-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
zolikaDB #156746 üzenetére
Kint is van a frissítés:
NewPipe v0.21.16 -
nababika
aktív tag
Es tényleg Köszi Nem engedett válaszolni, ezért az uj hozzászolás.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Ti mivel oldanatok meg, hogy ha radugom az autoban a kabelre es elindul az android auto, akkor kikapcsolodjon a wifi? Az a baj, hogy miutan elindulok itthonrol ahogy gyengul a wifi jel, atall az auto wifijere vagy a dash cam wifijere. Egyik sem kell, azokat en kapcsolgatom ha szukseg van ra, viszont kikapcsolni nem lehet oket. Viszont ez esetben az android auto nem kap netet.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #156737 üzenetére
Köszönöm! Ezek szerint nem vagyok vak és azért nem találtam
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
S20 FE, A12 alatt a Facebook Messenger megint nem jelez üzenet érkezésekor, csak ha megnyitom. Ez vajon telefon specifikus probléma, vagy másnál is jelentkezik?
Ma reggel kaptam meg a tegnap esti üzeneteket.
-
-
w751230
tag
válasz
cappa72 #156671 üzenetére
Köszönöm a választ, asztalin remek, régebben használtam. De jelenleg csak mobil verzió jöhet szóba, ez picit sok... Valakinek még ötlet?
Eredeti üzenet:
Sziasztok!
Egy mp3 cutter program kellene.
Amiket eddig találtam, vagy "túl" sokat tud, vagy nagyon rontja a minőséget, de legtöbbje lehetőleg nem is ott vág ahol ki lett jelölve. Vagy pár tizeddel előtte, vagy utána...Szóval egy egyszerű, fapados, lehet fizetős is, programot keresek ami semmit nem tud, csak ami a neve... Vágjon pontosan, és jól ;)
Köszönöm előre is.
-
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos #156730 üzenetére
Shelter (Google Play-ről vagy F-Droid-ról) / Island (Google Play-ről vagy Insular ha F-Droid-ról töltenéd le) megoldja, csinál egy work profile-t és oda is átteheted az app-et. Vagy pl. Parallel Space-el klónozhatod.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egy appot (OTP SZÉP kártya) két példányban használjak? Az appba sajnos csak egy kártyát lehet felvinni, és jó lenne látnom a párom kártyáját is. Látok ilyen célra appokat a Play Store-ban, de nem tudom, melyikben bízhatok.
A készülék amúgy Samsung S10e, Android 12, és van rajta egy Dual Messenger funkció, de az csak az üzenetküldő appokat engedi két példányban használni.
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan Android sport app amihez hozzá tudom adni eszközként a xiaomi mérlegem és a Huawei Band 2 pro okos eszközöket?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Ronyman
-
Landsmann
addikt
Adott egy Redmi 9 telefon. Android 11, MIUI12.5.3. Az állapotsor/képernyőkivágás elrejtése menűben a korábbi MIUI-ban volt olyan lehetőség, hogy A képernyőkivágás elrejtése az állapotsor elmozdításával. Magyarul az állapotsort (térerő, töltöttség, stb ikonok) letolta a kamera (notch) alá, így az állapotsor végig használható volt, középen nem szakította meg a kamera. Én már legalább 20 appot kipróbáltam, de egy sem volt köztük olyan, ami az állapotsort egy kicsit lejjebb tolta volna. Nem tudtok olyan appot, ami ezt a funkciót ellátná? Mindössze ennyi kellene. Tehát nem kell hogy színt cseréljek, egyszerűen a fekete háttéren lenne minden, de a kamera alá tolva.
-
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #156708 üzenetére
SmartThings widget-ben találtam csak lehetőségeket, egy gombos indításra, kikapcsolásra, stb. 4x2-es widget, szóval több indítót is bele lehet tenni.
Nekem abban csak a tv-t látja, lámpát nem.
Nem tudom, hogy Neked a konnektort látja e.
Samu telóra szeretnéd azt hiszem, azon van.
Gugli home-nak nem találtam widget lehetőséget. -
Egy amatőr kérdés: egy a fejlesztés korai stádiumában lévő app okozhat-e a törlése után is fennmaradó bármilyen gondot/változást? Konkrétan a motioncam- et gondoltam kipróbálni, ami elég mélyen beleturkál a kamerába. Ha működik, persze marad hosszú távon. (Teló: a52s, egyelőre droid11)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Yager01 #156707 üzenetére
Nálam müködik két telefonon is.
Alul lehet előfizetni paypallal "a nincs több letöltés" feliratra klikkelve. Aszem 3.5€ korlátlan letöltés.
Én mákosan első letöltésnél az "AA Mirrort" szedtem le , elindult , müködik.
A YT Kids is megy hanggal, Google térkép szintén , ezeket néztem.
Annyi , hogy arra nem jöttem rá , hogy lehet a fejegységen tapicskolni telefon nélkül. -
Yager01
senior tag
válasz
WhiteWalker #156692 üzenetére
Jó tippet adtál de nem müködik. Havi 1 letöltést enged ingyen. A carstream-et szedtem le abból a 2.0.5. Megjelent az autó menüben de nem indul el. Android 12. Gyorsítótár törés, restart megvolt de nincs változás
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Mcrazy #156681 üzenetére
Nem Brazil, hanem Indonéz.
És nincs "külön apk", a Hívásrögzítés a Samsung gyári Tárcsázó alapszolgáltatása, csak ez az EU-ban ki van kapcsolva (GDPR).
Két megoldás létezik:
1. Az említett Indonéz ROM felrakása, ez megy "különleges SIM" nélkül is,
2. Sima Európai "OXM csoportba tartozó" ROM (pl. DBT, vagy az XEH is ilyen) és egy nem európai (pl. Izraeli) SIM kártya.
Mindkét folyamat teljes gyaluval jár.
A "De honnan vegyek én Izraeli SIM-et?" kérdésre a Google bárkinek segítséget nyújt.
-
Zototh64
őstag
válasz
Somatom #156701 üzenetére
Ebben van igazad, de mondjuk én, nem akarok túlzottan elmenni az okosotthon felé.
Van egy gugli nest, tv, 2 helyen okos izzó, plusz hozzá jönne még a két led-es lámpatest, aztán nagyjából talán ennyi.
Sokkal jobban belemerülni egyelőre.
Aztán kitudja, mit hoz a holnap a fejemben. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AliExpress tapasztalatok
- Vallás
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest