- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
w.miki #15094 üzenetére
+ kymco: Az egyik legkörülményesebb - ha meg is találtad a megfelelő problémakört - megnézni, hogy arra milyen válaszok érkeztek. Megnézni a hozzászólás számát, visszalapozni odáig, majd az üzenet írójának nevére keresgetve szórakozni. Egyszerűbb megoldás, ha az eredeti üzenet sorszámára kattintunk, és a linkben található második számhoz hozzáadunk még párat, pl.: ...hsz_15092-15096.html, így egyből látható lesz, hogy választ adtak-e belátható időn (hozzászólásszámon) belül. Ilyen szinten viszont szerintem kevesek tudják kezelni a fórumot, úgyhogy alapjaiban keresendő a hiba: ide egy egészen új rendszerre lenne szükség, mert nem elég a puszta üzenetre válaszolós, hierarchiát nélkülöző hozzászólás-áradat...
-
upbuvar
tag
-
LámaZ
addikt
válasz
w.miki #14074 üzenetére
Mi a különbség Opera Mini és Mobil között?
Apropó, ne higyjetek azoknak, akik szerint a XiiA Live on-line rádiós app jobb, mint a Tunein. Szerintem marketingesek.
A legjobb off-line angol-magyar szótár szerintem a TinyAppWorks-é.
-
válasz
w.miki #14074 üzenetére
"Android könyvjelzőket hogyan lehet szerkeszteni? Opera Mobile-ból Opera Mini-be szeretném átrakni, de nem tudom hogy lehet
Van egy (közös?) Android könyvjelzők könyvtár, de abba hogyan tudok belenyúlni?"Az Opera böngészőnek az egyik nagyon hasznos funkciója az Opera Link. Ez a funkció szinkronizálja az összes elmentett könyvjelzőt. Lásd bővebben itt: Opera Link
Telefon készüléken a beállításokban kell bekapcsolni! -
Deck
titán
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
w.miki #13255 üzenetére
Szép napot
Volna kérdésem. Titanium Backup automata mentés kb 2 hete bekapcsolja a wifit, csak most vettem észre mert eddig éjszakás voltam igy eddig alapból wifin voltam. A mentés éjszakára van ütemezve s csak akkor aktiv wifi reggelre ha TB fut.
Másnak van ilyen gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest