- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #112044 üzenetére
Látom. Remélem, Xposed -del felvarázsolható más telóra is. De jó lenne! Vajon mennyit tud "megjegyezni"? Bizonyos számokhoz hozzárendelném, hogy hívásfogadáskor mondja be a hívásrögzítésre vonatkozó jogszabályt. Az összes paragrafust. Ha fél óra múlva még van kedve velem beszélgetni, hát üsse kavics!
-
togvau
senior tag
Kellene nekem egy egyszerű podcast hallgató app, ami nem spammel szerinte engem érdeklő, meg épp trendy podcastokkal, hanem csak a feliratkozott podcastokat lehet hallgatni. Van ilyen?
-
zsoltzsolt
addikt
Tudnátok tabletre olyan launchereket ajánlani, ami fekve elfordul és az alsó irányítópultot (nem tudom mia neve
, ami alulra helyez ki ikonokot) nem hagyja alul fekvő módban, hanem kiteszi a képernyő szélére.
Remélem érthetően írtam le
Előre is köszönöm az ötleteket! -
T. I.
senior tag
Facebook app nem települ. A google play hibaelhárítási lépései nem működnek. Mi lehet a gond, találkozott már bárki ilyennel?
-
Bozek
nagyúr
válasz
hatpersze #112040 üzenetére
Nem, egyáltalán nem arra gondolt. Létezik a Sony Xperia telefonokban Xperia Answering Machine.
(#112011) Somatom: Látod, a Sony megoldotta.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Segítsetek pls, mert megőrülök. Két fontos doksit kellene beszkennelnem és PDF-be elmenteni. Neten rátaláltam az Adobe Scan app-ra (mert ugye az Adobe fasza) lefotózom a doksit, elmentem pdf-be, de a telefonon sehol nem találom. Se atelefon memóriában, se az SD-n. Nincs Adobe mappa. Keresésnél rámutat a mappára, de az meg üres... ráadásul nekem fel kéne mentenem a fotókba, hogy soha ne tűnjön el. Szóval ajnljatok nekem valami fasza szkennelő appot, amivel fel is tudok tölteni a Fotók appba. Lehet fizetős is!
Köszönöm!
-
7Sony7
addikt
Üdv. A telómon, ha nyomva tartom a bekapcsoló gombot, akkor újraindul. Ez néha megtörténik a zsebemben is.
Le tudnám ezt valahogy tiltani? -
S e t h
nagyúr
Mindjárt felhívom a cég vezérigazgatóját, megkérdezem.
Egyébként a korábbi, 2.2.3-as verzió tökéletes, bár félrevezető lenne ezt feltüntetni, mert aki most vesz először okostelefont, azt sem fogja tudni mi fán terem a google playen kívül, bár ha jól emlékszem talán quickpic-nél bejött.
Esetleg gboard jó alternatíva helyette. -
zool1
őstag
válasz
sebijani1982 #112031 üzenetére
A legújabb Sygic van fent. Beírva a település nevét, rögtön megtalálta!
-
castiels
addikt
Nektek megy a hbo go app androidon chromecastel?
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Sygic-kel kapcsolatos segítségre lenne szükségem.
Erdélybe kirándulnának ismerősék, Sygic navigációjuk van.
Viszont a Romániában való keresés nagyon nem működik.
Sancraiu lenne az egyik úticél, de fel sem ajánlja, általában 6-7 fix úticélt ad, bármit írunk.
A saját telefonomon Here we go van, azzal simán megtaláltam.Akinek van Sygic navigációja, megtenné, hogy ellenőrzi, hogy a hiba általános a Román térképpel kapcsolatban? Vagy a hiba az ismerős készülékében van...
Magyarországon tökéletesen navigál a készülék és a Sygic
-
vacs
veterán
Egy remek facebook app, a Simple for Facebook Pro most még pár óráig ingyenes (amúgy 500 Ft), [link]!
Mivel az összefoglalóban lévő Swipe for Facebook hibásan működik, a fejlesztő viszont nem javítja (én megvettem a fizetős verzióját, kétszer írtam neki, de azt se javítja), ezért érdemes kipróbálni a Simple-t!
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
Somatom #112018 üzenetére
"Nandroid mentést semmilyen, OS alatt futó program sem tudhat."
Ez sem teljesen igaz, ebben a formában.
Ezzel lehet nandroid mentést csinálni, leállítás nélkül: Online Nandroid Backup -
Kékes525
félisten
válasz
Bozek #112020 üzenetére
Ez viszont lehet, régen volt.
How to Restore Just the Apps from Nandroid Backup using Titanium Backup
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
-
droti25
őstag
Sziasztok
mondjatok már egy alternatívát a titanium backup-ra, nem rootolt telóra!
Köszi előre is -
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #112008 üzenetére
"Hiszen ez arra való, hogy vigyük magunkkal."
Ennek nincs jelentősége. Publikus IP esetén akár a telódat is beregelheted DDNS szerverre (az enyém be van regelve).
Raymee18:
Ilyen alkalmazást biztosan nem fogsz találni, mert Androidon hanghívásba nem lehet média hangot bejátszani. Őszintén szólva most hallok először arról, hogy ez egy gyártónak sikerült. Nagyon meglepett. -
woodworm
veterán
válasz
zeon.hu #112007 üzenetére
A mifi adminfelületén kell lennie valamilyen statuszoldalnak, ott a kapcsolat tulajdonságainál látszódnia kell a jelenlegi IP-címednek. Böngészőben megnyitsz egy online port test oldalt és összehasonlítod a két címet, ha egyezik, akkor publikusat adott a szolgáltató.
(#112008) SharpSA
Minél többször változhat a cím, annál több értelme van egy automatizmusnak, nem? -
raymee18
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan alkalmazást keresek mint ami a sonynak alapból beépítésre került a rendszerébe.
Pontosan egy olyan alkalmazást keresek ami 5-6mpet vár mielőtt automatikusan fogadja a hivást lejátsza a szöveget majd a telefonra rögzíti a hívó hangját.
Sokat használtam anno mivel munkahelyemen nem lehet telefont használni adatvédelem miatt. De mellékállásban weboldalakat készítek igy hasznát vettem ennek a funkvionak a sonyba.
Jelenleg Samsung s7 Edge telefonom van. -
Sziasztok!
Szerintetek miért lehet az, hogy két különböző telefonon a Google Térkép ugyanazt a kijelölt területet offline mentésként elég különböző méretekben szeretné letölteni?
[kép]A képen balra lévő Galaxy Nexus telefonon a Térkép 9.54.1-, a jobbra lévő LG G2-n pedig a 9.55.0-ás verzió fut. A G2-n bétatesztelői programként fut és mindkettő telefonon főzött ROM van.
Érdekelne, hogy vajon mi váltja ki ezt a jelentős különbséget a méreteket illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Family Link
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Macbook White 13" unibody
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest