- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodav1993
csendes tag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszod! Én is elkezdtem az általad javasolt Udemy kurzust, nagyon jól lehet vele haladni és érthető is. Egyelőre erősen barátkozom a témával, minden nap 1-2 órát foglalkozom vele aktívan, igyekszem bővíteni napi 2-3 órára legalább a tanulási időszakot.
JAVA-t is elkezdtem vele együtt (meg persze a kurzus fele java) megtanulni. Későbbiekben gondolkodom a crossplatformra való fejlesztésen is, de egyelőre attól még messze vagyok. Esetleg ha tudnál további irányt mutatni, hogy pár év alatt hogyan juthatok el oda, hogy Androidra és iOs-ra is tudjak fejleszteni, azért nagyon hálás lennék!

Lehetséges, hogy privát üzenetben kereslék még a kérdéseimmel! Szóval előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged, nagyon hasznos!
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest