- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
#79335424 #104366 üzenetére
az elsovel kapcsolatban sohasem tapasztaltam meg ilyet. el lehetne kezdeni keresgelni mitol volt.
a masodik pedig: manapsag minden szolgaltatasnal kell fiokkal rendelkezned. a kugli is ugyanezt csinalja a sajat szarjaival. btw azert erre is kivancsi lennek, mert nekem remlik ilyen is (bar nem emlekszem pontosan), hogy nem leptem mindig be megis engedett szerkeszteni. szoval ez meg user error is lehet akar.
-
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #104340 üzenetére
Ok köszi megkeresem, rájuk pirítok hogy a Chrome tudja, a Dolphin nem?
-
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #104338 üzenetére
Köszi, igen ez jó megoldás lenne videókhoz (vagy bármilyen pop video playerrel kivitelezhető ugye).
Viszont a bongésző Tab váltására zene listák lejátszásához kéne nekem inkább valami hasonló okosság.
Ez utóbbira csak ezt találtam: Oveskreenr, nem túl elegáns.
Kár hogy nem tudja a Dolphin a "flash in the background" opciót, de javítsatok ki ha mégis.? -
Oldman2
nagyúr
válasz
#79335424 #104096 üzenetére
A GoneMAD Unlocker most éppen akciós!
0,99 $ -> ami jelenleg 369 HUF (az eredeti ára 3,99 $)
-
beg
veterán
válasz
#79335424 #104239 üzenetére
Ezek már kezdenek hasonlítani ennek az appnak a kommentjeihez
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #104131 üzenetére
Akkor meséld el, mit értettem félre!
Szerinte te kevered a dolgokat.
"kikapcsolt kijelző. De, mivel be van kapcsolva, ezért érzékeli az érintést."A kijelző nem érzékel a világon semmit. Az érintést a "digitizer" érzékeli.
Ez két külön hardver, amit egybeépítenek, de külön lehet vezérelni.
Van olyan telefon aminél a digitizer csak akkor érzékel, ha a kijelző is be van kapcsolva. És van olyan, amin kikapcsolt kijelzőnél is működik a digitizer.
De ezt a csontot tényleg annyiszor lerágtuk már, és én belefáradtam a vitákba.
Én elmondtam a véleményem, ti meg vitatkozzatok, és vezessétek félre a kérdezőket! -
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #104030 üzenetére
Először muszáj foglalkozni vele, különben honnan tudja a Dolphin, hogy milyen jelszó tartozik oda. Egyébként értem, hogy a webes felület jó erre, de gondolom hasonló lehet, mintha alkalmazásból kezelnéd. Én a SafeInCloud-ban sokat használom az alkalmazást, mert ott generálok jelszavakat, amiket mentek is, ha új oldalra regisztrálok.
-
-
törölt tag
válasz
#79335424 #103918 üzenetére
Közben eszembe jutott egy lehetséges probléma. A Miracast lehet, hogy nem fog kapcsolódni, ha a box LAN -on van. Ha ebbe beleszaladsz, akkor keresd meg a Playen a Mirror OP alkalmazást! Androidos teló, és a802 -es box között teszteltem, és tökéletesen működött LAN -on is. Androidos viszonylatban a Sender rész elég drága. De, neked csak a receiver lenne Androidos, az meg ingyenes, és úgy tűnik, hogy a PC -s sender is free.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #103909 üzenetére
Androidon sokszor kitalállnak valamit,aminek az állapota mondjuk " 1 ".
Van hogy külső segitség kell hogy az állapot mondjuk " 0 " vagy " 2 " is lehessen.
Az meg hogy 2016-ban egy app nem tud "landscape" módban is futni...az már igen probléma.
Ott van pl a Facebook Lite.
Nem tud landscape-ben futni...rendesen.
App Settings elforgatja, de kb annyi történik hogy fektetet módban az álló felbontást alkalmazza.
Magyarán a kép kb 1/4-e nincs -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#79335424 #103754 üzenetére
Aha, szóval s Szürke 50 árnyalata-ba estem
, nem reklamálok , eszembe sincs.
Csak azért nem értem , mert a keresőbe beirva dobott ki találatot ebbe a topicba.
Nah mindegy...lapozzunkcsak vannak jelenleg is szürke zónás kérdések és applikációk
(#103758) beg : ok , nem kérdeztem inkább semmit
-
beg
veterán
válasz
#79335424 #103700 üzenetére
Nem az az off, hanem az adatvédelmi mellékmeder. Van egy szép leírás, hogy mennyi mindent kell matatni a rizsnél, hogy menjen egy app. [link]
Ha ezek nincsenek meg, akkor se értesítés, se automatikus futás se semmi. Ezt sokan macerásnak ítélik, én pont ellenkezőleg, egy kis kontroll a zabolázatlan jogosultságoknak.
Ugyanakkor értem mit mond, fejlesztői szemmel meg a másik oldal a kín. De amíg elfogadunk egy EULA-t, hogy aztán egy ingyenes rendszert használjunk, addig csak csoboghatunk de azon kívül sok mindent nem tudunk tenni.
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #103585 üzenetére
Szerinted a meghatározó többség, vagy az elenyésző kisebbség panaszkodik itt?
Ráadásul ugyanaz a pár ember nyilvánul meg folyton ebben a témában.
Ezek alapján én azt mondom, hogy ha nekik ezzel problémájuk van, forduljanak egyenesen a Google-höz!
Vagy, nem kötelező Androidot használni. De csak azért szenvedni, hogy szidhassák, hogy ez milyen szar. Ez elég gyerekes dolog. -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #103580 üzenetére
Ez sem igaz.
Én sosem állítottam, hogy tökéletesen működik minden alkalmazással. De ahol a fejlesztő megoldotta, ott működik.
Szerinted úgy szar, ahogy van, mert szar a Google és az Android.
Ezek nem ellentétes állítások.
De Beg is leírta, hogy túl sarkosan fogalmaztál. -
no1r
őstag
válasz
#79335424 #103561 üzenetére
igen, kb erről beszélek én is.
arra már nagyívben tennék én, hogy hova szinkronizálja, foglaljon le tényleg akár egy darabot a Drive-ból. de egy pl rendszervisszaállításnál vagy egy új telefonra való átköltözéskorez működjön szépen. ez lenne az alapvető elvárás, ahogyan pl MS-ék meg tudták ezt szépen csinálni. (almát nem tudom de ha tippelnék ez ott is működik).air: az alkalmazás fejlesztőjétől jövő felhő alapú backup még mindig teljesen más dolog (pl game saves). a rendszernek a rendszerszintű személyes beállításokat, alkalmazáslistát és ahhoz kapcsolódó fontos (mondjuk helyi) adatokat, sms-ket, híváslistát igenis tudnia kellene kezelnie.
ismerem én ezt a google féle "széttárom a karom hisz rajtatok múlik mit tesztek, megtehetitek miért hát nem teszitek" hozzáállást, csak éppen 1: ez már elég unalmas, flegma és lusta 2: idegesítő mert nem szeretem ha hülyének vagyok nézve. persze vannak olyanok, akiknek bármit és bármilyen hozzáállással el lehet adni.
(francba, nincs popcorn zabáló emoticon)
-
Yeffy
veterán
válasz
#79335424 #103506 üzenetére
air:
ha netalántán tudsz módot, ahogy egy valamire kitalált program/szolgáltatás, jelen esetben a backup úgy működik, ahogy szeretném/kellene, csak én nem tudok róla, örömmel veszem a kiigazításodat (amit egy emberen kívül k.rvára nem tett meg senki), és mivel állításaim nem szentek és sérthetetlenek, belátom, elfogadom, ha hibáztam. ellenkező esetben tartom a véleményemet, a burkolt lehülyézésem ellenére is
(tán csak nem fanboy?)
nyisziati:
örülök, hogy nem csak én látom így. mivel a drága kugli nekem is összevissza mixelte, kettőzte, nem rendesen kezelte pl a névjegyeimet, mióta felvettem az új acc-omat, így nekem is ki kéne takarítanom őket, és vcf-ben lementneni. csak épp időm nincs rá. well done, googlees4:
ez is milyen már b.sszameg, gusztustalanok ezek a reklámok. bár az ilyen, nem túl szembeötlőek nem olyanok, mint amikor YT videóban totál random módon, többször is felugrálnak totál nem odaillő reklámokpárszor már majdnem földhözb.sztam emiatt az elvileg törésálló telefonomat, csak nem akarom külön tesztelni ezen funkcióját. lőném tarkón, aki ezt kitalálta.
egyetlen dolog miatt kellene root a telómra, csak most "nem tehetem fel". S3-nál még lehetett "büntetlenül", garivesztés nélkül rootolni, az AdAway-t használnám. a létező legf.szább blocker. és tényleg mindenhonnan kiirtja az ilyen szarokat. feltettem próbaként valami AdGuardot, állítása szerint a trial alatt valami 8k reklámot fogott meg, ami szerintem konkrétan egy f.szság. k.rvára ugyanúgy vannak reklámok mindenhol, gmail, appok, stb, plusz a YT beugrálók is. de legalább annyi szerencse volt, hogy van ez a trial lehetőség, ami alatt rájöttem, hogy a tököm sem fog ezért pénzt adni -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #103450 üzenetére
Érdemes lenne ott kezdeni, hogy soha semmilyen rendszerben nem történik jelszavak tárolása (plain textben). Mindig az ún. hash kódjukat tárolják el.
Ha beírsz egy karakterláncot egy jelszó mezőbe, akkor azt is hash-elik, és a tárolt hash kóddal hasonlítják össze.
De ahogy látom, a "kolléga" még azt a cikket sem érti, amit ő maga linkelt. -
törölt tag
válasz
#79335424 #103445 üzenetére
Valahogy nem tudok megbízni ilyenekben.
-
-
MK VII
veterán
válasz
#79335424 #103384 üzenetére
Ez is egy nézőpont..
Én azért nem vagyok már ennyire romolgatós...
Anno sok Samsungot meg Lumiát romolgattam.. Mára teljesen lenyugodtam..
Működjön rendesen és többet nem várok a telefontól.. A P9-cel pedig ilyen téren semmi gond.. Azt csinálja amit kell és semmi szükség romolgatni.... -
MK VII
veterán
válasz
#79335424 #103382 üzenetére
Na igen.. Annak viszont nem akarok nekiállni.. P9 topikban elég sokan szívtak vele.. Meg kérdéses, hogy visszaáll-e a BL zártra.. Van, hogy a gyári rom sem zárja vissza, ha gariztatni kéne akkor meg szívom a fogam..
Mondjuk túl sok wifi hálózatom nincs mentve.. Talán 8-10.. Túlélem.. Bár egyszerűbb lett volna nem pötyögni mindig. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #103285 üzenetére
Az se megoldható, hogy elkapja az értesítést a Tasker (vagy az E-Robot, vagy mondjuk az AutoNotification plugin), majd a TTS-el kiküldi a BT headset-re? Vagy hívás közben nem megy a média hangsáv? Nekem nincs BT headset-em, úgyhogy kipróbálni nem tudom sajnos.
(#103287) Somatom: Amit ő akar, szerintem nem megoldható. Én úgy értelmezem, hogy a böngészőben az adott oldalt megnyitva ne kapcsoljon ki a kijelző, viszont ez ne vonatkozzon más weboldalakra.
-
Pubszon
veterán
válasz
#79335424 #103283 üzenetére
Mindegy.
Ettől nem tudom leírni érthetőbben, hogy egy weboldalt kell megnyitni és hogy a kijelző ne zárjon le.
Sajnos a böngészővel lezár.Ezt a weblapot akarom folyamatosan nézni játék alatt, de 1 perc után a kijelző lezár.
-
Pubszon
veterán
válasz
#79335424 #103281 üzenetére
Nem.
Az Aida64 csinál egy http szervert, azon keresztül pedig telefonon látom a hőmérsékleteket és egyéb infókat a számítógépről, valós időben.
Csak hogy mindig hozzá kell érnem, hogy ne zárjon le a telefonom képernyője.
Ehhez kellene egy app, amiben ezt a webcímet beállítom és nézem(olvasom), de nem zár le közbe. -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #103268 üzenetére
Esetleg nézz rá az AC3 Playerre!
Van benne smb és AC3 is. -
pinnacle
nagyúr
válasz
#79335424 #103174 üzenetére
Köszi Somatom, brd!
Sajnos nekem a Dolphin egy oldalt sem tudott megnyitni. Állandóan kifagyott, hibaüzenetet akart küldeni.
UC piszok gyors, csak az a gond, hogy villogó képernyőt dobott, elég sűrűn.Nem is értem, hogy a többiek ilyen alapdolgot miért hagynak ki.
Youtube-ot alkalmazáson belül vagy böngészőn, hogy lehet asztali nézetre váltani? Firefox-ban kattingattam és egyszer közölte, hogy asztalira váltott, illetve linkelte, hol tudok visszaállni mobilra. 1-2x még előjött, de nem tudom, hogy csináltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #103111 üzenetére
Annak is vannak azért hibái. Fogalmam sincs, hogy mi történt vele, de most épp 550 MB elhasznált adatforgalmat mutat, miközben a Vodafone oldalán 300 MB-nál sem tartok. Volt valamelyik alkalmazás, amit töröltem, szerintem annak a WiFi-s forgalmát dobta át hozzá. Nálam a Mobil Vodafone van a kivételekhez adva.
Persze ettől függetlenül az egyik legjobb ilyen alkalmazás, az ilyen apróbb hibáktól eltekintve tökéletesen végzi a dolgát. 2014 novembere óta használom, addig vissza is tudom nézni a havi adatforgalmam.
-
válasz
#79335424 #103017 üzenetére
Megértettem.
Kvarglipot: én igen, és nem csak a háttérkorlátozással, hanem drasztikusabban egy tűzfal programmal.
Apponként állítható a korlátozás, wifi, mobilnet külön-külön beállítható. PlayStore-No Root firewall.
Eredmény, a havi 500 mega nemhogy elfogy, de 100-150 mega marad. Internetezési szokásaim nem változtak.Ha már itt vagyok, fiam kapott egy vállalati tabletet, az akkuidő 55-60%-a az NFC nevű nemtudommi.
Nem az az nfc, vagyis nem tudjuk, a telefon menüjében nincs semmi nfc menüpont, így kikapcsolni sem tudja. Egy kék bluetooth ikon a jele az akkumulátoridő lapon. De maga a bluetooth ki van kapcsolva. Kissé durva az akkuhasználata, ez mi lehet? -
-
válasz
#79335424 #103005 üzenetére
Annyira nem vettem komolyan, hogy nem tudtam aludni éjjel :-) de ahogy öregszek, érzékenyebb leszek úgylátszik
70 éves koromra méginkább, érzékenyen érint ha nem cserélik időben a pelenkámat.Amúgy ebbe a topikba, meg még pár másikba olyan érzésem van hogy vagy nem érkezik válasz a problémára, ez ok. is, mert nem tudja. Ha meg tudja, akkor vagy sajnálja/nem akarja/terhes neki megosztani a tudást, vagy élc és bújtatott gúny jön le, hát te még ezt se tudod, láma.
Nem személyre irányult eme megállpításom, általános.
Tudom hogy amit valaki tud, és már 1000x elmondta, akkor megunja, de gondolom azért jönnek ide emberek, mert most kezdik az "ipart", van valamennyi hozzáértésük, azt bővítenék, és nincs még minden a kisujjukba.
Pl. a kérdésem, a tabletet elérni wifin fájlkezelővel is. Konkrét érdemi válasz tán egy érkezett, de semmi olyan hogy ezt és ezt az appot tedd fel, így és így konfigold be stb.
Google ismét segített, és a fordító is (angolból nem vagyok vérprofi) és életemben nem használtam samba servert, de most legalább ilyet is láttam, és használok. Csak akkor minek a fórumok, minden fórumtéma címe a
Keresd meg, oldd meg" lehetne.Sorry a kisregényért.
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #103000 üzenetére
Ha nem a "Kb. tizedszer írom le" kioktató stílusban írtad volna le, akkor nem is zavart volna.
Mivel a kérdező írta, hogy a telefonon TC-t használ, ezért írtam le a tippemet (nem gondoltam volna, hogy a TC pont ezt nem tudja). Ok, tévedtem, de nem is írtam, hogy ez is egy működő lehetőség. Mindamellett jogos a kijavítás, csak a stílus nem tetszett, de lehet hogy ma rossz napom van(#103001) Bozek: igazad van. Elnézést kérek mindenkitől, mindenért. A kérdezőtől is, hogy egy működő megoldás mellett írtam egy rosszat is. Azért is, hogy egyáltalán ide írogatok. Ha itt ennyi, mindennel tisztában levő és soha nem tévedő ember van, akkor megyek is a szabás-varrás topikba.
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #102997 üzenetére
Mihez kezdjek ezzel az információval?
Leírtam, hogy én mit használok és a TC kapcsán éppen ezért írtam ezt: "droidon nem jött be a TC, úgyhogy ott nem használom" valamint ezért is szerepel a link előtt, a "talán éppen ez" kifejezés.
Külön elnézést kérek tőled és airtől (aki megint hasznos módon szólt hozzá a témához), hogy nem követem minden kommentedet, főleg azokban a témákban, amik nem érintenek (pl. olyan programok kapcsán, amiket nem használok).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest