- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
zeon.hu #105877 üzenetére
Egy kicsit azért paranoid vagyok. Ha jól értem ezt azt jelentené, hogy örökre ott van a nevem mellett az összes szám, ami a birtokomban volt... De mondjuk kérdés ez mennyire megúszható egyébként. Ha emellett döntök, akkor ezt hogy egyszerű csinálni? Nézegettem a gyári appot és ott a settingben van csak egy olyan share contact és ott lehet a googlet választani. De szerintem ez csak egyszer csinálja meg. Ez a folyamatos sync ez valami külön appal megy? vagy mégiscsak tudja valahogy a gyári?
-
válasz
zeon.hu #105621 üzenetére
Erről az egyik kolléga aláírása jut eszembe! 10 ember van, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem!
@Somatom
Ez nem ér, mindenhonnan száműzöl!
A NAS topikjából nem akarsz kikergetni?
Egyébként, ha kell az API linkje, privátban el tudom küldeni. Hasznos, mert pl Taskerrel összehozva lehet widget adatok feltöltésére használni.
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #105467 üzenetére
Összes Vertumus, From és sikebo által készített ikon pakk, Pixel IP, Pix it, Glim, Glim Dark, Crispy, Crispy Dark, Impulse stb.
Vertumus, sikebo és Fraom gyakran frissíti a munkáit, így mindig bővülnek új ikonokkal. A pixel stílusú Pixel IP és Pix IT is sűrűn frissül. Ezeket mind megvettem. Legutóbb a Simpex és a Praos ikonokat vettem meg.
-
NandorHUN
addikt
válasz
zeon.hu #104848 üzenetére
Elején én is idegenkedtem tőle. Igazából PC-n még mindig Gmailt részesítem előnyben, de Androidon Inbox sokkal átláthatóbb jobb. Főleg, hogy levelek figyelmezetését akkora állítom be amikorra tetszik.
Funckió hiányában annak idején Gmail-ben állandóan olvasatlanul hagytam sok levelet, hogy ne felejtsem el - Inboxon meg 2 kattintás, hogy akkor jöjjön a figyelmeztetés amikor foglalkozni akarok majd vele. -
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #104305 üzenetére
Valamely automatizáló és AutoRemote plugin. Ezzel meg lehet oldani két eszköz között WiFi-n, BT-n, vagy neten keresztül az értesítések küldözgetését. Igazából az automatizáló elkapja az értesítést, az adatait átadja az AutoRemote-nak, az meg küld egy saját értesítést a másik telefonra. Persze megnyitni az eredeti értesítést csak azon a telefonon tudod, amelyikre alapból érkezett.
Én így használom a két telefonom, mert a cégest nem cipelem magammal. Jön a sajátra egy értesítés, hogy hívnak a cégesen, és épp nem vagyok az irodában, akkor felmegyek érte és felveszem.
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #104185 üzenetére
Itt kicsit OFF, de hogyan tudod átírni EMUI alatt a hálózat nevét zeonra? Kerestem a beállítások között, de nincs ilyen opció (a SIM kártyák nevét át lehet nevezni, de akit sem módosul a statusbaron a név, vagy elrejteni lehet.)
@GEPESZ66: Csak a gyári Samsung böngészővel működik. Ha azt használod akkor érdemes felrakni hozzá. Utána be kell állítani, hogy szürke a reklámokat.
-
Tosee
őstag
válasz
zeon.hu #104185 üzenetére
Akkor lehet hagyott maga után valami szemetet az előző verzió ami miatt a ZipSingerrel újra aláírt nem települt, pedig elvileg mindent töröltem (mappáját, gyorsítótárat, adatokat stb-t)!
Elkezdte a telepítést, majd pár másodperc múlva kiírta, hogy a telepítés sikertelen!
Mindegy... felraktam a messenger egy régebbi verzióját, max nem frissítem a play áruházban! -
törölt tag
válasz
zeon.hu #103475 üzenetére
Ez nem így működik. A késleltetés a C-Locker -ben van beállítva. Van egy állandó ikonja az értesítési sávon. Ez egyben egy parancsikon, ami a beállított késleltetéstől függetlenül azonnal aktiválja a lockot. Ha megszakad a bt. kapcsolat, akkor a Robottal lehúzatom a "rolót", érintést emulálok az aktiváló gombra, majd "roló" fel. De, ha a beállított késleltetés letelik, és a C-Locker aktiválja a zárat, akkor már nem tudok mit tenni. Persze, tétlenség esetén 30 percenként be-ki kapcsoltathatnám a kijelzőt, hogy újrainduljon a 30 perc, de ez nagyon nem szimpi megoldás.
atike:
Lehet, hogy a KeePass tudja, de a LastPass -ban ez eddig fizetős feature volt. A KeePass is automatikusan (értsd: másolgatás, beillesztés nélkül) be tud léptetni a weboldalakra? -
törölt tag
válasz
zeon.hu #103472 üzenetére
A fejlesztő évek óta kapja a savat az XDA -n, hogy a C-Locker legyen Tasker plugin. Érthetetlen számomra, hogy miért nem teszi azzá. A saját melóját is megkönnyítené vele. Legalább egy parancsikon lehetőséget beépíthetne. Azt már lehetne Robottal kezelni. De, még ehhez a mostani aktiváláshoz is érintésemulációval kell trükköznöm.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #103470 üzenetére
Azt szeretném elérni, hogy ha a teló csatlakozva van a Talkband -hez, akkor screen on -ra egyből a home -on legyek. Ehhez "végtelenre" kéne késleltetnem a C-Locker -t, a Robottal felismertetni az órát, és a Robottal aktiváltatni a C-Locker -t. Minden működik, kivéve a végtelenre késleltetést. Így viszont screen off után csak 30 percig vagyok én a főnök.
-
w.miki
veterán
válasz
zeon.hu #102383 üzenetére
Ez a Chromium tényleg majdnem olyan, mint a Chrome, csak gyors!
AdBlock, vagy más kiegészítő nincs hozzá?
Ha apk-ből telepítem, akkor utána hogyan tudom frissíteni?
Újra letölteni, és törölni a régebbi verziót, minden frissítésnél? (A jelenlegi változatnál, ha a menü mélyében vagyok, és a vissza nyilat nyomom, a főlapra megy vissza, nem csak egyet.)(Kipróbáltam, a Lightning, és a Rocket Browsereket is, ezek talán még gyorsabbak, de... nem olyanok, mint a Chrome
)
-
Kékes525
félisten
válasz
zeon.hu #102401 üzenetére
Ez a rendszerbe integrálja magát? Mert nekem csak az a jó, mert akkor az Endomondo is látja és tudnám hozzá használni.
Nem tudom miért, de az Endomondo nem látja, pedig a rendszerbe integrálja magát. Még kísérletezgetek vele. Az Acapelát rendesen látja és tudja is használni.(#102402) adsl: Írtam a fejlesztőjének is, hogy jó lenne a magyar hang. Tegnap írogatós kedvemben voltam.
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
zeon.hu #102196 üzenetére
Frissítésből nem lehet kizárni alkalmazásokat (csak külső megoldással)''
Nalam az ellenkezoje ragyogoan mukodik, vagyis minden frissites tiltva, amikor adott app mukodeseben problemat eszlelek, ezek jellemzoen bongeszok, akkor felmegyek a playra, es rakeresve nyomok egy frissitest.
Akinek 459 applikacio van a keszuleken, annak persze igy maceras, de nekem megfelel. -
HoTaZo
addikt
válasz
zeon.hu #102101 üzenetére
Szerintem érthető is, hogy azt támogatják, hogy csak Huaweire lehessen menteni. "Ösztönzik" az ügyfelet a hűségre.
S addig míg el nem száll a ló velük (vagy kényszer márkaváltásra nem kényszerülök)igazat is adok nekik.
Nekem ez a 2. androidos készülékem, volt már jónéhány más típusú készülék a kezemben, de nem gyöztek meg, hogy olyanra kéne váltanom. Sőt, a környezetemben csak gyarapodik a márka terjedése, így egymásnak is tudunk javasolni szükség esetén.
S, ha még a rootra is rászánom magam, még bővebben megismerem és kihasználhatom a készülék adta lehetőségeket. Tehát cserénél egyelőre maradnék a márkánál, így ehhez megfelelő alkalmazás.
Viszont, az rejtély számomra, hogy az erről a készülékről történő mentés egy másik hw-en, hogyan állhatja meg a helyét, vagy az optimalizálást a készülék és az alkalmazás magától végzi?Bocs a korai szóömlésért!
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
zeon.hu #101812 üzenetére
Hát nekem bizony csak akkor működik a decimális változat, ha ki van cserélve a vessző pontra. Sokat szíttunk ezzel, mikor át kellett konvertálni a koordinátákat és elfelejtettük kicserélni. Nekem a PC-n és a tableten (6.0 droid) is csak a ponttal műxik. A tableten jelenleg nekem a 9.37.2 GMaps van.
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
zeon.hu #101517 üzenetére
Nem megoldas, hanem megkerules,
de nem jo a Skype esetleg, nekem van hogy 3 eszkozrol is bennt vagyok.Szerk, a Viber egy droid, es egy win keszuleket engedelyez egyszerre,
a wines csak asztali gep lehet-e, vagy egy wp telefon azt nem tudom kiprobalni, nincs wp.Megint szerk, ok, megertettem.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #101514 üzenetére
Ööö... azzal mi a bibi? Szimultán szeretnéd két készüléken használni, ugyanazzal a fiókkal? Négykezes zongora műről már hallottam, de négykezes chatelésről még nem. A telefonálásról nem is beszélve. OK, fülből még akad megfelelő mennyiség. De szájból normális esetben csak egy van fejenként.
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #101509 üzenetére
Igen, közben már én is rájöttem. Alapból a Firefox is átdobott a whatsapp.com -ra, de a rókához van egy Phony nevű addonom, ami a kliens módot kényszeríti. Ezt default -ról Desktop Firefox -ra állítottam, és rögtön lett QR kód. Így már értem ,hogy ez miért nem tűnt fel, amikor teszteltem. Androidos MiniPC és teló között próbáltam, és a miniPC -n akkor eleve Firefoxot használtam, ezzel a beállítással.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #101503 üzenetére
Most már tényleg nem értem, hogy min akadsz el. Ez ugyebár az oldal:
Ezen nem jelenik meg neked a QR kód? Ez a kód nem nyithat meg semmilyen oldalt, mivel nem Webcímet tartalmaz, hanem egy egyszeri azonosító kódot, ami csak a Whatsapp alkalmazásban használható, és csak annak a beolvasójával működik.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #101488 üzenetére
Viberem nincs. A Whatsapp web működik (teszteltem), de kell hozzá a Whatsapp fiókkal rendelkező teló, azonos hálón. Tehát, kb. az adatbevitelt könnyíti meg. Titanium Backup mentés másik készüléken történő visszaállításával működne, amit szeretnél, de rövidesen érkezne egy üzenet a Whatsapp -tól, hogy valami nem stimmel náluk (Whatsapp ID, más Android ID -vel), ezért légy oly kedves, és azonosítsd az új eszközt. Ez persze nem kivitelezhető.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
zeon.hu #100630 üzenetére
"De van benne kb 20-25, ami nem önálló alkalmazás, a TiBi mégis annak veszi (pl Zooper-hez külső widgetek, vagy pluginok)." Azok nem számítanak, de anélkül is sok. Nehezen tudom elképzelni, hogy mi lehet az a sok app, amit állandóan, vagy csak időszakonként használsz.
-
Feri1977
senior tag
válasz
zeon.hu #99796 üzenetére
Oké, de nem értitek azt a fontos dolgot, hogy a régi verzió lehet jobban zabálja az aksit, vagy nem tud ezt azt, meg megjeleníteni sem stb. most töröltem a frissítéseket, tiszta gyári az egész, végre mennek az üzenetek facebookon asztali webhely kérésével, de cserébe totál elavult a böngésző és félek ettől..
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #99235 üzenetére
Akkor már ott a Yu Browser ez is Chromium alapú, csak van benne Snapdragon procikra optimalizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest