- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Ezen szoftverek védenek böngészés közben.
Ha pl. adathalász oldalra mész, akkor figyelmeztet, s megkérdezi, hogy tényleg megnyitod-e.
Tehát nem az áruházból letöltött alkalmazásokvizsgálatára gondolok.
Volt egy idő, amikor az otthoni PC-n sem volt erős védelem, s szoktam bankolni.
Egyszer csak jöttek az SMS-ek, hogy vásároltak a kártyámmal, pedig az a zsebemben volt.
Hálaisten túllépték a napi limitet, s letiltott a rendszer.
Így csak 30USD-t emeltek le, amit a bank visszaadott.
Azóta igyekszek erősebb védelmet használni.
Természetesen eredeti Windows-t használok, a telefonom pedig nem rootolt. -
aprokaroka87
nagyúr
amúgy most néztem meg eggyik ismim prestigioját amin android 4.4 van
a system tuner bizony megmuttata a rendszer és kernel folyamatokat is és az a telefon nincs rootolva
persze az usb debug funkció bevan kapcsolva,lehet hogy az a kulcs
de az is lehet hogy a dalvik miatt
de lehet hogy ez rom függő is. -
Fall-N
veterán
Elvileg a legfrissebb augusztus 29-ei 4.5.3 is még a Q-Supreme Team által készített. Nekem még nem frissült a 4.5.2-ről. Szóval a felvásárláson kívül még nem nyúlt bele a CM.
Ha nagyon rossz irányba fog elmenni a "fejlesztés" akkor kipróbálom a Focus nevű applikációt. Ígéretesnek néz ki, bár lehet nem olyan gyors mint a Quickpic.
-
csadi0011
őstag
-
-
darvinya
titán
Dehogynem.
Sőt mivel azzal találkozunk nap mint nap, annak kellene a legjobban.Te betudod tartani 30m-es szakaszon a 15 féle közlekedési táblát, ami csak azért van ott, mert évek alatt ott hagytak?
Ezt papírt elbírja.Vagy olyan helyen van lámpás átkelő, ahol alig 10 ember kell át naponta, és 50-re ismét van egy csomópontos lámpa átkelő.
De tőle 600m-re a (dupla)buszmegállónál sima zebra van a dupla sávos úton.
Ezt a papír elbírja. -
törölt tag
Fogalmam sincs, hogy a mondandómból hogy jutottál erre a következtetésre. Még halványan sem utaltam ilyesmire. Csak arra, hogy aki gyorsabban megy egy adott szituban, mint a megengedett, az nem feltétlenül felelőtlen, magát mások elé helyező, a szabályokat semmibe vevő, a többieket veszélyeztető egyén. De, azért van igazság abban, amit írsz. Az EU szigorúan tiltja, hogy egy sofőr olyan bérezési rendszer szerint kapja a fizetését, ami ösztönzi a több Km megtételére. Ennek ellenére, köztudott, hogy Mo. -on, a nemzetközi sofőrök túlnyomó része a megtett Km szerint kapja a fizetését, különböző jogcímek mögé bújtatva. Szted hány sofőr van, aki önszántából akar túlvezetni, ha egyébként nem fűződik hozzá anyagi érdeke? Hát nem fura, hogy ez még egyetlen hatóságnak sem tűnt fel? Tehát, tulképp az ilyen szabálysértések alapja valóban lopás, csalás, hazugság. A kérdés csak az, hogy ki a tolvaj, a hazug, a csaló? Ugye, hogy nem is olyan fekete/fehér a szitu?
-
tybsen
addikt
Számomra az anmoney sokkal praktikusabban kezelhető.
Az expense iq még mindig nem oldotta meg (a látható rendszeres frissítések ellenére sem) több különböző pénznem kezelését, nálam már itt elvérzik sajnos.
De vannak apróságok, amik szerintem például jobban vannak megoldva az anmoney-nál, pl. egy kiadás bevitelénél az EIQ-nál először a kedvezményezetthez ugrik a kurzor és előugrik a billentyűzet. Ha nem akarok bevinni kedvezményezettet, akkor meg kell nyomni a vissza gombot, hogy eltűnjön a billentyűzet, aztán beleklikkelni az összeg mezőbe, ilyenkor ugrik csak elő a numerikus billentyűzet (De ha kiválasztok egy kedvezményezettet, akkor sem tűnik el az abc-billentyűzet, csak miután a következő beviteli mezőbe nyomok.. addig a fél kijelzőt elfoglalja).
AM-nál eleve az összeg megadásával kezdődik egy tranzakció bevitele.
De vannak apróságok, talán egyszer összeírom ha lesz időm - bár ha valamilyen funkciók nem hiányoznak Neked vagy valakinek EIQ esetén, akkor nyilván tényleg nincs értelme egy másik alkalmazást használni.
Persze az AM sem tökéletes, ráadásul nem is frissíti a fejlesztő
-
Jazz
veterán
Elég pro volt a maga idején, a magas igényeknek megfelelően is lett kiválasztva, csak azóta eltelt három év.
De még messze bőven tudna mindent, az össze appal, kompromisszumok nélkül, ha kézben lehtne tartani a négyes fogatot: internal storage, phone sd, external storage, memory.(#81784) Dottore: itt is megy, ment, és menne is a sok extra igénnyel, ha nem lennének a korlátok.
(#81785) junkpod: le is lett tiltva.Lehetne venni újat jobbat nagyobbat, persze, ez a legegyszerűbb.
(#81787) Quasi_modo: root nélkül nincs rá szó, annyira be vagy korlátozva. Ennyi erővel vehetnél iphone-t is. Szerintem ezzel a legtöbben így vannak. Persze nyilván root nélkül is van élet...arra ahogyan a mérnökök megálmodták mire és hogyan használják az felhasználók a telefonjukat...
(#81790) Mr Dini: terminal faild.:S -
dave0825
őstag
Poén volt, azt hittem, hogy ő is annak szánta. Úgy tettem föl a kérdést, hogy "tudtok"-e valami appot, erre a válasz, "Nem", akkor az olyan, mintha mindenki nevében szólna.
(#81488) beg: barátnőm egyik wifi-hálózatának a csatlakozása dátumára lennénk kíváncsiak. Egyikőnk sem emlékszik, hogy mikor, hol volt, mikor azt használta.
-
törölt tag
Miii? Ember! 35 fokot mutat a hőmérő! Valami idióta átgondolatlanul jóváhagyta a szabályt. Süt róla, hogy teljesen értelmetlen, a betartása pedig közvetlen egészségügyi veszélyt jelent. Nincs épeszű ember, aki ezt betartaná.
Motorozás közben nem mozgatok egy 2-3 mázsás tömeget és a menetszél hűt. Te, ugye, még sosem motoroztál? Mert aki motorozott annak ez alap. -
törölt tag
Ez azért nem ennyire fekete-fehér. Pl. a kresz szerint, a motorkerékpárt toló ember is járművezetőnek minősül. Tudom, hogy nem szabályos, de el sem tudom képzelni, hogy mitől veszélyes, ha 30 fokban, nem becsatolt bukósisakban tolom a motoromat. Ha fölvenném a zárt sisakot, az lenne igazán veszélyes, mert öt pefcen belül elájulnék. Elvileg, autópályán mehet olyan jármű, ami önerejéből képes 40 fölött menni. Én viszont nem előzhetek, mert 7,5t feletti vagyok. Akkor ki a potenciális veszélyforrás? Én, mert előzök, vagy a nyanya, aki a kormánnyal az orrán, 50 -nel megy az autópályán és esnek rá a kamionok?
-
vicze
félisten
"természetesen a térképeket sem tudják csak részletekben frissíteni, mivel a térkép készítők nem úgy publikálják őket."
Úgy hogy dolgoztam GIS térképekkel egy ideig(pont a rétegek frissítését csináltam), mondjuk úgy, hogy nem éppen olyan egyszerű azt "részletekben" frissíteni.Nem lehetetlen, de elég nagy számítási teljesítmény kell hozzá és mocsok bonyolult és időigényes a rétegek összeolvasztását úgy megcsinálni, hogy a végeredmény jó legyen.
-
gery2123
őstag
-
kidnou
őstag
Régebben egyszer feltettem kíváncsiságból. Reggel arra ébredtem hogy elkéstem mert kilőtte az ébresztőt. Ezen kívül bezárta pl a gmail t is értesítés megszünt létezni, a mobil netet is mindig kilőtte spórolás miatt. Csak a saját tapasztalatomat irtam le. De nem vitázok, igazad van nem tud kereszbe tenni...
-
törölt tag
Szerintem lehet jobb. Rémlik, hogy láttam régebben egy ilyen monitorozót. Ha jól emlékszem, akkor szerverek távoli felügyeletére való. Az kell tudjon tárhelyet is. Csak nem emlékszem, hogy melyik volt az. De, az igény sztem reális és egy VNC alkalmazás (mint a TV) túl erőforrásigényes egy ilyenhez. Androidra is van pl. a PAW server, ami egy webes felületen kezelhető.
-
freddirty
senior tag
omg... azért ez gáz. Kettős betűs contactban nem tudok keresni? Pl ha egy monogram van elmentve mondjuk ZZs néven akkor az első betű után már hiába írom ki a többit akkor sem találja meg. Ehh én ezt inkább bugnak látom mint feature-nek.
Mindegy, köszönöm a felvilágosítást! -
vicze
félisten
Meg lehet adni a jelszó recovery-nél egy mail címet min kommunikálni tudnak veled, és ezt nem automatikus dolog, hanem ellenőrzik, hogy tényleg leveleztél-e azzal az illetővel illetve megbízható-e, ahogy FB-n is van "Trusted Contacts"-t. Inkább jó dolognak tartom, hogy foglalkoznak a felhasználóval és nem csak, hát így jártál hozzáállás van.
Jelszót nem adnak ki, mivel nekik sincs meg, ahogy írtad, hanem a reset lehetőségét küldik el. -
-
vicze
félisten
Nem az alkalmazás az egész szolgáltatásban nem tudsz(weben se). Pár dolgot meg lehet adni mint pl. Otthon és munkahely, de többet nem. Ezen kívül már meglévő POI-t tudsz hozzáadni. Valamint te is tudsz POI-t létrehozni. Az elvileg nyilvános lesz, de nem vagyok benne biztos.
Ha "random" pontokat akarsz és elnevezni azokat akkor azt a My Maps-ban kell csinálni. -
oncsi
őstag
Ott van az ablak mellett.
Szóval, hogy érthetőbb legyek. Van egy WiFi-s Routeres hálózat a NAS-PC-Noti-Média lejátszó között. Most nincs rajta Net! Van egy TAB, amit szoktam a Routeren keresztül csatlakoztatni a hálózatra. Ebben a TAB-ban van egy LTE-s Net elérés is. Na ezt szeretném megosztani a hálózat többi tagjának is. Mint ahogy az a jó öreg win-el megtehető -
törölt tag
Igazad van, jobban belegondolva, a recovery csere nem feltétel. Ha az update szignóját elfogadja, akkor onnantól már szabad a pálya. Na de CWM nélkül elveszik a dolog szépsége.
Ha nincs CWM, akkor Aroma fájlkezelő sincs. Engem megnyugtat, hogy minden droidomon, a belső tár és a mikroSD gyökerében is van egy-egy Aroma.zip. Ezen a chinafonon meg kötelező, mivel még Root Explorer -rel sem enged írni a systembe. Ne kérdezd, hogy miért, mert gőzőm sincs róla!
-
Kékes525
félisten
Valóban Samsungos baromság. Például vezérlés távolról, AllShare service.
Teljesen logikátlan: Az e-mail klienst letilthatom, de a hozzákapcsolódó szolgáltatásokat nem. A Package Disabler Pro 86-öt tilt le alapból, aminek legalább fele nem kapcsolható (nem tiltható) ki a telefonban. -
Kékes525
félisten
Van, de nem mindegyiket tudod letiltani, mintha írtam volna. PC-és Debloater kell hozzá hogy a többit is letilthasd. Minek csináltak volna ilyet, minek bonyolították volna a helyzetet, ha belülről simán minden letiltható lenne. Ezt akkor is meglehet érteni, ha még nem láttál S6-ost. Nekem S6 -osom van tudom. Egy csomó appk-át belülről, a telefonban letiltottam, pontosabban kikapcsoltam (ez végül is ugyanaz), a tíltott listára került, de nem mindegyik bloatwaret lehet. Sőt olyan is van például a Google Drive, ami még az alkalmazáskezelőben sem látható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest