Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bruce1967 #4577 üzenetére
Múltkor én is sokat kínlódtam hasonló üzenetekkel.
Hozzá volt adva valami a projekthez, feltettem valamit, pl. constraint layouthoz, az hozzáadott megint valamilyen support lib-et, és szétborult az egész.
Azt nézd meg, hogy a gradle-ben a google support library-k ugyanolyan verziószámúak-e
pl. com.android.support:support-compat:27.1.0
com.android.support:support-fragment:26.1.0
Na, ez így nem fog működni, mindkettőnek 27-esnek kell lennie.
Az ilyen egyébént rendszeresen előfordul, sajnos. Ha egy korábbi projektet veszel elő, amit még az előző droidhoz használtál, és abban még a 26-es verziónál járt, akkor természetesen az a 26-os verziójú support library-t teszi bele. -
t181
senior tag
válasz
Bruce1967 #4575 üzenetére
Azért vinnyog a Gradle, mert több dependency-től is megkapja a CoordinatorLayout-ot. Egyszer futottam bele hasonló problémába és idő hiányában úgy oldottam meg, hogy egyesével elkezdtem kikommentelni a build.gradle-ben a függőségeket, aztán egyszer csak jó lett (ezt azért tudtam csak megtenni, mert munkatársamtól kaptam a kezdőprojektet, és sok olyan cucc volt benne, ami (még) nem kell).
Ezzel a "módszerrel" ki tudod deríteni, hogy ki a ludas, majd az exclude paranccsal meg tudod adni, hogy a könyvtár melyik része nem kell. -
scream
veterán
válasz
Bruce1967 #4192 üzenetére
Ha tippelnem kéne akkor odáig el sem jutna az app, hogy firebase-t meg google service-t zavarja, mert nincsen internet permission-je.
De jóval egyszerűbb lenne a mi (és a te) dolgunk(od), ha kicsit kifejtenéd, hogy mégis mi ez az egész.
Mi alapján (leírás, videó, csak úgy, stb) készítetted, miért apk-t forgatsz (gondolom ráadásul debug apk) anélkül, hogy akár 1x is kipróbáltad volna azt emulatoron vagy fizikai eszközön?
Mindezeket mindenféle gúny és egyéb negatív dolgok nélkül kérdezem, próbálom megkönnyíteni a te dolgodat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged