- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
darvinya #133702 üzenetére
Nem tudom mit lehet ezen rosszul beállítani. Van a default fiókom. Ezt telepítésnél megadom, ezen van a privát levelezésem, névjegyzékem, naptáram. Ha ezután hozzáadok egy másik fiókot, akkor nincs olyan opció vagy kérdés, hogy akarom-e szinkronizálni. Miután hozzáadom, ki kell vennem a pipákat, mert minden szinkront bekapcsol.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #133639 üzenetére
Minden alkalmazás bizalom kérdése is. Akár rendszeralkalmazásról, akár felhasználóiról van szó. A rendszert a Google fejleszti, az E-Robotot pedig Barta Tamás. Tamás egy magánember, aki a pénzünkből él, a Google pedig egy multi, ami az adatainkból, tőlünk nyert infókból. Miért bíznék jobban a Google -ben, mint Tamásban? Azok az én infóim. Miért dönti el helyettem a Google, hogy kire bízhatom?
De, mint írtam, nem ez az igazi probléma, hanem az, hogy a Google e kétes biztonság indokával funkcióktól foszt meg. Ne erőből kezelje a problémát, hanem fejlesszen versenyképes alkalmazásokat! A Clipper pont azt mutatja meg, hogy mit kéne tudjon alapból a vágólap. Szted a Google akar tárgyalni bárkivel is erről? -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #133598 üzenetére
Új, Xiaomi shop -ban vásárolt Mi A2 Lite, Android One, Pie.
DS39:
Nem hiszem, hogy ez Xiaomi app miatt lenne. Eddig csak az itt ajánlott távirányító volt olyan, amit eddig nem ismertem. Magyar hírportálok hírei jelentek meg. Ezért gondolom, hogy ez nem teló, vagy app, hanem vmi Google -dolog lehet, amit valahol biztos ki lehet kapcsolni. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #133510 üzenetére
A mentés idejére biztosítja az írási jogosultságot. De, az nem valós útvonal, hanem symlink. Mentés után egyszerűen törli a linket, a user pedig használhatja a valós útvonalat, amit viszont az alkalmazások nem ismernek. Nem olyan bonyolult dolog ez. Pl. Solid Explorer -rel is lehet symlinkelni. A Titanium Backup többes adatmódja is ezt használja. Az alkalmazások a saját kódjukban megadott elérési utakat használják. Fogalmuk sincs arról, hogy át vannak verve, mert azok az útvonalak csak átlinkelések.
-
Probert75
addikt
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #130953 üzenetére
Te jó ég! Már megint hova kalandoztál? Ennek semmi köze a kompatibilitáshoz. Ha a tab nem lenne kompatibilis, akkor azt írná a Play, illetve el sem kezdené a letöltést.
Bozek:
Wifis tabot nem tudok közvetlenül mobilnetre kapcsolni, de most az otthoni Telekomos helyett, a telómról adtam neki netet és így csont nélkül telepedett, meg frissült, amit akartam. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #130939 üzenetére
Nem keresem. Ott van a Playen. Csak telepíteni nem tudom onnan. Írtam, hogy Remix -re felment és a telómon is megvan. Úgyhogy apk -ból át tudom húzni a tab -ra. De, a Play ettől még nem gyógyul meg.
A neten azt javasolják erre a hibakódra, hogy töröljek gyorsítótárat, meg távolítsam el a fiókot és jelentkezzek be újra. Mintha ripsz-ropsz lehetne törölni, megadni, majd újra beállítani egy alapértelmezett fiókot. -
Hellas
senior tag
válasz
darvinya #130504 üzenetére
Nincsen sajnos! Ha arra rámegyek, nem történik semmi. Bár a három függőleges pötty mindig ott van, nem csak ennél az alkalmazásnál. Most még az jutott eszembe, hogy lehet csak akkor jelenne meg a pair gomb, ha már működésbe hoztam a szenzort, és látja az eszköz. Végülis addig nincs mit párosítani, és miért is lenne Pair gomb?
-
stuka20
senior tag
-
stuka20
senior tag
válasz
darvinya #130087 üzenetére
Például olyan is, hogy rákattoltam egy videóra és újlapban megnyitott egy ráklámot. Ncore-on csak a torrentek és a kereső között van reklám. De például alkalmazásokban: ebben is megjelenik reklám. :/ Tudok róla, hogy van reklámbkolló, de nekem nem blokkol semmit. Lehet velem van csak a gond.
Viszont, béztem, hogy mozilla mobilos változatához is lehet telepíteni bővítményeket, lehet inkább telón áttérek mozillára. -
-
snowdog
veterán
válasz
darvinya #130040 üzenetére
A Díjnet app-ja hol gyűjti az óraállásokat? Amúgy a Díjnet-re regisztrálva vagyok.
Olyan app-ot keresünk, amelyben össze lehet gyűjteni a mérőóra állásokat. És ha azok alapján kiszámolja a díjakat, az már bónusz lenne. Szolgáltatótól függetlenül. Nekem ezt csinálja egy xls file.
-
TODI1111
veterán
válasz
darvinya #130020 üzenetére
"Amúgy Lean Launcher magyar fejleszti."
Attól még nem biztos, hogy magyar nyelvű, legalábbis ez az első hozzászólás az áruházban:"Király, kijavitottad, látja nevnap widgetet, és jó az animáció amikor arccal oldom fel. Már csak a Google animáció hiányzik. Jó lenne ha magyar nyelvű lenne."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
darvinya #130008 üzenetére
Egyik sem: beállításokban általános - viber állapotikon megjelenítése.
Az értesítések külön jelennek meg az értesítőn, akkor természetesen az adott beszélgetést nyitja. De az állapotikonról mindig ugyanazt a csoportos beszélgetést, eddig meg simán a vibert nyitotta meg. -
kaciokos
őstag
-
tknof1871
őstag
válasz
darvinya #129736 üzenetére
Megvan. Sikeresen 2xszer is töröltem és hozzáadtam a fiókot. Másodiknál az Automatikus adatszinkronizálást is kikapcsoltam. De ezt a fiókot mindig úgy adja hozzá, hogy 999 napra van beállítva, "Ennyi nap leveleinek szinkronizálása: 999". Mindegy hány napot állítok be, ha leokézom nem fogadja el, marad 999 nap.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #129665 üzenetére
Nem freefrom, hanem freeform. Úgy már biztosan lesz rá találat. Többablakos mód, átméretezhető ablakokkal. Pl. itt egy videó a sok közül. Telón nehezen kezelhető, viszont tableten, de leginkább monitoron hasznos feature. Főleg a Tálca alkalmazással. Pl. lehet fórumozni, amíg kis ablakban reklám megy egy MyTV -s film alatt. A TVGO nem tud háttérben futni, a MyTV viszont igen.
-
válasz
darvinya #129559 üzenetére
Miért kéne milliós GPS ehhez? Telefon is tud ilyen pontosan mérni, az nekem pont elég. Ezzel a 3 sec-es példával meg nem is tudom mit akartál mondani, de sztem alaposan félreérted a dolgot. Ha tegyük fel, hogy 3 sec alatt frissíti a sebességet a telefon (gyorsabban szokta), az csak annyit jelent, hogy a változást követi le nehezebben. Tehát a 3 sec nagyságrendbe eső vagy annál rövidebb sebesség változásoknál nem fog pontosan mérni, lesz egy késleltetése. Ettől függetlenül simán lehet pontos, amikor állandó sebességgel haladsz.
@többieknek
Köszi! -
Probert75
addikt
válasz
darvinya #129559 üzenetére
A GPS-es eltérés azért van, hogy rossz dolgokra(pl. célpont bemérés), ne lehessen használni. Szóval ha nem mozogsz, akkor kb. 10m-es pontosság van, de ha mozogsz, akkor pontosít. Mivel a GPS amerikai hadsereg tartja fenn, nekik pontos. Mármint a hadseregnek. Miután mozgásba lendülsz megsokszorozódik a mintavétel és pontossá válik. (#129557) lovi27 válaszában lévő linkben ez szerepel:"Ami pedig a GPS-t illeti, az egyre nagyobb számítási teljesítménnyel rendelkező processzorok és fejlettebb algoritmusok tovább javítják az adatok pontosságát, illetve gyorsabbá teszik a műholdak megtalálását az égbolton. Így a GPS, többnyire fél km/h-n belüli pontossággal mér."
-
lovi27
addikt
válasz
darvinya #129555 üzenetére
Ne terjeszd! Rosszul tudod.
A GPS sebességmérője tényleg pontosabb?
"Így a GPS, többnyire fél km/h-n belüli pontossággal mér." -
Probert75
addikt
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #129312 üzenetére
De, csak arra tudok reagálni, amit le is ír. Amit csak gondol, arra nem. Asztali módot írt, ami nálam az egérrel, esetleg billentyűzettel történő kezelést jelenti, nem az oprendszert. Mivel ez egy Androidos topik, ezért, ha nem említ oprendszert, akkor az asztali mód is Androidot jelent. Márpedig Android alatt használhatatlan az Opera. Nem csak Remixen. Minap próbáltam tableten is, TV -re küldött képpel. Úgy sem reagált megfelelően az egérre. Át kellett váltanom Firefoxra.
-
Wolfskin
őstag
válasz
darvinya #129293 üzenetére
igen, csak ez linegae os, az android 6.0.1 alapon és egész mások a beállítási lehetőségek. sajna nem találtam ilyet.
nem a pénzt sajnálom rá, csak sok app egyáltalán nem működik itt, szóval addig nem veszem eg, amíg nem tudom kipróbálni. de mintha lenne egy 30 napos trial periódus, még egy reklámot is végignéztem, csak nem sikerül élesítenem -
Rigormortiis
veterán
-
punky10
addikt
válasz
darvinya #129205 üzenetére
Talán mert azt állítod,hogy a "com.android.phone folyamat leállt" üzenet azért bukkan elő,mert régi az OS...
Van olyan készülékem,amin 2,3-as droid van(T-Mobile Move)de még működik(működne...)mint telefon.
Ez a hibaüzenet nem a régi OS-ra utal,de 70 %-os esélyt adtam volna arra,hogy Xperiát használ,akkor is,ha nem írja...
Ugyanis a Thor-os és az MTK-s procival "megátkozott" Xperiáknál gyakori ez a hibaüzenet.Ha nem áll le,akkor is lassú a telefonrész. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #129096 üzenetére
Nem, de nem látom benne az aktuális adatinfó transzportálásának lehetőségét. Merre keressem?
lovi27:
Köszi, de ezt magyarázd el az EU -nak is! Otthon természetesen korlátlanom van és elvileg eltörölték a roamingot, de valamiért mégsem lett az EU -ban is korlátlanom. Hát nem fura? Jött az EU és mégsem, hozott is roaming-eltörlést és mégsem. -
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged