- [Re:] A Redmi K30-cal rúgta be az 5G a középkategória ajtaját
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Xiaomi Mi A2 - fejlődött is, meg nem is
- [Re:] Búcsúzik a Windows 10 Mobile
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
-
- Utoljára frissítve: 2019-09-06 09:13:26
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Hozzászólok Aktív témák
-
Letezik valami vedeo lejatszo ami kezeli a szoveget is?
Egyedi ventiracsok gyartasa: https://hardverapro.hu/apro/egyedi_ventiracsok_olcson_modding_fan_grill_akar_vizesradira_/hsz_1-200.html
-
VegyesTamás
senior tag
Mx Player kezeli.
(Korábban TomCat333) VegyesTamás /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, Egyéb NEM tömegtartalom! :)
-
petipetya
nagyúr
Én is ezt tudom ajánlani. Tetszőleges feliratfájl megnyitható hozzá, melynek állítható a pozíciója, mérete, színe és háttere. A lejátszó pedig egy restart után is simán tudja ugyanonnan folytatni a filmet.
nincs rá lezsóidő
-
Bozek
nagyúr
Ott van a Fiókok rész, ahol hozzá tudsz adni SMB/CIFS kapcsolatot. Ha beállítottad ezt a géppel, akkor onnantól fogva a Távoli mappánál már a megfelelő könyvtárat be tudod állítani a PC-n. Ennél egyébként érdemes kiválasztani, hogy mely SSID esetében szinkronizáljon, mivel belső hálón éred el a gépet.
Ha máshonnan is szeretnéd ezt megoldani, akkor csinálj FTP vagy SFTP kapcsolatot.Kipróbáltam, működik. Sőt, még a WiFi-t is a FolderSync kapcsolgatja, ahhoz se kell hozzányúlnom.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Érdekes ,és bosszantó dolog történt velem.
Ránéztem a telóban Google fiókomra,és az a fiók amiben a névjegyek vannak,január óta nem voltak szinkronizálva.(piros felkiáltó jel volt a névjegyek szinkronizálása mellett)
Rányomtam manuálisan a szinkre,és csak minden 5.-6-ra sikerült a szinkron.
Áttettem a névjegyeket egy másik google fiókba,és ott is ugyan ez volt a helyzet.
vmi miatt az auto szinkron (névjegyek) bizonytalanul működik.
Minden más szinkron dologt(internet,gmail stb) rendben működik.
Mitől lehet ez?Illetve megnéznétek,h nektek működik-e rendesen a névjegyek szinkron?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤ Honor 8 32gb ¤¤¤
-
Toše
senior tag
Üdv.
A kábel tv szolgáltatómnál van DTV2GO szolgáltatás, ami által WiFi-re kapcsolódva élvezhetem Android eszközön egyes csatornák műsorát. Mivel jön a foci VB, arra gondoltam, hogy az androidos Galaxy S2 Plus telefonom kijelzőjén látottakat rávarázsolom a PC monitorjára. Erre van valami Play alkalmazás vagy más megoldás?
"A közgazdász az a szakértő, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amiket tegnap jósolt, miért nem következtek be ma..."
-
air
nagyúr
A Swype-ban is a jobb alsó sarokban van az enter, mint ahogyan a SwiftKey-ben is.
A jele egy talpas, visszafelé mutató nyíl.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
Alkalmazástól függőben hosszan kell nyomni az enter gombra, majd azon belül megint entert nyomni. Legalábbis a SwiftKey esetén.
[ Szerkesztve ]
nincs rá lezsóidő
-
petipetya
nagyúr
Nálam is. Ezért lép életbe, amit mondtam. Jobb alsó sarokban szmájli gomb hosszan nyom, majd enter.
[ Szerkesztve ]
nincs rá lezsóidő
-
Bozek
nagyúr
Én még reménykedek.
"Az ingyenes MTVA FIFA VB applikáció Android, iOS és Windows Phone 8 operációs rendszeren is elérhető lesz. Az esemény előtti héten élesedő online tartalmak közül az élő közvetítések, ismétlések, összefoglalók csak magyarországi IP-címről érhetők el."
[ Szerkesztve ]
-
zedok
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyat tudok-e valahogy megoldani, hogy adott az androidos telefonom, és amikor kihangosítva telefonálnék (vagy épp zenét hallgatnék róla) vezetés közben, akkor átrakja a hangot a telefonról az autó hangszórójára. Mi kellene hozzá? Előre is köszi!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Hozzászólok Aktív témák
● tilos a warez!
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adblockerek a PH-n
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault topik
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] A Redmi K30-cal rúgta be az 5G a középkategória ajtaját
- További aktív témák...