- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz bexinho23 #93849 üzenetére
Nincs és emiatt nem használom én sem. Nem értem, hogy egy fapados könyvjelző ikont és sorrend állíthatóságot miért nem képesek implementálni bele, lassan 3 éve igény a felhasználóktól.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
bexinho23
őstag
Szomorú. Akkor még maradok a Firefoxnál. Amúgy te melyik appot használod? Olyan böngészőt keresnék, amely tud tördelni, jól optimalizált, könyvjelzők könnyen elérhetőek, és megbirkózik a flash tartalommal ha úgy akarom (nem létfontosságú, de meccseredmény appból megnyitott videót azért kezelje).
-
válasz Nandivagyok #93798 üzenetére
Ezt már a Google Calendar is tudja, vagy a Google Now, vagy a Google Keep (külön-külön mindháromban benne van a funkció). A Google Calendar értelemszerűen azonnal szinkronizálja a google calendaroddal.
(#93812) locaLpatrioT: Nine-ban: Settings -> About -> itt írja, hogy unlicenced, és lesz egy link, amivel meg tudod venni (nem olcsó, de megéri).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz bexinho23 #93853 üzenetére
Dolphin. Nemrég frissült a Jetpack is. Most a belső Jetpack -ját használom. Ezzel bebuktam az egyujjas nagyítás lehetőségét, viszont cserébe atom stabil a böngésző. Egyetlen összeomlásom sem volt, ellentétben a külső Jetpack -kos verzióval. Tördelésben pedig sztem a legjobb a Dolphin.
-
dokee78
félisten
válasz Fall-N #93848 üzenetére
Én ezekért adtam pénzt,ha valaki csemegézne:
1 icons Pack Theme HD
A Better Camera Unlocked
Alarm Clock by doubleTwist 25 Ft
AMdroid Prémium csomag
Beautiful Widgets Pro 25 Ft
BF4 Stats Premium
Business Calendar Pro 25 Ft
Camera ZOOM FX Premium
COL Reminder Donate
Endomondo Sports Tracker PRO 25 Ft
Extended Controls 25 Ft
ezPDF Reader PDF Annotate Form 25 Ft
Facetune 28 Ft
GPS Status PRO - key
HD Widgets 25 Ft
Instant Heart Rate - Pro 25 Ft
Lapse It • Time Lapse • Pro
lgCameraPro
Nova Launcher Prime 25 Ft
OfficeSuite Pro + PDF
Pano 25 Ft
Paper Camera 25 Ft
PicSay Pro - Photo Editor 25 Ft
PixelPhone Pro 30 Ft
Poweramp Full Version Unlocker
Runtastic Sit-ups & Abs PRO 28 Ft
Runtastic PRO Running, Fitness 28 Ft
SketchBook Mobile Free
Sleep as Android Unlock
Smart Office 2
Solid Explorer unlocker
SoundHound ∞ Music Search
SwiftKey Keyboard Free
SVOX Hungarian/Magyar Mariska
Swype Keyboard
Weather Timeline - Forecast
WidgetLocker Lockscreen 25 Ft
Zajszintmérő : Sound Meter Pro 25 FtA többit vagy fél áron vagy teljes áron(ezek fontosak voltak.
Az olcsók többsége talán egyszer volt telepítve.
A kiemeltek állandóan telepítve vannak.Játékot Élő háttérképet soha nem veszek többet!
Air Control
Apparatus
Asphalt 7: Heat
Backbreaker Football
Need for Speed™ Most Wanted
Raging Thunder
Reckless Getaway
Sentinel 3: Homeworld
Where's My Water?Koi Live Wallpaper
My Beach HD[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz dokee78 #93857 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ezen a listán is van pár olyan név, ami pár éve még viszonylag komolynak számított, de sajnos a fejlesztőik mára elhanyagolták. Ilyen az lgCameraPro vagy a Camera ZOOM FX, ami nem kapott frissítéseket, pedig a Camera 2.0 API-val még tutibbak lehetnének
A listát nézegetve még feltűnik pár olyan, amit anno az Amazon Store-ban pár napig ingyen be lehetett szerezni és máig kedvencek, de azokon is lenne mit csiszolni, mint a Better Camera Unlocked, a Paper Camera.
Jó kis lista ez is és Fall-N-é is, szemezgetek még belőle, köszi mindkettőtöknek! -
StarKiller89
senior tag
sziasztok!!
ehhez hasonló vagy akár ugyan ezt az időjárás widgetet keresem, tudnátok hasonlókat ajánlani?? teljesen egyszerű átlátszó legyen ahogy a képen, szolíd, visszafogott, köszi előre is| Samsung Galaxy S23 |
-
4es
tag
válasz StarKiller89 #93862 üzenetére
Zooper + Zooper htc sense 7 widget
Korábbi profilom "es4" http://prohardver.hu/tag/es4.html
-
Márton
nagyúr
szóval nincs fapados email ellenőrző?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
air
nagyúr
válasz Márton #93865 üzenetére
All-in-one megoldás szerintem nincs.
De a net ki-bekapcsolását kivéve kb. bármelyik email kliens tudja, amit szeretnél.
A mester jelszóhoz kell egy app lock jellegű alkalmazás.
A net időzített kapcsolását pedig E-Robottal tudod megoldani.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Márton
nagyúr
köszi, akkor az applock-ot használom, ez kipipálva.
Az időzített net ki-be kapcsolás hogy lesz szinkronban az email ellenőrzéssel?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz aprokaroka87 #93872 üzenetére
ok, gps-t, bt-t és wifit legalábbis tud kapcsolni megfelelő app
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz #79335424 #93874 üzenetére
hopsz, valóban kevertem:
ha kapcsolom a gps-t, vele automatikusan indul a gps locker (hasznos)
úgy emlékeztem fordítva
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
másik igényem:
van olyan mp3 lejátszó app amiben a play/pause/next parancsokat hanggal lehet kiadni?
(vezetés közben..)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csadi0011 #93877 üzenetére
az eleve net nélkül nem megy az nálam, de akkor mitől offline?
olyan player kéne, ami állandóan figyeli a mikrofonon jövő hangot, és ha
play/stop/next szót hall, végrehajtja. Érted, mintha a b.nőd kezelnéEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csadi0011 #93879 üzenetére
htc one x
4.2.2 stock
offline beszédfelismerés: english (us) 22MB telepítve
alapértelmezett (és egyetlen) nyelv: english (us)
rámegyek a google mikrofonra net nélkül: "a google jelenleg nem érhető el"Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Bozek
nagyúr
válasz HoTaZo #93868 üzenetére
2011. december 8-án elérte az (akkor még) Android Market az 1 millió letöltést, akkor volt egy nagyobb akció. 0,1 USD volt pár alkalmazás. Meg 2012. szeptember 26-án egy hasonló, 0,25 USD-s akció, akkor a 25 millió letöltést ünnepelték.
Azt azért tegyük hozzá, hogy abban az időben még alacsonyabb volt a dollár árfolyama...
-
zajcsinalo
csendes tag
Szervusztok!
Tudtok olyan pdf olvasó programról amiben a hátteret feketére, és a betűket zöldre lehet állítani?
Már letöltöttem nagyon sok olvasó programot, a fekete hátteret még csak tudják, de a betűk színét nem lehet változtatni.
Huawei Mate 10 Pro
-
brd
nagyúr
válasz zajcsinalo #93885 üzenetére
Az ezPDF Reader tud ilyesmit, Night Mode és Text Reflow módban, de ott csak a szöveget látod ilyenkor a PDF-ből.
The only real valuable thing is intuition.
-
Melorin
addikt
válasz zajcsinalo #93885 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
flushman
csendes tag
Sziasztok Az a helyzet hogy az előző telefonom (sony) tudott olyat, hogy a Facebook ismerőseim profilképét hozzá adta a névjegyhez ha meg volt a száma a telefonkönyvemben... Viszont a mostani telefonon Lenovo Vibe Z2 Pro n nem működik sehogy sem sikerül... Van ötlete valakinek? Vagy lenne erre program esetleg? Köszi a segítséget!
Lenovo k920 vibe z2 pro / Logitech Z5500 /
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #93886 üzenetére
A 10 éves évforduló még odébb van. Az Android Market első kiadása 2008. október 23-én lett kiadva, Google Play meg 2012. március 6-a óta létezik. A Google maga meg 1998-as, szóval annak se volt 10 éves jubileuma.
De írtam amúgy, előbb az 1 millió, majd a 25 millió letöltést ünnepelték.
(#93892) flushman: A Sony-ban volt az Xperia for Facebook, ami szinkronizálta a névjegyeket. De az újabbakban már náluk sincs benn.
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
UC Browserben ha van egy Youtube videó azt hogyan lehet megnyitni appon kerrsztül ?
-
kisspall
aktív tag
válasz Csocsesz75 #93895 üzenetére
Teljes képernyőre kapcsolva a jobb felső sarokban meg lehet nyitni a lejátszó menüjét, ott van a Play with.
-
DS39
nagyúr
válasz zajcsinalo #93891 üzenetére
Szerintem a WPS Office erre a célra használatos módja jobb a fekete zöld kombónál.
-
Melorin
addikt
válasz zajcsinalo #93897 üzenetére
Mondjuk én EPUB-on próbáltam, nem tudom pdf-el mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Whisky topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest