- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #126849 üzenetére
Köszönöm szépen!
Oldman2 - Neked is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #126846 üzenetére
Te használod és menti?
Csak azért kérdem mert biztosra szeretnék menni. Tehát tutira ment mindent felhőbe? -
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #126826 üzenetére
Köszi, valami ilyesmi lehet.
-
mikk2000
őstag
válasz
Viktor0610 #126746 üzenetére
Okés, kösz az infót
-
atike
nagyúr
válasz
Viktor0610 #126780 üzenetére
Köszi, hogy én erre hogy nem gondoltam....?
(regisztráció szempontjából kérdeztem nyilván
)
-
mikk2000
őstag
válasz
Viktor0610 #126744 üzenetére
Kösz a választ, én nem állítottam rajta semmit, csak a működéssel szeretnék tisztában lenni. Milyen beállítást igényel egy google fotók hogy ez a szinkronizálás (feltöltés) megtörténjen? Egyszer el kell indítani és pl.: igen/igen elfogadom ?
-
zolnagy
őstag
válasz
Viktor0610 #126709 üzenetére
Kár, hiánypótló lenne.
A waze sajnos többször megszívatott, mert alapvetően fizetősre terveztem az utat, de megadtam köztes célt, ami nem a fizetős szakaszon volt, így megterveztem vele trükkösen ahogy akartam, azaz az út elején nem fizetősön, majd a f eljárómnál rá az autópályára. Ez idáig így jó is lenne, de a waze útközben áttervezte az utat és rá akart vinni mindenképp arra a pályára ahova nekem nincs matricám. Így aztán hosszabb is lett az utam, mert nagyobbat kerültem, meg tervezhettem a feljáróig nem fizetősen, majd megálltam, átállítottam a wazet fizetős tervezésre, és mentem tovább. Ez így elég nyögvenyelős. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #126687 üzenetére
ID 101
Mintha valahol olyat olvastam volna, hogy a Samsung direkt csinálja, hogy a saját cuccait használd. -
1bitesjuzer
csendes tag
válasz
Viktor0610 #126625 üzenetére
Ez nem azért van mert az Exchange nem így működik, hanem mert egyik kliens sem működik így.
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #126563 üzenetére
Igazad van!!!
Akkor pontosítok!
A telefont átirányítom ha foglalt!
Így egy olyan app kellene, ami elutasítja a hívásokat, így kapjak erről jelzést hogy kit utasított el, de lehessen benne kivételeket beállítani. (Ezt tudta a mi3!) -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #126563 üzenetére
Xiaomi mi3 alapból tudta!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Viktor0610 #126474 üzenetére
Igen, túl könnyen teszi lehetővé:
"A Fortumo megoldásával egyébként a vásárlás valóban egyetlen érintéssel lebonyolítható lesz telefonról, a vásárlás ellenértékét a szolgáltató rögzíti az ügyfelek mobilegyenlegére, és a fizetés a telefonhívások, SMS-ek, és más díjakkal együtt, a hó végén egyszerre fizetendő. Szóval tényleg nagyon kényelmes lehetőségről van szó."
UI:
Én a német Lidl mobillal jártam úgy hogy 1 hónapra feltöltöttem az egyenlegének prepay elöfizetés miatt, majd 9 hónap múlva elkezdek vonni valami havidíjas.
Mivel akkor már nem is voltam regisztrálva náluk nem tudták visszatéríteni.
Viszont mivel Paypal-lal fizetem, visszakapták tölük és megszüntették a megbízást.
Az hogy került rá?
Na ez jó kérdés, viszont az is hogy 9 hónapig miért nem vonták.
-
Pista0001
addikt
válasz
Viktor0610 #126474 üzenetére
Bár nem Magyarországon történt, az otthoni internetemhez is bevezettek olyan szolgáltatást, hogy lehet vele fizetni. A következő héten már 4 játék heti előfizetője voltam (darabja 5€ hetente), amikről nem is tudtam. Az értesítésben egy olyan oldal linkje, ami bár tényleg a szolgáltatóé volt, baromira nem nézett ki úgy, úgyhogy eleinte spamre gyanakodtam, amikor megjött a számla, akkor derült ki, mi van.. Köszi. Természetesen nem térített vissza senki semmit, amikor végre sikerült letiltatnom az egész kócerájt.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #126472 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy mostanában nem ő az egyetlen olyan "feljelentkező", aki nem emlékszik a feljelentkezésének körülményeire, viszont havonta vonnak tőle összegeket. Mindezt a mobilszolgáltatójának a közreműködésével. Sztem ez egyáltalán nem kerek. A Telenor -nak figyelnie kellene arra, hogy az ügyfelei ne kerülhessenek ilyen szituba. Az ilyen szolgáltatásokról részletesen kellene tájékoztatnia az előfizetőit, illetve, ahogy Bozek írta, alapértelmezetten tiltott kéne legyen az ilyen emelt díjas fizetési lehetőség.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Viktor0610 #126459 üzenetére
Lényegében nincs rajta semmi program, csak a kötelező.
ES, Aimp, Viber, One Drive, G Drive.. De ezeknek a szinkronizációja ki van kapcsolva jelenleg, mert én is tesztelgetem mitől merülhet.
Szóval mondhatni full alap rendszer. Addig nem akartam belakni teljesen, míg nem jövök rá mi miatt merül ennyire. Az aksi elviekben 74% kb 770 töltéssel.
Igazad van, nem garis. De nem is akarom piszkálni, míg nem jövök rá mi meríti.
Így gyári állapotban előbb el tudom adni, mint aminek a számlálója már ugrott.
Csak mint írtam, az az érdekes hogy a GPSZ-t ha lenyomom, akkor nem merül az aksi, de addig mint a grafikon is mutatja folyamatosan egy tempóban nyomja lefele.
Most egy oldalon olvastam, hogy a probléma a g play miatt van, leszedtem ezt hátha segít valamit.
Most próbálom valahogy felbogarászni rá.
Nem hiszem az aksival lenne baj, mert a N3 gyári aksija még elvan 2-4 napot is, vagy akár 1,5 napot 2-3óra sot-al vagy egyből 4,5h+ ha feltöltés után játszok vele.
Az be van lakva teljesen, azon szinkronizál minden mindennel, nem csak 1 fiók van rajta mint most az 5-ön.
Progikat az S1 óta általában ugyan azokat használok, igaz frissítenek mindig valamit. de azokat látom ha beragadnak, mert írja.. De itt úgy merül hogy még az időt sem nézem meg, minden ki van nyomva, újraindítás után is csinálja..
Szóval szerintem a GPSZ lehet a hibás, legalábbis rengeteg oldalon azt írják. LTE-t kinyomtam, 3G-n használom a telefont, mert azt a N3 sem szerette, 4G-n nem volt térerő és jobban merült. Ennél alapból kinyomtam, mert annyit nem mobilnetezek pláne ilyen csomag árakkal, hogy érdemes lenne BD filmeket telefonon tölteni.
Gmail meg 1-1 oldalt meglesek naponta, max viber azt kész. Van mikor 150Mb nettel elvagyok egy hónapig amit a csomag mellé kapok. -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #126369 üzenetére
De legalább hozható létre szabályok! Vagy van valami másik amibe szabály és mapparendszer hozható létre?
Ha bármi van ami ezeket tudja, ne tartsátok magatokba!!
Ezt is véletlen találtam! -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #126366 üzenetére
Köszi!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #126364 üzenetére
Én sem találtam. De többen írtak már róla itt is. Ezért érdekel hogy aki használja az talán tudja honnan lehet letölteni ,illetve mennyire biztonságos a hely ahonnan letöltötték ? [link]
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #126282 üzenetére
Vagy ott van az ingyenes és reklámmentes Total Commander, ami kicsi, hatékony, nincs benne sok csicsa, és mindent tud, amire egy átlag usernek (pl. nekem) szüksége van.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Viktor0610 #126297 üzenetére
Értem, köszönöm. Nem annyira gond, nem is beszéltem még rajta.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #126013 üzenetére
Bocs, igaz.
Alapértelmezetten minden postafiókra aktív az OWA elérés, de lehet egyedileg tiltani.
Nálad tiltva van.
Ratobinál valami más gond lesz.
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #126008 üzenetére
Próbáltam, de nem igazán működött.. ebből az egyből meg már nem merek kilépni, mert akkor nem tudom használni a dual simesemet...
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #126006 üzenetére
Ha már exchange... Próbálgattam az androidos email programokat. És mostmár nem enged a céges rendszer többet kipróbálni, arra hivatkozva, hogy 10 klienst már regisztráltam és keressem fel a rendszergazdát...Amit nem szeretnék.😎 Nincs rá valami ötlet, ezt hogy lehet megoldani?
-
mikk2000
őstag
válasz
Viktor0610 #125972 üzenetére
Szia igen, csakhát az andorid végülis linux, és azon semmi sem működik ahogy kéne, és nyilván soha nem is fog
Ez a második felhasználó a tabon ahol vagyok, és ahogy nézem, itt nem mentődik el a screenshot. Ha átmegyek az elsődleges felhasználóra, akkor ott láthatóan készül screeenshot, nem csak a kattanás hallatszik (azaz képernyőanimáció is látszik screenshot alkalmával).
Szóval akkor a kérdés átfogalmazva az, hogy android 4.4.2-es tabon a másodlagos felhasználó hogy tudna screenshotot készíteni... mivel csak kattanás hallatszik, és kép sehol sem keletkezik, és nincs animáció sem. -
mikk2000
őstag
válasz
Viktor0610 #125969 üzenetére
Okés, képernyőkép ha így érthetőbb (screenshot) ezt szeretném beilleszteni. Van screenshot "gomb" a tabon.
-
HREH
senior tag
válasz
Viktor0610 #125944 üzenetére
És így nem is jelzi a Play a frissítést?
-
Karcub
senior tag
válasz
Viktor0610 #125947 üzenetére
Talán😁 ha meg vettem, és úgy adódik hogy újra kell rakjam a telefont, akkor nem kell újra meg vennem ugye? (nem tudom hogy megy ez mert még nem vettem semmit sem)
-
Pista0001
addikt
válasz
Viktor0610 #125908 üzenetére
Bakker, az már majd 4 éve leállt Kínában is, a világ többi részén 5 éve
-
vilmaboy
őstag
válasz
Viktor0610 #125903 üzenetére
Mi a bajod a Messengerrel? Mit használtok?
Köszi a tippet. Bejött 😀
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #125903 üzenetére
Szerintem viszonylag sokan használják az - amúgy már valóban - idejétmúlt MSN kifejezést a mai Messenger appra is. Megszokás lehet.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125807 üzenetére
Mindhárom?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #125609 üzenetére
Igazából mindketten érthetőek vagytok, alapon éppen mindegy, viszont van, akit esetleg zavar a tudat. Nálam pl. telemarketingesek halmozódtak fel a kövér listán, cseppet sem zavar, hogy mit (vagy mit nem 😀) hallanak. Csak a híváslistán látom, hogy ötször próbált zaklatni a kéretlen szemetével.
Nálam nincs foglalt jelzés, mert ki van kapcsolva, jobban kedvelem a hívásvárakoztatás lehetőséget, viszont aktív hívás közben a blokkolt számot sem jelzi, tehát abszolút nem tud zavarni a spam. Nagyon hasznos funkció. 👍
-
válasz
Viktor0610 #125377 üzenetére
Szoktam én is így keresni, most mégse jutott eszembe.
Viszont megtaláltam az ingyenes apk-t az XDA-n, rendes srác a fejlesztő: "The Google Play download is not free - it costs about a beer (thanks!). The download listed below is 100% the exact same program, but free. If you are able to purchase on Play, please consider that these tools don't write themselves, and beer is an essential fuel to the Chainfire."
-
fdisk
őstag
válasz
Viktor0610 #125368 üzenetére
Köszi.
Kipróbálom. -
válasz
Viktor0610 #125375 üzenetére
Köszi szépen, ez gyors volt!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #125354 üzenetére
-
tibike8
őstag
válasz
Viktor0610 #125354 üzenetére
Én is hasonlóra gondolnék inkább, de kb nem érdekel az sms.
Az eredeti kérdés amúgy is az értesítéssel kapcsolatos felvetés volt. -
dzsordzs69
senior tag
válasz
Viktor0610 #125285 üzenetére
Köszi, így sem lett jó. Egyelőre elengedem, most épp nincs több időm foglalkozni vele.
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #125279 üzenetére
Köszi, sikerült
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #125277 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #125277 üzenetére
-
KrAt
veterán
válasz
Viktor0610 #125251 üzenetére
Met.hu radar mobilnezete se jo, de a szolgaltatos otlet nyert, mert wifin jo.
Voda ceges mobilnet, igen.
Play aruhazban is sokan panaszkodnak, ezert tippeltem a progira.
-
KrAt
veterán
válasz
Viktor0610 #125249 üzenetére
Koszonom
Magyarul 2x is rakeresrem, de a mobilos talalatlista sok ertelmes talalatot nem adott, angolul pedig eszembe se volt
Pedig ugy elso talalat lett volna..
Viszont jo lenne, ha jonne lassan a chrome frissites, mert a kepek nem betoltese engem is utolert, szerencse, hogy annyira nem zavaro..
-
sunpower
tag
válasz
Viktor0610 #125237 üzenetére
Mert nincs a céges kártyán egy gramm mobilnet sem.
A fiókkal még nem lenne akkora bajom. -
paatrick
őstag
válasz
Viktor0610 #125121 üzenetére
Letöltéskezelő app adatainak törlése segített. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #125020 üzenetére
Igen, az is lehet, hogy az appal van probléma. Mindenesetre én ilyen esetben írnék a fejlesztő(k)nek.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #125014 üzenetére
Lehetséges, hogy én is így jártam, mert nem volt még ilyen esetem.
-
forras2
őstag
válasz
Viktor0610 #124895 üzenetére
Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #124711 üzenetére
Azzal kezdtem, be van kapcsolva
Meg persze akkor a másik fiókban se szinkronizálná.
Na mindegy, majd esetleg újratelepítem mindet. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #124706 üzenetére
Nem hiszem, hogy eszköz függő lenne, mert 4.4-től 7.1-ig 4db eszközön is ilyen.
De ha nálad megy, akkor végképp nem értem, beállítás mindenhol egyforma. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #124704 üzenetére
Rég használtam, de emlékeim szerint csak fiókot kell váltani abban is.
Több eszközön van nálam iYTBP és Vanced és mindegyiken ugyanaz a gondom. Ahogy fentebb írtam, csak az egyik fiók előzményei jelennek meg minden eszközön. A másikban semmi, kivéve, amit asztali gépen nézek, mert azok láthatóak mindenhol. Szóval csak egyirányú a szinkron ezen a fiókon. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Viktor0610 #124437 üzenetére
Ez szomorú.
Köszönöm. -
A214
aktív tag
válasz
Viktor0610 #124429 üzenetére
Nincs, de próbáltam ki-be kapcsolni.
Ezután is előjött de nem olyan sűrűn.Ebbe a menübe alul még kiválasztható, hogy Ford sync.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #124268 üzenetére
Köszönöm, mert én nem igazán jöttem rá.
-
mikk2000
őstag
válasz
Viktor0610 #124075 üzenetére
Meg is lett és működik is
-
mikk2000
őstag
válasz
Viktor0610 #124075 üzenetére
Közben én is megleltem köszi. Majd kipróbálom ha a teló elérhető lesz
-
busman
veterán
válasz
Viktor0610 #124061 üzenetére
Nem tetszik a felület ,illetve nem mutatja az olvasatlan levelek számát a parancsikonon
-
droti25
őstag
válasz
Viktor0610 #124005 üzenetére
Thx
-
kopi72
aktív tag
válasz
Viktor0610 #123897 üzenetére
Ki akarja a vilag mas vegebol kapcsolgatni, hameg sosem utaztam el otthonrol mas orszagba?
De miert is akarnam? Nekem nincs semmi ellopni valom ugyanis max ez az izzom! -
kopi72
aktív tag
válasz
Viktor0610 #123897 üzenetére
minek okosizzo? Hogy local wifivel tudjak szint allitani es ejjel a keket kiszurni!!!!!
Ez olyan lehetetlen dolog ma? muszaj felhobe loni az osszes adatot mikor nyomkodom?, vagy mikor kap aramot? -
kopi72
aktív tag
válasz
Viktor0610 #123893 üzenetére
nem enged be vele.
Mondjuk en eleg paras vagyok es sok mindent letiltok a routeremen
Az izzonak nem engedek kifele semmit sem.
Akkor ha jol gondolom vagy sim a10W-os izzonak hasznalom, azert sok volt a $10, vagy engedem kemkedni, pl mikor vagyok otthon, aztan azt meg eladjak vagy politikusnak, es vagy bunozo csoportnak, akik esetleg exportaljak a datat pl magyarorszagi bunozo / ploitikusi csoporthoz.
Szal megszivtam.
Amugy jol vilagit mint sima izzo is, csak draga volt
-
tomcsi
őstag
válasz
Viktor0610 #123882 üzenetére
Huawei P20pro a kiszemelt..
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #123877 üzenetére
Gondoltam.
beg: szerintem a Google úgy gondolja, hogy az túl hamar van, így a fejlesztések előreláthatólag csak 2090-ben kezdődnek, 10 éves fejlesztési idővel. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #123770 üzenetére
Pfff! Eddig eszembe sem jutott erre figyelni. Szoktam csúsztatva is írni és normál gépeléssel is. Most kipróbáltam a törlést mind a két módszernél. A swype bevitellnél az egész szót törli,normálnál csak az utolsót. Megint okosabb lettem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #123706 üzenetére
És köze nincs a válasznak a kérdéshez. Hogy ez hogy jött össze, az rejtély.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #123683 üzenetére
10 Dollárt ért a kütyü. Van benne tanítható infra is, amivel a TV fő funkcióit is tudja vezérelni. Médialejátszóhoz (Kodi, VLC) használható, de pl. egy böngésző kezeléséhez sok türelem és erős idegek kellenek.
-
pc360
addikt
válasz
Viktor0610 #123558 üzenetére
Igen, de ahhoz az első lépés az, amit írtam. Ha az az állítókat offon marad, akkor nem jut tovább. Egyes email-ellenőrzésre használható asztali programok miatt is szükség lehet rá, pl. Trillian és társai. Az, hogy milyen egyéb szolgáltatásokhoz van kötve a fiók, az pedig itt megtekinthető – senkinek sem árt tisztában lenni vele.
-
válasz
Viktor0610 #123446 üzenetére
Egyebkent van valami hatranya ha szolgaltatoi egyenlegre vasarolok? Van plusz költség, kozvetitoi dij?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #123318 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a C-Locker feloldó "húzgálójában" lehet egyedi utasításokat is megadni. 8 irányt tud megkülönböztetni. Ha a lefelé húzáshoz a screen offot rendeljük, akkor sztem az elég jó alternatíva. Meg lehetne oldani a duplakoppot is, de arra azt válaszolná Dolphine, hogy ennyit neki nem ér a duplakoppos lezárás.
-
Dolphine
addikt
válasz
Viktor0610 #123315 üzenetére
Kár érte, igazán jó ügynök volt... -
Dolphine
addikt
válasz
Viktor0610 #123313 üzenetére
Akkor persze, hogy nem működik, mert ahhoz tényleg a C Lockeren belül kell beállítani.
Helyben vagyunk!
Na, de ezt hol, mert én nem találtam! -
Dolphine
addikt
válasz
Viktor0610 #123311 üzenetére
Ne a telefont zárd le dupla koppal, hanem akkor próbáld, amikor a C Locker által beállított widgetek aktívak a képernyőn. Akkor nem működik a duppla koppos zárás
-
Dolphine
addikt
válasz
Viktor0610 #123309 üzenetére
A C Locker felülírja, nem engedi lezárni.
Az AcDisplay-el ilyen gond nem volt! -
Rimuru
veterán
válasz
Viktor0610 #123305 üzenetére
De van fent chrome nem? akkor azt hasznalja. Nekem egykutya a ketto, mind chromium alapu.
-
Rimuru
veterán
válasz
Viktor0610 #123301 üzenetére
Ez is sima Firefox, arra gondolok hogy ugyan az a motor van alatta, tehat ka kell sok feature akkor Firefox.
Az FF Klar/Focus (ugyanaz mas nevvel) ilyen szempontbol sose lesz teljeserteku. -
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #123291 üzenetére
Kösz. De ez mire fel 47mb?
-
HdRew
őstag
válasz
Viktor0610 #123261 üzenetére
Köszi, szuper, tökre örülök neki... Pedig megszoktam a régieket.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Viktor0610 #123273 üzenetére
Köszi szépen, végre jó lett.
-
Cyrin
addikt
válasz
Viktor0610 #123261 üzenetére
Azért biztos akad kaki emoji it is, még ha nem is annyira kidolgozott...
-
antal750
senior tag
válasz
Viktor0610 #123236 üzenetére
Uc browser adguardal..
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #123234 üzenetére
Egyik szolgáltatóval kellene szerződés módosítás miatt videóchatelnem. Így nem kell személyesen bemenni, arra nincs időm. Olyan appra lenne szükség, amit a PC, böngésző is webkamkent ismer fel. Messenger, Skype kilove sajnos.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #123183 üzenetére
Köszi megpróbálom ezzel a progival hátha megy.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #123160 üzenetére
Köszönöm, már nem tudtam ki küldözgeti, hogy jó az app.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #123160 üzenetére
Van olyan, hogy offline vagy?
Szerintem válts munkahelyet... -
Gabis
őstag
válasz
Viktor0610 #123149 üzenetére
Meglett a ludas, AdGuard kavart be...
-
lacko6
senior tag
válasz
Viktor0610 #123114 üzenetére
Màrmint mire,apkmirror a baratom lett es feltettem az uj playt.
Ja ez tv box..
Már csak az off app kell,nem akar kikapcsolni csak ujraindul -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #123001 üzenetére
Ez félreérthető. Mármint általad a Waze javasolt.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
Viktor0610 #122999 üzenetére
Kössz, szuper.
Így már OK. Valszeg átsiklottam fölötte.És olyan ON/OFF kapcsoló nem létezik véletlenül, hogy csak akkor fér az app a pozíció adatokhoz, ha meg van nyitva/lezárt képernyőnél háttérben navigál?
Vagy esetleg egy olyan navis app, ami nem ennyire intruzív?
-
zetecR
addikt
válasz
Viktor0610 #122950 üzenetére
Sorry, ez csak egy figyelemfelkeltő kép, nem saját screenshot.
Gyári ROM van rajta, a Play-szolgáltatások verziója 12.5.21.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #122674 üzenetére
EU/Global romon.
Kínaian még benne van, nem? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Viktor0610 #122648 üzenetére
Igen, de egy percet se foglalkoznék ezzel, ha eddig nem látta volna már korábban. És másik platformon pedig hiba nélkül megy ugyanezzel a szoftververzióval. Miért ne menne Androidon is?!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Viktor0610 #122643 üzenetére
Ez azért nem igaz, mert iOS eszközön ugyanezzel az Appal felsimerte a Polar szenzort. Csak Androidon nem teszi meg.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #122534 üzenetére
Jóvanna. Honnan tudhatnám? Nincs gyerekem.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #122527 üzenetére
És ezzel hogy kerülöd ki az említett "pc-ről, google play-en keresztül indított letöltést/telepítést"?
-
Orionk
senior tag
válasz
Viktor0610 #122456 üzenetére
Akkor igazából ez az akkori-régi Motorola Defy telefonoknál volt csak probléma?
Manapság akárhányszor el lehet rontani a mintarajzoló billentyűzárat, nem?
köszi -
Orionk
senior tag
válasz
Viktor0610 #122456 üzenetére
köszi.
És mi lehet az a Blur Account, aminek kéri a jelszavát? Én tudtommal nem állítottam be ilyet.-----
Esetleg másvalakinek valami másik megoldás?
köszönöm -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Viktor0610 #122418 üzenetére
Most már be.....
Hogyan tudnám automatizálni (nem rootolt - és rootolni nem is szándékozott telón) hogy a böngésző elindításával egyidejűleg az Adguard is magától elinduljon, a böngésző bezárásával viszont teljesen múljon ki, ne zabálja az erőforrásokat?
Bocs a láma kérdésekért, alig 2 hónapja jöttem WP-ről, ott nem voltak ilyen gondjaim...
(#122419) Bozek: innen fentről az Összefoglalóban található linkről.
-
Zola007
veterán
válasz
Viktor0610 #122210 üzenetére
hogy mivel lépsz be (jelszó/alkalmazásjelszó)
alkalmazásengedélyek mik vannak megadva
melyik Messenger Lite verzió van telepítvenekem kétfaktorossal kilép, ha kikapcsolom, akkor működik, de nem jelzi az üzeneteket
nekem az lenne a fontos, hogy csak üzenetek menjenek a csoportos beszélgetésekben, a facebook többi hülyeségére nem vagyok kíváncsi
-
Zola007
veterán
válasz
Viktor0610 #122197 üzenetére
meg tudnád nézni az applikációval kapcsolatos beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged