Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
ben-ga #147245 üzenetére
Nálam ez működik 10-es droidon (MIUI 11, ha számít): Clipboard Pro
-
tknof1871
őstag
Igazán sajnálom ha kellemetlenséget okoztam! Elfelejtettem már volt egy MS app telepítve a Lens előtt. Lehetne egy külön ikon amire felugrik egy pop up amibe a telepített MS appok lennének összegyűjtve. G4-en a Google-nek van ilyen ikon, klikk és felugrik egy kis ablak amibe ott a Google appok ikonjai, Chrome, Gmail, Youtube, News, stb. Az MS is rengeteg appot kínál.
-
ben-ga
tag
Sziasztok, vágólapból mit érdemes használni mobilon, 10-es androidon?
W10-en clipclip-et használom, 100db-ot jegyez meg, kicsit kevesebb is elég lehet...
-
Somatom
veterán
Van itt Keep ismerő? Működik lebegő ablakban? ITT írnak egy trükköt rá, de ez egyrészt elég régi, másrészt gyanítom, hogy csak home -ról működik, más alkalmazásból nem.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #147236 üzenetére
Vagy van rá lehetőség vagy nem, vagy megy a Helium az appokkal amiket mentenél vagy nem.
-
zeon.hu
nagyúr
Join vajon hogy vehető rá, hogy az értesítései átmenjenek az órámra (Amazfit Bip).
Notify alkalmazás van az órához, de még a teszt értesítés se megy át.
Join-ban van wear támogatás, de az Amazfit-en nem az fut. -
malgab01
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a VIBER alkalmazásban hogyan hozom be a törölt kontaktok listáját?
Nem találtam konkrétan témát erről remélem tud valaki segíteni! -
dokee78
félisten
Alkalmazások mentéséhez keresek valami rootot nem igénylő alkalmazást.
Régebben vissza állította a Google az új készülékre a régin használt alkalmazásokat,de mostanában nem állítja vissza.
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Mivel ritkán utazom ismeretlen helyekre csak most jött elő, hogy a Sygic-om nem hajlandó megszólalni a bluetooth kihangosítómon.
Előtte nem volt problémám vele.A hang beállítás menü alatt ugye a lejátszás bluetooth telefonhívásnál funkció van alapból bekapcsolva meg valami késleltetés állítási lehetőség.
A telefon Samsung A40. Lehet ez az android 10 miatt is?
Esetleg valamit még be kell állítanom? A bejövő hívásokkal semmi gond megy az autó kihangosítóján, mint eddig.
A Sygic megvásárolt élettartam licenszem van hozzá. -
Somatom
veterán
válasz
ollie #147231 üzenetére
Nem ismerem az adott típust, de ehhez nem feltétlenül kell infra. Pl. A Telekomos Set Top boxunkat a Telekomos Műsorújság alkalmazással, azonos Wifi hálóról is lehet vezérelni.
-
sntt
csendes tag
tud valaki olyan appot, amivel a mindigtv-s prime dtt0901 set top box telefonrol iranyithato a sajat taviranyotoja helyett?
-
Márton
nagyúr
válasz
eclipse19 #147223 üzenetére
Köszi.
Korábban még a piliapp weblapot használta, az tudja a kérdést, csak az meg a sebességre nem reagál és túl gyors. A T2S-ben jó a sebesség, csak itt meg a kérdőmondat lett probléma.
De kösz a tippet, ránézünk. Jó lenne valami fizetős 3. app, ami tudja ezt a "rengeteg" funkciót. -
Somatom
veterán
válasz
eclipse19 #147226 üzenetére
Igazad van, elnézést, rosszul emlékeztem. Most belehallgattam pár mp3 -ba, figyelve a kérdő mondatokra. Bár hangsúlyoz, de a kérdő mondat végén nem viszi fel a hangsúlyt.
Mintának itt van néhány Moldova mp3
Nem tudom, hogy ez, így legális-e, ezért megjelölöm a forrást is. -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Asus tabon (Zenpad 10) hogyan lehet kikapcsolni, hogy a kezdőképernyőn balra húzva bejöjjön a Google képernyő?
-
eclipse19
senior tag
válasz
Márton #147204 üzenetére
Nem a T2S nem "érti" a kérdőjelet, hanem a Google TTS amit a T2S használ. Más felolvasó programokban is így van, ha ugyanezt a TTS motort használják.
A beállításokban viszont létre lehet hozni szabályt, ami kicseréli a ?-t "kérdőjel"-re, ami így már fel lesz olvasva.
A hangsúly ettől nem változik, de legalább utólag jelzi, hogy ez egy kérdés volt.
Próbáld ki ezt a cserét:
"?
" helyett ". kérdőjel.
" (Így lesz közte egy kis szünet és nem fog úgy tűnni, mintha a "kérdőjel" a mondat része lenne. Próbálkozni kell.)
Sztem így hangzik a legjobban, már amennyire ez jól hangozhat.Egyébként a Google TTS nagyon is figyelembe veszi az írásjeleket. Megfelelő központozás esetén, többszörösen összetett mondatokat is meglepően jól hangsúlyoz. Csak a kérdő mondat hangsúlyt nem ismeri, egyelőre.
Sajnos csak női magyar hang van, de a hangmagasságot lehet lejjebb állítani, akkor valamivel férfiasabb lesz.
Más TTS motort nem ismerek. A Samsung félét kipróbáltam az elején, mikor elkezdtem használni (kb. 3 éve), de a Google-féle jobbnak tűnt, így ennél maradtam.A "Calssic mode"-ban a T2S megjegyzi a beírt mondatokat és rábökve újra felolvassa.
-
crok
Topikgazda
Vanced frissites - Telegramrol:
New update to 15.33.34 has been released!
=====================
What's new?
• New stripped (debloated) Vanced microG, available via Vanced Manager.
• SponsorBlock implementation. (Thanks to jakubweg)
• Toggle to show old comment section placement under recommended videos (alpha).
• Toggle to use tablet miniplayer (non-cropped video in the bottom right)
• Vanced settings texts improvement.
• Accessibility buttons are now in stock YT settings.
• Ads blocking enhancements. (Thanks to moosd)
Note, merch ads still appear, but
everything else should be removed.
• Auto repeat toggle is fixed.
• Watermark toggle is fixed.
• All previous bugs fixed. -
tknof1871
őstag
Nem értem a kérdést.. Hogyhogy hogyan? Begépeled a Microsoft account-od nevét és jelszavát.
Hát ez az, nem gépeltem be jelszót. Nem kellett jelszó az Office Lens-hez, a OneDrive-hoz se kért jelszót. Mindegyik szépen működött jelszó nélkül.
Van egy régi alkalmazás a telefonon. El is felejtettem. Az is Microsoft. Akkor adtam meg a jelszót amikor azt az első MS alkalmazást telepítettem. Működik, már belépem a OneDrive-ba. -
crok
Topikgazda
válasz
tknof1871 #147217 üzenetére
Nem értem a kérdést.. Hogyhogy hogyan? Begépeled a Microsoft account-od nevét és jelszavát. Ha elmentetted a böngészőben akkor eleve kitölti, ha ugyanaz a Microsoft account-od neve meg jelszava mint a Google account-od neve meg jelszava az egyrészt más kérdés másrészt nem szerencsés.
-
tknof1871
őstag
Ez nekem bonyolult. Amikor először kezembe vettem a telefont akkor beállítottam mindent ami ahhoz kell hogy működjön. Azóta PIN kóddal feloldom a képernyőt és használom.
De a lényeg. Ha a PC-n egy böngészőben megnyitom a OneDrive oldalát hogy belépjek akkor a Microsoft account=Google account (valami@gmail.com), Microsoft jelszó=valami@gmail.com jelszava?
-
crok
Topikgazda
válasz
tknof1871 #147208 üzenetére
Semmi kozuk egymashoz. Meg szep hogy nem ismerik a jelszavakat keresztbe-kasba, jol beznenk mar ki..
Ha te elmentetted a jelszot akkor az Autofill kotolthette neked, a "Me" meg azert volt ott mert az Office Lens-be belepes utan mar van MS account a keszuleken belepve, azert tud azonositani.. az meg hogy a Goolge es a Microsoft account username resze ugyanaz hat ugyanaz mert ugy regelted.
Nem kell kepzelodni.
-
Somatom
veterán
Úgy emlékszem, hogy nemrég mutatott itt vki olyan billentyűzetet, ami floating felületként is meg tud jelenni. Melyik volt az? Jó lenne hozzá vmi floating kisablakos jegyzet alkalmazás is. Note cerkához kéne, úgyhogy nem baj, ha picik a betük. A Note -nak van gyári, floating jegyzet alkalmazása, de ha megnyitom, akkor nem tudom elővarázsolni a billentyűzetet, hogy szöveget pötyögjek bele.
-
tknof1871
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #147206 üzenetére
OneDrive-ba Microsoft fiókkal kell belépni. Semmi köze a Google fiókhoz.
Ön/Te amikor a OneDrive-ot telepítette/telepítetted android telefonra mi lett a fióknév, valami@outlook.com vagy valami@gmail.com?Oké, elnézést kérek ha félreértem! Telepítettem telefonra a OneDrive-ot a Google Play-ből. Ha telefonon megnyitom a OneDrive alkalmazást és ráklikkelek a "Me" ikonra akkor a telefonom Google Gmail-es fiókneve jelenik meg a Microsoft alkalmazásban mint account/fióknév.
Először az Office Lens alkalmazást telepítettem, kellett az OCR, a telefonnal lefényképezni papírokat pl rendelőben, lépcsőházban, faliújság, stb. Office Lens a képet (ha jól értettem) a felhőbe küldi, Microsoft szerveren történik az OCR és a szöveget a OneDrive-ba menti Word dokumentumba.
Nem vagyok pro de el tudom képzelni, a Microsoft nem tudja a Google fiókom nevét és a jelszavát. A Google (Google Play) ott van az én telefonom és a Microsoft között. A Google azonosíthatóvá tesz a Microsoft-nak amikor a telefont használom de nem adja át neki a Google fiókom nevét, kreál egy "álnevet" amit csak a Microsoft felé használ.
-
fradi81
veterán
Köszi, erre nincs tipped melyik beállítás lehet? A 2 teló ugyan úgy van beállítva elvileg.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Ha telepítem a telefonra a Microsoft OneDrive-ot akkor az android telefon Google fiók-ja/account-ja lesz a OneDrive accountja, ugye?
Ha PC-n akarok belépni a OneDrive-ba akkor egy böngészőben megnyitom a https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/onedrive/online-cloud-storage oldalt, a bejelentkezésre kattintok és megadom a telefonom Google fiókjának a nevét és a jelszavát?
Kicsit furcsa ha így van. 2 IT óriás akik riválisai egymásnak. Meg kellene adni a Microsoftnak a Google fiók nevét és jelszavát? -
Márton
nagyúr
válasz
eclipse19 #146860 üzenetére
A T2S jópofa, de sajnos a kérdőjelet nem érti, nem kérdésként olvassa fel.
Apróságnak tűnik, de ebből már sok veszekedés kerekedett otthon
Szóval olyan van, ami magyar nyelvű, figyelembe veszi az írásjeleket esetleg még a korábban beírt mondatok is újraolvastathatók vele? És férfi hang jobb lenne.
Már az sem baj ha fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest