- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
#79335424 #87169 üzenetére
Ok, én elhiszem, lehet egyébként rosszul emlékeztem és nem ez a böngésző volt amelyik sípolt 10 lap után. A Boat Browsert sajnálnám kidobni, bő 4 évig csak azt használtam, de mára igencsak kezdtem megunni. Főleg a float tab-ot szerettem nagyon. Akkor teszek egy kísérletet a Dolphinnal hátha.
-
-
Bozek
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #87052 üzenetére
ők voltak utoljára.
(igen, ők és nem ezek)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #86949 üzenetére
köszi!de nekem úgy kellene hogy ne igényeljen internetet,hanem a wifi direct vagy hot-spot hoz hasonló módon müködjön
tehát ne file másolás legyen két eszkőz közt,hanem közvetlen stream...mindezt úgy hogy nincs külön wifi hálózat,csak a két telefon közt van közvetlen kapcsolat.
Lehet hogy nem érthető...ezért bocsi
-
Dorian
félisten
válasz
#79335424 #86803 üzenetére
Köszönöm, a többieknek is az információkat!
Egyelőre letiltottam vagy töröltem egy csomó gyárilag telepített felesleges appot (amiről biztosan tudtam, hogy nem a rendszer működéséhez kell. Most ezzel így úgy tűnik megoldódott a probléma: az a 3-4 oldal amit be szoktat olvasásra tölteni megmaradt (eddig legalábbis).
-
kaciokos
őstag
válasz
#79335424 #86812 üzenetére
Bocs, de én nem emlegettem az elérési utakat, és felcsatolást, nem értem, hogy jön ide.
Amúgy haverom kínai telefonján is 4.4 van, és azon sincs SD írás korlátozás, nyilván a gyártó megoldhatja, de nem biztos, hogy ezt a Google jó szemmel nézte, ami mondjuk a CsingFon-nak tökmindegy, de a nagy gyártók nyilván nem teszik meg.
Egyébként az alkalmazásfejlesztők többsége vette a lapot, én még nem futottam bele olyan app-ba, aminél ez nem volt megoldva 5.0 alatt, és tényleg kellett volna írnia az SD-re. Persze ettől még nyilván van ilyen, csak szerintem nem jellemző.
-
kaciokos
őstag
válasz
#79335424 #86809 üzenetére
Persze, a Google vezette be (cseszte el), de 4.4-nél a fejlesztőnek semmilyen lehetősége nem volt rá, hogy megoldja, vagyis egy mezei file-kezelőnek is root kellett, nehogymá!
5.0-tól a Google visszavonulót fújt, de nem visszakozott teljesen. Én egyetértek azzal, hogy én mondjam meg, melyik alkalmazás írhat az SD kártyámon mindent, és melyik nem, szóval nekem az 5.0-nál bevezetett rendszer megfelel.
A fejlesztőknek meg haladniuk kell akorral, ez egy ilyen játék. Kijött az 5.0, az 5.1, most már a 6.0 is, akinek az alkalmazása még mindig Froyo-ra van optimalizálva, az lemarad.
(#86810) aprokaroka87 - Ellenpélda: file-kezelő.
-
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #86764 üzenetére
Szerintem nem felhőbe akarja, úgyhogy inkább BitTorrent Sync.
Képeket, videókat felhőbe is inkább Google Fotók.
Csak képekhez Flickr.A FolderSync Pro-ban egyébként semmit nélkülözhetetlen, egetverő plusz nincs.
Csak a 2 fiókos korlátozás hiányzik, és reklámmentes. Ok, ott van még a Tasker támogatás, de anélkül egy mezei júzer simán elvan. Nekem sem hiányzik. -
Willie
őstag
válasz
#79335424 #86757 üzenetére
Köszi a választ! Elnézést, rosszul tettem fel a kérdést.
Tehát egy olyan applikációra lenne szükségem, amivel a PC-n elindított filmet tudom megállítani, hangsávot illetve feliratot váltani/kikapcsolni. Mit tudtok javasolni, amivel a legkönnyebben lehet kezelni a számítógépet? Van esetleg valamelyik számítógépes programnak ilyen APK-ja?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #86561 üzenetére
igen, előre féltem tőle, de pár napot/hetet még kibírok, bár jó lett volna megoldást találni.
nem is értem, hogy használják mások lolli alatt a robotot, nálam is rengeteg parancs épúl a fókusz eseményre.más:
pushbullet magához tért.
nem hagyott nyugodni, TiBi-ből másik verziót tettem fel.
push tasker mennyibe kerülhet, hogy a koordinátás parancshoz jó legyen?
ez a 248-4800-ig nem sokat mond.
(1 hét a próbaverzió, de azt majd csak KK-en tesztelném, mikor megint teljes értékű lesz a robot) -
S e t h
nagyúr
válasz
#79335424 #86551 üzenetére
Én még battery statisztikában egyszer sem láttam az élmezőnyben, bár azt is hozzá kell tennem, hogy én pár képnél, egy-két mp3-nál többet eddig egyszer sem küldtem át.
Az értesítés mondhatni azonnali, nyomok a küldés gombra és már jelez is a telefon, hogy megjött az anyag.
Ami még jó benne, bár úgy tudom te nem használsz asztali gépet, hogy ha nincs éppen kéznél a teló, bár egy kamionban miért ne lenne hehe, akkor az asztalin jelzi, hogy hívnak, smst küldtek, facebook üzenet érkezett, feltöltődött a telefon, mondhatni mindenről értesítést kapsz ami a telefonnal történik, sőt üzenetküldő alkalmazások egy részénél, vagy éppen sms esetében az asztaliról is tudsz választ küldeni, vagy üzenet küldését kezdeményezni.
Mondjuk a free verziót most korlátozták le éppen 100 sms küldésre.
Csak ismételni tudom magam, nekem a legmegfelelőbb alkalmazás arra ha azonnal át akarok küldeni egy képet, linket a telefonra számítógépről, én inkább azt vettem észre az utóbbi időben, hogy gondjai vannak ha telefonról küldök filet a számítógépre, az nem megy mostanság zökkenőmenetesen mint régen, de lehet én állítottam el vmit és nem ártana egy karbantartást is végezni a számítógépen , mert egyre több funkció működik hibásan, szóval ezt még nem rovom fel a Pushbulletnek. -
Melorin
addikt
válasz
#79335424 #86335 üzenetére
Nem találom jobb felül a plusz gombot amivel új lapot adok hozzá. A másik, hogy csak akkor jön elő a dolphin menü ha az oldal tetejére scrollozok. Hogy hozhatom elő bárhol?
Néha fehéren bevillan valami egy pillanatra majdnem minden oldalon. Ez mi lehet? Vagy az oldal megjelenítése szűnik meg egy pillanatra és az tűnik fehérnek, nem tudom. -
törölt tag
válasz
#79335424 #86331 üzenetére
Jeleztem a LastPass addon hibát. Kiderült, hogy a letöltés funkció is odalett a v11.5.1 -ben. Ne frissítsetek rá! A fejlesztő csapat kiadott egy gyorsjavítást. A Play nem dobta fel (még), de itt a Dropbox linkje:
Dolphin Browser v11.5.1 Beta2
Ezzel visszakaptam a LastPassomat. -
Melorin
addikt
válasz
#79335424 #86331 üzenetére
-Gyorshívó, amikor megnyitom a böngészőt azonnal rátudjak bökni a kívánt oldalra
-a gyorshívó egyszerű előhívása böngészés közben is ( az Operában a logójára kattintva szinte az ujjbegyünk alatt van a gyorshívó gombja, nagyon pörgősen lehet így lépkedni az oldalak között)Ezek nagyon nincsenek a dolphinban. A gyorshívóba nem tudok betenni semmi kedvenc könyvjelzőt csak a dolphin saját szarjait. Így mindenképp a könyvjelzőket kell megnyitnom. Amit próbáltál már megnyomni úgy, hogy csak az egyik kezeddel fogod a telefont? El sem ér odáig a hüvelykujjam, mert a bal felső sarokban van.
-
Melorin
addikt
válasz
#79335424 #86290 üzenetére
Számomra ezek fontosak egy androidos böngészőben:
-Sortörés ( az Opera tudja)
-Ne ugráljon fel állandóan valami gy orstipp, hogy ilyen-olyan hiperszuper addont csak 1 kattintással le tudok tölteni és beépíteni a böngészőbe...
-Ne legyenek bizonyos sorok másféle betümérettel, pl a PH fórumán is
-Ha ránagyítok az oldalra és betömbösíti a képernyő szélességébe a szöveget, akkor az ne izegjen-mozogjon jobbra-balra amikor az ujjammal felfelé húzva scrollozok ( az Opera elég jól középen tartja, csak a határozott, kb 1cm-es oldalirányú mozdításra ugrik ki középről)
-Gyorshívó, amikor megnyitom a böngészőt azonnal rátudjak bökni a kívánt oldalra
-a gyorshívó egyszerű előhívása böngészés közben is ( az Operában a logójára kattintva szinte az ujjbegyünk alatt van a gyorshívó gombja, nagyon pörgősen lehet így lépkedni az oldalak között)
-Az Operában a lapok közötti váltás/új lap hozzáadása gomb is közvetlenül ezen gomb mellett található, így nem kell az újjaimmal hol a képernyő tetejét nyomnom hol az alját, mint például a Dolphin browserben ahol 4 kattintással tudom ezt megtenni a képernyő 4 különböző részét megnyomva, mire ki tudnám választani a kívánt oldalt
-Ne foglaljon el sok helyet a képernyőn a navigálómenü vagy mi. Sajnos ebben az Opera sem a legjobb, mert bár kevés helyet foglal a képernyőn a menü, és csak a lap tetején van egy ami scrollozás közben el is tűnik, de nem lehet fullscreenbe tenni, így az android értesítési sáv nem tűnik el. Ezt tudja néhány másik böngésző.
-Böngészési adatforgalom csökkentése
-Oldalak mentése offline olvasáshoz
Ezeket kéne tudnia egy ÉRTELMES böngészőnek
-
SharpSA
veterán
válasz
#79335424 #86296 üzenetére
A Dolphinnal is körülményes a szinkron. Tudom van bővítmény, de az nem ugyanolyan. Rég próbáltam már, lehet, hogy majd ránézek.
(#86297) Mr X
Lehet hogy buta, inkább egyszerű, de a lényeg látszik és nem kell állandóan nagyítani, hogy olvasható legyen a szöveg és hogy rá lehessen nyomni a linkekre... Nyilván laptopon és PC-n én is a normál verzót használom. -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #86114 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nem a FolderSync-kel lesz a probléma. Valószínűleg ROM hiba.
Ma reggelre az ES File Explorer fogta a mobil rádióadót 4 ó 2 p-ig, 3,5 p CPU - előtér idő melett, illetve az UC Browser 1 ó 41 p-ig, 28,5 perc előtér mellett.
Egyébkéntis vannak más gondjaim a ROM-mal, úgyhogy kuka, és megy fel egy másik. -
stefi68
addikt
válasz
#79335424 #86119 üzenetére
Először is köszi, hogy foglalkozol a dologgal!
Szóval pontról pontra...
Netem van.
Amikor bekapcsolom a funkciót (Email Captured Selfie), akkor nem történik semmi olyasmi amit írsz. Nem ad be semmilyen Gmail kérvényező ablakot.
A Gmail-ben ki van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás.
Viszont azt nem tudom hol lehet külső alkalmazások számára előzetes engedélyezés mellett hozzáférést engedélyezni. És itt lehet a titok nyitja!
Godolom ezért nem adja be a gmail hozzáférés kérést. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#79335424 #86071 üzenetére
De az nem zavar, hogy felvillan a launchered, mielőtt feloldanád a telefont? Csomószor előfordul ezekkel az appokal. Régen próbálkoztam velük, de ez deal breaker volt. Most is kipróbáltam egyet (egész konkrétan ezt), és még mindig fennáll ez a jelenség. Továbbra is tartom, hogy így ezek nem alkalmasak a feladatuk betöltésére.
-
galaxys80
veterán
válasz
#79335424 #85939 üzenetére
Én 15 gb-on nem férnék el. Én úgy tudom, hogy 16 mpx-ig és 1080p-ig nem butít. A Google fotók viszont nekem sem megoldás a jelenlegi formájában.
Januárban költöznöm kell, mert lejár az 50 gb-om a Dropboxban. Egyelőre a Mega tűnik befutónak. Az igazából minden tekintetben megfelelőnek tűnik számomra. -
Sátán44
addikt
válasz
#79335424 #85754 üzenetére
Iskolánk vásárolt 10 tabletet. Ezeket használják a gyerekek különböző feladatokra. A tanári gépről szeretném felügyelni, hogy ki mit csinál, illetve fájlok kiküldését is támogatnia kellene a programnak. Olyanra gondolok mint a teamviewer.
Windowsra jelenleg a NetSupport programot használjuk, ami tökéletesen működik. Azonos hálózaton lévő gépek monitorjait látom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #85754 üzenetére
A TeamViewer-ben például tudsz egyszerre több PC-t is vezérelni, külön-külön megnyitva őket. Mondjuk ezt tablet irányba nem tudom, hogy mennyire menne.
Feltéve persze, ha ez volt a kérdés, nem pedig az, hogy az összesen ugyanazt akarja egyszerre csinálni. Arra már tényleg necces a megoldás, de ha az összesre elküld egy script-et, amit valamely automatizáló lefuttat, akkor még akár az is megoldható.
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #85530 üzenetére
A SafeInCloud-ban is van automatikus kitöltés Lollipop-tól felfelé.
(#85495) Danny365: Használj csak sokáig MP3-at. Egyébként linkelve lett egy táblázat, a 192 kbps-es AAC szerintem simán hozza azt a minőséget (telefonon meg főleg), amit az általad istenített v0 MP3 és még a mérete is jóval kisebb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest