- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez világos. Csak azért említettem, mert azt írtad, hogy azért nem jelennek meg az appok, mert Android TV van rajta. De, akkor a Kodi meg kéne jelenjen a Playen. Szóval, nem azért nem jelenik meg, mert a kütyü Android TV -t futtat, hanem azért, mert kókány a kütyün futó rendszer és ezért a Guglinál elhasal.
-
gojko.m
senior tag
Pontosan hol tudom megnézni, hogy milyen android változat lehet rajta? A névjegynél csak annyit találtam, hogy 9.0 verzió.
Egyébként, ha egy alkalmazásból találtam android tv és "sima" android verziót is, akkor az utóbbi működött jól. Pl. a VLC legújabb, "sima" androidos változatát telepítettem.Ha ez segítene, erről a játékosról van szó: [link]
-
kmarci25
veterán
ADB módszerrel töröltem, köszi a segítséget!
Azt írtad, hogy frissítéskor visszajön? Mert akkor ezt a módszert meg kell jegyeznem.
ollie: úgy értem rendszerfrissítéskor visszateszi? Mert most az inkriminált appot sikerült eltüntetnem.
svgyula: ezzel a módszerrel, amit crok linkelt már korábban, tökéletesen ment, csak követni kell a leírást.
-
törölt tag
-
törölt tag
Megbizhatatlan nayon.
Ha be akarok lepni valahova pl. ide akkor ha beleklikkelek a felhasznalo nev, jelszo mezobe akkor vagy feljon az a kis pici buborek es raklikkelve kitolti a mezot vagy nem lesz ott es akkor az ertesitesi savban kell rakattintani ha epp megjelenik ott, mert mar volt hogy nem.
Ha ott kattintok ra akkor vagy bevisz az appba es ott kell kivalasztani ha epp megtalalja, ha nem akkor ra kell keresni. Vagy van olyan amikor raklikkelek az ertesitesi savban a bitwarden-re es kitolti a mezoket de nagyon lassan tolti ki vagy kitolti de az ertesitesi sav nem megy fel, nekem kell manualisan eltuntetni.
Lastpass pl. szonelkul kitolt mimdenhol, SafeInCloud-nal mindig ott a buborek de ha nem is akkor ertesito sav le, klikk es be is illeszti majd magatol eltunik. Az appba sem kell bemenni mert mindig megtalalja a dolgokat.Nokia 7Plus, android 10 alatt hasznalom, de korabban mas keszulekeken is ugyanezek a bajok voltak. Fejleszto meg lerazott azzal, hogy nala jo minden...na bumm.
-
-szabi-
addikt
Hi
Külön programot PC-re nem akarok telepíteni, a windowsban rendelkezésre álló lehetőségekkel működjön.
Feltettem a Solid-ot, 14 napos trial és nem is működött.
Shareme-n így néz ki a könyvtár a PC-n windows saját fájlkezelőn a karakterkódolás nálam sem állítható, szóval utf8:
Viszont MiXplorer rendben működik:
Ezután kipróbáltam az X-Plore, de az bonyolult, olyanokat kérdez amit fentebb egyik sem:
A többit nem néztem, mert egyenlőre úgy tűnik MiXplorer jó lesz.
Köszi.üdv
-
nimfas
addikt
-
Fall-N
veterán
Már írtam sokszor, hogy ez már régóta nem így van. Ki kell venni az alkalmazásokat a MIUI optimalizálás alól és békén hagyja a MIUI. Ez már 9 óta rendben müködik és nekem elég sok alkalmazás így fut hiba nélkül a háttérben. Clipo Pro, Macrodroid, Mi Bandage, Amazfit. Sosem zárja be egyiket sem. Egyedül egy kivétel van, akkor kilövi ezeket ha a user szeretné és ez a játék mód. De ez érthető is és csak manuálisan megy, nem magától.
Azt azért hozzáteszem, hogy nem mindegy a memória (RAM) mennyisége sem értelemszerűen. Nekem Redmi Note 7 van 4 GB-tal. 3 vagy 2-vel már lehet szűk keresztmetszet.
-
Köszönöm!
Eddig nem is tudtam, hogy ilyen van, most rákerestem, és látám, hogy a logouton is van róla egy rövid szösszenet.
Na akkor ezért lehet, hogy pl. az e-mail kliens nem mindig szinkronizál ténylegesen?
Pf...Amúgy az egészben ez az érdekes számomra:
Csavar:
Ha elindítom mellette a Spotrstracker-t, de nem indítok trekkelést, akkor továbbra sem jó az Oruxmaps.
Ha viszont a Spotrstracker-en indítom a trekkelést, utána az orux is szépen trekkel lezárt képernyő mellett is.
Tehát ha egy másik tracker ténylegesen megy, akkor az orux is. A sporttrackerrel nem is volt gond. -
WhiteWalker
nagyúr
Haaat nem tudom... Nem ismerem ezeket az appokat , de inkább az aljas sunyi módon implementàlt fizetés van el rejtve.
Szerintem , mikor letöltöd , kiírja jobb(!) esetben , hogy pl 1 hét próba időszak , utána fizetős rész jön. Aztán ha lejár a teszt időszak utána valószínűleg nincs semmi figyelmeztető üzenet , hanem egyből lerántja a pénzt . Feltéve ha van a Google Play áruházba beállított fizető eszköz amin pénz is van.De lehet hogy a próba időszak sincs bennük jelezve telepítéskor.
-
kmarci25
veterán
Sosem értettem, hogy amerikai filmekben, sorozatokban miért mondja az egyszeri rendőr a rádióban, hogy "a gyanúsított észak felé menekül", de most már tudom.
A másik, hogy tényleg mindenki tudja első pillantásról, hogy az adott autó egy 67-es vagy 69-es Mustang?
Mert régebben ez volt a másik dolog, amit nem értettem...
-
Somatom
veterán
Érdekes írás. Ettől még símán lehetne iránytű a Térképben. Az én navimban kettős iránytű van (persze, ez sem gyári
). Az egyik az égtáj szerinti pozíciómat mutatja, a másik pedig az uticélhoz képesti eltérést.
Egyébként azt sem értem, hogy miért kezelik az emberek mostohán a koordinátákat. Állandóan a címeket erőltetik. Mi, kamionosok mindíg koordinátákat adunk meg egymásnak. Az mindíg pontos. A Google meg kifejezetten rejtegeti. Úgy kell kiimádkozni a Térképből egy koordinátát. -
dzsordzs69
senior tag
Bocsánat, de csak most volt érkezésem foglalkozni a dologgal.
Az említett mappát már régebben kitöröltem, jelenleg nincs. A Magisk nem látja a Titaniumot, tehát nincs megadva a jog sem. És -gondolom- mivel nem indul el az alkalmazás, így semmilyen adat nincs is, amit törölni lehetne.
A logcat pedig...Sosem használtam, fogalmam sincs mit kellene néznem, folyamatosan pörögnek a sorok, ha elindítom a Titaniumot, akkor sem tudom melyik sor vonatkozna rá, és nem is értem, mit jelentenek. Szóval nekem ez így sok. Mit kellene néznem?
-
kaciokos
őstag
-
-
nyisziati
veterán
C64-en örültünk, ha jól beállítottuk a fejet és elindult a program...
A másolás mondjuk ott egyértelmű volt, csak le kellett másolni a kazettát, mintha hangkazetta lenne.Viszont a lemez kész szenvedés volt, mivel egy oldal tartalma ment a memóriába, aztán lemezcsere és írás. Ott meg bad sector nélkül kellett megúszni a sztorit.
-
Somatom
veterán
Azt nem használtam, akkor még nem érdekelt a számtech. TC -n kezdtem. Ubin Midnight Commander, majd KDE -s Black Panther OS alatt Krusader, aztán Puppylinuxon Double Commander. Symbianon X-Plore.
Androidon Ghost Commanderen kezdtem. Olyan Midnightos feeling. Akkor még TC sem volt, nemhogy Solid. -
dzsordzs69
senior tag
Elsőre egy pillanatra bevillan a teljes ablak és utána kilép. A többi indításra be sem villan, csak kiírja, hogy leállt az alkalmazás.
Nincs log. (Hogy tudok esetleg csinálni?)
Nincs sd sem, csak a belső tárhely.
Alapból a teljes verzió, de már próbáltam a free-t is, ugyanez a helyzet. -
Zsizske
kezdő
Köszönöm a gyors választ!
A spamban ez van:
[spam]
h tudok leiratkozni róla? Nem merem megnyitniHoldfenyLuna köszi a segítséget, az oldal nem jelzett semmit. Minden csupa zöld-el írt
Így is javasolt a jelszó váltás?
Vagy a biztonságosabb hitelesítést h állítom át? :$ -
DS39
nagyúr
ez már a ráépülő körítés, a kényelmes embereknek, de egy kapcsoló az appokba, amivel váltható a skin, azt sem sikerült egységesen megoldani. az automatikusság nem mindig jó, ha én a rendszert normál módon használom, akkor miért ne használhatnám a play storet feketén? pl. YouTube esetén meg van ez oldva.
-
Bozek
nagyúr
Valamelyik Android verzión (talán 4.1.2-n, de nem vagyok benne biztos) meg alapból hibás volt a mediascan, beragadt az magától is.
Emlékszem, Z1 Compact-ot csak kikapcsolva tudtam tölteni, mert gyorsabban merítette a telefont a töltésnél. Aztán pár nap után magához tért.
-
brd
nagyúr
LG G4 (5), HUAWEI Mate 9 (7), Xiaomi Mi 9 (9) (zárójelben az Android főverzió - a vásárlás környékén mindig megkerestem a legkevésbé hülye (fogyasztás, bugtenger mennyisége) rendszert és azt használ(tam|om) - a Mi 9-re majd valszeg' valami LOS szerű kerül, majd ha a 10 kikerül a számomra béta fázisból, addig egy 9-re épülő, ún. EU rendszer fut rajta.
1. Csak úgy bekapcsolva a GPS-t és nem indítva direkt azt használó programot (nekem a gyártói hulladékok le vannak tiltva, esetenként eltávolítva is (mind rootolt készülék) és az éppen nem használt programok kilőve a memóriából, így ilyenkor max. a Google appjai használhatják) többet fogyasztottak kikapcsolt kijelzővel, ha BT+WiFi+cellainfó van a GPS HW helyett.
2. GPS-t használó programból alapvetően kettőt használ(ok|tam): Waze és Sygic, utóbbi Mi 9-re már nem került fel, mert a Waze közösségi szolgáltatásai lenyomják a Sygic kényelmét - igazából a kettőből lehetne egy jó szolgáltatást készíteni. Többször direkt kipróbáltam az évek alatt, hogy ugyanazon az útvonalon, azonos időben csak így (csak GPS HW) és csak úgy (BT+WiFi+cellainfó) haladtam végig (több órás út, amiből kb. fél óra Bp.). Kb. azonos töltöttségi szintről az utóbbi állapot, amellett, hogy pontatlanabb volt, mindig több % battery merüléssel hálálta meg a próbálkozást (nettó százalékban és egy AccuBattery nevű, app szintű fogyasztást méregető alkalmazás szerint is).
Lehet, hogy papíron kevesebbet kellene fogyasszon, de én a fentiek alapján azt látom, hogy a gyakorlatban ezt nem lehet kivitelezni. Ha a Google hajlandó lenne normális Pixel-t kiadni, azzal is szívesen megvizsgáltam volna a helyzetet, de úgy tűnik, nem akar a vásárlói körébe, mert csak hulladékokat készít. -
brd
nagyúr
Azért meg lehetne ezt normálisan is oldani, mondjuk max. 1 napnyi (vagy még szűkebb) eltérést állíthasson csak be egy app (az engedély megadása után) és azt is csak meghatározott időnként, de gondolom, ez már túl nagy kényelmet adna a usernek, ezért elkaszálták a Google-nél.
-
törölt tag
Nem olyan pontosan de meg lehet határozni a telefon helyzetét location nélkül mert mindig a legközelebbi adótoronnyal kommunikál és az a torony tudja milyen készülék az, mikor kapcsolódótt fel, meddig volt csatlakozva és ezeket tárolja. Ezt Edward Snowden mesélte nem én. De ha nincs ilyen app akkor nem lényeg.
-
törölt tag
Eddig a Google felé location-t használtuk, hogy lássuk egymást a térképen de nem akarom többet a Google tudtára adni merre vagyok, vagyunk. Ezért gondoltam erre hátha van valami alternatíva erre. Más appok is ugyanúgy visszaélnek a location megosztással ha az ember elolvassa a felhasználási feltételeket. Elég ha a szolgáltató tudja hol vagyok azzal nem tudok mit kezdeni. Ezért kéne olyan app ami tudja hol vagyok, vagyunk location bekapcsolása nélkül.
-
Somatom
veterán
Köszi! Gyorsan kipróbáltam a jegyzetet, de nekem ez túl simple. A Clipper+ helyett keresek valamit, mert sajnos, az már csak lokálisan működik. Régen, ha az egyik droidomon kijelöltem és vágólapra tettem valamit, az automatikusan az összes droidom vágólapján azonnal megjelent és az értesítési sávról azonnal elértem anélkül, hogy az épp használt program kikerült volna a fókuszból. Ez a feature nagyon hiányzik.
-
crok
Topikgazda
Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás appot):
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw ProEgyébként ezek a Play-ben fizetős appok F-Droid-on is megtalálhatóak és természetesen ott alapból ingyenesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest