Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz HoTaZo #98049 üzenetére
"rossz jel, hogy pc-re se tudom csatlakoztatni, pedig rajta van a dobozán"
Compatible with: Smartphone,Tablet PC
A Tablet és a PC között nincs vessző, tehát nem PC-hez, hanem táblagéphez tudod csatlakoztatni, amin Android fut.
Egyébként amikor csatlakoztattad a géphez, akkor próbáld meg váltogatni az üzemmódokat, hátha valamelyikkel működik.
[link]Bár én továbbra is azt mondom, hogy ha rossz, akkor legközelebb iPega PG-9033-at, vagy PG-9037-et rendelj. Mindkettő kompatibilis PC-vel BT-n keresztül. Vannak még olyan iPega kontrollerek is, amik külön vevővel csatlakoztathatóak, de azokat inkább csak kizárólag PC-s megoldásnak tartom (bár azokon is van tartó), mert ott még a vevőt is be kellene dugnod a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz nyisziati #98046 üzenetére
Hát, tartok tőle, hogy a gamepad a hibás. Se a Rayman se a leírásuk szerint tesztelt Cordy nevű játék se megy.
Még reménykedek benne, hogy másik telón elindul, de rossz jel, hogy pc-re se tudom csatlakoztatni, pedig rajta van a dobozán.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Mr.C
őstag
válasz Juditta_56 #98045 üzenetére
Aida64 vagy CpuZ-vel is meg lehet tudni. Sztem a proximity lefedése nem jelent semmit, mert szvsz nem az a baja, hogy túl világos van, hanem "megfő"
Nem tudom, mennyi rom verzió volt a telefonon (gyanítom, hogy ezzel nem foglalkoztál) de lehet, ha frissítesz vagy másikat raksz rá, megjavul a probléma.De azt is hozzá tenném, hogy abszolút nem egészséges az elektronikának a tűző nap...
sudo rm -rf /*
-
Krill77
őstag
Hi. Valahogy tudom allitgatni a kijelző érzékenységét/pontossagat?
Kösz -
Juditta_56
aktív tag
Köszönöm!
Pontosan: kékes a kijelző és NEM kell újraindítani kihűlés után, akár az ujjlenyomat olvasóval is indul. Persze, ha össze-vissza nyomkodom közben, arra azért reagál és volt már, hogy kikapcsolt. A proci hője kiderülhet valahonnan?
Kicsit rapszodikus a telóm. Tegnap reggel pl. végigcsinálta a hazautat, pedig keményen sütötte a nap. Igaz, most a szellőző beömlőnyílására van feltéve (no klima).
Közben én is kaptam egy olyan ötletet, hogy fedjem le a Light sensort próbaképpen. Mondjuk, nem tudom, hogy hol van, keresem guglin is, a teló topikjában is kérdeztem, egyelőre nem derült. ki.
Kösz még egyszer, hogy foglalkozol velem...
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
ctibor
senior tag
Egyelőre - bevallom - én is a Google fotó appot használom e célra. A Megára főleg régebbi, illetve fényképezőgéppel készült fotókat tettem fel. De az ikonja ott figyel a telón és a tableten is, így bármikor le tudok tölteni képet az archívumból. Csak az automata feltöltés funkciót kapcsoltam ki.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely értékelni tudja a Bluetooth jelet, mint a wi-fi hálózat érzékelő alkalmazások?
Röviden: vettem Gamepadot, mely csatlakozik a telefonomhoz, csak nem vezérel semmit a játékokban.
Nem tudom, hogy engedélyeket kell-e állítanom hozzá, s akkor hol, milyet?
Vagy rossz a Gamepad és nem küld lelet. Ezt szeretném tudni bemérni.
Egyelőre nem tudom másik telefonhoz csatlakoztatva kipróbálni.[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Mr.C
őstag
válasz Heisenberg69 #98038 üzenetére
xda
Nem tudom, működik-e, csak találtam(#98036) Juditta_56 Az a hőmérséklet az akkumulátor hőmérséklete, nem a cpu-é. Eddig nagyon úgy néz ki, a hőre/napra "allergiás. De pontosabban kékes a kijelző és utána csak ha "lehűl" akkor jön vissza? vagy újra kell indítanod (15 mp-ig nyomva a bekapcsoló gombot)?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Heisenberg69
senior tag
Köszönöm mindenkinek sikerült megosztani a netet! Ám lenne még egy kérdésem. Az xperia weather appot hogy tudom telepíteni lg g4 re? Vagy nincs rá mód?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Mr.C
őstag
válasz #61600768 #98035 üzenetére
Öhm....
Volt egy kérdés, ami úgy szólt, tud-e képeket szinkronizálni gép és telefon között.
Erre volt az az "ftpsync" vagy mi, nem emlékszem, és én írtam, hogy a dropboxban van ilyen feature(csak hogy a kezdetektől induljunk)
onnantól jött a csevegés a felhőkről
meg a napsütésrőlsudo rm -rf /*
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Juditta_56 #97883 üzenetére
Esetleg erre valaki?
Nem szeretnék türelmetlenkedni, látom, hogy mindig, mindenki betartja a fórum szabályait, én sem akarom feleslegesen szaporítani a hsz-ek számát...
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #98031 üzenetére
És ezt pont te mondod, hogy itt mi nem ide való
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #98019 üzenetére
Mert megint egy semmitmondó hsz született tőled, azért.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
tordaitibi
veterán
válasz nyisziati #98009 üzenetére
Nem ugy benak, jol tudja nalam is a Puffin es az Opera is a fekvo tajolast,
a teljeskepernyovel van bajom, ezek nem tuntetik el a navbart, neha a statusbart sem.
Mint Somatom is emlitette, egy csak fekvomodra keszult tv nezo alkalmazas se tudja ezt,
pedig az aztan tenyleg csak arra van, hogy bamuld a tvadast. Nem a fekete csikot oldalt-fennt.
Nem vagyok apk keszito(sajna hulye vok. hozza) de ennyire elhanyagolt a normalis immersive mode?Ui:
A mukahelyem eleg laza, a tabletem kepe napi 4-5 orat van kikuldve egy 22" monitorra Miracasttal,
es igy mar nagyon zavaro a jobboldali allando navibar. Legalabbis engem zavar. -
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #98014 üzenetére
Beállítások-Tovább-Internet megosztás
aprokaroka87
Neked egyáltalán van telefonod/táblagéped?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Heisenberg69 #98014 üzenetére
Telefonban a megosztás részen nincs benne?
wifi-nek kellene lennie 2.2 óta -
Heisenberg69
senior tag
Üdv. Milyen appal tudom a telefon netjet negosztani? 4G. A laptopra kellene a net.
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
nyisziati
veterán
válasz tordaitibi #98007 üzenetére
Miért bénák a böngészők? Én hármat is használok fektetve, a tördelés is teljesen jó, és minden más is. Firefox, Photon (Flash miatt) és a beépített.
De a többi appal sincs gondom. MyTelenor, Aliexpress, Viber... Szinte nem tudok olyat mondani, ami ne funkcionálna jól fektetve.
Android 4.4.2 alatt.
Mondjuk én inkább csak a böngészőket használom így, de párszor próbáltam már a többi appot is, nem volt gond. -
tordaitibi
veterán
válasz darvinya #98002 üzenetére
Bonyolult? Nem tudom..
Nalam meg az altalad hasznalt boritotta meg tobbszor a 4.2-t.
Eddig 2 darab alkalmazas kepes nalam normalis fullscreenre,
a Quick Pic, es az MX Player.
A tv nezok is benak, a Digi es a Mindigtv is. Bongeszokrol ne is beszeljunk.
Ilyen nehez ezt megoldani olyan alkalmazasoknal, ami 100% fekvo modban megy? -
Gabesz87
veterán
Android Auto segítség kellene: ki akartam ma próbálni, de nem sikerült valamiért. Összedugtam a telót a kocsival, indítottam az appot, de semmi. Azt írja, hogy csatlakoztassam az autóhoz. Arra gondoltam, az nem gond, hogy Bluetooth-on közben össze van kapcsolódva? Ez zavarhatja?
-
-
darvinya
titán
válasz #79335424 #97997 üzenetére
Én meg hülyét kapok, mikor fej nehéz telot legalul matatva kiesik.
Soha többet ilyet.tordaitibi
Az 1x bonyolult, 2x miért kell neki ennyi jogosultság, 3x eddig csak szét hullott a kép tőle.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest