- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
samujózsi #141377 üzenetére
3sec Google search (: De egyébként a néninek van gondolom még nyomógombos feature phone-ja így neki nyilván könnyebb ha a kezébe adják az okostelefont akkor csak rá kell böknie és megy.
-
sopruk
senior tag
válasz
samujózsi #139599 üzenetére
Simple-t azért szeretem, mert nem kártyaadatokat kell bepötyögni, hanem egy mail cím - jelszó párost (nem szeretem megjegyeztetni a kártyaadatokat)
Az OTP szolgáltatása. Egy Simple fiókban lehet elmenteni a bankkártyákat és belépéskor kiválasztani, hogy melyikkel szeretnék fizetni... -
sopruk
senior tag
válasz
samujózsi #139596 üzenetére
Én rendszeresen használom, ha tovább lépsz, akkor kéri a kártyaadatokat (el is lehet menteni), illetve Simple-el lehet fizetni. Én az utóbbival használom, mögötte Revolut virtuális kártyával. PayPal lehetőség nincs.
Ha tovább lépsz és mégsem fizetsz, akkor sincs nagy gond szerintem, mert akkor küld egy mailt utólag, hogy meghiúsult a fizetés, visszautalják a pénzt stb szöveggel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest