idegeskedest a semmin.
FYI a problema pl. Viberre meg egy csomo mas appra is ugyanugy fennall mert ugyanazt a lib-et hasznalta az is (logcat-bol megneztem privatban iceQ-nak), arra is kedjunk akkor fujni hogy miert nincs meg frissites? Utolso update Marcius 18, csak lehet valakinek mar kiment, valakinek nem, a friss telepitesek pl. mar siman lehetnek jok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #143658 üzenetére
"a hivatalos frissítési forrás a play áruház"
Ott is van, csak a te telefonodra még nem elérhető. Ennyi. Szerinted az APKMirror honnan szedi ezeket? Pont a Play Áruházból.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143656 üzenetére
A Play Store / Play Services is ugyanigy van altalaban, akkor? Az is s.*r? Nem, csak ez nem igy mukodik, nem feltetlen lehet egyszerre mindenre kiereszteni egy frissitest mert lepusztulnanak a szerverek.. elosztjak. Az apk gyujto appok meg scannelnek es begyujtenek mindent, kategorizaljak es letoltheted.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143654 üzenetére
Szo nincs arrol amit irsz.
Meg fog jelenni Play-ben is ha kitoljak arra a keszulekre is amit hasznalsz.Ha nem akarod megvarni telepited kezzel apk-bol, az alairasa ugyis ellenorizve van es ha nem a Facebook hivatalos appja lenne sirna a keszulek hogy nem okos es nem tudod feltelepiteni frissiteskent (egyezo nev - nem egyezo alairas > nem lesz telepitve). Ezert mukodik pl. a zipsign ha valamit nem akarsz frissiteni.
-
Tetsuo
őstag
válasz
WhiteWalker #143608 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #143594 üzenetére
Elgondolkodtam rajta de brutál gyors úgyhogy még marad egy darabig.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #143587 üzenetére
Pont ezt írtam hogy nem lehet
-
pube111
senior tag
válasz
WhiteWalker #143565 üzenetére
Azt sem tudják megoldani, hogy amikor a direktben üzeneted érkezik, akkor kapjál róla egy mail értesítést. Erre azt mondták, azért mert a mail nem biztonságos. Én meg mondtam, hogy az ügyfélkapu is küld mailt amikor üzeneted érkezik. Akkor az sem biztonságos?
Borzalmasan lassan fejlődnek. -
pube111
senior tag
válasz
WhiteWalker #143555 üzenetére
Nem lehet. Telón úgy tudod hogy böngészőn asztali módot állítasz, és ott lépsz be az otp birektbe.
-
válasz
WhiteWalker #143483 üzenetére
Nem lehet gyermek fiókot hozzáadni az aquamailhez
. Hitelesítési hibát ír ki, pedig jó a jelszó...
-
válasz
WhiteWalker #143483 üzenetére
Köszönöm.
Két fiók pont elég a két purdénak -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #143443 üzenetére
Azért nem jött értesítés , mert ez elkerülte a figyelmemet:
Most már azonnal beömlött az összes értesít ami elmaradt.
Viszont , ez eddig nem kellett , most miért is kell?Ha jól vettem észre , ez csak a legfrissebb YT Vanced beállításba van és a legfrissebb MicroG-be.
Előző verzió YT Vanced nekem kilépett , ha beléptem a beállításokba. -
zhorvath
aktív tag
válasz
WhiteWalker #143392 üzenetére
Én MIUI-ról beszéltem, nem EMUI-ról.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143329 üzenetére
Én is csak akkor térek vissza rá mikor valakinek nagy nyűgje van vele és segíteni szeretnék, de utána tolom is vissza a "rendes" rendszerem azon nyomban..
-
szimi57
őstag
válasz
WhiteWalker #143276 üzenetére
Okoslottónál nincs regisztráció. Felül 3 pötty. információk, nyereményfelvétel. Itt meg tudod adni a számlaszámod. Müködik a kifizetés.
-
válasz
Emlékeim szerint az első nyereménynél kérnek bankszámlaszámot, ha addig nem adtad meg.
-
crok
Topikgazda
válasz
Ha nyersz majd keri hogy add meg, de gondolom ki lehet mashogy is fizettetni.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143274 üzenetére
Elfogadjak, persze, regisztracional kernek bankszamlaszamot es ha nyertel eleve ertesitenek is meg par napon belul utaljak a nyeremenyt ha 200.000.- alatti az osszeg (felette meg be kell menni erte).
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #143122 üzenetére
Nincs mit. Sajnos a mókolás kora lejárt.
Pedig gyakran elfeledkeznek a júzerek elemi igényeiről a szoftverfejlesztők, és ilyen, vagy ehhez hasonló megoldásokkal sokmindent orvosolni lehet(ne). -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143115 üzenetére
A SuperFreezZ és a Brevent is non-root módban megy Accessability permission-el. A háttérben futási engedélyt adb-vel is el lehet venni az apptól és akkor biztosan nem fog futni csak ha előtérben van (csak vigyázni kell, mert pl. egy letöltés elindíása is megáll ha az app nem adja át a letöltésvezérlőnek a letöltés elvégzését).
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #143115 üzenetére
Sajna ez csak root-tal megy.
Fizetős Greenify kell hozzá, és telepített Xposed keretrendszer. Azon belülre kell telepíteni a Greenify-t és gyönyörűen lehet hibernálni mindent.
Bár ez ma már súlyos beavatkozásnak számít a telefon belügyeibe.
Ráadásul nem tudom, hogy a mai Android verziókkal együttműködik-e az Xposed. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143110 üzenetére
Hasonló kellene, mint a Greenify? Mert akkor Servicely, SuperFreezz (F-Droid) vagy a Brevent pl. de ha Doze mode hack (is) kell akkor inkább Naptime. vagy kézzel szerkesztés Doze Editorral. Vagy mi a cél pontosan? Meg milyen ROM milyen készüléken? Háttérben futás jogának megvonása nem elég?
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #143092 üzenetére
Eddig még nem kellett szerencsére.
Amúgyis csak akkor tenném ezt, ha kirúgásnál vagy bírósági ügynél lenne rá szükség. -
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #143011 üzenetére
Szia! Most jött egy rendszerfrissítés 9.1-ről 10-re és úgy néz ki nem rakta vissza a kugli szemeteket amit letiltottam az ADB-n keresztül! Na ez már egy jó pont! Igaz a "frissítés"
kiadási dátuma 2019.12.01.! Jó sokáig köröztek a bitek mire ideértek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #143011 üzenetére
Szerintem a Huawei sem lesz jobb. Csak ott a kínai államhoz futnak be az adataid.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #142852 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Valóban ez lehet a gond. Akkor ezek maradnak így itt, max mappázom őket és akkor valamennyire "rendezetten" lesznek. Köszönöm szépen!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #142822 üzenetére
Az a baj, hogy egyesével nem állok neki átírogatni, mert ahhoz túl sok van. Ezt a programot megvettem, de nem oldotta meg a problémámat. Ugyan úgy ott maradtak a képek 2020. februárnál... mikor 4-5 éves képek... na mindegy, megszokom, aztán kész. Köszönöm Mindenkinek!
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #142829 üzenetére
FolderSync-ben van ilyen lehetőség. Én a belső SD-ről másoltam így fájlokat a külsőre.
-
válasz
WhiteWalker #142829 üzenetére
A Total commander pc-n tudja ezt, Androidon nem?
-
válasz
WhiteWalker #142725 üzenetére
Jah, hát akkor valóban nincs értelme a fióknak.
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #142666 üzenetére
Nem, windowsos.
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #142653 üzenetére
Az általad megadott linkre HTML/ScrInject.B trójai-t jelez az ESET Internet Security!
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #142658 üzenetére
Root nelkul mar egy adb logcat-el is bentebb lehetnenk, root-al MatLog pl.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Nekem sem az Insta+, sem az általad linkelt nem települ.
-
laleeee
őstag
válasz
Köszi
-
válasz
WhiteWalker #142650 üzenetére
-
hangyász2
aktív tag
válasz
WhiteWalker #142634 üzenetére
Én ezt tudom, talán nem véletlenül. Ezzel is magához láncol.
Most megcsinálhatnám, hogy elkezdek használni mást, és ami jön, azt áthelyezgetem, de jelenleg erre nincs időm, energiám.
Szóval a kérésem még áll. Egyébként elvileg egy folyamatot kell kikapcsolni, és átnevezni, de most nincs rootolt telóm. Ha esetleg valaki megcsinálná, azt is megköszönném. -
hangyász2
aktív tag
válasz
WhiteWalker #142628 üzenetére
Ismerem, próbáltam természetesen, Bluemailt is, és mindkettő jobb, valóban, de egyszerűen megszoktam. Illetve a shoppingolás miatt rengeteg promóciós mailt, kapok, és nincs energiám átpakolni saját mappába.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #142620 üzenetére
Azert nem, csak hogy mindig minden friss legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Suzuki topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest