- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdasdasd
tag
-
rgeorge
addikt
válasz
zeon.hu #65862 üzenetére
Ha a kártya mérete nagy (16GB<), akkor nagyon sok órás tesztelésre készülj az ajánlott programmal. Az ugyanis kis fájlokat ír fel, és olvas vissza, így mire elér az esetleg már hiányzó részhez, sok idő eltelhet. Gyors ellenőrzésre jó pl. a HD Sentinel (vagy más program) sima olvasástesztje is, ha egy idő (méret) után látványosan begyorsul az olvasás, akkor ott gond lehet.
-
twine
veterán
válasz
zeon.hu #65741 üzenetére
Küld el neki ezt a videót
Nézze meg jól 0:40-0:55 között hogy jár aki........................ -
törölt tag
válasz
zeon.hu #64948 üzenetére
exFAT -ot vagy ismeri a kerneled, vagy nem. NTFS naplózó fájlrendszer, flash meghajtókra nem a legszerencsésebb választás. EXT2 lenne a legjobb, bár állítólag van vmi Win... "oprendszer", ami csak pluginnal kezeli. Telón is megoldható a partícionálás, de ez nem az alap felhasználói szint.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #64786 üzenetére
Nekem egy 16 GB-os csinálta azt, hogy random módon elkezdtek eltűnni róla a fájlok. Gyorsan beszereztem egy 64-est.
(#64800) aprokaroka87: Annak, hogy a zenelejátszó bezárja a Viper4Android-ot, mi köze az Android memóriakezeléséhez? Az ilyen zenelejátszót sürgősen törölni kell.
(#64811) air: A válaszok, plusz az én véleményem alapján ez eddig 4:4. Szóval nem értem, milyen kisebbségről beszélsz. Te vagy a császár és a normális, akinek meg tetszik, az pökhendi és hülye? Csak gratulálni tudok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #64726 üzenetére
Sürgősen cseréld ki az SD kártyát, az már valószínűleg haldoklik.
(#64764) Flind: Csinálsz neki egy szűrőt PC-n a Gmail-ben. Először is kikeresed a leveleidet, majd a Továbbiak-nál Szűrő létrehozása. Utána a jobb alsó sarokban Szűrő készítése a keresés alapján. Ott meg már ki tudod választani azt is, hogy a Beérkező levelek kihagyása.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #64697 üzenetére
Ez jó kérdés. Még nincs NFC -s telóm, de készülök rá. A Dension oldalán ajánlják ezt az NFC írót. A Playen is pozitív (bár, mint tudjuk, a Playes osztályzás nem sokat jelent). Sztem egy próbát megér.
dlaj:
Sztem ez így kevés infó, mert nálam az összes droidomon látja. Manuálisan nem tudsz odanavigálni vele? -
xSide
őstag
válasz
zeon.hu #64542 üzenetére
Még az elején kérdez ilyesmit (hr, rom csere után), pipa ki mindenhonnan és nem rakja vissza azokat miket korábban telepítettél.
Ez egyébként már törölhető a Play szolgáltatásoknál is, mármint Alkalmazás adatok.
Másik a fiókot mikor elkéri pipa ki az alkalmazásadat szinkronból. -
ctibor
senior tag
válasz
zeon.hu #64027 üzenetére
"P7 (4.4.2) rootolva van elvileg.
root chacker basic szerint azonban nincs, másik root chacker szerint mégis."Persze. A System mappában van egy 'set_immutable.list' nevű fájl. Amíg attól nem fogsz megszabadulni, addig nem engedi a rendszer, hogy system-szintű módosításokat végezz a telefonban.
Javaslom a P7 saját topicjában keresni, hátha ott bővebb magyarázat is van a hogyan-ra. (P7-em van, de nincs rootolva és nem is tervezem.)
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #62753 üzenetére
Hogy neked milyen fura telód van! Egy nap alatt több anomália történik rajta, mint másnál egy év alatt. Neked ez nem gyanús? Megpróbálom szájbarágósan. Tegyük fel, hogy Bélát akarod hívni! Ha most kimondod, hogy "Hívd Bélát", akkor indul egy hívás fake számmal, amire a Robot reagál. De nálad (és eddig csak nálad) a Robot valamiért nem reagál. Ezért VSD -ben ki kell keresned azt a "névjegyet" és törölnöd kell a hozzá tartozó "Hívd Bélát". Majd megkeresed Béla valódi számát a névjegyzékben és felmondod rá, hogy "Hívd Bélát". Ez után közvetlenül az SVD fogja indítani a hívást. Ha van alapértelmezett hívó alkalmazás. Ha nincs, akkor feldobja a lehetőségeket. Na, nálam ezek között nincs a MobileVoip. Ha nálad van, akkor itt ki tudod választani. De gyanítom, hogy Te nem hívásincítást csináltál, hanem a VSD másik opcióját, az alkalmazás indítást. Ebben a listában valóban szerepel a MobileVoip, de így csak megnyítja a kezdő activity -jét.. Ettől hívás nem fog indulni. Remélem, érthető volt!
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #62748 üzenetére
Na, ez az igazi X akta. De ha nálad megjelenik VSD -ben, akkor tedd ott alapértelmezetté és indítsd onnan a hívást! Tehát, hogy közvetlenül a VSD hívja a valós számot. Aztán a Robottal reagálj vagy arra, hogy a VSD kikerült a fókuszból, vagy arra, hogy a MobileVoip fókuszba került. Lehet, hogy az utóbbi nem fog menni, mert ilyenkor a MobileVoip -nak nem a kezdő, hanem a dial activity -je indul.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #62739 üzenetére
Van. Legalábbis nálam (4.1.2) megjelenik a gyári hívásmenüben. De várj egy kicsit...rád koncentrálok...érzek már valamit....megvan! Te nem is ezt akartad kérdezni, hanem azt, hogy megjelenik -e a Voice Speed Dial -ban.
Nem, nálam sem jelenik meg, hiába van rendszer szinten alapértelmezetté téve. Nem tudom az okát.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #61911 üzenetére
Ha van Elixíred, akkor Floating Widget -tel is meg tudod csinálni. Ebben profilokat tudsz létrehozni. Minden profil egy képernyőelrendezés, lebegő widgetekkel. Most Neked 1db. widgeted lesz, 1db. profillal. Az pedig egy 1x1 -es Elixír parancsikon widget, ami a VoiceSpeedDial -t indítja. Persze minő meglepetés, a Floating Widget Tasker plugin, vagyis a Robotban beállíthatod, hogy mikor, melyik profil, azaz widget elrendezés jelenjen meg. De sztem erre ráérsz. Csinálhatsz Elixírben notibár parancsikont a VoiceSpeedDial -nak. Lehúzod a rolót és rátapizol. Vagy beállítod a Robotban, hogy rázásra hívja be. Aztán, majd ráérsz variálni a behívás finomításán, ha már megbarátkoztál a hangvezérléssel.
Melyik VOIP -hoz szeretnél behívó intentet? BC? -
törölt tag
válasz
zeon.hu #61895 üzenetére
Én erre gondoltam:
Gdrive_download_test.zip
Így akár letöltésvezérlőnek is átadhatod. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #61813 üzenetére
Én elhiszem screenshot nélkül is, de Te is fogadd el, hogy user error! Lock click trigger opciót nem találtam, sztem long click triggert akartál írni. Még nézd meg az advanced alatt a trigger mód mire van állítva. Click -re kéne, nem swipe -ra. Legfeljebb annyit tudnék még segíteni, hogy küldök Neked a programról egy TiBi exportot, adatokkal (vagyis beállításokkall együtt (feltéve, hogy Neked is pro van).
Bozek:
Nem tudom, hogy merre tolódnál az ár/minőség skálán és hogy mekkora méretű bill -t szeretnél. Én úgy voltam vele, hogy egy ilyet nem havonta vesz az ember, akár több kütyüt is kiszolgál. Viszont legyen alapból ű -betűm és az legyen ráírva, hogy ű. Ezért döntöttem az ár ellenére az Apple bt. bill mellett. Nem bántam meg. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #61790 üzenetére
Gondolom, nem adtál meg trigger módot. A Look and Feel alatt van egy Long Click Trigger. Nekem ez jött be a legjobban. Ez egy kis nyilacska a képernyő szélén, amire hosszan nyomva jönnek elő a floating gombok. A nyilacska mérete, átlátszósága, pozíciója állítható. Lehet fix, dinamikus, eltűnhet a virt. billentyűzetre. A stílusa attól függ, hogy a floating gomboknak milyen stílust állítottál be. De van más előcsalogató mód is. Pl. swipe, vagy notibár ikon, ha jól emlékszem.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #61482 üzenetére
Sztem azért, mert nem r/w -ben csatoltad. De sztem nem helyben kéne javítanod, mert akkor létrehoz egy .bak fájlt. Én kimásolnám, duplikálnám mentés céllal, módosítanám, a systemet csatolnám r/w -ben, visszamásolnám felülírva az eredetit, visszaállítanám az eredeti jogosultságait, újracsatolnám r/o -ként, aztán reboot.
-
MartOOn
addikt
válasz
zeon.hu #60239 üzenetére
Nem innen ered de rahibaztal... Liverpoolban élek.
Viszont a 'fánksön' egy volt fonokom (magyar) szavajarasa volt. Autotuning cuccokat forgalmaztunk es mindennek tudni kellett az osszes fanksonjet...
szoval ennyi.
Koszi a linket amugy Ollie!
Esetleg meg annyi h a 2.7.0.142 elott melyik verzioszamu volt kozvetlen?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #59782 üzenetére
erre senki?
nem létező dolgot kergetek? -
kovisoft
őstag
válasz
zeon.hu #59425 üzenetére
Kipróbáltam a Chrome Beta-t. Nem mennek vele a flash-es oldalak (pl. digisport.hu), pedig fenn van a flash player (és pl. a Dolphinnal simán mennek). Én bénázok valamit vagy tényleg nem támogatja a Chrome a flash-t?
És úgy látom továbbra sem lehet fixen beállítani azt, hogy minden oldalt mindig asztali módban töltsön le. Új fül nyitásánál újra be kell pipálni.
Asszem maradok a Dolphinnál...
-
xSide
őstag
válasz
zeon.hu #59425 üzenetére
Esélytelen, direkt felhívja a figyelmet mit nem támogat (szégyen így kényszeríteni Adobe ellen és rávenni az oldalakat a változtatásra).
Az oldalakat reklámokkal támogató dolgok még rendben lennének, de rossz irányba vezetve, olvasó megtévesztésre hajlamos mód miatt használok Adaway reklámblokkolót amit kikerül. Igen ki-mire használná megkötések nélkül, mint pc-n.Dookie, meglepődtem mikor hibajelentést küldtem nekik. Elégedett vagyok ettől függetlenül, csak zavarnak az apró dolgok. Most visszatértem a teszt verzióra, a probléma jelentés miatt.
Alapból van benne Jetpack, a play-es valami extra lehet.
Mondjuk semmit nem veszek vagy vettem észre rajta növekedő ram használaton és akksi merülést befolyásoló tényezőn kívül.Somatom, lehet felteszek egy letöltő appot mellé és megosztással átirányítom rá a jelenség elkerülésére.
Már töröltem a korábban megvett FlashFox-ot (tökéletes volt, csak lassúcska), UC-t (felesleges oldalalak jelenléte, magyar nyelv hiánya miatt), Firefox-ot (indavideo nem megjelenítése miatt), Opera (plugin nem betöltés, más böngészős könyvjelzők import hiánya és az irás közbeni szóközök kihagyása miatt). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged