- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
LonGleY #32749 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam Bringával kapcsolatban.
Sokszor a raktáron lévő jelzés hiányzik nagyon
Ha lenne annyi tudásom és időm, akkor létrehoznék egy egységes vagy átjárót az adatbázisok között.(#32748) tomy86
Miért is?
Én sem vagyok öreg még sem kényszerülök külső app-ra, hogy be vegyem.
Sőt változó ciklusút is kell szednem. -
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #32747 üzenetére
Simán el tudom képzelni egyébként, hogy már próbálkoztak vele, csak egyszerűen az adatbázisok nem hozzáférhetők rendesen, idióta formátummal dolgoznak stb-stb. Hell, én a magyar bringa nagykerekkel szopok... van, amelyiknek normális raktérkészlete sincs, nemhogy online, frissülő hozzáférhetősége, hogy meg tudd nézni, mi a helyzet a darabszámokkal, netalántán össze tudd kötni a webshopoddal. Kezdjük ott, hogy a legtöbbnek még nagyfelbontású képei sincsenek a termékeikről, csak a logózott, rossz minőségű, apró jpeg-ek, amiket kézzel kell az oldalukról leszedegetned, az FTP-ről azt sem tudják, mi az. És gondolom ugyanez van a bkk-val és a menetrend programokkal, meg egy rakás helyen, ahol a számtech infrastruktúrát előre nem látó, bennfentes barmok csinálják.
-
tomy86
addikt
válasz
darvinya #32739 üzenetére
"Mert akinek jó lenne azok nem használnak (többség) ilyen telot."
Ha ezzel a célközönség korára célzol, akkor nagyot tévedsz te is és LonGley is. Ugyanis ahhoz hogy naponta marékszámra kelljen szedned gyógyszereket nem kell öregnek lenni. Tizenévesen is lehet valaki pl. rákos és nem kell alzheimer kórosnak lenni, hogy nehéz legyen követni a beszedendő bogyókat. De így sem értem hogy jött ide a hipochondria. -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan alkalmazásHTC One X-re, ami megmutatja nekem, hogy mennyi kijelzöidöm volt egy feltöltés alatt.
Jelenleg GSam-ot használok, de az, ha 70% fölött akksiszintten veszem le a töltöröl 0-z mindent, igynem a számomra reális idöt mutatja.
A gondom az, hgoy jelenleg GPS-ezésnél kb 68%-ra kell meritenem, hogy töltöre tehessem.
Tipp? -
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #32735 üzenetére
Kifogásnak jó, de nehogy már elhidd nekik. Olyan soha nem lesz, hogy mindenki mobil nézetben olvassa az oldalt, akinek van a közelébe PC. Az, aki mobilról nézi, az is legalább egyszer belép egy nap gépről is szerintem. A hirdetők meg az egyedi látogatószám után fizetnek szerintem, tehát ha napi 20-szor nézed, akkor is csak 1-nek számítasz (illetve ha IP-t váltasz, akkor lehet több is ez az érték).
-
törölt tag
válasz
darvinya #32733 üzenetére
házipatikából én már régóta hiányolom, hogy nincs androidos alkalmazásuk
Az egyik legjobb hazai egészségügyi portál, pl a vérnyomásnapló remek szolgáltatásuk.
Ami nekem még fent van egészségügyi témában:
-
törölt tag
-
darvinya
titán
válasz
busman #32725 üzenetére
Én Opera Mobile-t használom teljes nézetben(nem a böngésző van asztalira állítva), viszem tovább a fel.hasz./jelszavakat.
Így egy helyre írom az adtokat be, és azután összes többin is meg van (igaz van egy háttér file csere ami az eddig használt oldal fel.hasz./jelszavakat tartalmazza).Nem mobil nézetet használsz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #32703 üzenetére
Neked meg nem ártana visszaolvasni.
Írtam is a TV műsor címét: "Unokáink sem fogják látni".
Csupán megemlítettem, hogy meg lehetne oldani, csak éppen senki nem akarja. A mobilos nézet meg úgy sz*r, ahogy van. Ha legalább ott lenne az "Itt szóltam hozzá", akkor valamivel használhatóbb lenne, de így muszáj asztali weboldalt kérnem Chrome-ban állandóan...
-
busman
veterán
Krómmal kapcsolatban egy kérdés:mi faxért kell pl ide,a fórum belèpéshez mindig beírnom a felhasználót,ill a jelszót?
-
air
nagyúr
válasz
Ice-ozsé #32720 üzenetére
Kezdésnek olvasd el a saját topikjának az összefoglalóját! Legalább 3-4x!
Ha vannak kérdéseid, keress vissza abban a témában, mert valaki biztosan feltette már.
Ha még mindig vannak homályos részek (akkor olvasd el még néhányszor az összefoglalót) kérdezz bátran!
-
-
Ice-ozsé
tag
-
kovisoft
őstag
válasz
tomy86 #32701 üzenetére
Nekem nincs telepítve magyar nyelvi pakk a Handcent-hez, mégis átalakítja az ékezetes karaktereket. Nem is találok olyan beállítást, ami ezzel kapcsolatos lenne. Szerintem automatikus az átalakítás. A magyar nyelvi pakk csak a felhasználói felület nyelvét állítja magyarra.
-
tomy86
addikt
válasz
Ice-ozsé #32705 üzenetére
Le kell töltened egy gapps zip fájlt, ami tartalmazza a google cuccait (többek között a Playt is). Itt (innen valószínűleg a gapps-ics-20120429-signed.zip kell neked) vagy itt találsz a telefonodon levő CM verzióhoz megfelelő gapps.zip-et. Ha ez megvan felmásolod az sd kártyára (nem kell kicsomagolni), majd cwm-ből telepíted ("install zip from sd card", majd betallózod a gapps.zip fájlt és telepíted). De gondolom a telefonod topikjában is tudnak ebben segíteni.
-
beers
addikt
Esetleg van valakinek mentése a touchpal billenytűzetről, amiben még benne van a magyar nyelvi támogatás!
-
Ice-ozsé
tag
Ja ez nem nekem jött bocsi most vettem észre.
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Totál "analfabéta" vagyok tehát olyan "szájbarágósan" szeretnék segítséget kapni.
Tehát vettem egy Samsung Galaxy W (I8150) mobilt, probléma az vele, hogy 4.0.4 android verzió van rajta, CyanogenMod, és nem lett rátéve a Google Play áruház.
Milyen megoldást tudtok rá ajánlani?
Előre is köszönöm a részletes nagyon kezdőnek való elmagyarázást. -
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Melyik az a progi, amivel ha pl lefényképezek egy cipőt, felismeri az emblémáját és kidob pár oldalt?
-
tomy86
addikt
Nagyon régen használtam a Handcentet és akkor sem sokáig. Úgy emlékszem, hogy ha telepítve volt a magyar nyelvi pakk, akkor automatikusan átkonvertálta a karaktereket küldés előtt és nem igényelt külön beállítást.
JB-n nem tudom, hogy van, de ICS-nél a gyári sms appban a költségmegtakarítás opciót bekapcsolva nem alakítja balra dőlőre az ékezeteket, hanem egyszerűen ékezetek nélküli karakterrel helyettesíti a speciális karaktereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest