- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
spiritex #29987 üzenetére
Hmm, érdekes
Többször próbáltam a swiftet, de toronymagasan felejtős...
A swift minden . után szóközt rak, nem lehet benne saját szótárt kreálni pl. opg beírom és beírja az email címem, smiley helyett nálam bb kódok vannak a mobilaréna fórumhoz. A szótára pedig a három felajánlott szóval nevetséges ellentétben a smart esetében ami görgethető és a folyamatos tanulásnak, megjegyzésnek köszönhetően a leggyakrabban használtakat mutatja először.Opera beta verzió van fenn, a videó letöltés tökéletes online filmek esetén is
Chrome az ébresztgetések miatt kuka lett, a firefox beta vésztartalék ahol pluginokkal lehet pl. fvd-vel videót letölteni bárhonnan... -
fatal`
titán
válasz
spiritex #29987 üzenetére
A Swift az egyetlen, ami tanul, a smartnak csak van egy (nem túl jó) szótára.
Ellenben a Kiinek jobb a szótára mint a swiftnek, igaz az sorrendet nem tanul.
A swift legnagyobb baja, hogy nem lehet beállítani, hogy az autospacet akkor tegye, amikor a következő szót elkezdem írni.
-
freemanone
addikt
válasz
spiritex #29946 üzenetére
semmire sem ami logint kér, ahol meg nem kell ott felesleges a rejtegetés. de mint írta, céges és banki ügyletekhez kell, oda pedig kifejezetten nem javaslott. maradjunk annyiban, hogy továbbra is VPN az amivel ez megoldható. meg is lett rá a megoldás hidemyass.com képében.
-
freemanone
addikt
válasz
spiritex #29939 üzenetére
na ezt bankoláshoz ne erőltesd és ne is hangoztasd! ingyenes szaroknak adod ki a féltett adataidat, ahol még adatkezelési szabályzat sincs...
próbáld meg betölteni egy jól védett bank oldalát ezen a vackon, mint cib.hu
vagy ott az otpbank.hu aminek szétesik a weboldala ezen a proxy-n keresztül.
nem véletlenül mondtuk többen is hogy VPN. -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #29936 üzenetére
Ez pedig ennek a topic-nak a linkje:
https://nl.proxfree.com/permalink.php?url=K6xSFMGEfJPZ7RVJ7kQflbre4D0CX%2FUhl17Xqa6y5ST3%2Fm2qrHxvpVRPYvfl%2FyPvpOjI9CyhmKeFGHUx1Sn%2Fmbtz24tv82VIvgP6ZbFYap4mArG2nQMy5XJzkDtwuh%2Bfj0PEQ9iOIgn6sFpA%2FQIEoMFjipG9%2FFXouBvHNbfnVZY%3D&bit=1 -
air
nagyúr
válasz
spiritex #29929 üzenetére
Jaj, ne már. Ilyen hülyeségeket ne tanácsolj már! Ezeknek mind semmi köze ahhoz, amit ő szeretne. Arról nem is beszélve, hogy az SSL kapcsolatot nem kell kapcsolgatni kliens oldalon. Ha egy szerver ilyen kapcsolatot igényel vagy kínál, akkor használhatod. Te nem találhatod ki, hogy mostantól menjen minden SSL-en.
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #29518 üzenetére
Mih? A telefonodhoz csatlakozik, annak funkcióit használja, ahogy az AirDroid is. Magyarán távirányítod a telefonod az adott program weboldalán keresztül. Az SMS küldést természetesen a telefon végzi, mint bármely normál esetben.
Az AirDroid speciálisabb annyiban, hogy más funkciókat is elérsz a telefonodon, amit az azon lévő kliens olvas ki és továbbít a hálózatra. Ezt a hálózat az AirDroid-nál lehet belső is, tehát a netet kikerülve, önmaga funkcionál szerverként (ilyenkor a böngésző a weboldalt is a telefonodról tölti).
-
gatto_
senior tag
válasz
spiritex #29181 üzenetére
Persze... Visszaállítottam a gyári host fájlokat és leszedtem, majd az Adfree-t fel. Asszem adok még egy esélyt az Adblock-nak is, hátha ez mindent visz.
-
gatto_
senior tag
válasz
spiritex #29169 üzenetére
Nekem a K9-ben nem jelentkezik semmilyen hirdetés. Ahogy tapasztaltam csak az MX-ben jön elő, és igen előjön mostanában, és hiába frissítem az Adaway-t, nem fogja meg. Eddig vagy két évig nem volt ilyen. Arra gyanakodtam, hogy valamelyik frissen telepített új programom hozta magával a reklámot, ezért felraktam egy több hetes mentést, amiben még nem volt ez a probléma. Nos a mentésben elindítva az MX-et, ami ráadásul egy régebbi verzió, szintén előjött a reklám. Próbaképp felraktam egy warez Pro-t, amiben nem jön elő, szóval részben megnyugodtam, hogy csak egy profibb reklámmal van dolgom, nem valami vírus, adware szirszarral.
Reméljük az Adaway lép majd az ügyben, és a következő frissítésben benne lesz a blokkolás. -
Bozek
nagyúr
válasz
spiritex #29138 üzenetére
Esetleg a FaceLock for apps?
(#29150) Takhanto: SuperBeam. Böngészni ugyan nem lehet, de fájlok küldésére tökéletesen alkalmas. Mondjuk 4.0+ Android kell hozzá (mivel abban van WiFi Direct) és mind a két eszközön fel kell telepíteni.
(#29170) gacsoi: Vektor Művész.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #28911 üzenetére
[ Trello ]
Amint megvan az oldal felépítése, 5 perc alatt átépíted a cuccot a weboldalon. Sokkal gyorsabban kezelhető, mint a Catch, trust me! :]
+ freemanone
Adottak a board-ok. Ezek a különböző projecteknek, cégeknek, vagy jobban elkülönülő fő jegyzetkategóriáknak nyithatók. A board-okat többféleképp tudod megosztani. Meghívó alapon, vagy nyílttá téve / link alapján stb. Választható, hogy ki admin, ki user és ki az, aki csak a board olvasója lehet.
A board-okon belül vannak az oszlopok (amik egy-egy témakört jelölhetnek, pl. teendők, készen van, vásárlás stb.). Az oszlopokon belül vannak a card-ok, a card-okon belül pedig több sima jegyzet, csatolt kép, vagy akár több checklist is lehet. Minden egyes elemet külön kommentelhetünk, a kártyákat pedig ide-oda lehet dobálni az oszlopok közt (drag 'n droppal, a weboldalon és a kliensben egyaránt), színekkel jelezve a prioritást. Megjegyezés: a kártya törlés az alapvetően csak egy archiválás, a tényleges destrukcióhoz be kell menni a kártya jobb alsó kis menüjébe. Van külön archív nézet is persze.
Ja, azt elfelejtettem, hogy a board-okat is organizációk alá lehet csoportosítani, tovább egyszerűsítve a user-management-et. :] Ezek után, ha úgy döntenétek, hogy egy webshop-tervezést vagy akár egy építkezést ebben vezényelnétek le, azt az akadályt is simán veszi.
Érdemes megnézni ezt a videót, egy kicsit érthetőbb lesz a cucc: www.youtube.com/watch?v=aaDf1RqeLfo
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #28897 üzenetére
Google Keep vagy Evernote. Az utóbbit váltotta nálam az előbbi, mindkettő korrekt alkalmazás.
-
Tyer
őstag
válasz
spiritex #24453 üzenetére
Mivel nem ment jo, ezért ezt használom:
SMS Backup & Restore -
tal-garius
aktív tag
válasz
spiritex #11105 üzenetére
Nálam is instant reagál a gombokra. Ha ezt nevezzük késésnek milyen az mikor nem késik a reakció? Kitalálja hogy mit akarok és azelőtt végrehajtja hogy megnyomnám a gombot? Végigpróbáltam az össz Androidos mp3 lejátszót és nekem ez a PowerAmp vált be hangminőségileg, kezelhetőségileg, kinézetileg is.
-
goom
senior tag
válasz
spiritex #12615 üzenetére
Hát amire itt vissza is hivatkoztam: az Autospace. Eredetileg a vesszőt kérdeztem, hogyan oldható meg.
-
goom
senior tag
-
dokee78
félisten
válasz
spiritex #12534 üzenetére
Persze ROM cserénél kell is wipeolni.
Igen csak magyar nyelv van megadva és letöltve.
De vagy fél éve kb volt ugyanilyen gondom,de ha jól emlékszem magától megjavult.Nekem sosem akadozott a Swiftkey.
Használtam a Flowot,az csak annyiban más ugye,hogy tudja a Swipe™-ot is?
Adtok linket a Flowhoz,mert korábban azt hiszem mailban jött a béta link,de nincs már meg.?Szép arcképed van,grat. -
gatto_
senior tag
válasz
spiritex #12413 üzenetére
Én sem érzem rossznak, csak a dokee78 topiktárs felvetésére kipróbáltam. De most hogy jobban megnéztem, szerintem tanul. Valóban nem követi le írás közben felül azt amit írsz, de utána, ha újra leírtam ugyanazt a szót, lást "találatnál" és "boltosokra" , akkor már felajánlotta. Magyarul megtanulta. Úgyhogy nekem megfelel.
-
sumsang
aktív tag
válasz
spiritex #12031 üzenetére
Hát sztem ez nagyon egyén függő. Én úgy csináltam, hogy amire tuti hogy nincs szükségem, valamint amiben bizonytalan voltam, azt első lépésben lefagyasztottam. Egy intenzívebb teló használat után kitapasztaltam, hogy van e zavar a rendszerben. Ha volt visszaállítottam, ami okozta, ha nem azokat véglegesen töröltem, amikre a későbbiekben nem lesz szükségem. Van olyan is, amit a fagyasztóban tartok, hátha majd 1x szükségem lesz rá.
Mindenesetre az akció előtt egy backup nem árt.(#12032) club1
Fagyasztani, törölni pl. mit nem tudsz? -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #11993 üzenetére
Eszerint az ES a közvetítő, tehát futnia kell az MX mellett, vagy onnantól fogva hogy átadta az elérési utat, a lejátszó önmagában is elboldogul?
Ez szimpatikus megoldás (bár valószínűleg Solid Explorer-rel fogom kivitelezni), hiszen így a kedvenc lejátszót lehet befogni a feladatra. Nálam egyértelműen az MX bizonyult pl. a leggyorsabbnak, így külön jó hír ez a LAN-ozás.
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #11969 üzenetére
Az egyik bent is volt már. :] A downtempo viszont az előzőek ellenére nem kedvencem, abból nem sok egyedit tudnak összerakni.
De ha kozmikus, akkor jöhet. :] Belehallgatok mindenképp.
---
Részemről még annyi feltétele szokott lenni a csatornáknak, hogy legalább 256, jobb esetben 320 kbps-sel folyjon át a hanganyag.. A minőséget a XiiaLive szépen jelzi minden rádiónál, ezért is ő érdemli az elsőbbséget.
-
-
punky10
addikt
válasz
spiritex #11936 üzenetére
Na ezt megint benéztem...
Igaz, megtévesztett, hogy a telon néztem meg, és ott a "megvásárolva" felirat volt a cuccokon, amiről pedig tudtam, hogy fel vannak telepitve. Csak elfelejtettem, hogy a tablettra vannak feltelepitvenem a telora... Ami a telefonon is megvan arra valoban a telepitve cimke van. Tévedtem... Igy már nem is olyan logikus.
Viszont rendet tenni, igy, hogy tõbbet is ki lehet jelölni, nem több, mint 20-30 perc. Megéri... Nekem is 400 felett volt az appok száma, köztük elég sok olyan, amiben csalodtam. Most egy szűk 200 van. -
sumsang
aktív tag
válasz
spiritex #11441 üzenetére
Pár sort fűznék saját tapasztalatomból még a GSam battery-hez
Mint köztudott, hogy bazi sok minden befolyásolja az akksi üzemidejét. Csináltam két próbát (GSam Battery_Phone Radio-val mértem), hogy a lakáson belül két különbözö helyre raktam le éjszakai pihenőre a telefonom. Ugyanis mint kiderült, nagyon nem mindegy, mivel mindenhol más térerő hat rá. Ebből következően az akksi fogyasztását is jelentősen befolyásolhatja, még akár 1-2 méteren belül is. Nem hiába használják sokan a reülős üzemmódot éjszakánként. (alapból én nem szoktam rep.-gépes üz.módra állítani, hogy állandóan elérhető legyek, habár van mellette WiFi/ földrajzi számos VoIP elérhetőségem is a mobilon )
No a lényeg, hogy kb. 8 órás esti/éjszakai mérés volt mindkét alkalommal Az egyik esetben a Phone Radio 4-es térerősséget mutatott 97%-ban, míg a másik napon (csupán 1,5 méterrel arrébb rakva ) 1-es térerőséget mutatott 88%-ban. (persze az 1-es térerő is ugyanolyan hívhatósággal bír, mint a 4-es)
Az előbbinél 8 óra alatt 9%-ot merült az akksi, míg az utóbbi esetben ugyanannyi idő alatt csak 5%-ot !!! merült. -
sumsang
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest