Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hodav1993
üzenetére
Szia!
(Amit írok az natív fejlesztésre vonatkozik: android studio, java/kotlin. Ha crossplatform-egyéb megoldásban gondolkodsz (xamarin, react, c#, ...), akkor érdemesebb lehet más tapasztalatát elolvasni.)
Én személy szerint csak oop + "event driven programming", vagyis Java tapasztalat után tudtam megtanulni az androidot, bár régebben nem használtam az udemy-t, lehet, hogy ezzel már menne tapasztalat nelkül is. Tehát udemy-n tanultam meg végül, ezt a kurzust választva. Nem bántam meg, szerintem nagyon jól elmagyarázzák, de hátha mástól is jön 1-2 tipp. Ahogy írtam, nekem volt a kurzus előtt is tapasztalatom több nyelvben is, de a leírás alapján erre nincs szükség. (Mindenesetre ha a "Java Deep Dive" fejezet után se érzed magadat magabiztosnak a java körül, akkor érdemes lehet egy programozós videosorozatot / egyebet keresni.)
Jelenleg egyre inkább nyomatják a Kotlin nyelvet is a Java mellett/helyett - én azonban most is Java-val kezdenék, és utána ismerkednék meg a Kotlinnal (egymást ki tudják egészíteni, nem idegen nyelvek). Eléggé kihalt topiknak tűnik, de ha kérdésed van, igyekszem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest