- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
HoTaZo #126673 üzenetére
Ki kéne próbálni.
Én munkatársamnak írtam emailt és egy automatikus válaszlevelet kaptam vissza. Csak jóval később reagált a levelemre, ezáltal lehet nem is látta, csak akkor mikor megnyitotta a Gmailt.
De, lehet, hogy a szinkronizálást is ki kel kapcsolni mellé, azt nem tudom.
De azt gondolom, hogy ilyen esetben kulturált megoldás egy ilyen automatikus válasz email szabadság idején, bár engem mint igazgatót zavart, de megértettem (engem is csesztet sokszor a főigazgató szabadság alatt).
Hívtam utána telefonon
-
zsoltzsolt
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #123036 üzenetére
Sziasztok!
Újfent a Google Térkép, Idővonalával jönnék. Pár nap pihenés után rájöttem, hogy a céges Samsung J5-ön is megy folyamatosan a GPS. S, azon megvannak a saját (Huawei G8) telómról kiesett útvonalak.Kérdésem továbbra is: Hogyan tudom újra életre kelteni az Idővonal funkciót?
-
Jabby
őstag
válasz
HoTaZo #123036 üzenetére
Szia!
Én az útvonalak mentésére a GPSLogger-t használom.
Kicsi, gyors, megbízható, automatizálható app.Az adatok (útvonal) megjelenítésére Android rendszeren a GPX Viewer nagyon jó, több napi adat is megnézhető, JPG formátumban képet is készít.
Ugyanezt PC-n megoldja a GPS Track Editor.
* Szintén egy kamionos
-
air
nagyúr
válasz
HoTaZo #115698 üzenetére
A beállítás idejére visszateszed a telefont angol nyelvre.
Én sem tudom, hogy melyik micsoda, pláne magyarul.
A most közölt infókat korábban nem írtad le.
Nem utaltam rá, hogy tudatlan lennél.
De szerintem a leírt utasítások teljesen egyértelműek.
A stílussal mi gondod volt? -
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #115698 üzenetére
Akkor ez valami spéci, hüvelyes szivatás. Nálam 1db. engedélyt kért, és az is jól volt megcsinálva, mert átdobott a teló beállítások menüjének megfelelő pontjához. Lehet, hogy a tieden nincs általános behívó utasítás az adott menükhöz, ezért csak jelezni tudja, "odavinni" nem tud.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #115694 üzenetére
Ahogy air is írja, a beállítások a megjelenéssel, működéssel kapcsolatosak. Mivel root nélkül nem tud belenyúlni a notibar működésébe, ezért itt tulképp egy trükkről van szó. Nem a notibaron jelennek meg az adatok, hanem a kijelzőn, a notibar felületre pozícionálva. Csak úgy néz ki, mintha a notibar -hoz tartozna, de valójában semmi köze hozzá. Ezért kell pl. pontosan pozícionálni külön az álló, és külön a fekvő nézethez.
-
S e t h
nagyúr
válasz
HoTaZo #113987 üzenetére
Hát ez passz, mivel nem használok krómot, sőt, most hogy így kérdezed érdekes felvetés, mivel eddig samu privilégium volt a használata és samu felhőbe mentett.
Most hogy elérhetővé tették mindenkinek így adott a kérdés, de szerintem ez maradt samus dolog. Így viszont tényleg kicsit buktaszagú.
Ha vki tud megcáfol, de nekem samus belépőt kért a szinkronizáláshoz. -
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #113888 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet nálad a gond, de sztem nem a LasPass a hunyó. Az előbb símán beléptem a Dolphinos LastPass beépülőn keresztül. Szintén 4G -n. Szóval, ez valami kliens oldali bibi lehet. Nem lehet valami időeltolódási gebasz? Angliában egy órával arrébb vannak, és nemrég úsztál át.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #113876 üzenetére
Sajnos, még nem, mert előbb életre kéne keltenem a GSM kapcsolatot az 1 -es sloton, ami lehet, hogy gariztatásos lesz. De, érzem a root hiányát. Pl. tök jó lenne, ha a Robot kikapcsolná a mobilnetet, amikor a teló svájci hálóra téved. De, ezt Google apu megtiltotta. Persze, biztosan az én érdekemben történt, csak elfelejtette megkérdezni, hogy akarok-e ilyen korlátozást.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #113827 üzenetére
Nem akarok beleszólni az életedbe, ezt csak gondolatébresztőnek szánom. Ez nem szeretem/gyűlölöm téma. Hoztatok egy nagyon kemény döntést, ami mindkettőtök számára komoly következményekkel és áldozatokkal jár. A kommunikációtok eddigi módja gyökeresen megváltozik. Ehhez alkalmazkodni kell, és sztem nem az eddigi módszereknek az új szitura alkalmazása a helyes út. A Whatsappot bármelyik, filléres teló tudja futtatni, és a kezeléséhez sem kell IT diploma. Cserébe sok előnnyel jár. Pl. egy PC -t nem hurcol az ember magával, hogy bármikor elérhető legyen, vagy az életének eseményeit megossza a távol levő párjával. Hidd el, ezek (egy fénykép, egy gyors hangüzenet) fontos kis apróságok egy távkapcsolatban!
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #113821 üzenetére
Csipuka nem tudja, hogy Te Robotot használsz. Ha Ő Tasker -t ír, azt neked kell E-Robot -nak értelmezned. A Push Tasker, és egyéb beépülők működnek Robottal is. A noti üzenetként érkező szöveget a Robot is símán felolvassa.
Hidd el, hogy ismerős a szitud, az én szöszim is kütyü-antitalentum. Ezt nekünk kell kezelnünk. Vettem egy telót, rootoltam, telepítettem egy távoli asztal alkalmazást, és úgy adtam neki oda a telót. Ha nyűgje volt a telóval, akkor mondtam, hogy kapcsolja be a Wifit, és álló pozícióban tegye le a telót, majd én távolról kezelem a problémát. -
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #113814 üzenetére
Nem értelek. Új csevegőt keresel az újonnan felmerült igényeidhez. Ha az eddig javasoltakkal is az lesz a problémád, hogy nem használtad őket, akkor hogy lesz új csevegőd? Ezen gondolatmenet nyomán, eddig nem használtál Taskert, ezután majd fogsz. Ennyi. Nem nagy kunszt.
-
csipuka
senior tag
válasz
HoTaZo #113778 üzenetére
Az erkezett uzenet felolvasasara en a Notification Listener-t hasznalom Tasker-rel.
Ha otthon vagyok wifi-n akkor felolvassa, ha valaki irt uzenetet, skype-on, whatsapp-on,stb.
Normal szoveggel faszasul elboldogul, de asszony mindig kirohog ha hosszu linket kapok. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #112402 üzenetére
1. Ha elérhető, akkor a jobb felső sarokban ott kell lennie a Download gombnak. Ha APK-ban is elérhető, akkor meg valahol a leírásban ott kell lennie a linknek.
2. Lehet, hogy az EMUI-s launcherben is lehet egyesével változtatni az ikonokat, ahhoz még nem volt szerencsém, így nem tudom. A Novát csak példaként írtam, több launcher van, aminél működik. Nálam a gyári Sony-s mondjuk csak telepített APK-s ikoncsomagból hajlandó dolgozni. -
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #112398 üzenetére
1. A linkelt ikonoknál van egy kiírás: "Currently being updated. Enter your email here to be notified when I relaunch." Tehát ez jelenleg nem elérhető, majd valamikor az lesz, akkor le lehet tölteni.
2. Nem egészen úgy van a DeviantArt-os letöltés, ahogy gondolod. Sok esetben azt tudod csinálni, hogy letöltöd az ikonokat, felmásolod a telefonra és egy olyan launcher-rel, amivel lehet változtatni az ikonokat (pl. Nova) betallózod egyesével minden alkalmazáshoz a megfelelő ikont. -
-
-
tomy86
addikt
válasz
HoTaZo #111640 üzenetére
Bár itt is írja, hogy 1489Ft, de feltelepítettem és tényleg annyi lenne az ára
-
air
nagyúr
válasz
HoTaZo #111637 üzenetére
"a kártya adataimat meg nem adom csak úgy meg, hogy nem tudom, mennyit is fogok fizetni."
Hol kérnek tőled ilyet?
Google biztos nem kér.
Google Wallethez bármikor hozzáadhatod a kártyád. Ellenőrzés képpen fog terhelni 1 dollárt, és minden fizetésnél látni fogod, hogy mennyit fognak vonni. -
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #110747 üzenetére
Szerintem, megvan az ok, s mint szokott lenni: user error.
Nemrég frissítettem a rendszert és előtte a mentésekor nem pipáltam ki a névjegyeket. Valószínűleg azért, hogy ne legyen még egy felesleges listám (meg kéne tanulnom rendesen kezelni, szinkronizálni a névjegyeimet). S utána nem is tudta, honnan visszaállítani a telefonba (nem valamelyik fiókba) mentett névjegyeket.
Öngól! -
törölt tag
válasz
HoTaZo #110578 üzenetére
Tényleg! Jó, hogy említetted, mert ez eddig eszembe se jutott. Ha rajta van a Mod, akkor használhatom annak a csatlakozóit is adatátvitelre, és akkor a teló USB -jébe mehet a mágneses adapter a töltéshez.
Más.
Sajnos, elfelejtettem, hogy mit kell beállítani a Gmail alkalmazásban ahhoz, hogy az értesítés mellett a "törlés" opció legyen, ne az "archiválás". Tudja valaki? -
törölt tag
válasz
HoTaZo #110573 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Az USB -s adatmásolást ma már szinte minden teló tudja. Persze, a Samsung Duos pendrive -omat nem fogom tudni ugyanúgy használni, mint a régi telómmal, mert az mikro USB -s ez a teló meg USB-C -s. De, az OTG - USB adaptert már megvettem hozzá. De, ha valami csoda folytán a Storage Mod -ból lenne kész termék, akkor azonnal megvenném.
-
törölt tag
válasz
HoTaZo #110542 üzenetére
Ha ezzel rám gondoltál, akkor tévedsz. Bár úgy lenne, ahogy írod, de én csak egy lelkes amatőr vagyok, aki épphogy a felszínt karcolgatja. Írok egy példát. Azért vettem ezt a telót, mert van rajta egy olyan csatoló felület, amin keresztül olyan funkciók érhetők el, amik más telónál nem. Mindez legálisan, mert a csatolófelület szoftveres kezelése nyílt. Nekem régi vágyam volt, hogy az S2 után megint tudjak HDMI -n screen mirroringot. Pár napja megemlítettem ezt egy fórumtársunknak, aki tegnap azzal lepett meg, hogy küldött egy kész firmware -t a HDMI kimenethez. Kernelt forgatott hozzá, stb. Mindezt csak úgy, jópofaságból "összedobta" nekem, mert épp kedve volt hozzá. Leesett az állam. Na, ő a profi. Hozzá képest én a bányász béka popsija alatt, több tárnával.
-
-
-
törölt tag
válasz
HoTaZo #109391 üzenetére
Akkor még egyszer nekifutok. A telón (a rendszerben) sehol, az automatikusan kezeli le. Mindíg az adott alkalmazásban kell beállítanod, HA a fejlesztője beépítette ezt a funkciót. Azt meg tudnám írni, hogy a Robotban ezt hol találod, de sztem azzal nem lennél előrébb.
-
törölt tag
válasz
HoTaZo #109373 üzenetére
Nekem nem hiányzik az 5, 6, elvagyok 4.4 -en. A 7 érdekelne, de még nincs rá Xposed, úgyhogy még felejtős.
De, igen, van lehetőség a priorizációra, csak a fejlesztőnek be kell építenie ezt a funkciót. A Robot tudja. Egyébként azok a notibár ikonok nem csak látványelemek. Azok jelzik a rendszernek, hogy a felhasználó számára magas prioritású az ikonhoz tartozó alkalmazás. -
törölt tag
válasz
HoTaZo #109361 üzenetére
A notibáros visszajelzést a settings -> notifications alatt tudod beállítani.
Nem tudom, hogy hány alkalmazás fut a háttérben, de amíg nem okoznak fennakadást, addig nem is érdekel. 3GB RAM -om van, és meglepően jó a telóm RAM kezelése ahhoz képest, hogy noname csájnafon. Egyébként a kicsit feljebb linkelt screenshotomon az ikonokból láthatod, hogy mik futnak a háttérben magas prioritással. A Robot, a Lux, és a Clipper Plus.darvinya:
Lehet, hogy vmi fiókbeállítás miatt ilyen a vágólapkezelőm? Megnéztem A6 alapú Remixen, és ott is ugyanaz a szerkesztőfelület jelenik meg, mint a telómon.Bozek:
Megnéznéd, hogy nálad mi jelenik meg Remixen? -
törölt tag
válasz
HoTaZo #109337 üzenetére
Azt én sem tartom jónak, hogy a Play kliensben megjelenő szövegek nem másolhatók.
Nem tudom a free/fizetős verzió közti különbségeket. Az biztos, hogy a free -ben korlátozva van a mentett tartalom mennyisége.
Ennek a programnak a lényege az, hogy mindíg kéznél van, bármilyen más alkalmazás használata közben eléred a benne tárolt tartalmat. Pl. Gdrive -os cuccaim linkjeit tárolom benne, egy másik mappában YT linkeket, egy harmadikban shellparancsokat, aztán Gtérképes linkeket, jegyzeteket, stb, stb. Mindegy, hogy épp milyen alkalmazásban vagyok, Clipper Plus -ban csak rábökök a kívánt tartalomra, azzal vágólapra kerül, és már illeszthetem is be. Na, ezért fájt, hogy pont a Gmail -ben nem volt beillesztés opció.
Mindíg fut a háttérben, másképp nem is működhetne. A "vágólap tartalma megváltozott" eseményre reagál. Ilyen esemény a Robotban is van, de ha erre indulna a Clipper Plus, az már késő lenne. Egyébként is csak indokolt esetben avatkozom bele tiltással egy program működésébe, és ennél nem látok rá okot. Fusson csak stabilan, legyen mindíg azonnal elérhető. -
törölt tag
válasz
HoTaZo #109332 üzenetére
Sztem pont ez benne a legjobb. Nem a felületbe, vagy a kezelésbe avatkozik be, hanem a rendszer aktuális vágólap tartalmát olvassa ki, illetve írja felül. Tehát a Clipper Pluson kívüli felületeken Te továbbra is a rendszer vágólapkezelő eszközeit használod. Ebből következik a másik kérdésedre a válasz, a Play kliensben nem tudsz szöveget másolni, mivel azt rendszer szinten sem lehet. Ahhoz webes nézetben kell megnyitnod a Play -t. De, ha csak egy alkalmazást szeretnél linkelni, akkor a Play kliensben az adott alkalmazásnál a megosztás ikonra böksz, és kiválasztod a Clipper Plus -t.
-
törölt tag
válasz
HoTaZo #109306 üzenetére
Hibás a linked, mert hiányos. De, szerencsére van Clipper Plusom, így egyből vágólapon kijavítottam.
https://mobilarena.hu/tema/re_alkalmazasbemutato_e-robot/hsz_5678-5678.html -
zeon.hu
nagyúr
válasz
HoTaZo #108081 üzenetére
A "Start service" és a "Permanent activation" is legyen bekapcsolva.
Beállításokban pedig az "Automatic Start".
5.1-en simán működik nálam, de 4.4.2-n az E-robottal indítom az aktiválását.Szerk.
Ja és a + gombbal kell hozzáadni az alkalmazásokat (böngésző, beállítások, fájlkezelő, stb), ahol használni akarod. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
HoTaZo #108072 üzenetére
Kinetic scroll.
2 ujjal egyszer simítva görget, 3-am ugrik az oldal aljára/tetejére.
Természetesen állítható, van pro verzió is. -
Zeki
nagyúr
-
mirci18
addikt
válasz
HoTaZo #106011 üzenetére
Szerintem próbáld ki.
De hidd el rá fogsz jönni felejtős.
Mert minden eggyes csatornaváltás előtt be kell lépned az appba ha éppen lezárult vissza a kijelződ.
Nekem ir adó van a telefonomban elvileg így egyszerűbb távirányítóként használni de nem.
Ha nincs kéznél a gyári megoldás.
De kiváltani nem lehet vele. -
kovisoft
őstag
válasz
HoTaZo #106011 üzenetére
Azt nem tudom, mi lett a távirányító alkalmazással, de a Műsorújság appban van IPTV távirányító funkció is.
-
törölt tag
válasz
HoTaZo #105438 üzenetére
Nekem most csak a LastPass beépülő van telepítve. De, ehhez kell egy konfigolt LastPass fiók is. Meg, faragtam magamnak egy éjszakai égboltos témát, hogy legalább megnyitásnál ne vakítson a Dolphin.
Nem Dolphin addon, de ha szeretnéd kényelmesebbé tenni a vágólap funkciókat, akkor ajánlom a Clipper Plus -t. Imádom. Mindíg "kéznél van", és nagy segítség böngészés közben (is). -
törölt tag
válasz
HoTaZo #105198 üzenetére
Sztem a Dolphin jól tördel. Két megoldás lehetséges. Ha a Jetpack aktív, akkor kétujjas nagyításnál realtime tördel. Csakhogy, egykezes használatnál nem nagyon megy a kétujjas nagyítás.
Ha aktiválod a Beállítások -> Advanced -> Page zoom -> többujjas nagyítás gomb funkciót, akkor azt bökdösve tudsz nagyítani. Ekkor nincs realtime tördelés, de nagyítás után, dupla koppra áttördel. Régebben volt egy béta Jetpack, amivel működött a második kopp tart -> ujj le/fel húzós zoom. Az lenne a tuti, de sajnos, ezt a funkciót később kivették, mert rendszeresen összeomlott tőle a Dolphin. Remélem, egyszer még visszakapjuk bugmentesen!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest