Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruce1967
tag
köszönöm!
Az egész lényege annyi,hogy egy saját messenger appot szeretnék,egy navigation drawer activityvel de ez most még lényegtelen.csináltam elé egy Login(empty) Launcher, activityt hogy ha azon elfogadja a bejelentkezést akkor értelemszerűen lépjen tovább a messenger navdraw activityére.Mostmár odáig eljutottam hogy nem áll le,behozza a Login activitymet a gombokkal,viszont mikor rámegyek hogy bejelentkezés,fiokot választok és utána nem történik semmi magyarul nem jelentkezik be és még az android studioban is ki van irva hogy login failed pedig van internet permissionom is mert azzal kezdem általában az appot.A futtatásrol annyit hogy mivel amd-s vagyok belső emulatort az sdk nem enged felrakni,igy egy m4 aquán tesztelgettem ami a sajátom volt amig el nem adtam és a helyette levő honor 8 at valamiért nem ismerte fel a studio pedig benn van a debug mod, igy csak ugy tudtam tesztelni ha kiirattam apk ba onnan a telora és telepités,tegnap annyival könnyebb lett hogy barátnőm odaadta a nem használt m4 aquáját igy azzal tudom futtatni, app playerben a nox app playert használom de nem nagyon vagyok oda értük
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest