- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz SimonJanos #94293 üzenetére
(gen, a multiscreen, alul, középen a home gomb helyén egy nyíllal tudod előcsalogatni, és a kompatibilis alkalmazások esetén egy fix gombként is megjelenik a jobb alsó sarokban. de úgy láttam, mást is zavar...
nekem 4.1.2 van rajta, jobb a 4.4? hogy kell rátenni? érdemes?
találtam appot is, ami elmulasztja, de ehhez is meg kéne rootolni...
amúgy beigazolódni látszik az előítéletem, a note3 telefon és a t420s közé épp felesleges kategória ez a tablet. mondjuk amíg nincs szemüvegem, jobban látni mint a telót, meg wc-n kényelmesebb olvasni, de munkára (nem autocad-re gondolok, csak mondjuk egy fájlt fel/lecsatolni, adott helyre lementeni) nem alkalmas. most is ilyen hosszú szöveghez már elővettem a laptopot, elkezdtem azon, de azon nem lenne türelmem hozzá. pedig hacker keyboard van rajta, ami a gyári billentyűhöz képest istenes. sajnos az anysoft keyboard-t nem tudja kezelni...
az opera nekem is a 12.17 (talán) van még fenn(vagyis portable), de én is csak bizonyos funkciókhoz hazsnálom (pl a google képkeresőben ki lehet kapcsolni a java-t). de a firefox kiegészítőkkel 90%-ra megközelíti a funkcionalitását. csak azt nem tudja egy böngésző sem, csak a nagyon labilis avant browser, hogy jobb klikk + görgetéssel tabot váltson. a firefoxban van rá kiegészítő, de ahhoz a tab sáv fölé kell vinni az egeret... macerásabb.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
w.miki
veterán
Tárcsázóból melyik az, amelyik mindenhol keres, akár a név közepén is, ahogy ütögetem be a számokat?
Annak idején ajánlottátok a PixelPhone-t, az működött is.
De most hiába állítgatom, nem keres a szóra, ami a név közepén van.
Van még ilyen tárcsázó, ami ajánlott?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
kovisoft
őstag
válasz karldergroße #94294 üzenetére
Beállítások / Font & Layout / Enhanced Layout. Ezt kell kikapcsolni UC Browserben ahhoz, hogy nagyításra újratördelje az oldalakat.
-
SharpSA
veterán
-
apaszka
veterán
Üdv mindenkinek!
Szeretnék kérdezni ,vagy is tanácsot kérni,mi lehet a baj?
Kedvenc navim a Waze! Egyre jobban fejlesztik.
Már nem találok hibát benne csak egyet,de szerintem ez nem is lesz megoldva sajnos!
Vagy egy nagyon jó appom [link]mit szeretek használni vezetés közben.
Minden appal megy a háttérben,de a waze ,nem barátja! Egyszerűen nem készít képet,csak lefagy .
Ma teszteltem a Google térképpel,és azzal is működik.
Mi lehet a gond? Tudtok esetleg hasonló appot? Ezt megvettem egyből,mielőtt próbáltam a wazét vele. Támogatom a jó fejlesztőket....Köszönöm előre is !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Tudsz e képet készíteni ha a waze megy ! Köszike!
(#94313) Somatom
Olyant szeretnék ami navigáció közbe tud képet lőni! A Snapy ilyen,de a waze nem barátja!
Sokat próbáltam,de ilyen nincs több! Gondolotam olyan is jó lenne ami egy gombot programozna de nem találtam sajnos.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Valamiért a Google fiókom nem szinkronizálható.
Kb. 1,5 napja tart ez.
Hiába megyek be a Beállításokba és ott a beállított Google fiókomra, hogy szinkronizálja a címtárat, Gmailt, stb. amiket itt szokott, mert nem indul el a szinkronizáció.Mi lehet a gond szerintetek? Ti tapasztaltatok ilyet mostanság?
A telefonomon van elég szabad tárhely és memória.
Wifire csatlakozik megfelelően.köszönöm.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Van egy Word dokumentumom, ami bizalmas adatokat tartalmaz.
Ezt a Word beállításain belül jelszóval levédtem.
Milyen alkalmazással tudom esetleg még biztonságosabban levédeni a dokumentumot?
SD kártyán van a dokumentum.A telefon elvesztése esetén ne férjenek hozzá. -
Dikri
tag
Egy kis segítséget kérnék. Most kaptam egy xperia z3 compactot. 5.1.1 android van rajta és a tárcsázot szeretném lecserélni olyanra, mint ami 4.1.1 alatt volt, azaz hogy a kapcsolatok is ott vannak egy fülön.
Tudtok segíteni, hogy mit kéne telepíteni?
-
S e t h
nagyúr
Milyen lehetőség van visszatérítésre google playen, ha menet közben megszüntettek egy alkalmazást, de a készítő pofátlanul felrakta ugyanazt még drágábban?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani olyan alkalmazást (ha létezik), amivel egy androidos készüléket tudok egy másik androidos készülékkel távvezérelni? Valami olyasmi mi kellene mint egy remote desktop, csak két Droid között.
Előre is kösziOneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
csongi
veterán
Sziasztok!
A telefonon megjelenik egy QR kod, pl bongeszo vagy jpg, azt hogyan tudom beolvastatni ugyan azzal a keszulekkel? -
Stevan87
tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazás létezik,ami lementi a wifi beállításaidat? S utána másik eszközre rátenni-visszaállítani?Samsung-samsung között van program,de különböző típusoknál mi a helyzet?
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy ha a telefon rezgő üzemmódban van, és Viberen üzenetet kapok, a telefon ne rezegjen? (5.0.2.)
-
KTU
addikt
Nem tudod milyen madarat láttál?
Madárhatározó
Magyar Madártani Egyesület és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület alkalmazása"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Bozek
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz tordaitibi #94346 üzenetére
Mivel sütis név/jelszó, ezért azt is törlődik.
Ez az új ficsör honlapokon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kisspall
aktív tag
válasz tordaitibi #94346 üzenetére
Gondolom nem voltak az Operában elmentve a belépési adatok, csak a sütikben tárolta.
-
tordaitibi
veterán
válasz darvinya #94347 üzenetére
Akkor megint az en gondolkodasmodom, es a magyar nyelvtantudasom hezagos.
Minden lapon, mimden beirt jelszonal megkerdi:
Elmenti a webhelyhez tartozo jelszot?
Namost, a fennti mellekelt kepen legfelul a
''' Mentett jelszavak''' van irva. Ezeket meg ugye nem toroltem.
Azt hittem eddig, a cookie a lapok altal eltarolt kis segedinformaciok,
a jelszo az meg jelszo.
Koszi a felhomalyositast.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest