- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
LLKobe #28048 üzenetére
Köszi. Ki is próbáltam. Könnyű, gyors. Tud mindent.
Angol vélemények róla -
LLKobe
veterán
TAláltam egy jó sms appot, gyors, szép egyszerű... Itt megtalálja akit érdekel.
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok vmi jó virtuális billentyűzetet, amivel könnyedén lehet írni JavaScript-eket?
-
Jazz
veterán
Hogy mi? A 200ft-os app? és 10-ből 9 free? És ha nagyon akarod még az is free ami látszólag nem, ez meg már csak rajtad múlik.
(#28039) frozzyZTE: passz. ha nem jó, dob ki, van itt húzezer másik. [link] Célszerű a legnépszerűbbeket leszedni. (bár ezt google ügyesen megoldotta hogy átláthatatlan legyen a rendszer, és csak egyesével tudd megnézni ezen adatokat)
-
válasz
attiati #28031 üzenetére
Egyetlen egyszerű mozdulattal ki lehet kapcsolni ezt a hülye fülezést ha nincs rá szükség, nekem ez volt az első dolgom.
Gmail/3 pötty/Beállítások/mail cím/Beérkező levelek kategóriái és itt az elsődlegesen kívül minden pipát ki kell szedni, és kész, visszarakja az összeset az elsődlegesbe.
Ugyan ezt meg lehet csinálni az asztali verzióban is. -
-
xenom0rph
őstag
(#28020) LonGleY: Hát ez nem az igazi, nem talál szervert...
(#28029) frozzyZTE: runtastic valamelyik variánsa!
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
valami jó edzős alkalmazást tudnátok mondani nekem? olyan kéne ahova tudnám irni a súlyomat is. és esetleg ezt valami felhőszolgáltatásba szinkronizálni ha esetleg rendszert vagy telefont cserélnék.
Köszi előre is
-
LyonnaisFan1
őstag
Rébusz megoldva! Meglepően gyorsan
Az USB kapcsolódási módot adattárolási módra állítottam át, így gépre dugva csak a memória kártyát ismerte fel a gép egy "Cserélhető lemezként"
Azt pedig rapid gyorsan formatáltam -
raziel01
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #28025 üzenetére
Rádugod PC-re és letörölsz róla mindent az nem jó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #28025 üzenetére
Rádugod gépre és leformázod. Miért olyan nehéz ez?
Amúgy mi köze az alkalmazásokhoz?
-
LyonnaisFan1
őstag
Van olyan app amivel le lehet formatálni a memória kártyát?
A rendszer valamiért nem hajlandó leformatálni.
A Beállítások / Tároló / SD Kártyatartalom törlését alkalmazva semmit sem csinál.A belső tárhelyet szépen ki tudtam pucolni elsőre, és a visszaállítások is sikerültek. A Helium profin tette a dolgát
Már csak a memória kártyát kell formatálnom, és aztán visszatenni rá az adatokat.
-
attiati
veterán
válasz
fatal` #28013 üzenetére
És ezt hogy lehet megoldani:
Szeretném, ha lenne egy ingatlan, tőzsde, stb... mappa.
Mindegyikbe 2-3 feladó levelei kerülnének automatikusan.Címkét létrehoztam, rá is rakja automatikusan, de attól még nem pakolja át az almappába.
Igazából a kategóriákat kéne beállítanom, hogy melyikbe melyik feladó leveleit rakja? De azt hol tudom?
-
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #28016 üzenetére
A Unified Remote-ban egy rakás PC-s cucchoz van távirányító.
-
Jazz
veterán
Android hol, hogyan, miként kezeli a csengőhangot/háttérképet?
(alapvetés: jpg, mp3 külső sd kártyán)1.: Beállítások/Wallpaper/Galéria ->ezen belül nem lehet tallózni a külső sd-kártyán, ahol a háttérkép van. Néhány albumborítót meg más haszontalan dolgot megtalál, de ezt nem. Nincs könyvtárrendszer, sem menü, se semmi....
2.: Beállítások/Wallpaper/ES file explorer -> ezen keresztül kiválasztom a kívánt képet, beállítom háttérnek. Azonban a megjelenő képminőség gyatra, messze elmarad az eredeti képétől. Mintha újra tömörítette volna az eleve jpg-t, csak sokkal rosszabb minőséggel, alacsonyabb felbontással.
3.: ES file explorer/választott képnézegető Galéria/Azon belül háttérképre küldés/Körülvágás. Na most ez egy eleve méretezett kép. Ekkor újra méretezi, újra tömöríti, újra vágja?Ilyen esetben mi a legjobb megoldás, betenni egy háttérképet anélkül hogy szétszedné a rendszer?
Hol tárolja a gyári eredetieket? Azokat nem vágja körül, nem méretezi. Szépen élesen, tökéletesen jelennek meg. Esetleg ha bemásolom abba a mappába, utána már kitudom választani a gyáriak mellől a sajátomat is?A csengőhang kezelés szintén hogy néz ki? Beállítások/Csengőhang/ES file explorer/mp3 kiválaszt. Utána semmi. Az androidos alapértelmezett listába bekerült ez is. Onnan már kilehet választani.
Mit csinált a rendszer? Átmásolta az mp3-at belső meghajtóra? Hova? Vagy a külső sd-ről játsza le mindig? -
xenom0rph
őstag
Létezik olyan lejátszó PC-re ,amihez van távirányító app?
-
attiati
veterán
Gmail-ben hogy lehet beállítani, hogy egyes címkéknél küldjön hangértesítést új e-mailről, míg a többinél ne küldjön?
Azt szűrőkkel tudom beállítani, hogy automatikusan almappákba átpakolja a beérkező leveleket? (pl. feladó vagy téma szerint) Ezt szájbarágósan le tudná írni valaki légyszí', hogy hogyan kell?
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Egyszerre 2 problem is lenne.
Bnőm Y300 telója hülyéskedik. Most konkrétan letörölt 2 ikont, az egyikre rájjöttünk, hogy a navigáció, és nem tudjuk hogyan varázsoljuk vissza. A telepített elemek közt nincs, nincsen a google playban, de akkor sem találja, ha direktben rákeresünk.
Nekem pedig nincsen voice search, és akármelyiket letöltöm, azt írja, hogy kell hozzá a google voice search, na arra meg azt írja, hogy az ön országában nem elérhető... most akkor wtf? -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
xenom0rph #28000 üzenetére
Gépre én sem tudtam tenni.
Úgy csináltam, hogy az egyes appok állásairól backupot készítettem a programmal a belső tárhelyre.
Aztán azt a ~300 megányi mappát felmásoltam gépre, így a gépen van most az a kicsike.
A belső tárhelyet kipucoltam és formatáltam. És majd visszamennek majd oda a fájlok, de az még messze van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged