Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Szintén ilyen, szerintem a kettéosztott memóriával rendelkező telóknál így van, volt Prestigiom, most Gigabyte van. Mindkettő osztott, a 4 giga alapból cca 2,1 felhasználható amiből 1,3 appoknak, maradék médiának van fenntartva. Ha nincs sd kártya a maradék 800 megát használja zenére fotóra stb. Amint belekerül egy kártya, az az alapértelmezett médiatároló, viszont kitkat alatt is lehet sd-re pakolni.
-
llaszlo
veterán
A saját korábban letöltött appok között hogyan lehet keresni? Keresnék egy kb 3-4 éve letöltött programot. De amikor a saját appokhoz megyek és amikor rákeresek kidob egy rakás találatot a play-ről. De nem csak azokat amiket letöltöttem.
-
törölt tag
-
Frozzy
őstag
válasz
Frozzy #69035 üzenetére
egészen pontosan a nyomtató Kyocera FS-1128MFP
KYOCERA Mobile Print alkalmazást nem tudom TAB-ra csak telefonra telepíteni így ezért ez nem megoldás..
PrinterShare alkalmazással próbálkoztam megtalálja a nyomtatót de hiába nyomok rá, hogy print valahogyan a nyomtató még sem nyomtat.
PrintHand tökéletes lenne ott már IP szerint is tudom azonosítani a nyomtatót de valahogyan mindig van valami gondja ami miatt nem tud nyomtatni.
Talán arra gondoltam telóról lementem a mobile print .apk-t és úgy manuálisan rakom fel TAB-ra, de ezt még nem próbáltam és a végső megoldás lenne
BÁRKINEK valami jobb ötlete illetve kitaposott útvonalára lennék kíváncsi!
-
Speeedfire
félisten
Létezik olyan program, amivel androidhoz lehet csatlakozni? Zenéket szeretnék lejátszani a tableten és mondjuk telefonnak irányítani, hogy mit játszon le. Spotify alatt ez nagyon jó, de pl soundcloud vagy alap zenelejátszót nem tudok így irányítani.
-
válasz
Tav-Csoves #69034 üzenetére
Ez így van, az a normális, hogy alacsonyabb ISO értéknél, sötétebb a kép.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #69034 üzenetére
Ahogyan olvastam pont a note3 fórumban dicsérték nagyon, az biztos, hogy note 2 és 4 esetében rosszabb a gyárinál, bár 4-nél is inkább azt mondják, hogy vmiért a Snapdragonnál jobb eredményt produkál, viszont Exynosnál trágya.
-
Frozzy
őstag
Adott egy kyocera irodai nyomtató illetve egy Lenovo TAB A7-40 androidos eszköz. meg kellene oldani valahogyan, hogy tudjak nyomtatni a nyomtatóval. De eddig még nem nagyon sikerült
milyen alkalmazást kellene használnom, hogy működjön ?
amúgy wifi hálózaton keresztül szeretnék, az sem hátrány ha IP szerint be tudnám állítani és úgy tudnának kommunikálni.
Előre is köszönöm
-
psg5
veterán
válasz
tagagaba53 #69030 üzenetére
Köszi. Igen ezt régen én is használtam, de nem mindig azt akarta ami én. De ezt is ajánlani fogom, bár a backop os pont jó fapadosnak tűnik.
-
csadi0011
őstag
A Google naptárban létrehoztam egy magyar névnapok naptárat, benne a névnapokkal. PC-n csináltam. Látható is meg minden, de xperia mobilon nem látom a neveket. A naptár alkalmazásban az oldalról behúzható menüben csak 3 ki-be kapcsolható naptár van: Google fiók, Xperia Facebook, Eszköz naptára.
Mi lehet a probléma?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #69024 üzenetére
Én nem kétlem, hogy vannak olyan telefonok ahol jobb minőséget produkál, viszont az általam használt készülékeken borzalmasan zajos volt a végeredmény. Éppen ezért nem is kritizáltam túlzottan mivel sokan esküsznek rá, én kerülöm.
-
max-11
tag
Sziasztok! officeSuit pro 8 használatával kapcsolatban kérdezlek Titeket.
1/�Hogy lehet egyszerre 2 dokumentumot nyitva tartani és váltani köztük?�pl. Két word szövegével kellene dolgoznom.
2/�Másik:�ha szerkesztek egy szöveget, majd átlépek máshová pl. Home, utána a futó alkalmazások közt nem mutatja az officesuit-ot, ha ekkor meg akarom nyitni mappából az adott doc-ot, akkor viszont azt válaszolja, h nyitva van.. hová teszi ilyenkor?
Köszönöm!!!!!!!!!!!!! -
válasz
Tav-Csoves #69024 üzenetére
Gondolom magasabb ISO értéket állít be.
-
Tav-Csoves
őstag
Hello, miért zajosabbak a képek a snap camban mint a gyáriban alkalmazásban?
-
törölt tag
Üdv!
Valamiért eltünt a Pictures mappa a belső memóriából (prestigio 5453, 4.4.2 android) és így nem tud képernyő fotót menteni.
Valaki tud ebben segíteni? -
BtommyX
csendes tag
Tud valaki egy alternatívát a sync.me alkalmazásra? Mostanában kéri a telefonszámomat a belépéshez én meg nemnagyon adnám azt meg neki.
Aki esetleg nem ismerné a sync.me-t, az a lényege, hogy belép facebookra és név alapján ha megvan egy ismerős telefonszáma, akkor letölti annak a profilképét a telefonkönyvbe.
-
punky10
addikt
1.6-is Android alatt valóban történt pár ilyen eset, de azóta nem hallottam róla.X10 mini és Galaxy Spica telefonokról olvastam(illetve X10 mini estén tapasztaltam) ettől de már az Xperia 2.1-ess frissítése is megoldotta a problémát.Attól függetlenül én azóta 1-2 havonta csinálok egy biztonsági mentés a memóriakártyára is, de szerencsére már nincs rá szükség...
-
air
nagyúr
"Nekem pl volt, hogy ott volt minden, új telefonnal szinkronizáltam és valamiért a telefont vette alapnak és mivel azon nem volt semmi, ezért a google címtárból is törölt mindent."
Na, ilyen soha nem fordulhat elő. Mint ahogy nem is fordul.
Nem egyszer szinkronizáltam már vissza üres telefonra mindent a felhőből.
Az SMS Backup + feltölti az SMS-eket is a Google fiókodba. -
psg5
veterán
Nincs sd kártyája.
A google szinkronizálástól mindig tartunk. Nekem pl volt, hogy ott volt minden, új telefonnal szinkronizáltam és valamiért a telefont vette alapnak és mivel azon nem volt semmi, ezért a google címtárból is törölt mindent.
Amúgy google-val üzeneteket is lehet szinkronizálni? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Olyan app kellene amivel a legbiztonságosabb módon tudom lementeni vagy szinkronizálni a PC-vel a névjegyeket és üzeneteket, mást nem kell , de a szinkronizálás csak úgy okés, ha a a PC-n tárolja, ha pl gáz van a tlefonnal, és egy másik telefonra át akarom tenni a névjegyeket, üzeneteket, akkor nem úgy szinkronizál, hogy a PC-n lévőket törli, mert a telefon üres!
Tudtok ilyent? -
air
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Droidra létezik valami app, amivel azt tudom elérni, hogy ha hívást kapok, vagy sms-t, akkor felvillanjon a telefon vakuja?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Nekem Prestigio multiphone 4322 telefonom van 4,1es Jelly Bean androiddal.
Néhány napja nem frissít magától a Gmail alkalmazás. Ti tapasztaltatok ilyen hibát ?
Hol kell leellenőrizni, hogy a szinkronizáció be van-e kapcsolva ?
Vagy lehet, hogy a Gmail alkalmazást frissíteni kellene, mert egy idő után a régi verziókban nem megy a szinkronizáció ?
köszi szépen.
-
105XF
csendes tag
Help! Eltunt a Samsung Galaxy GT-I9000 Androidos telefonom Beallitasok menu pontja! Az a Beallitasok menu ahol a telefonszamot is kitudom jelolni hogy elkuldje.
Hogyan tudnam elo varazsolni? Ebben kernem segitsegeteket. Nagyon amator vagyok ezen a teren!
Segitsegeteket elore is koszonom! -
törölt tag
válasz
#41133696 #68892 üzenetére
Egy kérdés TSF Launcher 3D Shell témában: A vízszintes dokkolón is ott van a hat pontból álló "Alkalmazások képernyő" gomb, ami a gyári indító kedvencek sávján is megtalálható volt. Lényegében ugyanazt a típusú lapot hozza be, csak szebb és kibővített funkcionalitással, ugyanis itt már lehetőség van ezen az oldalon is mappákba rendezni az alkalmazásokat.
A kérdésem is ehhez kapcsolódik, Ti hogy szoktátok csinálni? Csak az asztalon hoztok létre mappákat, vagy már eleve itt is csoportosítjátok őket? Ugyanis én jelenleg két módszerrel dolgoztam, az egyik, hogy itt hoztam létre mappákat, amiket persze ki is húztam az asztalra. A másik, hogy bizonyos alkalmazásokat csak az asztalon rendeztem. Valószínűleg nincs különösebb jelentősége a dolognak, de azért érdekelne a véleményetek.
-
bul07
nagyúr
ADB plugin alatt erre gondolsz ugye
És csak simán kimásolom TC-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest