- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #106702 üzenetére
hát jah... nekem is olyankor jut eszembe, amikor mondjuk 10-ből 3x nem ébreszt, aztán amikor utólag kielemzem, mindig van egy "basszameg, ide nem kellett volna pipa", vagy "francba, ezt elfelejtettem leokézni" vagy amikor nem is kéne korán kelni " a k... a...-ért csörög ez a sz@r???"
és ilyenkor eszembe jut, hogy jó lenne egy olyan, amin nem lehet tévedésből rossz opciókat, hét napjait, ünnepnapokat, ismétlődést, semmit elcseszni, mondjuk este amikor "francba, nem állítottam be ébresztőt" - riadsz fel félálomból.de szerintem elengedem, mert biztos hogy egyetlen fejlesztő sem égeti magát egy olyan appal, amiben nincs legalább pár fícsőr, látványosság, vagy okosság. csak gondoltam, ugyanúgy, ahogy a 80-as évek retro zenélős kvarcórájára is van már app, talán fejlesztett valaki poénból egy vekkert. és itt meg valaki véletlen épp tud róla
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#79335424 #106664 üzenetére
Értem én, hogy ingyé van és senkit sem érdekelnek az user igények...
Annyit csináltam végül , hogy a több száz képet kiválogattam és elrendeztem albumokba ahogy a telon van...
Megmaradtak ugyan az ömlesztett képek , viszont az albumokba legalább rendszerezve van...ha keresek egy képet, legalább tudom melyik albumba van -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
#79335424 #106523 üzenetére
Hm. Ez is egy opció lehet. Letöltöm, megnézem mindkét ajánlott appot, aztán meglátom melyik kényelmesebb, és melyik használatával felejtem el kevésbé a fontos és kevésbé fontos dolgaimat.
Köszönöm ezt az ajánlást is.
Még az is fontos lenne, hogy az adott program ne egye nagy mértékben az akkut.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #106371 üzenetére
Válaszolok magamnak, hogy meglegyen az infó. Remixen semmilyen floating videólejátszó appal sem működik. Valószínűleg azért, mert natívan futnak több ablakban az alkalmazások. A régi, bevált módszer lett a megoldás. TubeMate. Az megjelenik a böngésző megosztás menüjében, és bármelyik lejátszónak át tudja adni a YT videót. Úgy emlékszem, hogy korábban volt kérdés a Kodi meghívása. Nálam telepítve van Kodi alá a YT plugin. A TubeMate választólistájában megjelenik a Kodi is, és símán indul vele a YT videó. A módszer hátránya, hogy plusz egy alkalmazás indul, és a lejátszáshoz eggyel többet kell bökni. Viszont, így a megszokott lejátszónk kezelőfelületét használhatjuk, és nem rondítanak bele az élménybe a felugró reklámok.
Uffff! -
válasz
#79335424 #106270 üzenetére
Arról volt szó, hogy az eredeti, lementett képet mondjuk veszteségmentesen forgassuk. Ilyen szempontból tök mindegy, hogy a forrás veszteséges formátumban van, vagy sem, mert az kitömörítés után mindig ugyanolyan.
Senki sem beszélt arról, hogy van mondjuk egy raw vagy png kép, amit jpg-be karunk lementeni veszteségmentesen.
(#106271) Giinos: ne vigyétek már félre a beszélgetést, mert nem volt semmi ilyesmiről szó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #106022 üzenetére
Amit én csináltam, hogy a gyerkők telefonja óránként elküldi az utolsó ismert pozíciójukat, ha nincsenek ismert wifire csatlakozva.
De a robotban van egy példa parancs, ami a "location" szöveget tartalmazó sms érkezése esetén válasz sms-ben küldi a pozíciót (kikapcsolt gps esetén bekapcsolja azt).Egyszerűbb megoldásnak a Google pluszt szoktam javasolni, abban megosztható a pozíció, a jogosult személy a saját G+ alkalmazásában láthatja.
-
-
Guvasi
csendes tag
válasz
#79335424 #105958 üzenetére
Köszi, ez már közeledik de sajnos csak windows/linux torrenthez találtam android remotot, androidon futó torrenthez nem.
Illetve én torrent video stream player-rel szeretném megnyitni.
Esetleg így?
köszi
ui: A lénye, hogy a lehető legegyszerűbben jusson el a telefon-ra lejött torrent file az amazon fire tv-n lejátszási állapotba a videó.
(a chromecast-tal menne, de ott meg a telefon izzad feleslegesen a folyamatos streameléssel, ezért azt szeretném kihagyni)
-
holyseat
csendes tag
válasz
#79335424 #105212 üzenetére
x86. Hmm, Windows alatt ez gond nelkul mukodik (legalabbis ugy emlekszem) EASEUS-al, illetve most probaltam Live linux alol Gparted-el, de nem hajlando a gparted hozza csatolni a rendszerhez a 49GB-os "unallocated" tarhelyet. Van-e arra lehetoseg, hogy Windows (vagy Linux) alol csinalom ezt? Az eszkoz rootolt, USB debug be van kapcsolva es DNX modba is be tudok lepni
-
holyseat
csendes tag
válasz
#79335424 #105210 üzenetére
Koszi ranezek.
Van egy 64GB-os tabletem, ami alapbol dual bootos. Elterveztem, hogy csinalok egy 64GB-os Androidot a 16Gb helyett. Jelenleg ott tartok, hogy van egy mukodo 4.4.4-em, csak epp nem 64GB-on, hanem 16GB-on. Ehhez a 16 GB-hoz szeretnem hozzacsapni a fennmarado tarhelyet. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #105174 üzenetére
Hali!
Nekem is egy ideje fagyogat az oldal Chrome-ról, itt volt szó róla, hogy nem Chrome hanem inkább RIOS PH gond van. De mondom kipróbálom a Dolphint, rád hagyatkozva, mert ha valaki nyüstöli igazán, akkor az Te vagy!
De negyed óra lökdösés után (pedig már a dicséretet akartam írni) befagyott és vissza gombig nem is reagált.*
Amúgy lehetne rajta állítani, hogy másképp tördeljen? Mert a Róka felületén és a Dolphinén sem olyan jó nézni a PH oldalt, mint a Chrome-ról. Még a Dolphin fektetett nézete olvashatóvá teszi de állóban nem 100-as, számomra.*3GB RAM
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#79335424 #105193 üzenetére
Wifi nem lehet gond: egy HD-s film MKV (OK, ez nem az - de gondolom a streamelés sem kategóriával rosszabb tömörítésű) 1080-al is jellemzően 10 GB alatt marad, ami nincs 2 MB/s - az a G-s wifinek sem téma, N-esnek meg pláne. És ha 720, akkor ezt akár felezhetjük is.
De közben megtaláltam, itt azt írják, h elsődlegesen a Chrome böngésző támogatott, a többinél a filmforgalmazó licenszelésétől függ, engedik-e a HD lejátszást, és főként: külső monitor nélküli laptopra szánják, máskülönben csak HDCP-kompatibilis kijelzővel megy!
Ezért nem csoda, h a most épp cégnél külső analóg monitorral használt Linuxos gépemen Firefox-ban nem engedi SD fölé... Majd eljátszok vele otthon is, Windows-os sticken.
-
attiati
veterán
válasz
#79335424 #105139 üzenetére
Hangvezérlés életszerűtlen sztem mhelyen, metrón stb...
Az új lap gomb elérhetetlen jobb felül és bal alul.
Lapváltás gomb jó helyen van jobb alul, azt kár ráprogramozni a hangerőváltás gomba. A hangerő gombhoz egyébként is kézpozíciót kell váltani, így oda sztem bármit felesleges programozni.
Vagy milyen megoldásra gondolsz, hogy az alsó menüsoron az a 4 gomb legyen?
Hova a fenébe tették az eszüket a böngészőfejlesztők? Teljes dömping van böngészőkínálatból androidra.
Mindössze egy dologra nem gondoltak, hogy a jobb alsó sarokra kéne összpontosítani, mivel a felhasználók 90%-a jobbkezes és azok fele egy kézzel netezik mobilon.
Most olvasom, hogy a Chrome-nál tesztelik az egykezes módot. Mivan?
Évek óta 5,5 collos mobilok vannak. Most kezdenek figyelni az egykezes használatra?
Akkor visszamegyek inkább az ezer éves Opera minire, mert azt is elrontották már az új verziókban. -
NandorHUN
addikt
válasz
#79335424 #104841 üzenetére
Van.
GravityBox-xal már módosítottam is őket, hogy mennyi ideig/mikor világítsanak.
Csak zavaró, hogy ha jön értesítés és épp nem vagyok ott, akkor utána néma csend van, semmi nem jelez, villog etc. mivel nincs a tableten LED fény.De azért C. Kernelt nem akarok csak emiatt ráflashelni, azokkal mindig csak a baj van. Aksi gyorsabban merül, melegszik a készülék vagy épp lassul.
-
NandorHUN
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #104828 üzenetére
Erre a mozdításra váltásra gondoltam. Nekem, annyira gyenge volt a 918, hogy amikor megmozdultam nem váltott, nem jelzett. Próbálta volna értelmezni az adatokat, de a művelethez már kevés volt.
Pontosabban, nem hogy te is igazolhatod, hanem neked kell, mert a cégnek (uniós jogra hivatkozva) nincs joga a szabadidődben töltött tevékenységed után érdeklődnie, így nem lehet hiteles egy bemondásra kitöltött tev'lap. Igaz, a schpountz nem fogja tudni bizonyítani, hogy te a két hét itthoni pihid alatt nem melóztál kártyán kívül, amivel tudnál szabálytalanságot elkövetni aetr vagy 561-es tekintetében. -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #104777 üzenetére
Az otthoni pihenőd alatt is fut, vagy azt beírod? Ha kikapcsolod a készüléked (jó, te olyat nem teszel
), akkor nem vesznek el az addigi adatok? Nem sokat használtam, mert az ot918 alkalmatlan volt rá, most meg nem annyira téma a vezetés. De örültem, hogy létezik alkalmazás rá, mégha egyesek szerint hiányos is a jogszabályi ismerete. Viszont arra meg jó a kézi bevitel, korrekció. A TachoGuard felveszi a versenyt vele? Amúgy nincs sok konkurense.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest