- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #56920 üzenetére
"De most már megértetted, tiszta. Az a lényeg." Ezért örökké hálás is leszek neked
"van egy olyan érzésem hogy a múltkor is te voltál" Egészen biztos. Sőt a kedvezőtlen időjáráshoz is van némi közöm.
Tudom, hogy hihetetlen, de ha elsőre tiszta lett volna, hogy miről van szó, akkor nem ajánlottam volna a progit. Nem akarom az offok számát növelni, de ha valaki nem írja le pontosan a problémáját, akkor ne kelljen már gondolatolvasónak lennem. Mindezek mellett remélem nem okoztam a link2sd téves ajánlásával túl nagy lelki törést senkinek. Ígérem többet nem teszek ilyet. -
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #56911 üzenetére
Igen teccikérteni, mert nem szellemi fogyatékos vagyok, csak nekem elsőre nem jött le, hogy a a belső sd-ről a külsőre helyezés a probléma lényege.
Ezek alapján - "Játék letöltve playről", "nem tudom áthelyezni a külső SD-re", "hiányolja a datat a belső memóriáról" - nem jöttem rá, hogy melyik játékról van szó és hogy mit kellene hová áthelyezni. Azzal meg tisztában vagyok amiket leírtál és jól tippeltél tényleg nincs belső sd a telefonomban. -
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #56863 üzenetére
Tettem egy próbát az Asphalt 8-al, de nem sok sikerrel. Ahogy várható volt már a betöltés után kilép. Nyilván kevés neki a vas (Xperia Ray), ráadásul az alkalmazások beállításánál alapból ott volt a lehetőség az sd-re helyezéshez (CM11, droid 4.4.4). De ezek után nem teszteltem rajta a link2sd-t, mivel gondolom azután sem tudnék vele hatékonyabban játszani
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #56863 üzenetére
Játékokat nem igazán használok. Az a pár egyszerűbb darab, ami a telefonon van emlékeim szerint alapból áthelyezhető (NFL kicker, NFL QB, Virtual Pool). Viszont minden felhasználói alkalmazásom az sd-re van helyezve valamint a linkelve a data és a dalvik. Kivéve a Nova és az a 2-3 db progi, aminek használom a widgetjét. A hozzászólásból nem derült ki, hogy konkrétan melyik játékról van szó, így kipróbálni nem tudtam. Ezért gondoltam, hogy a link2sd jó lehet.
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #56854 üzenetére
Nálam minden működik vele, de nekem mindegy.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #56854 üzenetére
Megnéztem, van a mappacsatolás meg a leválasztás. Adatmozgatás nem elég.
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #56350 üzenetére
Ja…
CM-nek megint egy csudafurmány MTP-je van. Azaz ADB-n emulált MTP, hogy csavarjunk még egyet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm #56350 üzenetére
Mert az nokia
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm #56304 üzenetére
Pont azt írom, hogy az sem tuti
A káromkodás a mém akart lenni, de mobilon nem igazán szerettek képet illeszteniJesus! Poénnak szántam, semmi parancsolgatás nén volt a szándékomban
-
Dottore
addikt
válasz
quailstorm #56304 üzenetére
Milyen készüléked van amihez kell az MTP? Nem követem a problémát az elejétől, de univerzális driver nincs.
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #56306 üzenetére
Ezzel sem?[link]
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #56302 üzenetére
MTP toolkit -tel kapcsolat összerakó, nem driver.
Driver WinMediaplayer-ben van, vagy a Sony külön készített WM alaput.(#56303) norbert1998
Nem tisztem, de ne káromkodj még, ha angol is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm #56302 üzenetére
Xp+mtp? Bitch please...!
rakj nyóc pont eggyet. Ja nem, az sem olyan tuti. Marad a hetes
-
mexel
veterán
válasz
quailstorm #56294 üzenetére
Köszönöm! nekem is az a bajom, hogy a Sygic össze-vissza küldözget, véletlenül sem arra amerre a többiek.
Közben találtam megoldást, köszönöm! -
válasz
quailstorm #56277 üzenetére
De jóóóóóóó!!!
Mit nem adtam volna, ha ezt korábban megtalálom, meglátom!?"Kár", hogy a jelenlegi készülékem simán csatlakoztatható a géphez, mint külső meghajtó.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #56157 üzenetére
A "nyomást mérhetővé teszi" és a "nyomásérzékeny" az két külön dolog. Nade ezen nem veszünk össze, hisz - ahogy említetted is (ha mindkettőt ujjazod) - a végeredmény szempontjából szinte mindegy.
#56159: Naja.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #56155 üzenetére
Ha jobban nyomod, akkor több ér össze, tehát mégis a nyomást méri. Ugyanis ott a képernyő "behorpadásából" származik az input - a kapacitívnál pedig nem.
Sosem gondoltam volna, de én megszerettem őket, az írással sincs már semmi gondom.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #56134 üzenetére
A rezisztív tényleg nyomásérzékelésre épül, de olyan már nem nagyon van. Arra gondoltam, hogy a kapacitív egyáltalán nem mér ilyesmit. De ha a "takony" alatt azt érted, hogy régi készülék kijelzője, akkor igazad lehet. :] A nyomás mértéke a kapacitívokkal legfeljebb úgy érzékelhető, hogy különbséget tesz az ujjbegyed szétterültségében a különböző mozdulatok közt.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #56127 üzenetére
Ez amúgy sem igaz, mert a kijelzők nem nyomást érzékelnek.
-
kovisoft
őstag
válasz
quailstorm #56127 üzenetére
A pressure szenzor az légnyomásmérő lesz szerintem. Nincs minden telóban (az enyémben pl. van), a tengerszint feletti magasság gyors meghatározásával segíti a GPS-t.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
quailstorm #56101 üzenetére
Ezek a szenzorok vannak benne:
acceleration sensor
light sensor
proximity sensor
gyro sensor
pressure sensor
linear acceleration sensor
rotation vector sensor
pressure sensor
G-sensor sensor
direction sensorTehát ezekhez milyen alkalmazás van? Miket lehet velük csinálni, mérni?
-
w.miki
veterán
válasz
quailstorm #56009 üzenetére
oké, ennyire már nem értek hozzá, azt se tudom, hogyan kellene látni... vagy csatolni
-
w.miki
veterán
válasz
quailstorm #56006 üzenetére
csináltam SD-EXT partíciót a kártyára, link2SD elvileg oda pakolna...
De valamit elronthattam, mert alig lehet app-ot rátenni az i5800-ra, mégsincs szabad hely
azon gondolkodom felteszek egy OldMarket-et, hátha az segít...
de igazából tanácstalan vagyok...Próbáltam az exDialer-t, igaz, hogy a program nincs 2MB, de a memóriából 15MB-ot lefog, úgyhogy az nem megoldás
-
w.miki
veterán
válasz
quailstorm #55895 üzenetére
mert csak 30 MB szabad hely marad, és semmit nem lehet már feltenni a telefonra
Pedig használok link2SD-t is, nem tudom mit rontok el
Lehet, hogy Old Marketet kéne feltennem, mert az új Play eszik meg mindent?
Vagy rosszul használom a link2SD-r? -
dragon1993
őstag
válasz
quailstorm #55860 üzenetére
Csak monitorozni szeretnék, de ha jól emlékszem nincs monitor mode Nexusban így tárgytalan.
Köszi a választ, nem szeretnél wifit törni mielőtt meglincselnének a topicban. -
darvinya
titán
válasz
quailstorm #55734 üzenetére
Akkor nem tudom, nálam egyből megy.
Lehet maga a gép nem az igazi.
Nekem IBM ThinkCentre A50 van. -
darvinya
titán
válasz
quailstorm #55732 üzenetére
Frissítettem a rendszert(SP2/SP3), .NetFramework 2/3/4, ActiveSync, Windows Média Player driver (wmfdist11)
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #55729 üzenetére
Érdekes nálam tökéletesen megy az MTP.
Igaz driver frissítés kell, pláne azért mert 10 különbség van.
Ehhez csak Média player kell. -
darvinya
titán
válasz
quailstorm #55709 üzenetére
Miért nem lenne MTP XP-n.?
-
válasz
quailstorm #55717 üzenetére
Én kérek elnézést!!!
-
válasz
quailstorm #55709 üzenetére
Én a mass storage módra gondoltam.
Én minden készülékem így használom.
-
teo77
őstag
válasz
quailstorm #55615 üzenetére
Csak simán a térképek a mappajaban az ext-mem gyökerebe?
-
teo77
őstag
válasz
quailstorm #55613 üzenetére
Oks, köszönöm!
A terkepet simán csak tegyem ki az sd-kartya gyokerebe a mappajaban? -
atosan
veterán
válasz
quailstorm #55598 üzenetére
Azt tudom, hogy úgy kell, gyárilag van is fejlesztői beállítások, csak három opcióra korlátozódik: képernyő nem kapcsol ki töltés alatt, usb hibakeresés, helyutánzatok engedélyezése. Szinte szűz android, Prestigio 5300, a topicja nem mozog. Most ez lehet gyártói korlátozás? Vagy a szűz androidban máshol kell keresni?
Minden telómnál a háttérfolyamatok korlátozását szoktam használni, jót tesz az üzemidőnek is, ezt nem találom.
Build számot hiába ütöm, nem lesz több lehetőség a fejlesztői beállításokban. -
jacis
nagyúr
válasz
quailstorm #55568 üzenetére
Köszi Neked is. Amit aa TubeMate nem szed le azt ez a progi leszedi így a kettő jól kiegészíti egymást
-
Tekmen
aktív tag
válasz
quailstorm #55501 üzenetére
i9000?
-
siofok
őstag
válasz
quailstorm #55435 üzenetére
köszönöm,ez sem nyitotta.
előkellett vegyem a laptopot.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #55373 üzenetére
Hehe, tényleg az Windows Mobile 6.5
Hát ott még lehet is kék halál
-
válasz
quailstorm #55373 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy portoltak rá valamilyen Androidot.
Egyébként az eredetileg Windows Mobile rendszerű készülékemen is futott Android.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55352 üzenetére
Oké, előfordult már a Sony-nál, hogy valami nem stimmelt a white paper-ben.
(#55364) quailstorm: Van egy tippem, hogy nem Play-es verziót használ...
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #55352 üzenetére
Tapasztaltátok már, hogy a Greenfy (2014. június 15.) + Donation Package nem mindig fagyaszt normál (nem rendszer) alkalmazást. Az előző verziónál ilyen nem volt, ugyanazon alkalmazásoknál. Függőbe teszi több órán keresztül és csak manuálisan kell rányomni, hogy fagyassza. Áttétem gyors módra, de azon is maradt.
Samsung Galaxy S2-öm van, NeatROM v6.3 Aroma (4.1.2) ROM-al.
Van valakinek valami ötlete?
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55345 üzenetére
Itt azt írják a 16. oldalon, hogy tudja. Nem hinném, hogy lenne olyan is, amit nem Snapdragon 800-al szereltek, de a mai világban sose lehet tudni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55337 üzenetére
Én mondjuk kíváncsi lennék egy H265-ös videóra, mert a Z1 Compact elvileg tudja, bár nem minden térségben.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #55094 üzenetére
és cikasz:
Tekintettel arra, hogy egy RK3188 -as, én azért megpróbálnám. De közben eszembe jutott egy másik lehetőség is. A Custom romokat azért kell a Flash Tool -lal flashelni, mert ezekben külön vannak az összetevők. Így cserélhetőek. Ezek közül a parameter fájl határozza meg a partíciók kiosztását. A miniPC -s custom romokhoz szoktak mellékelni több parameter fájlt. Az alapján kell a megfelelőt betallózni a Flash Tool -ba, hogy a 8GB -os össz tárhelyből mennyit szeretnénk adni a programoknak a felhasználói tárhely rovására. Van 2,4 és 6GB -os parameter fájl. Erről konkrétan ennek a Tabnak a kapcsán találtam egy XDA -s topikot. -
törölt tag
válasz
quailstorm #55092 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Samu még az SGS1 idején használt RFS -t. Ennek EXT -re partícionálása volt anno a "lagfix" (volt SGS1 -em és csináltam rajta "lagfixet"). Később aztán Samu is átállt EXT -re.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #55090 üzenetére
Hát úgy, hogy az SGS2 -n az gyárilag EXT. Mármint a belső tárhely, felhasználói része. Más droidon nem az? MiniPC -n is megcsináltam. Azon is működött.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #55088 üzenetére
A FAT -os infót most nem lelem, de lehet, hogy csak félreértettem. A másik részt viszont nem megvalósítani szeretném, hanem megvalósítottam, teszteltem, működik.
Csak, hogy külön legyen, létrehoztam egy mappát a storage0 -án (/mnt/sdcard/Linkelt_Programok), majd ez alá külön egyet egyet minden átlinkelendő alkalmazásnak. Egy telepített alkalmazás /data/data/... alatt levő adatait áthelyeztem az általam létrehozott mappájába, majd RootExplorerrel (de lehet Solid Explorerrel is) visszalinkeltem az eredeti helyére. Ennyi. -
törölt tag
válasz
quailstorm #55084 üzenetére
Mintha olvastam volna olyat, hogy már FAT -ra is lehet. Amikor én csináltam, akkor error lett. Viszont a belső, felhasználói tárról linkelés nem lenne jó? Én így szoktam csinálni SGS2 -n és működik.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #55084 üzenetére
Link2SD ugyanúgy internal SD-re mozgat, mintha beállításokból nyomnád az SD-re helyezést Android 2.2-4.3.1 közt. Vagy CM11-ben.
-
punky10
addikt
válasz
quailstorm #55078 üzenetére
Régebben használtam mindkettőt, szerintem pont az adott problémára ad megoldást...
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #55078 üzenetére
Hát mire?
(#55080) Somatom
Működik. -
air
nagyúr
válasz
quailstorm #55073 üzenetére
FolderMount, Link2SD, App2SD
De mindegyikhez root kell. -
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #55054 üzenetére
És ez mit jelent árban? A válasz jöhet privátban is mert ez már nagyon off.
-
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #55039 üzenetére
Mert nem értek hozzá. Szétbarmolni/téglásítani meg nem szeretném.
-
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #54995 üzenetére
CM7? Nem tudom mit jelent.
"Neked van a gyári romos LwW-d?" Nekem egy független gyári SE Xperia mini pro-m van Sk17i.Nem feltétlen csak akkor kell duplán indítanom a telefont, ha elfelejtem időben töltőre dugni. Ha kikapcsolom éjszakára és reggel vissza akkor is csak dupla indításra tudom használni. Azok az appok amik linkelve vannak nem elérhetőek. Teljesen eltűnnek a telefonból.
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #55007 üzenetére
Köszi.
-
dokee78
félisten
válasz
quailstorm #55007 üzenetére
-
válasz
quailstorm #55003 üzenetére
Lehetne még jobban is részletezni (
), de a laikusnak, mint pl. én a CPU governor az egyenlő az Androiddal.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #54979 üzenetére
Azt majd én eldöntöm, köszike!
Különben sem én reagáltan retek **** módon.
Az (mint ahogy az utóbbiakból is kiderült) a te stílusod. -
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #54950 üzenetére
"Aztán meg létezik a link2sd" egy öröm a használata. Nálam úgy működik, hogy ha netalán kikapcsol a telefon mert elfelejtem időben töltőre dugni akkor csak második indításra tudom használni
Állítólag a lassú memória kártya miatt. Ez rendben is lenne csak akkor azt nem érem , hogy amikor első indítás után rögtön kikapcsolom és rögtön vissza is miért javul meg? Mert azt kétlem, hogy a kártyám gyorsulna fel hirtelenjébe. -
dlaj
őstag
válasz
quailstorm #54982 üzenetére
köszi
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #54979 üzenetére
Terminal emulátorba írd be, hogy "df"!
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #54973 üzenetére
De akkor a te logikád alapján a root-ban benne van a system is ami szintén külön partíció, mint a data, és azon is mindig van szabad hely.
Tehát elképzelhető, hogy a datán, ahova az alkalmazások települni akarnak nem is 400MB szabad hely van, hanem jóval kevesebb, mert mondjuk a systemen lévő 300MB szabad hely is beleszámít. -
air
nagyúr
válasz
quailstorm #54970 üzenetére
root? Nem a /data?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54950 üzenetére
Teljesen egyetértek. A sajátomon csak a CM -lett felrakva, mert mint írtam, a többire nincs szükségem. A kedvesemén jó lenne egy JB CM és Link2SD kombináció, de nem mertem bevállalni. A szöszi ugyanis Spanyolországban él és táveléréssel managelem a telóját. Egy SD már odalett. Szerencsére volt mentés, de pl. egy új kártya ext -re partícionálását elég körülményes lenne megoldani. Ha itthon, a kezemben lenne a teló, akkor nem kérdés, hogy megcsinálnám. Egyébként az övé gyárilag független volt, az enyém viszont T -s. Függetlennek hírdették és az is volt, de mint utólag kiderült, nem gyári független. Nem csináltam belőle ügyet. Müxik és nekem ennyi elég.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54937 üzenetére
Egy nálam működő lehetőséget írtam a megadott paraméterek alapján. Azt nem írta, hogy függő lenne.
-
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #54933 üzenetére
Hely szűkében vagyok sajna folyamatosan és csak egy Android 2.3.4-es rendszerem van (Xperai mini pro sk17i)
-
W1
senior tag
válasz
quailstorm #54824 üzenetére
Nem kikötés, hogy vissza tudjam utána tenni a telefonra, elég, ha csak valami szöveges dokba vagy bármibe kirakja.
(#54823) kmarci25: Gyári GB Jegyzet app.
-
ilang
csendes tag
válasz
quailstorm #54382 üzenetére
Koszi szepen Nektek!
-
Deck
titán
válasz
quailstorm #53419 üzenetére
Nekem elég az offline navigálás
-
Deck
titán
válasz
quailstorm #53417 üzenetére
A sygic.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53210 üzenetére
Akkor viszont akár szimpi a Dolphin, akár nem, ha flash kell, akkor jelenleg nincs más lehetőség.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53201 üzenetére
Sztem félreérted. Playen a Jetpack -ra könnyű rátalálni. A leírásban kb. az van, hogy "flash -hez ide kattints!". Ez elviszi egy oldalra, ahol JB esetén az egyik linkre kattint, KitKat -nél pedig a másikra. Eccerű, mint a faék. JB esetén a Dolphin -hoz nincs közvetlen köze, a végeredmény ugyanaz a Flashplayer, mint amiről Te is írsz. Mint írtam, ugyanezt használja nálam a róka is. Nem emlékszem, hogy lett volna olyan user, aki ne azt írta volna, hogy "köszönöm, működik". Nekem ebből úgy tűnik, hogy a módszer célravezető. Akkor minek szenvedjen az Adobe oldalán a verziókeresgéléssel?
-
xcds
őstag
válasz
quailstorm #53201 üzenetére
Nekem 4.1.2 van és nem működik a gyári böngészővel a flash, csak dolphinnal.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53199 üzenetére
Akiket kicsit érdekel a rendszer, azok ismerik a story -t. De ez már nem fejlesztők számára készült rendszer, mint a Firefox OS - Geekphone. Ez a felhasználóknak készült, akiknek dunsztjuk sincs arról, hogy mi az az API, vagy hogy mit tartalmaz a kód. Nem is kell tudniuk. Számukra az a támogatott, amiben a rendszer partner, hogy tudja használni az igényelt funkciót. Ide kattints, ezt telepítsd, stb. Plusz érkeznek rá javítások, frissítések. Ez régen így is volt. Miért szűnt meg? Pont ugyanazt a verziót lehet most is telepíteni, amit anno, ICS -re. Miért? Mert már nem támogatott. Sztem ez elég egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53194 üzenetére
Legyen, ahogy gondolod. Nem vitatkozom azon, hogy a támogatottság API -t jelent, vagy azt, hogy a lejátszás egyszerűen megoldható. Pl. úgy, hogy belekattintasz az ablakba, akkor azon keresztül, vagy a Play -ről letöltheted az Android verziód szerint hozzá való plugint. Csak azt nem értem, hogy ha támogatott, akkor miért szerepel a topikban ennyiszer ez a kérdés. Én ezt az állapotot inkább "megtűrtnek" nevezném, de támogatottnak semmiképp.
-
Flind
senior tag
válasz
quailstorm #53194 üzenetére
Több, kettő és fél lesz az..
-
Astrasattila
tag
válasz
quailstorm #53162 üzenetére
Köszönöm szépen, megnézem!
(#53163) Szintén köszönöm! -
Cranium
tag
válasz
quailstorm #53186 üzenetére
4.2.2-es verzió van rajta. Akkor ez most azt jelenti, hogy nem lehet online nézni rajta filmeket? Dolphine-al is próbáltam, de ott is üresség jön be.
-
bendi806
aktív tag
válasz
quailstorm #52774 üzenetére
akkor ez targytalan:-) tescoban vettem, akkor ez igy maradt:-)
de legalabb ma is tanultam valamit:-D -
Flyme
senior tag
válasz
quailstorm #52481 üzenetére
Köszi, de azért annyit nem ér, hogy, újra kiadjak érte 300 Ft-ot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #52392 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Szerencsére most már nem zavar a 2 GB RAM mellett.
-
válasz
quailstorm #52373 üzenetére
És, Én még ebből alkottam véleményt, mert előtte pár héttel vettem meg a telefonra. Tehát a régebbi térképekkel nincs is tapasztalatom.
-
válasz
quailstorm #52366 üzenetére
2014.04.16-án letöltött frissítésűek. Gondolom, akkor az általad írt 03. haviak lehetnek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
quailstorm #52152 üzenetére
Pedig erre a tabletre nem jött ki 2.2-nél újabb verzió. Evvel adták ki és kész. Főzött rom sincs rá újabb.
Egyébként 2.2 inkább XP, 2.3 Vista, 4.0 W7, 4.1-2 W8, 4.4 W8.1 szerintem.
Régebbi Adobe .apk file nem igazán van meg sajnos.
Huaweri IDEOS S7 slim-ről van szó egyébként.
-
gipsztigris
addikt
válasz
quailstorm #52062 üzenetére
Ettől még félreérthető volt az alap kérdés.
Ha gyárilag nincs benne FM rádió modul, akkor lehet telepíteni akármilyen rádió appot, még nem lesz offline rádiója.
-
McReay
aktív tag
válasz
quailstorm #52062 üzenetére
Megnézem a Spirit FM-et.
Köszi az infót!
-
Foose
addikt
válasz
quailstorm #51843 üzenetére
Nincs cwm a telón. Semmilyen recovery. Azaz,mivel ezt sosem értettem,mert főzött rom felrakás után mindig eltűnt,(mert ugye én csak RecoverX-el raktam fel a romot)de most akkor nem tudom,be tudok-e lépni recoverybe?!
-
Deck
titán
válasz
quailstorm #51843 üzenetére
+1
-
twine
veterán
válasz
quailstorm #51651 üzenetére
Hibátlanul működik...4.4.2 alatt(legalábbis Nexuson)
Ezért gondolom máshol is
ART alatt nem megySzerk: csúnyán lekéstem...
-
válasz
quailstorm #51651 üzenetére
Van 4.4-es GB is. Nekem fennt van, tokeletes. ART-ra valoban nem lesz.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50585 üzenetére
Én csak a sajátjaimról és a Tomato -ról tudok nyilatkozni. PC -n Winnel és Puppylinux -szal használom. Valamint a saját és a haverok droidjainak tömkelegével. Soha, semmi gond nem volt egyikkel sem. Volt PPTP VPN, a NAS elérés SSH -n, droid CIFS csatolás, prioritás alapú sávszélesség elosztás az eszközök között, stb, stb.
De befejezem az offot, mielőtt megorrolnak! -
törölt tag
válasz
quailstorm #50583 üzenetére
Azokat nem ismerem. Én Tomato vonalon mozgok (Shibby-Tomato, Linksys E3000 -en és Asus RT-N16 -on), de Tomato nincs TP-Link -re. Persze ezek sem AC -sek (viszont a Linksys párhuzamos dual band). Lehetne rájuk akasztani vinyót, de ezek még nem elég izmosak az aktív kezeléshez. Ezért van mögöttük 1-1 NAS. Így viszont semmilyen szerver feladathoz, tároláshoz, torrenthez, letöltéshez, stream -hez nem kell PC.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50580 üzenetére
Csak a router nem egy árkategória és sokkal kevésbé hordozható. De otthoni fejlesztésnek mindenképpen jobb megoldás. Főleg egy okosítható AC -s (ha már a Note3 -ban van AC). Ráakasztasz egy vinyót és akkor már a PC -sem kell a másolgatáshoz, maradhat az is csak egy kliens, mivel a router lenne a szerver.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50578 üzenetére
Haladni kell a kórral! Ne várd, hogy egy modern csúcshardver kommunikáljon ilyen kőkori adatátviteli környezetben!
Jó, hogy nem morzézni szeretnél vele.
Vegyél egy 3 ropis USB wifit és probléma megoldva. Ráadásul bármilyen PC -vel működik. Sőt, ha ügyesen választasz, akkor még Androiddal is.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50575 üzenetére
Közvetlenül, router nélkül sem tudsz wifin kapcsolódni a géphez? Nincs benne wifi?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50570 üzenetére
Ne érts félre, alapvetően egyetértek. Nekem még S2 van. Bármit rádugok, azt mountolja, és a "rolót" lehúzva ott az umount (JB 4.1.2). A miniPC -ken pedig 4.2.2 alatt is van mass storage. Szerencsére nincs rá szükségem. Telóval tudok wifin FTP -zni, a Tabokon szokott lenni, a mini PC -ken pedig mindegyiken van Lan kapcsolat opció. Kb. ugyanazt a sebességet tudja, mint USB -n.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50563 üzenetére
Nem a mikro SD -re kerül rendszercucc (bár ez sem törvényszerű), hanem a mikroSD van a rendszerbe csatolva. Különben nem tudnád a telón kezelni a /mnt/..... alatt. Ezt előbb le kell választani, stb, stb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #50561 üzenetére
Még Note N7000-ren is anno CM10.1-en.
Na jó, a CM-et ne vegyük már bele ebbe a körbe, ha lehet. Meg gyakorlatilag még abban se vagyok biztos, hogy az MSC volt és nem csak úgy írták. Amikor fel volt csatolva a belső memória, akkor elérted a Note-on a rajta lévő cuccokat? -
törölt tag
válasz
quailstorm #50561 üzenetére
Van itt keveredés. Ami a csatolást illeti, az Android nem Windows. Mint általában a Linux rendszereken, ha valamit csatlakoztatsz és a rendszer látja, nem biztos, hogy kezelni is tudja. Ehhez előbb mountolnia kell, vagyis becsatolni a könyvtárszerkezetébe. Innentől viszont az nem egy külső eszköz, hanem a rendszer szerves része. A lecsatolás nélküli eltávolítása káros hatással lehet a rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest