- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
air
nagyúr
válasz
myke01 #29040 üzenetére
Ha biztos vagy benne, hogy volt ilyen kérdés, miért nem használod a keresőt?
Igen, volt. Talán többször is.
És mindig el lett mondva, hogy jó, ingyenes, offline nem létezik.
Van offline, ingyenes, de nem a legjobb.
Van jó, offline, de nem ingyenes.
És van jó, ingyenes, de nem offline.
Választhatsz!
Egyébként mindenkinek szubjektív, hogy mi a legjobb.
Így erre a kérdésre nem lehet megfelelő választ adni.
(Mondjuk úgy, hogy hülye kérdésre, hülye választ kaptál.)
-
SwiftKey Cloud Beta v4.2.0.94
Changes:
Improved behaviour of different keyboard layouts when multiple languages are enabled
Improvement to Flow prediction quality
Minor performance improvements aimed at reducing likelihood of lag
Fixes for a variety of crashes in the settings
Improvements in hyphen handling
Keyboard should no longer refuse to accept input for a short while after pressing send in messaging apps
Kingsoft Office should no longer cause a crash
Fixed crashes when personalizing with Gmail
Enter key should now move cursor to new line in Firefox
Predictions disabled in Vaulty app’s password fieldKnown issues:
When words are removed from predictions on device, they may need to be re-added on all devices individually
Two emojis typed next to each other in Handcent or Hangouts may combine into a weird new emoji
Occasional crashes in cloud setup -
-
fatal`
titán
válasz
domerator #29012 üzenetére
"Jól le van védve ez a Neutron... még a programok kezelésében sincs olyan, hogy frissítés eltávolítása!)"
Olyan nem is lesz. Az csak a rendszeralkalmazásoknál van, mert azt letörölni teljesen nem lehet (root nélkül).
(#29016) Bozek: A régi protected appokat nem lehetett, mostmár más módszer van a védelemre és, ha jól tudom ezeket át lehet rakni sd-re. Bár gondolom csomó fejlesztést igényel, meg a tárhelynövekedés miatt lassan az egész értelmét veszti. Már az alsókategóriában sincs párszáz megabájtos tárhely, legalábbis a legtöbb telefonban legalább 2 giga szokott lenni. (Nem a 10 ezer forintos kategóriára gondolok azért)
(#29018) dokee78: Miért ne lehetne?
Nálam simán működik. Mondjuk a webes playből próbáltam.
(#29020) Bozek: Szerintem meg aktív eszköz kell hozzá, nálam simán felvette. Vagy csak bugos a webes play
(#29023) O$zkł. PowerAMP (és talán már a PlayerPRO is) tud FLACot lejátszani.
(#29027) pepe091: Ha jól tudom, dokee78-nak most nincs smartphoneja (várja az Xperia M-et), gondolom, azért teszi/tenné oda, hogy később ne felejtse el.
-
myke01
senior tag
Biztos volt már 1000X kérdés
,de most újra "elhangzik" .
Melyik a legjobb ingyenes offline navigáció Androidra (autós ,kerékpáros ,gyalogos) ,ami esetleg tud magyarul is ? Gondolom a gugliéhoz még mindig kell internet kapcsolat.....
-
Üdv.
Nokia PC Suite-tal tudtam a gépről üzenetet küldeni, amit a telefon továbbított.
Egy Galaxy S2 Plus-nál ezt hogyan tudom megvalósítani? -
Bozek
nagyúr
Amúgy az n7player-nél ez van:
Támogatott audio formátumok: MP3, MP4, M4A, OGG, WAV, 3GP, közepén, XMF, ogg, mkv (4.0 +), flac (3.1 +), AAC (3.1 +)Szóval ha nincs 3.1 feletti Android a telefonon, akkor nem fogja lejátszani. Mondjuk innentől fogva sok értelmét nem látom, mert azoknál meg már alapból az Android-ban van a FLAC támogatás, szóval a gyári lejátszó is viszi.
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #29031 üzenetére
Cikk: Rejtett jogosultságkezelő az Android 4.3-ban
A program: Permission Manager -
Deck
titán
Poweramp viszi.
"plays mp3, mp4/m4a (incl. alac), ogg, wma*, flac, wav, ape, wv, tta, mpc, aiff "
(#29027) pepe091 Én pl azért, mivel van egy app amit majd akarok Android 4.3-on használni de még nem kompatibilis a telefonommal. Ez egy ingyenes app. Amúgy én is azért, teszek fel ide appokat amiért, te.
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
.flac kiterjesztésű zenét nem tudok lejátszani, próbáltam n7playert de azzal sem működött, nexus 4-em van, 1000 kbps körüli zenék, csak egy albummal van gondom valakinek valami ötlete? Van esetleg gyári zenelejatszohoz vmi kodek? -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #29018 üzenetére
Szerintem azért, mert ingyenes.
Én úgy tudom, azokat nem lehet kívánságlistára pakolni.
Mondjuk ez érdekes egy dolog. WiFi Direct-el kapcsolódik, látom is a kapcsolatot a WiFi beállításokon belül. Viszont ha nem a programmal, hanem csak úgy simán akarom használni, akkor meg WPA kódot kér.
-
spiritex
veterán
válasz
sharkybacsi #28930 üzenetére
Nagyon jó ez a Springpad, csak nem ismeri a magyar ő, ű betűket...
-
Bozek
nagyúr
Kipróbáltam a SuperBeam-et és csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek 4.0 feletti Android van a telefonján. A WiFi Direct-et használja fájlküldésre, nálam olyan 3,5-4 MB ment át másodpercenként. Párosítani lehet NFC-vel vagy QR-kóddal.
-
Jacak
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #28921 üzenetére
A "Gettin' Over You"-ban valszeg nem 3.2"-en gépel a tag,egyébként a Smart Keyboard (Pro)-ban van "hagyományos" telóbillzet-elrendezés(T9 néven).
-
San398
őstag
válasz
Crytek #29013 üzenetére
Szerintem ez használható: Angol nyelvtan
-
Crytek
nagyúr
Létezik valami ingyenes angol nyelvoktató program androidra?
-
domerator
veterán
válasz
fatal` #29004 üzenetére
Grrr.. Most kipróbáltam, frissítés után megpróbáltam az elmentett apk-t visszatelepíteni és nem engedte.
Jól le van védve ez a Neutron... még a programok kezelésében sincs olyan, hogy frissítés eltávolítása!)
Viszont megéri az árát (és végül is a frissítés sem lett rossz)
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Van olyan voip csevegő app ahol lehet konferencia hívást indítani? Próbáltam Viber t Skype ot, egyikben sem lehet egyszerre két emberrel beszélni, max úgy, hogy amíg az egyikkel beszélek, a másik szüneteltetve van... -
S e t h
nagyúr
válasz
kavics325i #28950 üzenetére
Köszi!
-
fatal`
titán
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #29001 üzenetére
Most már legalább ezt is tudom.
-
helixP
nagyúr
Vibert egyszerre csak egy készülékkel lehet használni...? Mert a tabletemen bejelentkeztem és a telefonomon ledobta az accountot, aztán ez megtörtént fordítva is...
-
Bozek
nagyúr
válasz
raziel01 #28987 üzenetére
Tudom, ezer éve ezt használom (na jó, még csak 3 éves a program).
Részben segítettem a fordítást is, csak az utóbbi időben nem volt rá időm. Lehet, hogy írok egyet a fejlesztőnek, hogy van-e valami munka vele.
Mondjuk a menüben a kisbetűs "opciók" menüpontot még mindig nem cserélte le, pedig szóltam neki párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest