- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #20699 üzenetére
play-es kommentek szerint elég megosztó, sok 5 csillag, sok 1 csillag. véleményem szerint az ilyen appok praktikusak otthon egy tableten, de telón, amit bárki könnyen lenyúlhat vagy elvesztheted, nem túl biztonságos semmi ilyen tranzakciós app. (az OTP-stől vagyok kész, hogy küldi ugyan az igazoló SMS-t -mobil aláírás- de ha ugyanazon a készüléken használod, mint az appot, semmi értelme)
-
kerekx
csendes tag
válasz
St3ven #20686 üzenetére
Alapon igen, ez 24 óra. Előtte nokia e52 telóm volt, azon be lehetett állítani, (sms beállítások - sms érvényességi ideje) a max érték 7 nap. Most azzal szenvedek, hogy sms küldéshez kártya ki, vissza nokiába, igy megkapja több nap múlva is. Az androidos alcatelből ha aznap nem veszi át, sohasem. Nem akarom elfogadni, hogy droiddal ezt nem lehet beállítani.
-
kerekx
csendes tag
válasz
St3ven #20686 üzenetére
Alapon igen, ez 24 óra. Előtte nokia e52 telóm volt, azon be lehetett állítani, (sms beállítások - sms érvényességi ideje) a max érték 7 nap. Most azzal szenvedek, hogy sms küldéshez kártya ki, vissza nokiába, igy megkapja több nap múlva is. Az androidos alcatelből ha aznap nem veszi át, sohasem. Nem akarom elfogadni, hogy droiddal ezt nem lehet beállítani.
-
Foose
addikt
válasz
St3ven #19763 üzenetére
Tudom hogy nem állítottad,csak egyre többször futok bele,ezért érdekelt
Köszi,lehet így is meg fogom nézni...!
Play: "Útvonaltervezés [BETA] (internetkapcsolat szükséges hozzá)" Szóval feltételezem hogy ha csak sima bámuláson kívül másra is kellene,akkor net nélkül nem működik... -
bacus
őstag
válasz
St3ven #19189 üzenetére
szeretnék valami nagyon okos hívás kezelő programot... pl ismeretlen (nem rejtett) szám napközben kicsörög, este 8 után nem. s ezt hasonlóan csoportonként is meg lehessen adni...
DW Contacts tudja, én ezt használom.
Taskerrel is megoldható, de azt kicsit nehezebb beállitani. -
Vardar
tag
válasz
St3ven #19090 üzenetére
Nincs mit, én is csak véletlenül akadtam rá
Mondjuk elég érdekes, itt ülök az ágyon és két egymás utáni hely lekérdezés eltérő eredményt adott
Ráadásul egyik se volt olyan hely, de hűde pontos, viszont annyira nagyon rossz se, kb. 30 métert tévedett. A Google Maps pontosan megadta a helyemet.
Egy utolsó kérdésem lenne, hogyan frissülnek az alkalmazások? Kapok egy értesítést a rendszer által, hogy új verzió érhető el? Vagy hogy? Maga az alkalmazás adja? Nekem manuálisan kell valamit állítani, hogy engedélyezzem/tiltsam a frissítést?
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #18915 üzenetére
hát most erre mit mondjak, gyakorolni kell. én rengetegszer használom, nem elsősorban a rep. mód miatt, hanem néma mód be/ki kapcsra, vagy újraindításra. este meg benyomom rep. módba, reggel feloldom.
(már leszoktam arról hogy éjszakára kikapcsoljam, mint a hagyományos telefonokat, amúgy sem merül szinte semmit így)mindenesetre ha neked jobb úgy, akkor használj rá widgetet
SamS20: szerintem legálisan sehogy nem tudod kijátszani. Real APK Leecher-ben megpróbálhatod a default country-t átállítani, hátha megeszi. ha nem, marad a google/torrent.
-
tvamos
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
St3ven #18635 üzenetére
Én sem értem a vesződést, én mindent a helyére írok, rendesen jelenik meg minden név, csak vesszővel elválasztva, mint amikor a terminátor Sarah Connort kereste a telefonkönyvben, nekem nincs ezzel semmi bajom...
A facebookról még a profilképeket is leszedte a névjegyekhez, tevékenységeikkel együtt, azt hittem, lehidalok...
-
Tamy
senior tag
válasz
St3ven #18635 üzenetére
Már csak azért is kénytelen vagyok foglalkozni vele, mert a mostani telefonomról küldtem át az összes névjegyet, és ami itt jó, az Androidéknál nem
Hiszen ő tojik rá, hogy van beceneve is az illetőnek, egyszerűen nem veszi figyelembe, emiatt írhatom át az egészet. Még az a szerencse, hogy nincs olyan sok név.
-
LonGleY
veterán
válasz
St3ven #16264 üzenetére
Éppen erre való egy normális launcher. Én pl. csak a képernyő alján húzódó csíkot használom progitárolásra. 52 ikonom van kint így ezen a 3 képernyő szélességű sávon úgy, hogy egyáltalán nem zavarnak. Ugyan van 5 főképernyőm is, de ezeken 1-1 pici vagy közepes méretű widget tanyázik. A csempe le******t! Méghogy rendet tart! A rendet ÉN tartom (az Apex segítségével). :]
-
tomlac14
tag
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #16264 üzenetére
jól van elhiszem hogy a letöltés szám azt mutatja hogy sok embernek tetszik, bár én is benne vagyok abba a számba, és mégsem tetszik
szeretem hogy van egy háttérképem, ami látszik, alul pár ikon, van időjárás widgetem, stb, sok minden nem áthozható ebbe a wines launcherbe, fene se akarja elfoglalni az egész képernyőt velük. mondom olyan desktopos érzet kell, mint PC-n a Win7-ig. ezért sem teszek fel 8-ast. csak akadályoz a hatékony munkavégzésben, de ez már nagyon off.
mindenki olyan launchert használ, ami neki legjobban bejön.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #11539 üzenetére
Nemrég frissült a
Launcher 8; akit érdekel a szokásos androidos felületen túl egy letisztult, igen jól testreszabható, erőforrás-takarékos felület, annak nyugodtan merem ajánlani.
Nekem sz@ros 256 MB RAM-on "smooth"-abb mint valaha!
-
válasz
St3ven #14016 üzenetére
"k850:
Frissítettem, nem is egyszer, de nem tetszett. Lomhább lett, és valahogy máshogy jelenítette meg az oldalakat (pl. Mobilarénát más betűtípussal), ezért mindig visszatértem a 6.5-re.
Amúgy az az alapelvem, hogy egyetlen alkalmazást sem frissítek, ha nincsen gond vele, és a céljára megfelel.
Am azokra a reklámokra gondoltam, amiket DS39 mondott."Gondolom rendszer és készülék függő, én nem tapasztaltam lassulást. A betű valóban más lett, de már megszoktam. Készítettem egy képmontázst, lásd a linket: Hol a reklám? Egyedül az asztali Chrome böngészőben látom a film előzetest.
Tudom sajnos, hogy milyen a felugráló reklám, akkor én szerencsés vagyok, mert az Opera nekem nem tölti be. Hála az égnek! -
LonGleY
veterán
válasz
St3ven #14000 üzenetére
A legjobb böngésző a normálok (nem minik) közül, több adatot eszik persze, mint a Mini, viszont összetettebb (scriptes) website-okat is normálisan meg tud jeleníteni, pl. ha elég erős készüléked van alá, akkor a Facebook rendes nézet is elővarázsolható. A renderelés minősége pedig az, amit egyik böngésző sem ért még el webkit alapon, ugyanis ezt akárhogy rángatod, nem félig betöltött, homályos képekkel meg kockás alappal találkozol, mint a Dolphin-ban, és még sorolhatnám.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #11543 üzenetére
amúgy ez az app megbízható?
mert ez a része az engedélyeknél nem igazán tetszik:
telefonszámok közvetlen hívása
Lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy az Ön jóváhagyása nélkül hívjon fel telefonszámokat. Ennek eredményeként váratlan költségekkel vagy telefonhívásokkal találkozhat. Felhívjuk figyelmét arra, hogy ez nem teszi lehetővé segélyhívó számok hívását az alkalmazás számára. A rosszindulatú alkalmazások az Ön jóváhagyása nélkül kezdeményezhetnek hívásokat, így költségek merülhetnek fel. -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #10719 üzenetére
Végül feltettem a Launcher 7-et. Eddig tetszik, és ez a logoutos cikk is nagy segítségemre volt a beállításában.
Aki esetleg szintén használja, nem vett észre szembetűnő akksiidő-csökkenést? Nekem a használat intenzitásától függően 3-5 napot bír egy töltéssel az akksi, viszont csak a mai napon, 100%-ra töltést követően - miután már tegnap teljesen be volt konfigolva a launcher, azaz nem nyomkodtam sokkal jobban a telót - annyit merült, mint alapesetben két nap alatt.
-
xSide
őstag
Alig 500 Ft sincs a magyarul is társalgó FolderSync és mindennel szinkronizál, akár automatikusan is, korlátlan mappapárok (mappa/almappa is) melyek egyénileg állíthatóak automatikusan vagy kézzel frissíthetőek legyenek csak...
Sebesség terén (feltöltés):
- GoogleDrive 1-6 MB/s
- DropBox 160-200 KB/s
- Saját FTP 8-9 MB/s
- SugarSync 200/500 KB/sTámogatott még WebDav, SMB, SkyDrive stb. és szinte minden frissítéssel bővül a lista...
Pc-re és telóra sos feltöltésre/megosztásra kizárólag Dropbox!
Soha többé nem rakom fel sehova sem a Sugar kliensét az 100%, mert volt oly kedves anno (megjelenés után) és önkényesen eltüntette, átpakolta a cuccaim mindenféle figyelmeztetés nélkül alapbeállításon illetve más kliensre sincs szükség.
Mindenre tökéletes megoldás a FolderSync!
-
atillaahun
veterán
Gondolom ez költői kérdés volt, természetesen nem.
A Dropbox kliens az elég kaka, azt meg kell hagyni, épp csak azt tudja, ami a lényege lenne, a szinkronizációt. De végülis így hogy van DropSync, engem teljesen kárpótol. Igaz hogy fizetős, de régebben én is teszteltem kicsit a SugarSync-et, és talán olyasmi bajom volt vele, hogy nem lehetett bármilyen könyvtárat szinkronizálásra kijelölni az SD-n, csak amiket külön beraktam a SugarSync könyvtárába, az meg úgy elég gázos volt. Nem tudom ezt javították-e már azóta.
-
-
fil
őstag
Root Call Blockert nézted? (feltéve, hogy rootolva van)
-
St3ven
addikt
Profile Scheduler-t használja itt valaki?
-
petipetya
nagyúr
St3ven:
ICS alatt a lezárt képernyőn is lehúzható az értesítési sáv.
Elixir2 + profil: power gombot benyomom, bejön a képernyő, értesítési sávot lehúzom, elixir profilkapcsolóra rányomok de nem jön elő az ablak, így a képernyőt feloldom és kiválasztom a profilt.
Profile Scheduler: power gombot benyomom, bejön a képernyő, értesítési sávot lehúzom, profilkapcsolóra rányomok, előjön az ablak és kiválasztom a profilt.stefi68: Gondolom dropbox-ra és a pro verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest