- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
holozis_HUN
veterán
Láttátok az új SD Maid-et? Tök szép lett és már SD kártyát is vizsgál
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
tomy86
addikt
válasz holozis_HUN #93555 üzenetére
És milyen csodás a fordítás. Indítás után rögtön lehet "Holttestek"-et keresni.
-
holozis_HUN
veterán
Jó az
zeon.hu: nekem a Chrome a legjobb. Régebbi verziónál semmi laggom nincs, de abból hiányzik egy csomó cucc, amit használok nap mint nap illetve vizuális elem, és ez néha-néha beakad Chrome Dev.. A többi az szaggatott, amikor a fórumot görgettem (Firefox iszonyatosan, kb 3 fps) és a felület sem tetszett (némelyik alul + felül is elvett a képből + a navigációs gombok + az értesítési sáv, kb 4 inchen neteztem....), okés van full screen, de nincs kedvem kilépni belőle, amikor kell... Szerintem bőven jó a Chrome, arról nem is beszélve, hogy YouTube linket appban nyit meg, nem a böngészőben... Illetve az írás sem szaggat
Android = Google, Chrome = Google, így jó az ökoszisztéma
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz holozis_HUN #93559 üzenetére
Azt használom én is legtöbbször, csak még a 47...83 verziót, mert pár dolog kimaradt a frissítésből.
#?*@&!
-
seadrone
őstag
Sziasztok!
5.0.2 androidos telefonomban találtam egy olyan menüpontot, hogy a készülék titkosítása.
Ha ezt lefuttatom, ha jól értelmezem valamilyen Pin kódot fog kérni mindig, hogy a telefont feloldjam.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt minden bekapcsoláskor elég ha beírja az ember, vagy minden képernyőfeloldáskor kérni fogja?
Érdemes ezt megtenni?
Mennyire lassítja a telefont, vagy az akksi szempontjából van valami hátránya?
Az adatokat számítógépre oda-vissza ugyanúgy fogom tudni másolni?
Köszi szépen, és remélem nem off a téma
ja, a telefon egy Samsung A3 dual SIM egy giga rammal és négymagos procival
[ Szerkesztve ]
-
krups8
tag
Sziasztok! Nem igazodok el a torrent hogy megy 5-ös androidon. WP-n ment, de itt leszedtem az utorrentet meg valami downloadert (ami nem tudom minel kell), de ismeretlenként tölti le a torrentet, a searchra meg kéri a http// hivatkozást ami egy torrentnek hol is van?
-
seadrone
őstag
Az egyik ismerősöm a Windows Phoneján mutatott olyat, mint a street view , és hogyha az utcán a készüléket maga előtt tartva mondjuk egy épületre irányította a telefont, vagyis a kamerát, amin érzékelte a dolgot, kiírta hogy mi található ott .
Ilyen androidra van?
Köszi, és köszönöm az előző hozzászólásomra is a választ
-
Fall-N
veterán
+1 a Fludra. Én akkor vettem meg amikor még Holo kinézetű volt. Utorrent PC-n sem jó már, tele van az is reklámmal. Telefonra hasonlóan gagyi a kinézete + jóval drágább a Fludnál a reklámmentes verzió. Ráadásul érthetetlen módon fent van Bittorent néven is, amit már PC-n sem értettem minek kétszer ugyanaz.
SD Maid tényleg jó, meg is vettem, repült is a CCleaner.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
darvinya
titán
Érdekes ez a G.Play áruház frissítés.
Mert ma kaptam meg 6.3.16B verziót, de megnézve hol tart a verzió 6.4.12C-nél jár már.Akkor hogy ossza ki a frissítést?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gatto_
senior tag
válasz tomy86 #93563 üzenetére
Mi legyen a neve? A program írója nevezi így kezdetek óta az ominózus menüpontot, csak eddig jobbnak láttam a "hibakeresőt" használni. Az új verzióban áttértem a szószerinti fordításra, de ha gondoljátok visszanevezem. Amúgy a menüpont logója is valami szellem, előtte meg sírkő volt ami a holttestekre utal.
-
DS39
nagyúr
válasz darvinya #93577 üzenetére
ez jó kérdés, nekem az is furcsa, hogy van egy app, ami a kiírása szerint mondjuk április 2-án frissült, de a play csak 6-án jelezte. illetve van olyan is hogy frissítek egy appot, és két nap múlva jelzi megint, de a leírásában ugyanaz a dátum szerepel, mint korábban.
-
tomy86
addikt
válasz gatto_ #93578 üzenetére
Tény hogy a "Hibakereső" nem fedte a menüpont funkcióját. Értem, hogy a "Corpse Finder" fordítása, de azért beláthatod, hogy vicces azt látni egy program megnyitásakor, hogy az első menüpont a "Holttestek". És ezzel nem a munkádat akarom leszólni (ezek szerint te fordítottad a programot), sőt köszönet a magyarításért. Rövid meghatározásra most nincs tippem, de "Program szemét" vagy "Visszamaradt adatok".
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Tudtommal hivatalosan még mindig nincs eldöntve, hogy illegális-e a torrent. Filmek, zenék letöltése saját célra elvileg nem illegális. A megosztás körül meg ugye az a vita, hogy nem teljes adatot osztasz meg, hanem csak darabokat.
Igazából a Btk. is ködösen fogalmaz, de a 100 ezer Ft-os alsó határ attól még él, tehát ha 1 filmet letöltesz, akkor az még csak szabálysértés.
(#93582) darvinya: De akkor már miért app? Az megint egy angol szó, nincs ilyen a magyar nyelvben.
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #93585 üzenetére
Én nem frissítésekről írtam, hanem magáról a Play áruházról.
Ezt nem jelzi, hanem simán frissíti.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gatto_
senior tag
Nos, átírtam a "Holttestek"-et "Program maradványok"-ra.
Ez tűnt a legjobb kompromisszumos megoldásnak.
A következő frissítéskor biztos bekerül. -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Olyan navigációt keresnék, ami mutatja a most élesített fix traffipaxokat is, valós időben szól, ha közeledek egyhez.
Köszönöm előre is!"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
tomy86
addikt
válasz gatto_ #93586 üzenetére
Tudom, hogy egyszavas megoldás kellene. Ezért is írtam hogy rövid meghatározásra nincs tippem, de talán elég lenne egyszerűen az általad is írt "maradványok". A lényeget fedi és szerintem jobban passzol a teljes fordítás stílusához. Arra gondolok, hogy a "Holttestek" vicces, meg a felhasználók többsége tudja miről van szó, de a fordítás többi része (helyesen) nem a poénkodásról szól. Gondolom a "holttestek" menüpontnál sem az volt a szándék, de mégis úgy sikerült. De ez csak az én véleményem, emiatt nem kell megváltoztatni a fordítást, mert nyilván sokaknak meg bejön.
-
Mezga Aladár
veterán
Tudtok olyan alkalmazást, ami automatán csatolja a hálózati megosztásokat(cifs, nfs)?
Természetesen miután beállítottam. -
törölt tag
válasz Mezga Aladár #93595 üzenetére
Talán. Vagy, inkább úgy fogalmazok, hogy elméletileg megoldható (Android 4.4 előtti verziókon nekem működött). Sikerült már valamelyik csatolást "manuálisan" összehoznod?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #93597 üzenetére
Milyen Android verzióra kéne?
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #93599 üzenetére
Az nem egyszerű. Alapfeltétel a kernel támogatás. Aztán létre kell hozni egy olyan csatolási pontot, ami kívül esik a tárhelyemuláción és media_rw csoportjogosultságú. Utána már ehhez tudsz mountolni. Ez az elmélet. Az a gond, hogy a CIFS manager -t már egy ideje nem fejlesztik, így nem tudja kezelni az új rendszereket. Hiányzik belőle pl. az mm (master mount) parancs lehetősége. De, az XDA -n van patchelt verziója. Ezt a leírást találtam hozzá. A SELinuxot a "setenforce 0" paranccsal tudod kikapcsolni (és a "getenforce" paranccsal tiáudod ellenőrizni az állapotát).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Politika
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- POWER UP! Antec Earthwatts Pro EA550G 550W Gold tápegység INGYÉ FOXY
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
- Corsair RM650X moduláris tápegység eladó!
- Apple watch series 7 cellular 45mm
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest